PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Przez ostatnich 6 tematów pisałyśmy o tym... Serial z potencjałem stał się chłamem :D

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Ja już się wypowiadałam wielokrotnie na temat kiralika, dla mnie żaden II sezon na 50 odcinkach koniec , wynajem powinien wyjść już przy 37-38 odcinku wszystkich by pogodzili do 50 odcinka i jeszcze rodzice Defne mogliby się pojawić... była by magia serialu a tak.... jak na szybko obejrzałam 51 odcinek na YT po turecku a miałam tego nie robić... to mnie jasny szlag trafił z nędzy jaką tam Meric zapodała.... Defne się żegnała ze wszystkimi w firmie jakby już miała na Marsa wylecieć i nie wrócić.... Koriś ołtarzyk je zrobił.... zresztą sceny z korisiem już mnie tak wkur.... wiają.... bo polotu żadnego, żenada po prostu....
Neriman nagle od 2 odcinków się zmienia.... ludzie co za porażka.... Sude niby tak już została tą naczelną... to się jej w główce poprzestawiało.... hahahaha jakoś w te przemiany i neriman i sude nie wierzę....
I pogodzenie się Omera i dziadka, po jednej rozmowie z mistrzem Umuś poleciał do dziadka... i mu wybaczył....
A potem było wielkie lokowanie produktu - czyli UMuś na motorze.... ciekawi mnie ile jest ze Stambułu do Manisy kilometrów, że Umuś na motorze popylał, a wychodzi na to , że Serdar stamtąd długo wracał.... hahahaha a tak się wyzłośliwiam....
I dramatyczne rozstanie w poprzednim odcinku Umusia i Defne a tu na koniec tego odcinka pogodzenie i oglądanie gwiazd... i Umuś śpiący w tym samym pokoju co Defne ona na łóżku on koło nie na podłodze na wielkm materacu....co za absurd jakby Defne nie mogła położyć się koło niego na tym materacu hahahaha a taka złośliwa dziś jestem....
i jeszcze jasemin i sinan pogodzenie i przygotowania do ślubu.... no porażka ten odcinek po całości nie podobał mi się i już może zmienię zdanie jak obejrzę przetłumaczony....ale jak scenarzystka mogła zajechać taki świetny serial gdzie na początku każdy odcinek męczyłam po kilka razy a sceny protów znam na pamięć a teraz nawet nie wiem co w niektórych odcinkach bo jeszcze z tłumaczeniem nie oglądałam......
Sorry .... gdzieś musiałam wylać żółć na ten serial .... padło na ten wątek ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zgadzam się z Tobą co do słowa i kropka w kropkę :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A walnęłam analizę, bo mnie już jasny szlag trafia na pomysły Meric....

Margoargo

to może tu teraz piszmy :D bo wątek skończony :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Brava Dla Nas :))

Kolejny tysiączek zakończony :)))

sloneczkO_1

zdolniachy :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Oglądam sobie Silę w tle :))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no jak nie Siostry filmwebowe, to kto da radę ;)))

hahahhaa i było kABOOOOM ;)))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Szkoda,ze Nas nie czytałaś od jakiś 6 tematow wstecz.
Co mysmy tu wypisywali na ten serial to głowa mała.

Polecam nasze posty,bo są 1000 razy lepsze niż cały serial ha ha

sloneczkO_1

obejrzałam zwiastun kiralika, co podałaś.
No proszę Umuś się wysiedział rok w Rzymie hahaahahha :D
Rzymski Umuś :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No długo siedział ha ha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No wysiedział się w Rzymie i ponoć bujnego zycia imprezowo- erotycznego sobie nie żałował hahahha;)))

Margoargo

że cooooooo ?????
naprawdę umuś z laskami szalał? serio ? :D

głupawka hahah :D
w zwiastunie Umuś "nie jesteś ciekawa, co robiłem i gdzie byłem przez ostatni rok?"
defne - mów
umuś - siedziałem w..........
defne - w kiciu ???? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha jak było to się dowiem, jak obejrzę odcinek, na razie nie wiem za wiele....
ale chodzą słuchy, że sobie Umuś nie żałował hahahha zresztą widziałaś ostatni hasztag... o kilogramach jabłek

Margoargo

oj umusiu umusiu ty czarusiu :D
a kiedyś dawno pytałam, czy już spali DefOm ze sobą, to pisałaś mi, że umuś traktuje sprawy seksu poważnie i jeszcze nie spał z Defne:D
A tu takie coś :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Umuś z Defne przecież spali w 40 odcinku a potem jeszcze ze 2 albo 3 razy zanim stanęli na ślubnym kobiercu po raz pierwszy nie ostatni ;))))

a teraz se chłop używał, a co sobie będzie żałował.... trzeba odreagować jak ktoś Cię tak w bambuko robi ;)))

Margoargo

no dobra wiem, ale 3 razy tylko spali hahaah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no jak na serial turecki to sukces....bo Ayaz i Oyku spali ze sobą dopiero po ślubie.... ten to się uczekał na jabłko hahahha;)

Margoargo

to prawda, ale chodziło mi o to, że myślałam, iż Umuś sypia tylko z ukochaną kobietą, wybranką, a nie że tak luzacko z różnymi laskami dla rozrywki.
Zdziwiłam się, bo nie podejrzewałabym go o to :D:D:D
cóż, wkurzył się na defne porządnie :D

Margoargo

Umuś postanowił, że będzie lepszy niż Oyku, która we Włoszech była tylko 2 miesiące i siedział aż rok hahhahahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

To Meric zakilna rzeczywistość i chce pociągnąć od III serii kiralika hahahaha;)))

Margoargo

od III ?? a nie od drugiej? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Sorry z rozpędu napisałam od zamiast do III serii,

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Dobra dziewczyny ide,bo juz nic madrego nie jestem w stanie napisac...mysli mi sie zle ukladaja w zdania i ogolnie sama zaczynam gubic siie w tym moim pisaniu,pisze troche bez ladu i skladu...
Dobranoc tureckich snow ;)))

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ja tez powoli znikam.

Dobranoc :)))

sloneczkO_1

dobranoc słoneczko :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

dobranoc Sloneczko ;)))) już chyba drugi raz się dziś z Tobą żegnam ;)

Marg_

dobranoc śpij dobrze :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dobranoc Marg ;))))
Do pisania jutro ;)

Margoargo

też uciekam :D
dobranoc :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dobranoc ;)

Znikaj, znikaj wszak Berk łóżko grzeje ;)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Witajcie ;)))) dziś u mnie mglisto ;))) nie lubię tej wersji jesieni ;(

Może później będzie słońce zobaczymy ;)

Miłego i udanego dnia Wam życzę i może do wieczora ;)))) ostatnio mamy wenę na wieczorne pogaduszki ;)

Do miłego zaś ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hello w nowym wątku ;d
a u mnie już słoneczko wyszło ;))
pozdrawiam ;DDDDDDD

hello ;))

użytkownik usunięty
Vanessa100

siemka :D
jest i nasza polsko-turecka księżna :DDDD

hahahhahahh :D witam wszystkich serdecznie :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha
co tam słychać ? :dddddd

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Witam dziewczyny.
Widze że nieźle się tu dzieje jeśli chodzi o komentowanie serialu :)
Momentami mi się śmiać chce jak czytam komentarze na fb z wyobraźni oglądających serial:)
Mogę się czasem do Was dołączyć?
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Witamy :))

Pewnie,że możesz się dołączyć.
Czym Nas więcej ,tym lepiej :)))

Pozdrawiam :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Super :) niedawno wrzucili opis 54 odcinka KA

Gosilek

"Widzę że nieźle się tu dzieje jeśli chodzi o komentowanie serialu :) "

wiesz my nie tylko piszemy tu o Kiralik ask, ale też o przeróżnych tematach życiowych, o wszystkim i o niczym :D
I dlatego tyle komentarzy :D:D

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Jest oficjalne potwierdzenie.
Od czwartku 29 października na tvp o 18: 35 leci " Królowa jednej nocy "

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

hej :D
ciekawe kto to będzie oglądał? hm...
choć fanki aktorki na pewno się ucieszą ;)))

ocenił(a) serial na 5

Ja może luknę z ciekawości,bo oryginału nie ogladałam,więc nie mogę oceniać.

Ogladałaś Silę i GF?

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

ja tylko zwiastun widziałam i parę opinii... nie były pozytywne ale kto wie... może w Polsce przypadnie widzom do gustu.

niestety nie oglądałam, ani wczoraj ani dziś... jutro też nie dam rady.. więc będzie co nadrabiać...
a Ty? :)

ocenił(a) serial na 5

Jestem na bieżąco.
W Sili nic ciekawego się nie działo.

Wczorajszy GF już wiesz.
Dziś :
1) Fatma nakrzyczała na Kerima i nie chciała słuchać jego wyjaśnień na temat spotkania z Vuralem
2) Vural przyszedł do Fatmy,ale ona nie chciała go słuchać
3) Vural chciał popełnić samobójstwo, wjeżdżając w ścianę
4) Kerim zgłosił się na policję.

To na tyle.

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

o kurcze Kerim się już zgłosił... muszę koniecznie obejrzeć jutrzejszy odcinek ;ppp
dzięki za info ;))))))))))))

ocenił(a) serial na 5

Nie ma za co :)))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Polecam fajny artykuł o imionach tureckich :)))

http://innaturcja.blogspot.com/2016/02/twoje-imie-powie-jaki-jestes.html?m=1

Zwróćcie uwagę na imię Serkan :)))