Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
2 lata temu w Holandii był zjazd fanów Mody na sukces :D
spotkania z aktorami, ciekawostki z planu, projekcje odcinków. ja pierdzielę projekcje i zapodawali, przecież te odcinki takie nudne :D
święto narodowe normalnie haha
niech do nas Serkan z Ozge przyjedzie to ciekawe jaka furora by była :D
no ciekawe :D polskie fanki Sezonu na miłość i ayaza przecież są hahahaha ale czy byłby to taki szał jak w przypadku ridża i brooke we Włoszech ??
matko jedyna w takiej żenującej tandecie grają i taką popularność mają ze ludzie przychodzili tłumami i z uwielbieniem hahahhahah
no niestety ludzie lubią takie pierdy
ja ogladałam pamiętniki wampirów pierwsze 3 sezony spoko były
a teraz będzie 8 i kręcą już bez sensu bez głównej aktorki która i tak w 2 sezonie zaczynała nieźle wkurzać
A Brook gra tam ile 30 lat ? I co sie stanie kiedy w koncu Brook sie zestarzeje ?
Czy wtedy wlasnie skonczy sie moda na sukces ?
Bo jej dzieci czasem starzej niz ona wygladaja...
a moda na sukces przypadkiem już się nie skonczyła
nasz kraj i tak był jakies 2 lata do tyłu z odcinkami
a reszta która nie została wyemitowana jest na tvn player jak widziałam
z tego co wiem to moda leci dalej :D:D:D
jakby się skończyła, to by trąbili o tym we wszystkich mediach
Moda na sukces ma sie swietnie ;) Ciagle kreca nowe odcinnki,teraz cos kolo 7500 odcinka jest...
Tak samo dobrze ma sie Żar mlodosci serial jest na antenie od 1973 i sie utrzymuje na powierzchni,choc nie ma tam Brook
Ja na zar mlodosci trafilam,gdy na yt znalazlam kanal z tlumaczonymi promami seriali z hameryki
ahahhaahhaah nie wiadomo, ile lat ma brooke ani inni bohaterowie :D tam czas płynie dziwnie :D
kiedyś pokazywali jak nagrywają jakąś scenę z mody na sukces. i pokazywali aktora co gra ridża jak coś pokazywał zaangażowany rękami na światła na górze, może sugerował że złe oświetlenie sceny czy jak.
hahahahha jak się chłop wczuwa żeby scena dobrze wyszła i przekonująco :D
ahahah może się bał, ze go reflektor zabije jak będzie źle umocowany, albo zapadnie w śpiączkę i będą musieli znowu ridża uśmiercić ;)) HAHAHAH
patrz ta franca wena nawet się przy modzie na sukces uaktywnia.... strasznie głodna sukcesu jest ta moja wena hahahha;)))
Ha ha powróciłam jak bohaterowie Mody na sukces.
Oglądałam film z moim Enginkiem.
Musiałam się pożegnać ,bo przez Was nie mogłam się skupić ha ha
Myślałam,że jak wrócę to nikogo nie będzie,ale Wy znowu szalejecie :))
rozumiemy że chciałaś obejrzeć w spokoju :D
ja też tak robię, że jak oglądam w necie odcinek, to nie wchodzę na zadne inne strony
hahaha w końcu sobota....wróć już niedziela.... a noc jeszcze długa a nam się wcale nie chce spać ;))))
hahaha przez to nasze gadanie nie mogę skończyć odcinka klasy wyższej...
No właśnie ha ha
Miło się z Wami gada ,ale czasami trzeba się wyłączyć,bo inaczej się nic nie pooglada ha ha
hahaha dokładnie tak ;) jak oglądam GF do przodu to na forum nie siedze... jak inne produkcje, to owszem ;)
a chyba się szaleju dziś najadłyśmy ..... jeszcze chwila i będzie kabooom:;))))
hahhahahahaah kariera się marzy twojej wenie :D
uważaj bo jeszcze ci się wena wymknie spod kontroli D:
no dokładnie i wtedy klękojcie narody....wena margo szaleje niczym huragan ;)))) strzeżcie się scenarzyści tureccy...... bo Was ten podmuch weny margo.... zmiecie z powierzchni tureckiego rynku serialowego ;))))) ahhahahaha ale pojechałam...
Margo świetny film z Enginem.
Słodziutki tam był.
Końcówka mocno mnie zaskoczyła :)))
bana sevmeyi anlat jakaś nowość na foxie musze poszperać może gdzieś jest po angielsku bo mnie ciekawi
a jednak tureckie, nie oglądałam jeszcze, ale coś mi się o uszy tytuł obił....