Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
Kochana przy Nas nabierzesz tempa w pisaniu.
My z Margo jesteśmy tu dopiero przeszło rok a juz zbliżamy się do ( tysiaków ha ha
Gdzieś Ty się chowała kobito?
Jeszcze pytanie za milion punktów.
Z jakiego rejonu Polski jesteś,bo My tutaj wszystkie mieszkamy po sąsiedzku :)))
Nam też się z Tobą fajnie pisze;)
My tutaj jesteśmy jak koleżanki w kawiarni na kawce.... gadamy jak przy kawie, o wszystkim przeskakujemy z tematu na temat;)
Dlatego tak lubię pisać na filmwebie ;)
Dokładnie .
Nawet jak mamy odmienne zdanie to nikt się nie kłóci.
Jedyne takie siostry :)))
Nic dodać nic ująć Siostra ;)))
Co porabiasz.... ja kończę odcinek klasy wyższej...
Na razie piszę z Wami.
Potem seans z Enginem w KPA :))))
Serial zmierza ku końcowi :)))
Następnie jak czas pozwoli " Ezel "
A klasa wyższa fajna,bo widzę,że oglądasz regularnie?
Wiem, że KPA idzie ku końcowi, jak zacznę nadrabiać, to będą pewnie już wszystkie odcinki przetłumaczone ;)
Ezela nie widziałam, może się skusze...
Oglądam klasę wyższą, bo Engin Ozturk ( Selim z GF) gra główną rolę i jest dobrym protem i powiem Ci podoba mi się jak gra... a poza tym jakoś bardziej ni ten serial podszedł niż Miłość nie rozumie słów...
hahaha ja tylko tureckie ostatnio oglądam ;)
z telewizora tylko kurz ścieram hahahah;)
Ja nawet GF i Sili nie mam okazji zobaczyć, bo u mnie rządzi tvp info....a taki czas.. hahahah
też oglądam Klase Wyższą bardzo fajny serial, tylko troszkę mnie denerwuje Cansu i jestem na bieżąco
No ona mnie też wkurza.... płaczka taka, że głowa boli.... ale mamusia to franca nad francami....
ja właśnie będę 11 odcinek oglądać czyli z napisami będę na bieżąco...
Dzięki, chociaż nie jest powiedziane, ze dziś cały obejrzę... pewnie połowę resztę jak będę mieć czas...
Polecamy się :D
Znaczy moi koledzy cebulaki i spółka się nie polecają... ale ostatecznie możesz ich czasem użyć :D
O Gosilek też masz awersję do niemieckiego jak ja ;) kiedyś gdzieś przeczytałam fajne zdanie.
" Gdyby nie die, der, das byliby Niemcy z nas" to o czasach zaborów;)
hahaha tego nie słyszałam dobre :d das ist gut :D
nie zonosze tego języka przez babe w liceum tak jak u Marg :d
założyć nowy wątek, jestem na kompie?
Na razie zapiszemy wątek " napisy.pl" a potem założymy kolejne, ostatnio robimy małe porządki na tym forum i zapisujemy rozpoczęte wątki ;), bo najczęściej piszemy w nich o wszystkim i o niczym ;)
Tylko się proszę zdecydować gdzie, bo mam w planach doprowadzenie się do stanu używalności na jutro i nie będę wiedzieć gdzie was szukać http://emoticoner.com/files/emoticons/milk-bottle/confused-milk-bottle-emoticon. gif?1292791098
To postanowione przechodzimy do " napisy.pl" hahaha spokojnie przy naszym szaleństwie, jeszcze dziś będziemy w nowym wątku
zostało niecałe 40 komentarzy więc szybko wątek się skończy :D
szaleństwo pisania
idę popatrzeć trochę na gesslerową w przerwie przyjdę
Wiecie cebulaki się niecierpliwią, nawet nie wiem,czy to się nie skończy tym,że dziś będę pisać z kompa cały czas http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon. gif?1292862503
Ja czytam z synem Akademie Pana Kleksa ha ha.
Przy okazji oglądałam wszystkie piosenki z filmu :)))
Właśnie logowałam się na fejsa i mignęło mi, że ta karetka to ponoć nie na planie kiralika... czyli chyba wypadku nie będzie.... oj fani sieją zamęt...standard
dokładnie, dlatego odpuściłam poszukiwanie wszelkich informacji o kiraliku...oglądam sobie z napisami i jest ok.
No i sama produkcja podsyca plotki, z czegoś ratingi wysokie być muszą.... no zobaczymy gdzie ich to zaprowadzi...
Ja obejrzałam urywek 48 odcinka bo nie oglądałam całego .... tylko wątek Sude Deniz... oj jak mi się wersja villan zakochany podobała....ja mam tylko nadzieję, że w II serii Sude wróci i będzie trochę scen... Deniz - Sude...
Widziałam urywek z Denizem i powiem Ci ,ze w tych rozpuszczonych włosach wyglądał świetnie :)))