PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
Margoargo

Nastrój mam zmienny bardzo. Ale generalnie jest taki sobie. Jak ma być lepszy jak taka pogoda? Nerwica mnie bierze.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a witaj Czwarta Siostro ;))) a chodź do nas u nas oczywiście co nie co śmiesznie ;)))

Margoargo

Forum zawsze ratuje sytuację ;)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie.

Forum najlepsze na każde bolączki :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tak jest na te smutki na te żale poczytajmy forum stale ;)))

Margoargo

Co takiego czytujesz że tak rymujesz? ??

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahahha a tak mi się udało, ostatnio nie czytam nic ;)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Jak tam Madzik?
Lepsiej?

sloneczkO_1

Powiedzmy że lepiej ale jutro poniedziałek więc sama rozumiesz...

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No tak.

I jak ten serial?
Oglądałas?

sloneczkO_1

Ten o który pytałam? Zaczęłam 1 odcinek ale nie za bardzo mi leży. Muszę czegoś poszukać jeszcze

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tak.

Mnie się spodobał,bo jest tam motyw zagadkowy a Ja takie lubię :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

o nie będziesz oglądać dalej KS????
a może KPA zobaczysz.... hmmm my ze Słoneczkiem jesteśmy zakochane.... ;)))

Margoargo

Będe ogladać KS,czekam na niego z niecierpliwoscią. Mówiłyśmy ze sloneczkiem o innym serialu

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a rozumiem, chyba jestem przepracowana i zapominam ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

O tym włoskim co ostatnio Ci pisałam :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Piszesz mi tu zagadkami ;))) albo moje zwoje już wyeksploatowane na maxa i nie pamiętają, napisz mi jeszcze raz tytuł ;)

Margoargo

u mnie też dziś pogoda nieciekawa :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dziękuję Wam Skarby Kochane za meldunki o pogodzie hahahaha ;))) czyli jak widać w południowej i bliżej środkowej części Polski pogoda do kitu ;)))) ale mam nadzieję, że pogoda ducha chociaż Wam dopisuje ;)))

Przeczytałam odcinek Alice ona jest rewelacyjna, a jakie zaskoczenia serwuje fiu, fiu ;)))

Margoargo

hej ;))) dziś też pracujesz?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

w zasadzie tak .... niestety , terminy mnie gonią , to musze ponadrabiać :)

Margoargo

ojej ;((

a Alice ten Fatih chyba będzie rywalem Ayaza :D w roli Fatiha Yusuf Cim, czyli Burak z Cilek Kokusu :D

Islik jest dobra, sama z własnej woli funduje sobie traumę życiową, jaką jest pocałunek ze Szmapetem hahahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no jak zobaczyłam kto w odcinku Alice jest Fatihem to aż mi się oczy zaświeciły ;))) kolejne ciasteczko ;))))

dokładnie Isik chyba jest masochistką hahaha ;)))

Margoargo

zamorduje Cię ta robota ;(((((
terminy cię gonią i gonią, to się nabiegasz, uciekając przed nimi :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no tak gonię i uciekam i znowu gonię..... na szczęście ostatnia prosta i mam nadzieję, ze nie padnę przed metą..... zgadza się czasem moja robota to morderczy wysiłek....

Margoargo

Ty ciągle mówisz, że ostatnia prosta, a tu za chwilę następne proste hahaha ;)) Trzymaj się dzielnie ♥

tutaj przetłumaczony na polski wywiad z Ozge i Serkanem :D
https://youtu.be/-N3FxKsGqko
może kiedyś znajdziesz czas, to obejrzysz :D
ciągnie się aż pół godziny, ale ciekawy :D

najbardziej mnie rozbawiło, jak w przyczepie dziennikarka ich pyta o ten wątek, co Ayaz się wściekł, że przez Oyku stracił firmę i teraz Oyku ciągle musi biegać za Ayazem, by go odzyskać.
A Serkan "Oyku na to zasłużyła"
A Ozge się sprzeciwiła i zaczęła bronić Oyku. A serkan z kolei bronił Ayaza. hahahhaa dobre to było :D

Ozge jaka gaduła Jak Oyku Zresztą sama tu w wywiadzie przyznała, że jest do niej podobna A Serkan tylko słucha i uroczo się uśmiecha
Obydwoje lubią podróżować
Serkan chciałby pracować za granicą - fajnie Mam nadzieję, że jego plany się ziszczą
Serkan „oglądaliśmy seriale razem z mamą, było nas 3 mężczyzn w domu, wypadało oglądać”
Ozge „mam wesołą naturę, mam zawsze dobry nastrój" - ech, też bym tak chciała Jak się ma taki charakter, to ławiej w życiu.
Serkan mówiący o tym, że jego pokolenie nie miało tylu dobrodziejstw techniki, nawet telefony komórkowe pojawiły się później. Zapomniał dodać „ale teraz jak mam swoją komórkę, to już nie puszczę” (bo on jest uzależniony od telefonu hahahah)
Serkan i Ozge – jak pięknie mówili o miłości
Serkan jaki uroczy w tym wywiadzie Trochę speszony, skromny, mądrze mówiący, przeuroczo się uśmiechający i jak zawsze doskonale wyglądający (aż mi się zrymowało )
Jak Serkana nie ubóstwiać - …….. to pytanie retoryczne

się rozpisałam haha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Elaborat o Serkanie :-D

Cała Ty :-D

sloneczkO_1

hahahahahaha no cała ja :D

w wywiadzie Ozge mówiła, że fani piszą artykuły, komentują, poświęcają swój czas dla nich :D
m. in. o mnie mówili hahahahaa :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Jak będę na kompie to lukne :-D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie , a jeszcze jakby Ozge wiedziała jakie Ty napisałaś scenariusze to ho ho .....

Margoargo

chodzi Ci o te moje kosmate scenariusze z Serkanem? :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a o co mi może chodzić.... chociaż tez swój udział w nich miałam hahaha ;)))

Margoargo

właśnie, to były nasze wspólne wizje :D także obie możemy być z nich dumne hahaha :D

Noooo ciekawe, co by powiedziała na te wizje Ozge :D
ale jeszcze ciekawsze, co by powiedział na to wstydzioch Serkan :D ojej, chyba spaliłby buraka :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha spaliłby cegłę .... może buraka w to nie mieszajmy wszak w Turcji ma to słowo inne znaczenie hahahha ;)))

Oj od Ozge by nam się dostało, a Serkan ...... hmmm myślę, że by się rozmarzył.... i w duchu powiedziałby hmmm to tak też można hahahha ;)))) dziewczyny mają wyobraźnię ;)))

Margoargo

hahahah no tak spaliłby cegłę :D

a to określenie "spaliłby buraka" stworzyła Atessa i mi się podoba :D

może wbrew pozorom Serkan nie byłby wcale taki zszokowany naszymi wizjami, bo przecież jego ulubione seriale to m. in. "Gra o tron" a tam pełno realistycznych świńskich scen seksu hahahaa :D chłopak się tego naogląda, to jest uświadomiony hahhhahahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

o tak może być ;)) jak ogląda grę o tron to go raczej nic nie zdziwi ;))) hahaha

spoko żarty sobie robię z tego buraka

Margoargo

wiem, że żartujesz z buraka :D:D

jeśli serkan jest obecnie sam (bo jakoś nic nie wskazuje na jego obecne bycie z Ozge), to kurde szkoda, że marnuje tyle lawy ;)))))))))) haha ja znowu o jednym :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Oj Vanessa ,Vanessa ha ha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no dokładnie taki materiał genetyczny się marnuje hahaha ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

aleś trzasła elabuś fiu,fiu ;)))) no tak Serkan na tapecie to Vanessa szaleje hahhaa ;)))
Kiedyś obejrzę cały dzięki za link ;))) już nawet widziałam urywek tego wywiadu Ozge jak katarynka :))))

oj mam nadzieję, ze już będzie lepiej z tą moją robotą ;))) ahhaha

Margoargo

a no Serkan miłość mojego życia, ale niestety, niemożliwa i nieodwzajemniona ;(((((
ale nie tylko ja jestem w takiej sytuacji, reszta dziewczyn z teleforum też hahahaha :D
PS. Wiesz, Alice, marta87, Atessa też są singielkami jak ja haha :D tylko że ja jestem z nich najmłodsza :D

robota to Twoje przeznaczenie, a przed przeznaczeniem nie uciekniesz :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no tak Serkan miłość Twojego życia .... - fascynacja znaczy.... a to mówisz, że prawie całe teleforum zakochane w Serkanie....
a w kwestii singielek mnie uspokoiłaś, żeś najmłodsza ;))) hahaha a tak na marginesie.... co niektóre podejrzewałam właśnie o to singielstwo ;)))) hahahaha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Widzialam wywiad :D

Fajniutki :D

sloneczkO_1

Serkan ciągle się kręcił na tym fotelu, wybujał się hahahaha :D
Chyba nerwowo, był trochę skrepowany wywiadem, jak to on ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Serkanowi chyba bardzo ciąży ta sława ;)))) bo taki jest czasem słodko zagubiony ;)))

Baris za to czuje się jak ryba w wodzie... dobrze ponad 100 selfie dziennie hahah ;)) czasem zbiorowe ustawia się z nim 20 fanek i seflie gotowe.

Margoargo

ja uwielbiam to serkanowe słodkie zagubienie :D a na tym fotelu to chętnie pobujałabym się razem z nim haha :D siadłabym na kolanach i kręcimy się hahaha :D
już to widzę - dziennikarka "Vanesso, odchyl się trochę, bo nie widać Serkana"
A Serkan wygląda zza mnie :D:D

oooo mówisz, że Baris lepiej się czuje w showbiznesie :D
a jak tam w kiraliku? nie ma już zadnych gorących scen? umusiowa rozlewnia Tymbarku zakończona haha?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

haha Vanessa jesteś niemożliwa ;)))

Ano Baris bez przerwy ma jakieś seflie jak tylko go fani dorwią ;))) hahahha

natomiast czy rozlewnia działa to nie wiem, bo jeszcze nie widziałam odcinka ostatniego czekam jak dziewczyny przetłumaczą, bo ostatnio po turecku już kiralika nie oglądam.... patrz do czego doszło;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No pytałaś o pogodę , to dostałaś odpowiedz ha ha

Pogoda ducha lepsza :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

o to fajnie ;))) i tak ma być bez względu na pogodę za oknem pogoda ducha ma być najlepsza ;)))

sloneczkO_1

i co tam jeszcze słychać? słoneczko? u mnie nic hahaha :D zjadłam obiad, pozmywałam, umyłam kuchenkę haha :D i teraz jestem w necie :D