PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wiesz co Siostra jak mnie wena nie opuści, to ja napiszę alternatywny II sezon kiralik ask..... czyli jak można jednak kotletów nie odgrzewać ;))))

Margoargo

hahhahaah po wczrojaszym długaśnym elabusiu o kiraliku, to ja się boję, że możesz to zrobić :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah bój się bój, bo ja sama w strachu ;))))

Margoargo

hahahahahhahaha :D

widziałaś moją relację z wywiadu OzSer i zdjęcia?
hahaha ściągali ich do Włoch na taki króciutki wywiadzik hahhaha

użytkownik usunięty
Vanessa100

hejo ;))
fajnie się ubrali na ten wywiad...;)
dziw, że taki krótki... tylu zachodu dla kilkunastu minut... hm...
jak tam nastrój, lepiej? :d

no trochę mi lepiej hahhhahah :D dzięki pobytowi i gadkom tu na fw :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

a no widzisz, filmweb jest dobry na wszystko ;))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

widziałam, widziałam... hahahah co chcesz 19 minut wywiadu, a Rzym znowu za friko zwiedzony ;)))) ahhahah każdy by tak chciał ;)))

Margoargo

oj tak, oni to mają życie, :D

margo jak myślisz, nas też będą tak kiedyś zapraszać do programu jako gwiazdy ?? :D przecież planujemy zrewolucjonizować scenariusze tureckie :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Zdecydowanie tak .... ja już przebieram nóżkami, jak będę zwiedzać Stambuł i jeść kolację z Enginkiem hahaha;))) szkoda, że pewnie zajęty ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie wiem tak do konca,bo dzis na interncie bylam przez dzien sporadycznie...a nie mam ochoty przelatywac wielu komentarzy co by to znow znalezc,ale tak mi sie w oczy wpadlo.

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Dzięki za zwiastun.

sloneczkO_1

SIA ma nową fajną piosenkę :D "The greatest"
https://www.youtube.com/watch?v=GKSRyLdjsPA
refren bym puściła, jak jacyś goście w programie wchodzą np. OzSer ;))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Fajna piosenka.
Lubię Sia.

I znowu tancerka Madie :))

sloneczkO_1

ja te lubię Się ;;) hahhaa ona nigdy nie pokazuje twarzy ;)
dziś zajrzałam do google i zdziwiłam się, gdy zobaczyłam jak wygląda ;)
ma 40 lat, a myślałam że jest dużo młodsza, bo ma taki młody głos

ta tancerka prawie we wszystkich klipach Siowych hahahahaha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

A wiesz,że ja też nie ogladałam jej zdjęć.
Nie wiedziałam ,że ma 40 lat ( w grudniu 41 ).
Też myślałam,że jest dużo młodsza.

Tak Madie wspólpracuje z nia.
Fajna dziewczynka :))

sloneczkO_1

no fajna i zdolna :D:D taka młoda i taka gimnastyczka z niej :D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Maddie to jest najbardziej znienawiodzone tanczace dziecie w Dance Mams ;) czy jak sie ten program zwal xd

ocenił(a) serial na 5
Marg_

A to czemu?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

spoko :D jak chcecie to mogę porzucać wam czasem jakieś świerze hity :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

podrzucić* haha mózg mi chyba nie pracuje

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Wrzucaj,wrzucaj.

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Hello ;) Dzięki za rating i zwiastun hahahha czyli jak na razie wybuchu euforii ratingowej nie ma skoro tylko taki wzrost.
A co Meric tak przyspiesza w tych zwiastunach.... myśli, że na 10 odcinkach skończy hahahah;)))
No i znowu Defne płaczka i przepraszam, że zyję.... kuuuuuurde a ponoć miała się przemienić w kobietę wiedzącą czego chce.... a ona znowu skuczy..... sorry sposób prowadzenia postaci Defne przez Meric wkurrrrr wia mnie do potęgi n-tej....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

najwyraźniej tak to tylko miało wyglądać, że jest kobietą która wie czego chce żeby dali jej spokój z Omerem a tak naprawdę wszystko dusi w sobie i wogóle się nie zmieniła, teraz to będzie mydło i powidło według mnie... Meric napisała na tweeterze "Czas nic nie znaczy... dopóki stanie się szczególny moment" cos mi się zdaje że to się będzie tak długo ciągnąć dopóki rantingi nie osłabną a to może potrwać bo wszystkich interesuje co teraz będzie

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Widz turecki, to widz specyficzny ;) kiedyś te słowa powiedział Baris.... i może się zdarzyć, że kiralik skończy się po 10 odcinkach, a nie jak gdzieś czytałam po 24.... Meric już przeciąga strunę.... a widzowie się jej odpłacą.... Sezon na miłość był hitem, Serkan i Ozge jako Ayaz i Oyku uwielbiani, a skończyła się II seria na 8 odcinkach, a miało być 30....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Nie mnie się wypowiadać. Sezon na miłość oglądałam 2 razy, a i tak nie wszystkie odcinki I sezonu bo oglądałam normalnie w tv, a II sezon oglądnęłam z ciekawości jak się skończyło... Serkan miód malina boski i wogóle, ale serial du..y nie urywał, no ale skoro on tam był to się oglądało, bo gdzie u nas takie ciacho w tv uświadczysz... A co do Kiralika to nie mam aż takiego zdania może dlatego że ja nie czekałam z odcinka na odcinek tylko walnełam cały sezon odrazu i poprostu nie miałam przemyśleń z odcinka na odcinek tylko leciałam...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No i dlatego nagranie cos w Turcji ciezkie jest. Zawsze rozchodzi sie o to co sie podoba,choc podobno na te chwile jeszcze najgorzej nie jest patrz rating,jak to pisza znajome z Turcji same nie wiedza ile serial bedzie trwac... bo jedno potkniecie i po serialu

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Już kiedyś napisałam Turcja to stan umysłu.... coś co nas wkurza im się podoba, a ponieważ Baris i Elcin są na topie, to fanki będą oglądać serial zgodnie z zasadą...pal licho fabułę..... niestety Meric miała pomysł na 23 odcinki serialu, a potem była już tylko odtwórcza, a po 40 odcinku, to już przeszła samą siebie, jak pomysły z KM powielała....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No jak sie taka Defne sprzedala... no to coz jesli historia szybko sie skonczy,to mus powrocic do starrych rozwizan.

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Ehhhh a ja naprawdę myślałam, ze się Meric ogarnie i zrobi z Defne prawdziwą kobietę.... jak ja bym pisała scenariusz, to na pewno już na początku ustawiła bym Pamira do pionu..... a ona zachowuje się jak już pisałam w elabusiu jak podrzędna asystentka.... znowu idiocieje na potęgę...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Znając Meric nic specjalnego się po niej nie spodziewałam,ale miałam cichą nadzieję,że cuda się zdarzają i czymś mnie zaskoczy.
Niestety nic takiego się nie stało :))

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ja zdecydowanie mysle,ze wymagamy zbyt duzo od Meric... to tylko Meric, trzeba czekac co to dalej bedzie. Czy uda sie kolezance, nagrac te 24 odcinki,czy zafunduja nam szybka historie w max 10 odcinkach...

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Na początku z Margo mówilismy,że będzie 5 odcinków.
Teraz znając Turków może byc ich 10.
Wiecej nie daję.
Niestety nie jestem prorokiem ani wróż Maciejem,więc moge się mylić ha ha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja mysle,ze zamysl Meric byl taki,ze tu z zewnatrz tylko praca jest w zyciu wazna a z drugiej strony ciagle w sobie to dusi. Co biarac pod uwage czynnik ludzki jest dosc prawdopodobne. Owszem chcialabym zobaczyc ogarnieta Defne,ale nie wiem czy sie da.

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Da, się da tylko trzeba chcieć..... dobrze napisać postać.... owszem z pracą sobie radzi, może dusić wszystko w sobie, ale przy takim Pamirze powinna pokazać pazur.... a on ją rozgrywa jak chce... sorry ta postac mi nie lezy i nawet aktor nie wzbudza mojej sympatii, hahahha ostatnio więcej sentymentu mam do Deniza, a jak ja nie cierpiałam tej postaci... hahahaha;)))
chciałam go zgładzić i czego ja tu z Siostrami nie wymyślałam.... hahahha

Margoargo

ja już po zwiastunach widziałam, że ten aktor Pamir szału nie robi hahhaha :D nie to co Kaan z HA ;)

użytkownik usunięty
Vanessa100

Kaan to inna liga, nie ma o czym mówić haha :DDD

w sumie mógłby grać tego Pamira w KA, przecież HA się skończyło

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie a wiesz, ze szkoda, ze Berk nie jest Pamirem hahahah oj to bym się pewnie tak nie irytowała ;)))

Margoargo

no Berk mógłby grać Pamira w KA, przecież HA się skończyło ;)
jakby on do Defne zarywał, to bym się nie zdziwiła, że ona trochę zaczyna ulegać :D bo ten co gra, to jakiś przeciętniak.............

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha a to ponoć bardzo popularny aktor w Turcji, dorównuje Barisowi .... co niektórzy twierdzą, ze Baris powinien się bać.... hahahha, że mu popularność spadnie...

Margoargo

hahahahahahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ty się księżna nie chichaj ;))) bo to ważna sprawa ta popularność w Turcji, kto będzie sobie z Barisem 200 selfi strzelał .... Koriś:)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No ja wiem, tylko... postac Defne musialaby byc napisana praktycznie od nowa,a nie wiem czy Meric na to stac.

Tak jak np ogladajac odcinek wszyscy,ze Omer taki zly bo zwial... czy nawet ten, coz taki byl jego sposob na odreagowanie. I mam dziwne wrazenie,ze to Defne miala problem z powiedzeniem mu prawdy gdy byl czas... a teraz wszyscy jej wspolczuja bo on wrocil

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Wiesz, jak mnie wkurza to użalanie się na Defne... wszyscy wkoło robili w bambuko Omera, mimo, że wiedzieli, ze jest szczery i nie znosi kłamstw...a teraz on jest najgorszy, a Defne niewinna..... jak mnie to wkurza..... ja jestem po stronie Omera .....powinien iść jeszcze dalej i przyjechać z Włoch z żoną ( mogłaby być tylko na niby) niech by im wszystkim szczęki pospadały. A Defne miała niepowtarzalną okazję powiedzieć o wynajmie w 23 odcinku.... wtedy byłoby prawdziwe otwarcie.... ale to było to przewidzenia, że jak ratingi były ponad 8 to nikt nie będzie prawdy wyjawiał... a potem wiedzieli wszyscy o wynajmie tylko nie Omuś.... takiego idiotę z niego robili , że mnie już szlag trafiał....

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Wrzucam kolejny wpis naszej Wisieńki o "Ezelu "

http://cojaogladam.blox.pl/2016/10/Ezel.html

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Wiśnia jest rewelacyjna ;)))
Jej teksty wymiatają ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie.

Swoja droga Ja też ogladałam 3 odcinki z lektorem i powiem Ci,że chyba będe oglądać dalej.
Oj niedobrze kolejny serial kryminalny :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ahhahaha Siostra wpadłaś jak śliwka w kompot z tymi serialami kryminalnymi tureckimi hahahah;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

W dramatach i kryminałach przynajmniej się coś dzieje.
Jakoś ostatnio komedie tureckie mi nie leżą :)))