Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
Kobieto, ja już od dawna twierdzę, że skrzywiona jestem hahaha, bo tylko seriale tureckie oglądam hahaha;)
teraz? nie, a co? :D
wcześniej oglądałam the voice of poland... a teraz nic ciekawego nie leci... na polsacie ksw... na innych kanał to już w ogóle dramat ;ppp
tak tylko pytałam :D
hahah na KSW niezła muza leci :D obsłuchają się tam ludzie hahahah :D
inne kanały, to prawdziwe "kanały" :D:D
tak? a co puszczają? :D
jakoś mnie nie kręci jak faceci dają sobie po mordzie i nie tylko tam...ale ludziom się to podoba :PP
hahahah, świetne i prawdziwe :D
dlatego trzeba posiłkować się internetem :))
za to jutro czeka Nas prawdziwa uczta przed tv wieczorem.... hahaha :DDD
a różną muzę, amerykakańską, polską, pop, hip-hop :D:D
więcej tej muzyki niż tego bicia hahhaha
oj tak, nasz rolnik :D
Jestem rolnik, rolnik,
rolnik, rolnik,
rolnik sam w dolinie !!! oł je !! :D
hahahahaha
a to niezły wniosek... w sumie racja... poklepią się minutę i już koniec walki... :P
hahaha
pięknie śpiewasz ;)))
już nie możesz się doczekać jak zobaczysz Marka i jego tysiąc gęsi :D
nie no wiem... śmieje się haha :D
dziś leciała powtórka i akurat usłyszałam jak mówił, że tysiąc tych gęsi ma.. a ja takie oczy... tak sobie wyobraziłam ile to sprzątania musi być.. bo każda ma przecież wiadomą potrzebę :p
ja też czekam na odcinek... liczę na jakieś fajne momenty... nie rozumiem czemu wszyscy śmieją się z tego programu... dla mnie jest spoko ;dddd
no jak byłam nieraz na wsi w wakacje u rodziny, to miałam niezły ubaw z kaczek i gęsi :D
łażą po podwórku i wszędzie srają :D:DD:
haha, ohyda... ale tak jest :DDDDDD
ja nie miałam niestety do czynienia z nimi ;p
kaczki to tylko dzikie widuję... jak po rzece pływają ;p
pamiętasz na pewno Anię i Grześka z drugiej edycji, patrz jakie słodkie zdjęcie :))
https://www.facebook.com/bardowscy/photos/a.1246863755331260.1073741828.12460847 08742498/1360422633975371/?type=3&theater
tak ;) ale ten ślub i dziecko to w ekspresowym tempie zrobili ;DDD
hahaha... matko, jak ja go nie znoszę...
leciał taki program co celebryci skakali do wody... widziałam co nie co...on tam brał udział... jak wyszedł w samych kąpielówkach to nie wiedziałam gdzie oczy chować... po skoku oczywiście połowa wody była już poza basenem ;D
nie marnowali czasu :D:D
hahhaha oglądałam ten program :D cyrki z nim były :D
kraśko jakie sobie fryzury robił :D i zawsze machał najdłużej ze wszystkich do kamery :D jakby był największą gwiazdą hahha :D
nagrał piosenkę disco polo "Oj Aniu Aniu", w której jest w kretyńskiej czapce :D
podobno ma trasy koncertowe i ma fanki :D:D
ale po tak krótkim czasie zdecydowali się na ślub... no podziwiam ;)))
o matko... on ma trasy koncertowe i fanki? wow... jestem wstrząśnięta i zmieszana :d
dokąd ten świat zmierza... ;p
Dlatego ja ogladam tez jeden inny... zazwyczaj kiedy moge na zywo kiralika ogladac
Jaki oglądasz serial ???? zamiast kiralika....ja też już nie oglądam na żywo kiralika, nawet na YT po turecku nie przeglądam odcinka... czekam na napisy;)
ja w życiu nie oglądałam ani jednego odcinka kiralik ask... chyba nikt mnie tu nie przebije :P
o kurde...
gdzie ja się uchowałam ;d
ale siara ;d
no nic nie poradzę... serial nie ma teog "czegoś" co skłoniło by mnie do obejrzenia... ;p
haha
czyli mamy podobne odczucia jeśli chodzi o ten serial :D
i tak szacun, że te dwa zmęczyłaś :D
ten prot omer mi nie podchodzi :D
znaczy jego aktorstwo mi się podoba, alej ako facet mnie nie kręci :D
co innego gdyby nasz Berk był Umusiem :D nadawałby się :D
bo omer to pozornie zimny nieprzystępny mężczyzna, a wewnątrz ogień :D
matko... miałam to samo pisać... aktor krający Omera w ogóle mnie nie kręci... niby jest przystojny ale mi się nie podoba... z tego też powodu nie wzięłam się za oglądanie :p
Berk to wiadome... on by w każdej roli odnalazł się... ale do tej pasowałby jak ulał... jaka szkoda, że to nie on ;(((
jeszcze wszystko przed nim...trzyma się dobrze... nie traćmy nadziei Vanessa :DDD
hahahahhaah dzięki, że mnie podnosisz na duchu :D
może stanie się jakiś cud tak jak z Ivanem Sanchezem :D
musimy sobie pomagać haha ;D
zawsze może zmienić plany i spełniać się jako muzyk... hmm to też byłoby ciekawe... ;)
jaki cud? musiałam wpisać w google bo nie skojarzyłam w pierwszej chwili... fajny aktor... jaki męski i przystojny ;) niestety nie oglądałam go w żadnej telce bo "Burza" była słaba a tej drugiej ( nie pamiętam tytułu) jeszcze w Polsce nie puścili.
"cud" w sensie, że wreszcie zabłyśnie :D
Burzę oglądałam całą. I Sanchez jak w niej grał, to miał 38 lat już.
Był niezbyt znanym aktorem, grał rywala słynnego Wiliama Levy. I to była taka sama sytuacja jak w HA z Serkanem i Berkiem hahahaha :D Że ten nieznany aktor przyćmił tego znanego zarówno aktorstwem jak i urokiem :D
Choć Levy i tak lepiej tam grał niż Serkan w HA.............
Od razu jak zobacyzłam Sancheza w zwiastunie Burzy, to mnie zwalił z nóg swoimi pięknymi oczami :D
i po Burzy Sanchez dostał rolę prota w jakiejś teli razem z MAricruz z Dziiego serca. I nawet są teraz parą też w realu hahaahha :D
W każdym razie Sanchez nie jest już pobocznym aktorem jak kiedys
chodziło mi jaki cud przydarzył się z tym aktorem Sanchezem... ale teraz już mi wyjaśniłaś :D
fajny facet... dobrze, że go w końcu docenili ;D
widziałam parę odcinków po hiszpańsku tej telenoweli z maricruz i z nim... nudnayjak cholera.. ale on prezentował się zjawiskowo ;)))
Ja kiedyś ubóstwiałam Barisa i jego OMusia, ale jak wiadomo kobieta zmienną jest .... prym wiedzie Engin.... i jako Kerim i jako Omer z KPA..... Enginuś jest boski ;)
haha
tak jak mnie kiedyś Serkan kręcił a teraz to kompletna obojętność :)
A oto moje podium: miejsce pierwsze: Engin, drugie: Berk, trzecie: na razie nie mam pomysłu... ;)
"hahah nikt Cie nie przebije, bo nawet Vanessa widziała 2 odcinki hahaha"
hahahhahahah to brzmi jak dowpcip albo mem z chuckiem norrisem albo ryśkiem z klanu :D
znam Cię przecież :D
"świat mediów nas potrzebuje" - oto wymyślone przez Ciebie hasło, z którym się zgadzam w pełni :D