PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ostatnio po akcjach w kiraliku Szogunek z Sude w oparach miłości hahahaha przestałam mieć mordercze zamiary wobec niego i nawet im kibicuję.... hahahahha villan się zakochał hahahah takie rzeczy tylko w kiraliku u meric.... hahahha

Baris czarny charakter takie mam marzenie, Szogunek może być dla odmiany tym dobrym hahahaa ;))) a Burak O. jako żly też byłby fajny.... z Serkana złego charakteru nie zrobimy ;)))

Margoargo

Szogunek zakochany mmm ;)

a mnie się podoba, jak jakiś seksowny villan się zakochuje :D
chciałabym kiedyś w jakimś serialu zobaczyć parę villanów, którzy z biegiem czasu coraz bardziej odkrywają przed widzami swe ludzkie oblicze i okazują się być skrzywdzonymi przez życie ludźmi, ukrywającymi się pod maską :D
i w końcu zakochują się w sobie nawzajem, stopniowo zmieniają się, przechodzą na jasną stronę mocy :D i z villanów stają się parą protagonistów :D
takie coś mi się marzy hahaha:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha uważaj bo Meric chyba coś takiego chodzi po głowie w kiraliku, bo połączyła Sude i Szogunka- fascynacja wzajemna trwa hahaha

Margoargo

ooo, mówisz ;)

Może Serkan kiedyś zagra villana, np. gangstera i będzie wyglądał tak jak tutaj haha :D
http://images77.fotosik.pl/567/9da39ec5af492621gen.jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No zajebiście wygląda ;)))) o coś takiego mi chodzi ;))))

Margoargo

jeszcze się w HA zakocham w Kaanie/Berku hahhah :D
i wtedy przyjdzie serkan "Vanessa, jesteś kobietą mojego zycia, teraz to sobie uświadomiłem"
- rychło w czas, miesiącami się w tobie kochałam, a ty mnie nie zauważałeś.
- ale teraz zauważyłem
- już za późno, kocham Kaana :D
- Vanessa, nieeeee !!!
:D:D:D

hahahahha to mi przypomina HA i Gokce :D
ona się buja w demirze, a pewnie z czasem zabuja się w Kaanie, a Demir nagle ją zauważy :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha Vanessa jesteś niemozliwa.

Ja tez tak cos czuję,ze bedzie w HA tak jak mowisz :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha
Serkan.... Vanessa nie zostawiaj mnie co z moim wężem....
a Vanessa : cóż.... jakoś Berka bardziej do mnie przemawia
I Serkan do węża..... oj chłopie zostały nam rękoczyny hahahha
hahaha głupawkę czas zacząć ;))))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Śliczności :D

Vanessa100

Wiesz,że była kiedyś telenowela latino z identyczną fabułą jak opisałaś,że villani sie w sobie zakochują,a potem zostaja protami :-) oglądałam ją dawno,ale nie emitowali u nas w Polsce

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello Madzik , a teraz Meric coć takiego zaczyna serwować w KA.... Deniz i Sude i powiem Ci, że zaczyna ten wątek mnie bardziej bawić Deniz...mówiący do siebie ze zdziwieniem " zadzwoniłem do niej, żeby tylko usłyszeć jej głos" rozśmieszył mnie ;))) on wredny villian zafascynowany Sude .... hahhaha trafił swój na swego ;)))

Margoargo

Dobra,z rozanielonym Denizem przegięli pałę i to porzadnie haha.
A tak w ogóle to dzień dobry. Dziś piekny dzień u mnie nastał,dlatego uciekam w miasto,bo w koncu mam wolne :-) ale bedę wieczorem,mam nadzieję,że nie bede pisac sama do siebie :-)
Miłego dnia

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Rozanielony Deniz ;) - dlatego ten wątek tak mnie śmieszy ;)) ale spoko można oglądać ;)))

OKi pozwiedzaj miasto ;))) - ja też wybywam, ale powinnam być wieczorem, więc jest szansa, że sama do siebie pisać nie będziesz ;)))
Miłego ;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Patrzcie na to.
Padłam :D

http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/zgorzelec-nagi-mezczyzna-na-peronie-trafil-do-szp itala,641274.html

sloneczkO_1

hahahhahahahaha :D
najlepszy fragment "42-latek tłumaczył mundurowym, że w stroju Adama czeka na żonę. Nie doczekał się, trafił na obserwację do szpitala"
hahaha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Tak długo czekał ,że w końcu postanowił się rozebrać ha ha

sloneczkO_1

idę myć głowę :D może jeszcze wrócę :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja ide ogladac jakis film albo serial :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No tak długo czekał to sobie pomyślał a rozbiorę się będzie szybciej ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Otóz to ha ha

Idę coś sobie ogladac.

Jakbym nie wróciła ,życzę dobrej ,spokojnej nocy :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oki;)))

w takim razie Dobranoc;)))
nie będę sama ze sobą gadać ;))) też znikam ;)))

Margoargo

no proszę, ja wróciłam, a Wy sobie poszłyście haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;))) jeszcze wróciłam.... piąte przed dziesiąte objerzałam KA.... cóż wątek miłości Sude i Deniza... na razie mój ulubiony....
Poza tym chyba będzie nareszcie drama z grubej rury, bo Gallo wysłała list do Omusia hahahha i napisała w nim o kasie, którą pożyczyła od niej Defne i o umowie Defne z Nerinam.... i zadzwoniła do Defne i jej o tym powiedziała.... hmmm resztę napiszę jak obejrzę.... czyli albo mi się wydaje, albo będzie tylko jeden sezon..... no mam nadzieję, że poszli po rozum do głowy.... pożyjem zobaczym.....
Może jutro więcej napiszę o odcinku.... jak dla mnie prawie cały to odgrzewane kotlety.... końcówka tylko coś bardziej dramatyczna....

Do miłego zaś ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak dla info... wszyscy oczekiwali wysokiego ratingu w KA po 45 odcinku.... a tu duuuupa blada.... rating niższy niż w zeszłym tygodniu... pisałam już wielokrotnie Meric ogarnij się a ona swoje coż życie jest brutalne ;)))))
Chyba należy przypuszczać, że II sezonu nie będzie.... rozciągała serial to ma..... a taki był fajny do 22 odcinka.... a potem.... ehhhhh człowiek się wkurza jak mu fajny serial spieprzą....

Do miłego ;))))

Margoargo

Widzę,że pustki na forum jak nie wiem co...
ja sobie właśnie nadrabiam odcinki fatmagul,ale coś mi się wydaje,że będę jednak pisać sama do siebie :)))))) nic innego mi nie zostało ;p

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A powitać Madzik ;))))
Właśnie przeczytałam odcinek Alice na teleforum.... fajnie dziewczyna pisze...
i przyszłam sprawdzić czy ktoś jest ;)))

Margoargo

Ktoś jest :) i to nie byle kto,bo ja jestem hahah
Witaj :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hello ;)) no tak Madzik masz rację ;)))) hahaha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A ja oglądam teraz Iliski 8 odcinek w zasadzie powoli kończę..... ło matko jestem nienormalna samą turecczyznę ostatnio oglądam.... hahaha

Margoargo

No cóż,kiedyś nie oglądałaś jej wcale,więc wiesz... XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A mówisz teraz nadrabiam potrójnie turecczyznę hahaha coś w tym jest ;)))

użytkownik usunięty
Margoargo

nie ty jedna nienormalna hehehe :D trochę się by nas znalazło :)
wgl to witam :DDD
też jestem :)))

ocenił(a) serial na 8

hello Gina ;))) oki cieszę się, że jestem w tak doborowym towarzystwie ;)))
Co ta turecczyzna z nami wyprawia, a zaczęło się jak zawsze wspominamy od czerwca 2015 roku i Ayaza i sezonu na miłość ;))))

Margoargo

o tak,towarzystwo jest naprawdę doborowe hahah co za zaszczyty Cię dostąpiły hahah
Odbija mi na wieczór,nic nie poradzę,sorki :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Spoko Madzik u nas głupawka rzecz normalna ;))) hahahaha jak możesz wątpić w naszą elitarność jak nawet swego czasu o nas w gazetach pisali hahahha ;)))

Margoargo

"elitarne"-bardzo mi się podoba to określenie.Idealnie do Nas pasuje hehe
Elitarne forumowiczki jesteśmy XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Jeszcze wątpisz tyle tysięcy komentarzy na tym forum my powinnyśmy dostać od filmwebu nagrody hahahha ;))))

użytkownik usunięty
Margoargo

no dokładnie :D czyli za niedługo 1 rocznica :D z tej okazji mógłby puls zrobić nam jakieś prezencik w formie tureckiego serialu :DDDDDD
jeszcze jak sobie pomyślę, że KM włączyłam przez zwykły przypadek, po prostu z nudów..
a potem taki szał :) najlepsze rzeczy to te z przypadku :D

ocenił(a) serial na 8

Oj tak , ale Puls chyba się nie kwapi do jakiegoś serialu tureckiego, no może To moje zycie kolejny sezon 0 tyle tylko, że je tego nie oglądałam.... a my z Madzik i Słoneczkiem chętnie obejrzałybyśmy kontynuację Kontraktu na miłość, bo chyba w Turcji kończy się II sezon....
Zresztą od czasu sezonu, a potem kontraktu na miłość czyli od września 2015 roku nie oglądam Pulsu hahaha

użytkownik usunięty
Margoargo

ja kontrakt też chętnie bym obejrzała no helloł :DDDDD
puls się stoczył, nic nie tracisz :D cały dzień latynoskie badziewie :p
Chyba dali sobie spokój z Turcją niestety :p

ocenił(a) serial na 8

Widzisz ile nas jest spragnionych szalonych akcji Fatiha i Zeynep, szalonego tatusia i jego hasła głęboko jak najgłębiej hahaha ;)))) i nawet za Mukkades tęsknię bo jej teksty tez były the best ;)))

Margoargo

A Shaziment?Ta to dopiero akcje odwala-leże i kwicze jak ją widzę w II sezonie hahaha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No zgadza się w II sezonie poznałyśmy słynną Shazimet hahahah

Margoargo

Taaa,kontrakt bardzo chętnie :) takie moje małe życzenie ;p

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A Puls tylko pisze na swoim FB, żebyśmy oglądali to albo tamto bo jest świetne.... no ileż można ogladac powtórki .... a te telko co teraz lecą kompletnie do mnie nie przemawiają...

Nie sądzę, żeby chcieli kupić kontrakt, swoją drogą powinni mieć w umowie z Turcją klauzulę, Turcy sprzedają im serial, pod warunkiem, ze kupią następne sezony hahahah ;))) szkoda, ze takiego warunku nie mają...obejrzałybyśmy sobie wtedy kontrakt na pewno :)

Margoargo

Puls niech mi nie pisze co mam oglądać. Nie będę ich słuchać skoro oni widzów nie słuchają.
W ogóle Puls mnie rozbraja.Ktoś im pisał na forum,żeby udostępnili na playpuls jakiś serial ( tytułu nie pamiętam ) a ci cały czas odpowiadają,że mają tyle innych seriali na platformie które polecają i oczywiście ignorują pytania ludzi o ten konkretny serial,szkoda gadać

użytkownik usunięty
madzik_867

jak kiedyś do nich napisałam, to nawet nie raczyli odpisać :p
właśnie weszłam na stronę pulsu i kolejna latynoska telka od 16 maja, ja pierdziele tej stacji już dziękujemy :))
pozostają nam internety... oglądanie po turecku i czytanie z mimiki twarzy :)) :p

W Pulsie chyba zmieniła się dyrektor programowa od jakiegoś czasu,tak mi się obiło o uszy,dlatego wszystko mogą teraz zmieniać i nie będzie powrotu do tego co było :(((

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Powiem CI, ze mnie rozwalają tymi tekstami, ostatnio nawet i ich fejsa nie czytam.... bo ileż można czytać widzowie swoje oni swoje.... mam czasem wrażenie, że Puls jest z innej planety.....

Margoargo

Oni zawsze wiedzą lepiej. Ale średnio im się to opłaca bo wyniki oglądalności mają jakie mają...