Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
Przez ostatnich 6 tematów pisałyśmy o tym... Serial z potencjałem stał się chłamem :D
Ja już się wypowiadałam wielokrotnie na temat kiralika, dla mnie żaden II sezon na 50 odcinkach koniec , wynajem powinien wyjść już przy 37-38 odcinku wszystkich by pogodzili do 50 odcinka i jeszcze rodzice Defne mogliby się pojawić... była by magia serialu a tak.... jak na szybko obejrzałam 51 odcinek na YT po turecku a miałam tego nie robić... to mnie jasny szlag trafił z nędzy jaką tam Meric zapodała.... Defne się żegnała ze wszystkimi w firmie jakby już miała na Marsa wylecieć i nie wrócić.... Koriś ołtarzyk je zrobił.... zresztą sceny z korisiem już mnie tak wkur.... wiają.... bo polotu żadnego, żenada po prostu....
Neriman nagle od 2 odcinków się zmienia.... ludzie co za porażka.... Sude niby tak już została tą naczelną... to się jej w główce poprzestawiało.... hahahaha jakoś w te przemiany i neriman i sude nie wierzę....
I pogodzenie się Omera i dziadka, po jednej rozmowie z mistrzem Umuś poleciał do dziadka... i mu wybaczył....
A potem było wielkie lokowanie produktu - czyli UMuś na motorze.... ciekawi mnie ile jest ze Stambułu do Manisy kilometrów, że Umuś na motorze popylał, a wychodzi na to , że Serdar stamtąd długo wracał.... hahahaha a tak się wyzłośliwiam....
I dramatyczne rozstanie w poprzednim odcinku Umusia i Defne a tu na koniec tego odcinka pogodzenie i oglądanie gwiazd... i Umuś śpiący w tym samym pokoju co Defne ona na łóżku on koło nie na podłodze na wielkm materacu....co za absurd jakby Defne nie mogła położyć się koło niego na tym materacu hahahaha a taka złośliwa dziś jestem....
i jeszcze jasemin i sinan pogodzenie i przygotowania do ślubu.... no porażka ten odcinek po całości nie podobał mi się i już może zmienię zdanie jak obejrzę przetłumaczony....ale jak scenarzystka mogła zajechać taki świetny serial gdzie na początku każdy odcinek męczyłam po kilka razy a sceny protów znam na pamięć a teraz nawet nie wiem co w niektórych odcinkach bo jeszcze z tłumaczeniem nie oglądałam......
Sorry .... gdzieś musiałam wylać żółć na ten serial .... padło na ten wątek ;)))
no jak nie Siostry filmwebowe, to kto da radę ;)))
hahahhaa i było kABOOOOM ;)))
Szkoda,ze Nas nie czytałaś od jakiś 6 tematow wstecz.
Co mysmy tu wypisywali na ten serial to głowa mała.
Polecam nasze posty,bo są 1000 razy lepsze niż cały serial ha ha
obejrzałam zwiastun kiralika, co podałaś.
No proszę Umuś się wysiedział rok w Rzymie hahaahahha :D
Rzymski Umuś :D
No wysiedział się w Rzymie i ponoć bujnego zycia imprezowo- erotycznego sobie nie żałował hahahha;)))
że cooooooo ?????
naprawdę umuś z laskami szalał? serio ? :D
głupawka hahah :D
w zwiastunie Umuś "nie jesteś ciekawa, co robiłem i gdzie byłem przez ostatni rok?"
defne - mów
umuś - siedziałem w..........
defne - w kiciu ???? :D
hahahha jak było to się dowiem, jak obejrzę odcinek, na razie nie wiem za wiele....
ale chodzą słuchy, że sobie Umuś nie żałował hahahha zresztą widziałaś ostatni hasztag... o kilogramach jabłek
oj umusiu umusiu ty czarusiu :D
a kiedyś dawno pytałam, czy już spali DefOm ze sobą, to pisałaś mi, że umuś traktuje sprawy seksu poważnie i jeszcze nie spał z Defne:D
A tu takie coś :D
Umuś z Defne przecież spali w 40 odcinku a potem jeszcze ze 2 albo 3 razy zanim stanęli na ślubnym kobiercu po raz pierwszy nie ostatni ;))))
a teraz se chłop używał, a co sobie będzie żałował.... trzeba odreagować jak ktoś Cię tak w bambuko robi ;)))
no jak na serial turecki to sukces....bo Ayaz i Oyku spali ze sobą dopiero po ślubie.... ten to się uczekał na jabłko hahahha;)
to prawda, ale chodziło mi o to, że myślałam, iż Umuś sypia tylko z ukochaną kobietą, wybranką, a nie że tak luzacko z różnymi laskami dla rozrywki.
Zdziwiłam się, bo nie podejrzewałabym go o to :D:D:D
cóż, wkurzył się na defne porządnie :D
Umuś postanowił, że będzie lepszy niż Oyku, która we Włoszech była tylko 2 miesiące i siedział aż rok hahhahahha :D
To Meric zakilna rzeczywistość i chce pociągnąć od III serii kiralika hahahaha;)))
Dobra dziewczyny ide,bo juz nic madrego nie jestem w stanie napisac...mysli mi sie zle ukladaja w zdania i ogolnie sama zaczynam gubic siie w tym moim pisaniu,pisze troche bez ladu i skladu...
Dobranoc tureckich snow ;)))
Witajcie ;)))) dziś u mnie mglisto ;))) nie lubię tej wersji jesieni ;(
Może później będzie słońce zobaczymy ;)
Miłego i udanego dnia Wam życzę i może do wieczora ;)))) ostatnio mamy wenę na wieczorne pogaduszki ;)
Do miłego zaś ;)
Witam dziewczyny.
Widze że nieźle się tu dzieje jeśli chodzi o komentowanie serialu :)
Momentami mi się śmiać chce jak czytam komentarze na fb z wyobraźni oglądających serial:)
Mogę się czasem do Was dołączyć?
Pozdrawiam
Witamy :))
Pewnie,że możesz się dołączyć.
Czym Nas więcej ,tym lepiej :)))
Pozdrawiam :)))
"Widzę że nieźle się tu dzieje jeśli chodzi o komentowanie serialu :) "
wiesz my nie tylko piszemy tu o Kiralik ask, ale też o przeróżnych tematach życiowych, o wszystkim i o niczym :D
I dlatego tyle komentarzy :D:D
Jest oficjalne potwierdzenie.
Od czwartku 29 października na tvp o 18: 35 leci " Królowa jednej nocy "
hej :D
ciekawe kto to będzie oglądał? hm...
choć fanki aktorki na pewno się ucieszą ;)))
Ja może luknę z ciekawości,bo oryginału nie ogladałam,więc nie mogę oceniać.
Ogladałaś Silę i GF?
ja tylko zwiastun widziałam i parę opinii... nie były pozytywne ale kto wie... może w Polsce przypadnie widzom do gustu.
niestety nie oglądałam, ani wczoraj ani dziś... jutro też nie dam rady.. więc będzie co nadrabiać...
a Ty? :)
Jestem na bieżąco.
W Sili nic ciekawego się nie działo.
Wczorajszy GF już wiesz.
Dziś :
1) Fatma nakrzyczała na Kerima i nie chciała słuchać jego wyjaśnień na temat spotkania z Vuralem
2) Vural przyszedł do Fatmy,ale ona nie chciała go słuchać
3) Vural chciał popełnić samobójstwo, wjeżdżając w ścianę
4) Kerim zgłosił się na policję.
To na tyle.
o kurcze Kerim się już zgłosił... muszę koniecznie obejrzeć jutrzejszy odcinek ;ppp
dzięki za info ;))))))))))))