eeee jaka burza chyba w szklance wody to ostatnio specjalność Meric myślisz, że będzie jakaś bomba nic bardziej mylnego...... ona zasadza same niewypały ostatnio hahaha ;)))
a wiesz, że zmieniają reżysera bo Yos odchodzi ze względu na stan zdrowia podobno hahahha chyba ze względu na stan ratingów ;)))
mnie chodziło o to, że cisza przed potokiem komentarzy hahaha :D
i kto nowym reżyserem? Szogunek mógłby skoro jego odcinek ta świetnie wyszedł ;)
e nie liczę na jakieś ogromne ilości komentarzy do odcinka.... wieje nudą ostatnio przełomu brak a na seksowne sceny między Omusiem i Defne na razie nie ma co liczyć ;)))
A nie będzie jakiś inny reżyser a szkoda, ze nie Devrim ( Szogunek) bo co fakt to fakt odcinek w jego reżyserii mi się podobał ;)))
Na razie Siostra idę posprzątać trochę po mini remonciku ;))
Do miłego zaś ;))) pewnie gdzieś w nocy przybędę z elabusiem o 43 odcinku kiralika albo nie ...
Mówiłam , że tak będzie.
Nie dość , że wątek kaboom to jeszcze w nowym przeszło 30 postów .
Bravo Wy :-D
hahaha spoko Siostra wcześniej się rozpędziłyśmy ale straciłyśmy impet ;))) i mamy tylko 15 postów w nowym wątku , ale.... idzie ku dobremu ;)))
Luknęłam na teleforum oj coś odcinek kiralika na razie taki sobie.... teleforum się nudzi.... nie jest dobrze....
Nie jest dobrze już od dłuższego czasu.
Ja nie wiem komu przyszło na myśl zrobić 2 sezon.
serialem rządzi piniądz.....i dlatego chcą II sezonu jak dla mnie na siłę.... już wątki powinni zamykać powoli, ale znamy to z historii seriali tureckich..... II sezon 4 odcinki i w ostatnim wątki pozamykane.... jeśli chodzi o Turków nic nowego nie?
Dokładnie.
Nic Nas juz nie zaskoczy.
Ja ostatnio łapie się na tym , że przewiduje co w danym momencie zrobi bohater filmu lub serialu.
Czytam w myślach rezyserom ha ha
hahah za dużo seriali oglądamy i mało jest tych co nas zaskakują .... dla mnie z tureckich zaskoczeniem jest akcja w KPA jak na razie....
Dla mnie też.
Tutaj naprawde nie wiadomo czego się spodziewać.
Oby dalej trzymali taki poziom :D
Hello;))) miał być mini elbuś z odcinka 43, ale w związku z mało konkretnymi komentarzami na teleforum ..... elabusia na razie nie będzie, jak obejrzę z polskimi napisami , może skomentuję odcinek.... jutro jak się rating pojawi zobaczymy jak nisko upadli hahahha ależ wredna jestem, a może będzie wyżej niż w zeszłym tygodniu...... hahaha ;))))pożyjem zobaczym...
Hello elabusia na razie nie będzie, gdyż nie widziałam odcinka na YT, a na razie nie mam czasu ani ochoty go oglądać, napisy polskie będą pewnie w czwartek wtedy może luknę jak znajdę czas....
A o ratingu miałam napisać.... mówcie mi prorok hahahah ;)))
miejsce 5 i 4,47 - niżej niż pierwszy odcinek.... bo 4,47 to chyba ilość widzów czyli tak nisko nie było nawet przy pierwszym odcinku hahaha ;)))
A oni pogadują o II sezonie z czym do czego????? ja się pytam.....
Tutaj fragment serialu HA
https://www.facebook.com/HayatiminAskiPL/videos
hahahhahaa fajne :D
najlepszy moment - Demir tańczący przed lustrem :D genialny moment, genialny :D
Tutaj gif z tą sceną https://i.imgflip.com/12ylye.gif
Hello Siostra powiem Ci tak dość ciekawy fragman i zdaje się, że będę oglądać ;))) nawet po turecku ;))) a pewnie któreś dziewczyny będą tłumaczyć ....to i po polsku obejrzymy ;))))
Gif z tańcem genialny hahaha i chyba nawet do rytmu ;)))) a taka mini złośliwość ;)))
Margo odnośnie twojej pracy :D
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12932957_100730775931 6953_2635412794288563901_n.jpg?oh=bfd5f48e25bcdcd1c2fc1df61f931da9&oe=57B063EF
ano tak właśnie zasiadłam przed lapkiem i do roboty, bo pół soboty wietrzyłam zwoje mózgowe kosząc trawniki hahahha ;))) a zachciało mi się prac ogródkowych,
Zagadka dla Ciebie
Co to za aktor w środku?
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/13051697_107935168545 9849_5094098944976220320_n.jpg?oh=7e66164ed648f9df2196957c8fad3e59&oe=57B9FE5E
ale mi zagadki zadajesz ;))) powiem tak stawiam na Naszego Engina ( Omera z KPA) czy mam rację ???
o co pytasz ? o pracę ??? ano kończę i chyba pójdę spać bo mi dziś główka z nadmiaru świeżego powietrza szwankuje hahaha
Mnie też coś dziś boli głowa.
Właśnie szykuję się do snu.
Dobrej nocy.
Do miłego zaś :D
Na razie Siostra do miłego zaś :)))
Dobranoc Omerowo- Enginowych snów na noc ;)))
Mnie się tez bardzo zwiastun podobał i myślę,że będę ogladać :D
A Serkan jak zawsze miodzio :D
Taniec pierwsza klasa ha ha
Hello ;))) ja się grzecznie pytam, która taką pogodę zamówiła ..... u mnie zimno, deszcz pada no porażka na całej linii a już 24 kwietnia, więc wiosna powinna być w pełni ;)))
a tak sobie dziś pomarudzę z rana ;)))
Mimo pogody życzę Wam dobrej pogody ducha i miłego dnia ;)))) odpoczywajcie ;)))
Siemanko.
U mnie też zimno.
Trochę słońce się przebija , ale przebić się nie może.
Wiosna wyjechała do Turcji ha ha
No tak tam pełno tureckich ciasteczek, to co sobie wiosna będzie głowę zawracać nami ;))) hahahaha
"No tak tam pełno tureckich ciasteczek, to co sobie wiosna będzie głowę zawracać nami ;))) hahahaha"
hahahahhaha dobre :D
no a co nieprawda skoro wiosna to kobieta, to co sobie będzie nijakimi ciastkami polskimi zawracać głowę ;)))
Margo,wierz mi,że u mnie pogoda dokladnie taka sama haha. Ale to nie dziwota skoro mieszkamy kilkanascie km od siebie :-) koszmarnie zimno i beznadziejnie. Do niczego ten kwiecień