hahahaa i Iwona Pavlović osiwieje w trybie szybkim..... hahahaha ;))) Serkan jak ja mam Cię nauczyć kroków ...... a Serkan.....: normalnie hahaha
Vanessa a ten Fatih czy jakoś tak - kuzyn Yigita, to się podkochuje w Ical??? dobrze myślę .... a teraz wkurzył Ygita bo to on zorganizował tę imprezę promocyjną hahha
wiedziałam, że F tylko mi się imię pomyliło hahaha ;)))
a widzisz dobrze kojarzę ,a one z matką oczywiście nic nie mówią, że Iclal odzyskała pamięć ....
U mnie dziś było zimno.
Słońce świeciło , ale był straszny wiatr.
Na termometrze miałam 7 stopni :-D
Madzik chodzą słuchy, że kiralik ma się skończyć w czerwcu.... tylko pytanie brzmi czy cały, czy I seria..... przerażają mnie wizją II serii serio ;)))) hahahha
Madzik obiecałaś, że sceny z wyjawieniem prawdy o wynajmie zobaczysz hahahha ;)))
pytanie czy w ogóle będą takie sceny w kiraliku hahhaha
Czy będą takie sceny?Szczerze wątpie. Wydaje mi się,że twórcy sami zapomnieli,że była jakaś umowa. Może się nie dogadali hahaha
I tak samo jak pies,zniknął bez słowa wyjaśnienia. może im uciekł haha bo wyszczekał im,że nie będzie grał w czymś takim haha
Madzik ..... nie wytrzymam z Tobą...... łopata z funkcją teleportowania hahahaha
Coś Ty kobieto przy wadze melepety to wiesz ile by trzeba było zapłacić za paczkę ło matko hahahah i jeszcze na paczce w miejscu adres dostarczenia przesyłki ..... gdzie diabeł mówi dobranoc a wróble zawracają ...... a kurier cholera w żadnym gpsie nie ma takiego adresu.....
"życzenie zagnięcia trzy według Słoneczko hahaha "
Propozycja na tytuł ksiażki? ha ha
a nie przypominaj mi o tym fajnym psiaku ;)))) a Mistrzynią nie mogłyśmy tego przeżyć....
hahaha znając możliwości Meric i jej pokręconej logiki to wszystko się może zdarzyć ;))))) i nawet umowa w końcu nie ujrzy światła dziennego znaczy się Omusiowego, bo większość umowę zna hahahha
Może Defne też o niej zapomniała. Może ma amnezje,ale o tym nie pamięta. Nie ważne,że wszyscy inni wiedzą,na pewno nikt się nie wygada
hahaha teraz ponoć Gallo ma zamiar odbić Omusia Defne hahaha i wie o umowie, bo dała Defne kasę na spłatę długu u Neriman..... taki chodzący anioł był z tej Gallo a teraz jak się dowiedziała, że narzeczony Defne to Umuś , to prawi morały Defne a sama chce Omusia dla siebie..... na teleforum pieszczotliwie nazywają Fikret Gallo - kretem.... i mają wobec niej mordercze zamiary ;))))
A Ja bym dala jakąś 3 kobiete dla Umusia,bo gdzie 2 się bija tam 3 korzysta.
Co Wy na to?
To by dopiero był zwrot akcji ha ha
Pewnie ta przecież to standard turecki zapomiałaś.... tatuś Oyku i Ayaza w KM, mama Zeynep w AY, tu będzie powrót marnotrawnej matki Defne.... hahahha już mają ponoć kandydatkę do tej roli.... oglądasz Cilek to ją znasz.... matka Cagli, ta ruda co kręci z ojcem Volkana....
właśnie tak ;))) i może jeszcze jako końcówka odcinka scena 2 lata później..... jacht Omer i Defne i para bliźniaków ;))) hahaha
Cześć Siostra co kombinuje Meric tego nie wiedzą najstarsi górale....
Pożyjem zobaczym ;))))
A jestem nienormalna wiem, WY to już wiecie dawno hahahah ale dziś w byłam w sklepie i widzę kurier TV patrzę a tam w gwiazdach tureckich nasz Engin..... no zbankrutowałam się na 1.30 i kupiłam sobie gazetę ;)))) hahahha
hahaha Margo utrzymuje dziennikarzy kuriera tv haha i finansuje turecką kinematografię :D mnie też coś odwala
ja sobie właśnie patrzę na Twojego Engina bo oglądam...nie uwierzysz...grzech fatmagul :D powiem Ci,że się zaciekawiłam :P a miałam sobie dać spokój z Turcją i nie mogę się uwolnić od niej.