Serial HA startuje już 15 maja (niedziela) o godzinie 20 na Kanal D!
U nas rozpocznie się o godz. 19:00
tak :D
pewnie o 19 dadzą minutę serialu, potem pół godziny reklam i na dobre zacznie się dopiero o 19.30 hahaha :D
chyba że na Kanal D jest inaczej niż na Fox
zobaczymy, jak będzie ten Demir postaciowo :D
Serkan mówił, że po KM będzie chciał zagrać postać inną niż Ayaz, a na razie to jego bohater mi przypomina Ayaza hahahhaha :D
na teelforum są sceptyczni do pary Gokce/Demir i wolę Gokce/Kaan.
Kanal D wypuścił nawet ankietę i do wyboru były obie pary i miażdżącą przewagą głosów wygrał Kaan :D (też na niego zagłosowałam :D)
Fajny jest :D
Ja oglądam ze względu na Engina ha ha ,ale fabuła też jest niezła.
Lepsze niż TzT :D
Cześć, kurcze popisała bym z Wami,ale pewnie już mnie nikt nie pamięta. Na dodatek widzę dobrze Wam idzie,szkoda się wcinać.
To chyba napiszę Cześć ! i Cześć :) i sobie pójdę :D
Siemanko :D
Pamiętamy,pamiętamy i zapraszamy :D
Fajnie ,że coraz więcej osób Nam przybywa :D
Haha, to się cieszę ostatnio zrobiłam się bardzo aspołeczna internetowo xD Aż nie wiem, co ? gdzie ? jak ?
Cześć Marg,jasne,że Cię pamiętam. W końcu nie tak dawno pisałyśmy na forum ASK Yeniden,ale ktoś zablokował nasz wątek. to Ty mi przesyłałaś te filmiki z Szaziment haha uśmiałam się XD Wpadaj częściej :)
Teraz wreszcie mogę, bo mam znów internet znaczy internet miałam cały czas,ale mam wreszcie laptopa... Bo mi się do mieszkania włamali i cóż parę rzeczy wynieśli :( Ale powracam do świata :D Odkrywam jakieś nowe seriale, jak np Kiralik Ask :D
Ooo,to przygody miałaś widzę,nie ciekawe niestety :(
Odkryłaś też Kara Sevda z tego co zauważyłam :) też oglądam ;p jak Ci się podoba?
Jak nam braknie miejsca do komentowania w kiraliku to możemy się przenieść do wątku KS haha,bo tam puściutko narazie :D
Widziałam,bo chyba niedawno jest stronka tego serialu.
Nie ma sprawy.
Tam Nas jeszcze nie było ha ha
Opanujemy wszystkie tureckie wątki haha
Narazie to kiralik jest miejscem spotkań fanek turecczyzny :)
Spokojna Twoja głowa.
Dzięki Nam dowiesz się wszystkiego w mig ha ha
Nasze forum jest lepsze niż fakty i wiadomości razem wzięte.
Oczywiście 100 razy lepsze niż niejeden kabaret ha ha
Piszesz ? Teraz będę tu zaglądać i to często... Aż się wam znudzę i będziecie uciekać :P
Spoko,my tu piszemy razem tyle miesiecy i żadnej się nie znudziłyśmy :)))) normalnie codziennie coś musimy napisać. A to jaka pogoda u nas,a to co robimy ciekawego,a to jakie seriale oglądamy. Ostatnio dziewczyny pisały nawet o cyckach hahaha
Bo w kiraliku piszemy najmniej o samym serialu hahahaha ;)))
za to innych wiadomości pod dostatkiem;)
haha jeszcze ponad 100 postów i znowu wykończymy wątek ;)))
Dobrze,że jest tyle seriali,że właściwie nie mamy ograniczeń w tematach. Jak zapiszemy wszystko to się przeniesiemy gdzie indziej. Jeśli o mnie chodzi możemy pisać nawet w dziale Smerfów i tam gadać o ciuchach i pogodzie,mnie to nie przeszkadza,byle z Wami hahaha
Madzik działem Smerfów o mało nie zabiłaś mojego laptopa hahahah , bo właśnie piłam łyk kawy i dobrze, ze plułam na boki hahahha ale masz 10000 % racji my wszędzie i o wszystkim ;)))
hahahhaa nie mogę sama ze sobą :D
jeśli nie podobają Ci się Smerfy to mogą być jeszcze Gumisie albo Muminki :D
A co już oglądałaś? my ze Słoneczkiem polecamy KAra Para Ask ;)))) rewelacja ;)))
O co mnie prosisz ???? my jesteśmy niemożliwe przecież to wiadomo nie od dziś ;))))) hahahha telepatia działa ja się nas boję ;)))
Uruchomiłyście telepatię.Znowu.
Ja tak mam z Giną ostatnią na privie. Zawsze jak chce ją o coś zapytać ona w tym momencie to robi. Skąd to się bierze? ;p