PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D

Vanessa100

hello :D
wpadłam tu i oczom własnym nie wierzę :oooooooo
co za zwiastun.. chodzi mi oczywiście o Kaana.. Demir mało co mnie obchodzi.. :P
w końcu jakieś fajne scenki Gokce i Kaana będą... szkoda, że tak późno... Berk jest przewspaniały :D
i ta jego smutna mina ;((
mogli się wcześniej na nim poznać a serial byłby o niebo lepszy ;ppp
scenka na motorze.. super, moja ulubiona :D od początku twierdziłam, że ta para ma potencjał..szkoda, żę scenarzyści tego nie widzą..

ocenił(a) serial na 8
kisma

Hello ;))) oj tak Kaan Berk to nasz ulubieniec ;))) już zaczęłyśmy z Vanessą scenariusz pisać, bo na Turków, żeby zrobili fajne sceny Kaanowi się nie doczekamy ;)

Margoargo

Jestem po odcinku 11 HA.
Wiesz, jak się skończył ???................dzisiejszy odcinek skończył się na tym, jak GokKaan odjeżdżają motorem.................
To ja tu czekam cały tydzień na ich sam na sam, a tu w takim momencie kończy się odcinek, padnę chyba ;(((
Ale po zwiastunie widzę, że w następnym odcinku będzie dalszy ciąg GokKaan, więc znowu muszę się uzbroić w cierpliwość (już mi jej zaczyna brakować ) i czekać znowu tydzień ;(((

Zwiastun następnego 12 odcinka HA kradnie słodki Kaan ♥
https://www.youtube.com/watch?v=3-oE-kk8w0o
Wspólne sceny GokKaan ♥
Bartu chyba w tej kawiarni coś powiedział o Gokce i Demirze, że się chyba umówili bo Kaan aż upuścił szkło i jeszcze ten ból w jego oczach ;(((( wzrok Kaana w tej scenie - cudowny :D

Mega super ta scena, jak Kaan tak szybko śmiga ulicą na motorze :D Jest w tej scenie taki sexy, a z drugiej strony taki rozczulający, bo chyba z zazdrości i bólu tak szybko jedzie ;((
Ale skończy się to chyba wypadkiem ;((
Liczę że nie, że tylko nas wkręcają.
Jednak z drugiej strony może rzeczywiście będzie wypadek, skoro ze zdjęć promocyjnych wynikało, że będą jakieś sceny w szpitalu GokDem.............
Mam nadzieję, że Kaanowi nic poważnego się nie stanie i będzie wszystko ok i dramatyzują w zwiastunie i nas podpuszczają hahaha :D
Nie dość, że jest skrycie zakochany , to jeszcze chcą go poturbować na motorze bezduszni ;((((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hello ;))) ohoho ile Kaana w tym zwiastunie a te oczy ;))))))))
Jak zwykle świetny elabuś..... jak się ogarnę a raczej odgarnę ;)))) to więcej skomentuję ;))))

DO miłego zaś :)))

użytkownik usunięty
Vanessa100

co Ty mówisz...Kaan będzie miał wypadek? ;((((
matko... tego bohatera spotykają same przykrości.. ;(

z tego zwiastuna 12 odcinka, co podałam wyżej link, wynika, że Kaan prawdopodobnie będzie miał wypadek.
Ale pewności nie ma, możliwe że:
-że nas podpuszczają i nie będzie żadnego wypadku :D
- że będzie wypadek, ale Kaanowi nic poważnego się nie stanie
- że będzie wypadek i Kaan będzie potrzebował trochę opieki najlepiej ze strony Gokce hehe :D dzięki temu zbliżyliby się do siebie, może dałaby sobie wreszcie spokój z tym Demirem.........

Tak się przejęłam tym zwiastunem, mówię Ci ;((
bo tyle w nim kaana ♥ zakochanego, uśmiechniętego, słodkiego, miejącego nadzieję, ale i cierpiącego ;(( - jak słyszy że gokce umówiła się z Demirem, to aż upuszcza szklankę biedny ;((

Kaan mój ulubieniec w HA ;)))) mogłabym o nim pisać i pisać hahahah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No leżę nie wstaję..... Vanessa kocha kogoś oprócz Ayaza hahahahaha ;))))
Oj tak Kaan sama słodycz, sam sex ;))))) mrrrr tylko schrupać ;)))

użytkownik usunięty
Vanessa100

ech jak już zrobią tą akcje z wypadkiem to możne w końcu dotrze do Gokce jak mu na nim zależy i jest dla niej kimś więcej niż kumplem... wiem mogę sobie tylko pomarzyć o takim obrocie spraw...

aż obejrzałam ten zwiastun bo tak ciekawie piszesz... no rzeczywiście dużo Kaana... aż jestem pozytywnie zaskoczona ;))) hmm może to będzie jakiś przełomowy odcinek...?

wgl to mam pytanko bo Ty jesteś na bieżąco z wątkami.. a ja serialu nie oglądam i nie wiem co się dokładnie dzieje...ale ciekawi co się stało, że Gokce poświęca więcej czasu Kaanowi?zaczęła coś do niego czuć czy co? bo jeszcze niedawno całkowicie go olewała.. a może jednak obchodzi ją tylko Demir, a Kaanowi robi tylko nadzieję?

ej ej :D pamiętaj, że to też mój ulubieniec więc doskonale Cię rozumiem :DDDDDD

Gokce i Demir bardzo się do siebie zbliżyli, nawet się pocałowali.
Dokładnie to nie wiem, jak było, bo akurat tego odicnka jeszcze nie przetłumaczono - Demir dowiedział się, że Gokce zna Kaana i że Kaan był kiedyś chłopakiem Duru (Duru - siostra Demira). I jeszcze się dowiedział, że niby Gokce spiskuje z Kaanem przeciw Demirowi.
Nakrzyczął na Gokce, ona była w szoku, powiedziała, że nie znała przeszłości Kaana.
Zgrzytnęło między nią a Demirem, ale także między nią a Kaanem, bo miała żal, że nie powiedział jej że kiedyś był chłopakiem siostry Demira i stąd tyle wie o Demirze.
Potem jednak między GokDem zgrzytnęło jeszcze bardziej, boi Demir usłyszał, jak Gokce opowiada, chwali się koleżankom, że udało jej się zrealizować plan - zdobyc Demira i pójdzie z nim na wesele jak planowała.
Wtedy Demir krzyknął że to koniec z nimi.

Jednak w niedzielnym odcinku 11 --> Demirowi trochę minęła złość i dalej kręci się koło Gokce. Jednocześnie też Gokce pogodziła się z Kaanem, wybaczyła mu, poza tym on przyjechał razem z nią i jej rodzącą siostrą do szpitala.
No i od 11 boluma Gokce ma dwóch adoratorów -obaj się kręcą koło niej, nawet sobie obydwaj dogryzali hahahhaha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

Wow, dzięki kochana :D pięknie mi to streściłaś :)))
teraz już wiem wszystko... jesteś nieoceniona :ddddd

ohoho nie wiedziałam, że Gokce miała mały kryzys z Demirem...
ale patrząc na zwiastun chyba się zejdą niestety....skoro się z nim umówiła....szkoda... cały czas kibicuje Kaanowi mimo, że nie oglądam...
ech i ten piękny rajd motocyklem po mieście...
ten 12 odc to ostatni czy jeszcze jakieś będą???

mnie się wydaje, że na razie Gokce będzie się spotykać z obydwoma i obydwu robić nadzieję ;(( i sama nie będzie już wiedzieć, co czuje...........
najbardziej martwię się o kaana, że jemu tak robi nadzieję, bo on naprawdę tak się w niej zakochał ♥

Ten rajd motorem mnie zachwyca :D w kółko mogę tą scenę oglądać :D I jeszcze taka ładna sceneria - w górze niebo wyglądające na wieczór już chyba, taka ładna sceneria i jeszcze ta muzyka ♥
(Choć w tej scenie jak szybko jedzie tym motorem, to chyba ktoś Berka zastąpił, jakiś prawdziwy motocyklista, ale mniejsza z tym, oficjalnie to Kaan :P)

nie wiadomo, ile jeszcze będzie odcinków HA.
Bo niedawno było jakieś zdjęcie z planu i tam było napisane na tabliczce, że bolum14............ więc nie wiadomo.

użytkownik usunięty
Vanessa100

to trochę chamskie z jej strony robić obu panom nadzieję... wręcz irytujące... no ale co zrobić... na tym bazuje większość telek...

ja też się martwię... że biedak bardzo się załamie... będzie tym, który najwięcej sie nacierpi... to byłoby strasznie smutne ;((((( taka fajna postać ;((((
a o Demira się już nie martwisz? :PP

też uważam, że w tej scenie miał dublera :D
naprawdę ładnie im to wyszło.. tez podoba mi się sceneria...
takie to dramatyczne.. i jakaś akcja w końcu co nie? a nie jakieś słodkie pierdu pierdu

aha rozumiem ;)czyli nie ma info o drugim sezonie... a jak z oglądalnością w ogóle?

hahaha wyobraź sobie, że jakoś nie martwię się o Demira :D
Rzeczywiście nieładnie, że ona zwodzi ich obydwu, ale jakoś nie martwię się o Demira........... Jedynie o Kaana ;((
Jeśli Kaan nie będzie mógł być z Gokce, to przynajmniej niech mu dadzą jakąś inną panią, fajną jakąś i go naprawdę kochającą, niech nie robią tak w finale serialu że sam zostanie i będzie cierpiał ;((( bo tego nie przeżyję ;((((

dokładnie, jakaś dramatyczna kacja, dzieje się coś

o 2 sezonie na razie nic nie wiadomo.
A oglądalność - przyzwoita, ale bez szału.

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha no proszę :DDDDDDDDD

też bym tego nie przeżyła.. dlatego tego nie oglądam.. to nie na moje nerwy... nie znoszę widoku smutnego Kaana ;((((

ciekawe co wymyśla w tym finale... pewnie będzie jakiś dramatyczny.. bo jakby inaczej...

ooo, jak bez szału to pewnie zakończą... i gdzie my będziemy Berka podziwiać ? :(

ja mam nadzieję, że zrobią drugi sezon :D trzymam się tej nadziei :D a jeśli nie, to trudno ;((( gdzie będziemy podziwiać wtedy berka? nie wiem, będziemy się potem zastanawiać :D:D

użytkownik usunięty
Margoargo

Tylko ten Wasz scenariusz to chyba +18 :DDDDDDDDD
hehe ale dobrze kombinujecie :dddd

ocenił(a) serial na 8

Gina my z Vanessą tylko scenariusze +18 robimy, czego u Turków jak na lekarstwo.... u nas masz zapewnione ;)))

Margoargo

2 zwiastun 12 odcinka HA
https://www.youtube.com/watch?v=kf6rGl3QoX8&list=PLb60Ul3t448UFuQG9XWVI5X408IXuT D8n&index=1

GokDem spacerujący sobie razem - ładne ♥ haha ja jednak mam do Serkana sentyment :D
Nie obraźcie się, ale uprzedzam Was lojalnie, że jeśli Demir będzie częściej smutny, to może chwilowo odzyskać moje łaski, bo smutny Serkan jest rozczulający :D

Kaan ma tylko rękę poharataną uff :D Odetchnęłam z ulgą.
Gokce karmiąca Kaana jak dziecko - przesłodkie :D A potem zasypiająca :D Kaan patrzący na śpiącą Gokce ♥
Demir się dodzwonić nie może ahahaha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

oo fajny zwiastun
dla mnie Demir jest irytujący.. te jego smutne miny na mnie nie działają...
za to Kaan jak zwykle uroczy w tym zwiastunie ;DDD
tak pięknie na nią patrzy jak śpi ;ddd ciekawe czy Gokce odrzoni i poleci z powrotem do Demira??? szkoda byłoby jakby znowu olała Kaana i to jeszcze rannego ;q
a może Kaan skasuje połączenie? ale to nie w jego stylu ;ddd

Fajny moment, jak Gokce wchodzi i w poczekalni siedzi Kaan i tak z uśmiechem na nią patrzy :D Ale on ma cudowne oczy ♥
A potem, jak Gokce śpi też super patrzy :D Jak zwykle jest uroczy :D
Cały czas mam nadzieję, że Gokce jednak będzie z nim :D
Liczę, że poświęci mu teraz po tym wypadku sporo uwagi :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hmmmm co za zwiastun ;)))) a wzrok Kaana w 18 sekundzie ;)))) rozwala mnie ;)))) no i ogólnie cały czas super patrzy na Gocke.... Demir.... dalej plastic bombastic ;)))) sorry ;)))

użytkownik usunięty
Vanessa100

racja.. świetny moment :D
matko.. on swoim spojrzeniem kompletnie mnie powala... :D
jakim cudem aktorka grająca Gokce pozostaje obojętna? ;pp
też liczę, że mimo wszystko wybierze jego... choć nic dalej na to nie wskazuje ;dddd
no mogłaby po wypadku zaopiekować się nim w jego mieszkaniu czy coś... kurcze wyszłyby z tego fajne sceny ach ;DDD

ja to się tak podekscytowałam tymi dwoma zwiastunami z Kaanem, że już nie mogę się doczekać niedzieli :D

jak widzę sceny Gokce & Kaan, to aż mi się oczy świecą :D
Co ten Kaan w sobie ma, że jest taki podniecający :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jak to co magię ma ;)))) ten Kaan ;)))

Margoargo

czarodziej haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah z tureckiej krainy Oz ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widze,ze nieżle Tu szalejecie.
Przeszło 500 postów.

Bravo Wy :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a wiesz Vanessa ciągle tylko Berk i Berk i Kaan i Kaann to jej dotrzymujemy kroku ;)))) hahahaha

Margoargo

hahhaaaahh piszę w kółko o nim, bo mnie naszło od jakiegoś czasu, to co ja poradzę :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

OJ Kochana na miłość nie ma siły..... jak to mówią miłość jest jak sraczka przychodzi z nienacka ;))))

Margoargo

konkretnie to mnie Kaan całkowicie zauroczył w końcówce 7 odcinka, co tak nagadał Duru do ucha :D i od tego czasu wyjątkowo mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jak obejrzę kolejne odcinki HA to pewnie to zauważę ;))))
dzięki za wskazówki ;))))

Margoargo

tą scenę ci podsyłałam, jeśli nie pamiętasz, mogę jeszcze raz dać linka :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a faktycznie ;))) sorry coś zakręcona jestem hahahhaa nie te lata już pamięć zawodzi;))) trzeba zacząć pamikon brać ;)))

Margoargo

to ta scena
https://www.youtube.com/watch?v=0apaRLuM2v0

powiedział jej "możesz starać się ile chcesz, a i tak mnie nie dostaniesz, bo ja nic do ciebie nie czuję, ale jeśli ja ciebie zechcę, to będę cię miał w dwie minuty"

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dobry jest ;)))) ma tę ikrę ;))) co brakuje jej Demirowi/ Serkanowi ;))))

Margoargo

Kaan potrafi być przekonująco romantyczny, czuły, miły, jak i ostry, stanowczy. Wszystko tak naturalnie gra :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ahhahaa jak Umuś ;))) albo Kerim :))) hahahah

Margoargo

to kerim też taki jest ?? bo myślałam że on tylko taki milusi, romantyczny, a pazur tez ma ? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no pewnie ;)))) broni Fatmy jak lew....bez kija nie podchodź....

Margoargo

to mu się chwali :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

O tak ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Omer w KPA jest mega romantyczny.
Co on dla Elif robi ,to glowa mała :))

Kerim podobnie.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie ;))) czy Omer w KPA czy Kerim w GF Engin gra świetnie ;)))) i ta charyzma ;))))) mrrrr

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jeszcze muszę zobaczyć ten nowy tłumaczony serial .
Ciekawe jak tam gra :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hmmm może się skuszę nie wiem... mam braki czasowe ;)))
ale jedno mi się nie podoba w jego wyglądzie..... z tym wąsem wygląda jak turecki turek sorry ;)))
hahahaha ja to zawsze znajdę jakieś ale.... w GF Engin miał za długie włosy przynajmniej na początku... hahahha tutaj w tym serialu ma te wąsy... tylko to wyglądu w KPA nie miałam zastrzeżeń.... weź tu człowieku nadąż za babą ;)))))) hahahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja mam dokładnie tak samo.
Pewnie się wkrótce do niego przekonam.
O brakach czasowych nawet nie gadam.
Masakra.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Duru miała nadzieje na pocałunek ,a tu klops :)))

użytkownik usunięty
Vanessa100

oo wow..
zaimponował mi w tej scenie..
jaki twardy i stanowczy...
nie wiem czy to kwestia światła ale w tej scenie wyglądał naprawdę fenomenalnie ;ddd

ja od czasu tej sceny (była w końcówce odcinka 7), to całkowicie zauroczyłam się Kaanem :D
podobał mi się od 1 odcinka HA, ale po tym 7, to całkowicie mnie ujął :D