Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Dokładnie .... będzie z Ciebie taka laska..... że wszystkim buty spadną z wrażenia.....
tak :D taki fetysz :D
ostatnio doszłyśmy tam do wniosku, ze skoro Serkan ma wielkie stopy ( a wiadomo co mówi się o zależności między stopami a ssssss... u faceta) oraz duże dłonie i długie palce u dłoni, to...... wiesz :D haha
hahahaha po takiej analizie.... trzeba wierzyć, że sssss jest słusznych rozmiarów, gorzej jak jest odwrotnie.... hahahaha co za rozczarowanie.....
buhahhahaah :D
no ale wtedy na konkursie modeli jego kąpielówki wyglądały imponująco, to trzeba mieć nadzieję :D
A skąd wiesz czy nie pod pompowane przed wyjściem hahaha ale mam głupawkę ......
nie słyszałaś o pompach do " węży"..... hahaha są takie.... coby rozmiar powiększyć.... ahhahaa
aaaaaaaaaaa :D
przyznam ci szczerze że nie słyszałam :D
edukuję się tu na forum :D
a no mógł czegoś takiego użyc haha :D ale jeśli tak, to nieładnie Serkanku tak oszukiwać sliniące się panie ;((((
hahahaa Vanessa przez te nasze pogaduszki udusze się za chwilę ze śmiechu.....
no może jednak Serkan nie oszukiwał i analizy są trafne.... hahahaa
pompka erekcyjna ;))))
Serkan to szczery, fajny chłopak i nie kłamałby w tak ważnej sprawie :D..... chyba hahhahaaa :D chociaż jak kobiety noszą push-upy, to faceci też mogą oszukiwać z wężem :D
padnę zaraz.... hahahahaa toś się doedukowała Siostra jestem pod wrażeniem.....
hahaha może jednak Serkan w tej sprawie nie wspomagał się .....
dobra, my osobiście tego nie sprawdzimy, trzeba się z tym pogodzić haha :D
lukam na Twoja twrz brzmi znajomo :D
szwed super udawała dawida podsiadło, a teraz pakosińska fajna jako Desireless :D
ahhaha no nie sprawdzimy ;)))
Ty lukasz na Twoją Twarz.... a ja oglądam KPA 8 odcinek....
hahahhahaa :D ale to wyglądałoby podejrzanie, a w dodatku mogłyby mu wystawać :D to dopiero by było :D
albo se tam komórkę włożył jak w 2 odcinku KM hahahhaha :D
ta scena z 2 odcinka była boska.... i ten uśmiech Ayaza.... jak przyparł Oyku do ściany i gadał z Melepetą....
Ha ha otóż to.
Ja sobie lukne moze jutro.
Ostatnio u mnie też kiepsko z czasem :-D
Dokładnie..... scena wpadania do wody jest z serialu gdzie Elcin grała czarny charakter.... fajna tam była....
A Umuś grał też w serialu gdzie go nawet postrzelili, więc pewnie to z tego jest....
Wczoraj pytałam o tą alternatywną wersję MonicęVeronicę :D
I zaskoczyła mnie :D
Cytuję ją - "No właśnie nie umarła :D I teraz pytanie - Deniz: niedoszły zabójca czy wybawca? :D"
A powiem Ci nie oglądałam tego filmiku aż tak dokładnie.... więc nie wiem... bo scena z wpadaniem do wody Defne na pewno jest z innego serialu.....
ja też znikam..... pewnie skończę 8 odcinek KPA albo pójdę spać ;)))
Dobranoc :))) do miłego zaś ;)))
zwiastun 39 odcinka.... po angielsku....
https://www.youtube.com/watch?v=8HPVHTmcT5Q
aby tradycji stało się zadość ;)))
Gallo się dowiaduje kim jest dziewczyna Omera....
i już na teleforum stwierdzili, że w tym zwiastunie są wszystkie fajne sceny między Omerem i Defne ..... hahaha i jeszcze padło stwierdzenie, że ta sielanka Omera I defne to pierwsze 10 minut odcinka, a potem......
Cóż mój komentarz... znowu ckliwy zwiastun a potem duuuupa blada.... czyli standard ..... w ostatnich 10 odcinkach....
Dziękuję;)))
A dziś rano jak wpadałam przelotem patrzę 5001 hahaha ;)) ale mnie to rozbawiło ;)))