Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
hahahah dlatego nie czytam fejsa ani polskiego ani innego w kwestii kiralika bo schizę wszyscy mają niezłą ;)
No ale okazuje sie,ze na swiecie istnieja tez inne jednostki niz fani kochajacy i pragnacy szybkiego powrotu,o ! ;)
hahahah a tak wyszło, to wszystko przez moją wenę stwórczą ją obarczam nadmierną produkcją postów ;))))
Dobranoc Siostra ;)))
Widziałam, że GF już oblukałaś.... a się dziś Kerimowi dostało oj dostało;)))
16 000 postów.......... dopiero teraz to sobie uzmysłowiłam i heh dumna jestem z siebie hahhaha :D
no obie nastukałyśmy trochę tego w klawiaturę :D:D
dokładnie filmwebowe wariatki pozytywne to my no i oczywiście kosmacące też ;)))
Widziałam, czytałam Was zanim się dziś pojawiłam.... wiesz, że ja jestem przyczajony tygrys ukryty smok ;)))
hahaha wielki brat w tym przypadku wielka Siostra patrzy ;)))
coś mi mówi ten nick... blog jakiś???
Nonsensopedia to taka wikipedia ale na wesoło, w krzywywm zwierciadle :D tworzona przez internautów :D
są tam przeróżne artykuły z przeróżnych kategorii - np. aktorzy, aktorki, seriale itp.
niektóre są slabe, ale niektóre jak czytałam, to chciałam się udusić ze śmiechu :D
np. moda na sukces (hahah ciągle o tej modzie ostatnio :D)
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Moda_na_sukces
albo nieszczęsna marta mostowiak z m jak miłość :d
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Marta_Mostowiak
No tak przyznaj sie,ze ogladasz po nocach mode na sukces ;) i tylle o niej piszesz
jak leciała w tv, to oglądałam serio :D dla beki oglądałam od dzieciństwa :D
a jeśli nie oglądałam, (a nieraz nie oglądałam tygodniami, bo nie miałam czasu), to czytałam streszczenia :D
ale odkąd zdjęto z tv i moda leci tylko w necie, to nie oglądam.
Szkoda mi netu, mam limitowany.
często piszę ostatnio o modzie, bo to kultowy jajcarski serial :D
nie ma głupszego na świecie :D
Ja ten serial uwielbialam tez ogladalam ;) raz w roku czlowiek ogladal i za wiele sie nie zmienialo... do tej pory pamietam,jak bylo po 1 odcinku w tv i ridz byl z booke... to przez caly tydzien od pn do pt, i ten ridz caly tydzien jedne drzwi otwieral, a brook calujaca sie z jakims facetem zdazyla sie doprowadzic do kultury xd i udawala,,ze nic sie tam.nie dzialo
kobieto z modą na sukces wiąże się wiele moich wspomnień życiowych, towarzyszyła mi od dzieciństwa :D
w liceum nawet niektórzy oglądali też i nieraz nabijaliśmy się do rozpuku na przerwie :D
sporządziłam nawet listę charakterystycznych cech Mody na sukces :D
http://www.filmweb.pl/serial/Moda+na+sukces-1987-94193/discussion/Charakterystyc zne+cechy+%22Mody+na+sukces%22,2298338
Ja uwielbialam jak do mojej babci jej kolezanka przychodzila i one cale odcinki przegadywaly z
rewelacja.... leżę nie wstaję ;)))) hahahha a już tekst o Ridżu twarz pokiereszowana przez imadło hahahha odpadłam.... martusia też dobra...
zarąbiste teksty :D
mnie rozwaliło m.in.
Akcja serialu toczy się z reguły w pięciu pomieszczeniach
Taylor- Miała wiele niezwykle fascynujących przygód, jakich nie wydumałby nawet pensjonariusz zakładu zamkniętego w Lublińcu.
Pierwszy odcinek nakręcono jeszcze przed wynalezieniem kamer.
martusię rewelacyjnie scharakteryzowali, taka właśnie jest żałosna a i tak wszystkie chłopy ją chcą :D
kiedyś w wolnej chwili możesz sobie przeczytać na nonsensopedii o m jak miłość albo żałosnym skoczku narciarskim Robert Mateja :D
ano tak my tez jesteśmy niczego sobie ;)))
Słoneczko zanim znikła to padała, że moich odgrzewanych kotletów..
moja lista charakterystycznych cech Mody na sukces :D
http://www.filmweb.pl/serial/Moda+na+sukces-1987-94193/discussion/Charakterystyc zne+cechy+%22Mody+na+sukces%22,2482311
w tym linku było więcej komentarzy ludzi, podobała im się moja lista hahha :D
sporządziłam nawet listę charakterystycznych cech Mody na sukces :D
http://www.filmweb.pl/serial/Moda+na+sukces-1987-94193/discussion/Charakterystyc zne+cechy+%22Mody+na+sukces%22,2298338
hahahahaa rozśmieszasz mnie :D
nie zamykaj się w sobie, bo kto Cię otworzy :D
sporo masz, możesz być z siebie dumna :D
hahhaa ja oglądając serial Zagubieni, sama byłam zagubiona hahaah :D
1 seria była super, ale potem było coraz gorzej i coraz bardziej pokręcone głupoty w których się nie łapałam
Ja z przyjaciolka z lostow tylko sawyera uwielbialysmy... to owszem pierwsza serie widzialam, kolejnych juz nie... jakos akcja z czyscem mnie rozlozyla na lopatki
oj tak !!!! Sawyer był nalepszy, najseksowniejszy :D
a ten doktor Jack Shephard ciągle płakał hahaha :D
Spoko loko pisz sobie,pisz ile chcesz.
Masz moje pozwolenie.
No tak GF "na żywo" oglądane.
Fatma nawet nie dała Kerimowi dojść do słowa.
Zobaczymy jak to się dalej potoczy.
Ja czekam na 64 polski odcinek ( jeśli dobrze policzyłam ) :))))
a który to turecki, bo ja w ramach przypominajki męczę znowu GF po turecku;)))) ło matko na mnie nie ma paragrafu ;)