Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
Tak wygląda jakby Sinan wyładowywał się na Sedzie za Yasemin
co chwile się kłócą
Już to napisałam, ten wątek idzie na zasadzie kto się lubi ten się czubi....
Miłego dalszego oglądania idę ogarniać życie realne ;)
No coz z jednej strony rozumiem jego rozgoryczenie,pozniejszego zachowania juz nie... a teraz coz, zamiana rol...bedzie on sie uganial przez ile 2-3 odcinki i sie zejda.... buu
mi też ten wątek z Pamirem nie pasuje a tym bardziej że on taki dziwny jest jakiś
Hejka, czyli podoba Ci się moja wersja pokuty dla Neriman... coż szkoda, ze tego upadku nie doczekamy ;)
Bardzo podoba mi sie to co napisalas,genialne gdyby nie to,ze znow bez kompa to bym cos dopisala...oczywiscie nie tak dobrze jak ty,ale cos bym napisala.
Fajnie, tylko tym razem pytanie czy bedzie mial tyle odwagi,co by tym razem zatrzymal Nero,zanim tych odgrzewanych kotletow bedzie za duzo.
To co zmieniamy troche pomysly,tym razem bedzie wiedziec nero i pamir ?aaa i koris tak zmieniamy drugi sezon
to czy nero powie dla męza co odwaliła to nie wiem wiadomo jak było ostatnio że Necme chciał to szybko zakończyć więc Nero może być ostrożniejsza
Ale się wydarła Defo na Omera o matko
kazała żeby ją zostawił
a on ją na chwilke przytulił
ajajaj
Dzięki za relacje na żywo.
Ja mam teraz kino akcji.
Przyjechala straż.ale jeszcze nie wiem do czego :))
ooo straż żeby to tylko nie było nic strasznego...
no relacja jako taka ale się staram :D
Wow, no to masz ciekawie... moze jakies dziecko chcialo duzy czerwony samochod zobaczyc
Przyjechały 3 straże do budynku obok.
Jutro się pewnie dowiem.
Na szczęście nie ma zagrożenia.
Ale się wydarła Defo na Omera o matko
kazała żeby ją zostawił
a on ją na chwilke przytulił
ajajaj
wcześniej to napisałam ale chyba nie widziałaś
Ja znow pisze jak to ja z telefonu... probuje powrocic do zycia internetowego, ale jakos nie umiem przekonac sie do tego by komputer do tej zabawy uzywac. Czyli generalnie nic ciekawego ten odcinek
oglądnięcie a takie pisanie po łebkach to też inaczej jak dla mnie odcinek spoko
Heh, wolalabym miec dostep do innej grupy. a ten odcinek obejrze,moze jutro ;)
Tylko zalezy mi na slodkiej zemscie ;) bo tego po angielsku znalezc nie moge, moze znajoma sie dostanie bedzie prosciej ;)
Obejrzalabym ale,nie mam jak. Wszyscy jakies tajne grupy robia dostac sie nie mozna lub nie wiem jak sie tam dostac
mogę ja Cie zaprosić może wtedy Cię przyjmą tylko podaj mi dane z fb bo czasami weryfikacja im długo idzie i dlatego tak a jak ktoś zaprosi to niby szybciej
Jutro przesle ci to na pw ;) bo mam popolite imie i nazwisko tez ;) a co by to mialo rece i nogi, to musisz miec pewnie dobry namiar
Tak,tylko zebym mogla wyslac ci wiadomosc musze miec dostep do pelnej wersji filmwebu. aktualnie pisze na starej komorce...i za chiny nie dam rady uruchomic tu i teraz bo mi sie przegladarka wysypie
Moja komorka sie rozladowala, a stara ma swoje humorki niestety. Czasem jest to wkurzajace, ale na razie taka forma komunikacji z Wami mi wystarczy
Hello ;) Dzięki za relację na żywo z kiralika, ja sobie obejrzę za tydzień z napisami i znowu Was zamęczę moim elbusiem hahaha;)))
A zwiastun wczoraj dali, czy znowu wchodzą w stary rytm może w poniedziałek?
Jak już będzie rating odcinka to zapodaj nam tu na forum z góry dziękuję;)
Narazie zwiastuna nie widzilam tydzien temu był w sobote, ale zobaczymy rating już dzisiaj powinien być to napewno go zapodam...
Milej soboty ide sprzatac :-)
Miłego sprzątania ;) ja już po:)
A czyli może być dziś albo w poniedziałek....
Ciekawam ratingu, czy się Turkom historia znów powielona podoba.... ajjj miałam nie być złośliwa;)