PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

U la la jaki zwiastun.

Bombastic, romantic :)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

OOOOOOO co za fragman a końcowka mniód na moje serce :)

Margoargo

Po prostu rewelacja :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Mało powiedziane SAHANE :)

Sorry spadam bo mam jeszcze mnóstwo pracy ;)))

Margoargo

trzymaj się pracusiu nasz :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Zwiastun ciekawy :))

sloneczkO_1

No tak te forum robi się sławne pozdrawiam pa

Vanessa100

Specjalnie dla słoneczka elaborat nt. ostatniego 15 odcinka HA ;))
Dawno tu nic nie pisałam, a to przecież temat o HA, więc wypadałoby coś :D

15 odcinek HA
Pełno scen GokDem, bardzo mało Kaana ;(((
Kaan przyszedł do Gokce i rozmawiali nie wiem, o czym. Na koniec chciał ją pocałować przyjacielsko, ale ona nie chciała.
Alice13 coś tam zrozumiała z tej rozmowy i napisała :
"Kaan nie wyznał jej miłości. Gokce nawet w tym parku czy co tam to było zapytała go, czy przyprowadził ją w takie miejsce, gdzie może ją pocałować. Kaan poprosił ją o wybaczenie za swoje zachowanie wczorajszego wieczora, bo zgłupiał. Chciał aby zapomniała, to co się stało i nadal chciałby być jej przyjacielem Tyle zrozumiałam nie używając słownika"

Jeśli to prawda, to jestem zawiedziona zachowaniem Kaana, po prostu stchórzył, nie wykorzystał swojej szansy.
Dalej ściemnia że tylko przyjaźń ?? Bez sensu.
Aż tak się bał wyznać jej prawdę ?? Rozumiem, że to niełatwe i stresujące, ale bez przesady
Jestem zawiedziona jego zachowaniem, mimo mojego uwielbienia do Kaana
Ale najbardziej zawiedziona scenarzystami, że tak słabo mu to napisali, bo Kaan już dużo wcześniej powinien był otwarcie walczyć o Gokce !!!
Mam nadzieję, że w następnym serialu Hakman dostanie rolę, w której nie będzie nieśmiałym kundlem .

Potem Kaan siedział smutny w swojej kawiarni :D

GokDem zbliżyli się do siebie, naprawili swe relacje.
Mieli różne romantyczne sceny, m. in. Demir pomógł Gokce rozpiąć sukienkę i oboje byli speszeni (szkoda że KaanCe nie mieli takich scen z napięciem seksualnym :D) oraz na plaży (puszczanie latawca, przytulanie, uśmiechy itp.)

Potem wrócili do domu, a tam rodzinka Gokce siedzi i Kaan też, który przyszedł :D
Potem Kaan i Demir wyszli na schody bloku i Demir kazał mu trzymać się z daleka od Gokce, a Kaan powiedział że nie.
Wtedy przyszła Gokce i usłyszała ich rozmowę, tak się skończył odcinek.

Oto zwiastun następnego odcinka 16 HA
https://www.youtube.com/watch?v=S9obakIJYxo
Jak widać miłość GokDem kwitnie, a Kaan cierpi ;((((((

dziękuję za uwagę :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dziękuję Ci dobra kobieto.

Piękny elaborat :)))

sloneczkO_1

Proszę :D Ja lubię pisać o HA, jestem jakby ekspertką hahaha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dlatego napisałam,że nic nie napisałaś ,bo bardzooo brakowało mi twoich elaboratów na temat HA :))))

sloneczkO_1

Chyba mi się wydaje ze reżyserzy chcą żeby dermir był z G i chyba chcą żeby on się z nią ożenił coś mi się tak wydaje nie zdziwię się jeśli tak będzie a wy co uważacie co ?

iskierka1988

Oczywiście, że Gokce będzie z Demirem, od samego początku twórcy serialu bardzo uparcie ich ze sobą łączyli, a Kaanowi nie dali żadnej szansy bycia z Gokce ;(((

Vanessa100

Vanesso nie martw się mi się wydaje ze reżyserzy coś zmieniom i zobaczysz że reżyserzy dadzą niezlom rolę k bo nudny był by ten film bez emocji i wrażeń musi się coś dziać a dermin mi się wydaje ze za łatwo dostał szanse od g mi się wydaje ze coś reżyserzy coś wykombinuja żeby była większa akcja może tak będzie ze np k pocauje g przy oczach dermina lub będą się bić oni o g . Lub dermin walnie k a g wkurzy się na dermina za to ze pobil k i g będzie opierać k no i może coś zaiskszy heh . A ty Vanesso jak myślisz co ze może tak być ?

Vanessa100

Trochę źle napisałam chodziło mi o to ze jak będzie dermin bił się z k o g to g wkurzy się na dermina i będzie g opatrywac rany k o to chodziło hehe

iskierka1988

Myślę, że nawet, jak panowie się pobiją, to i tak nic nie zmieni, bo zostały tylko dwa odcinki do końca.
17 odcinek HA ma być ostatnim, koniec serialu.

Vanessa100

Co ty mówisz dwa odcinki a skąd to wiesz ze 17 odc to ostatni ?. Nie będzie więcej co może będzie co . Ja cie ja myślałam że będzie coś się dziać ze rozwiną ten serial a tu koniec ale film no . Odpisz mi skąd wiesz ze ostatni?

iskierka1988

wiem to z teleforum oraz na twitterze o tym piszą, i ogólnie w internecie.
Aktorzy robili sobie zdjęcia na pożegnanie. I była kolacja całej ekipy.

Vanessa100

Aha szkoda a tak było normalnie tak zaczynali i pojawił się ten k i było ciekawie myślałam że rozwiną ten film a tu koniec szkoda a ty tez tak myślisz co ? Tez ci szkoda ze kończą ten film ?

iskierka1988

Z jednej strony mi szkoda, że koniec, myślałam, że będzie więcej odcinków, będzie co oglądać, komentować.
A z drugiej strony wg mnie dobrze, że już kończą, bo scenarzyści do pewnego czasu coraz gorsze rzeczy wymyślają i coraz słabsze się zaczęło robić.

Vanessa100

A no tak racja no szkoda ze się kończy ale jak mają wymyślać badziewia to lepiej żeby był koniec . Ciekawie co będzie w następnym odcinku he

iskierka1988

Jak widać po zwiastunie w następnym odcinku będzie kwitła miłość GokDem.
Gokce martwi się że coś złego się wydarzy i przerwie tą bajkę.
Ciekawe co, może się pokłócą o coś.

Vanessa100

A może tak pokucom się będzie się działo he . Jak będzie nowy fragment na YouTube to pisz poogladamy . Pozdrawiam Cię serdecznie hehe

iskierka1988

Dziś piątek i nadal nie ma drugiego zwiastuna.
Więc pewnie już nie będzie.
W tamtym tygodniu też był tylko jeden zwiastun.

ocenił(a) serial na 5
iskierka1988

Witaj.
Tez mi się tak wydaje, że będzie z Demirem.
Inaczej wyobrażałam sobie ten serial.
No cóż scenarzyści wiedzą swoje :))

sloneczkO_1

No tak wiedzą swoje ale zobaczymy bo nudny byłby bez emocji dermin na pewno dostanie kosza za prosto ma wiesz hehe pozdrawiam

Vanessa100

Właśnie jestem po obejrzeniu odcinka 16 HA.
Pełno GokDem oraz głupkowatych zapchajscen z rodziną Gokce, jak zwykle mało Kaana ;(((
Ale i tak Kaan, choć mało go było, jak zwykle skradł odcinek haha :D

Miłość GokDem kwitnie, oficjalnie są razem, mieli wspólne romantyczne momenty, kilkakrotnie próbowali się pocałować, ale zawsze coś im przerywało.
Razem też szukają rodziców Demira (bo przecież Demir jest adoptowany).
Hahhaa patrzcie jaką fryzurę ma Demir https://pbs.twimg.com/media/CsFhx5_WYAEEEry.jpg
Jak Elvis :D Mnie w tym stroju i fryzurze Demir przypomina ……… Ace Ventura :D
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/8c/2e/ed/8c2eed09e09a17ba478772ebb46cb 788.jpg

Kaan – jakaś laska Pelin przyszła do jego kawiarni, i od razu zaczęła z nim gadać, przedstawiła mu się. Dziewczyny na teleforum poznały że to aktorka ta sama co grała w KM koleżankę Oyku i Burcu z uczelni :D Ta co miała „uwieść” Ayaza. Ja tam jej nie poznałam :D
Jeszcze tego samego wieczora Pelin przyszła do niego do domu na kolację, szybka jest hahaha :D Zjedli, wypili wina, Kaan wypił trochę więcej :D
Siedli na kanapie, Pelin chciała go pocałować, a Kaan jak na nią spojrzał, to widział Gokce.
Potem poleciał do łazienki i umył twarz.
Wrócił, Pelin znowu się dobierała, ale on nie chciał, a ona się wkurzyła i poszła sobie :D
Następnego dnia Kaan upił się we własnej kawiarni :D:D Mówił do siebie „Gokce, Gokce”. Słodkie to było ♥
I poszedł taki spity do rodziny Gokce ahahahaha :D
Gokce nie było, bo była z Demirem. Ale była matka, brat z dziewczyną, siostra :D
Kaan posiedział chwilę, pogadał coś tam, i poszedł. Ale nie w te drzwi co trzeba.
Wszedł do pokoju, a tam spał na łóżku lokator, którego brat Bartu ukrywał przed wszystkimi :D
Wynajął mu mieszkanie, ale akurat rodzina wróciła wcześniej i im nie powiedział ahahaha :D
Już myślałam, że Kaan będzie z nim spał na jednym łóżku, a rano się kapnie że spał z facetem hahhahah ale nie. Kaan wyszedł stamtąd i powiedział rodzince, że jakiś facet tam śpi.
Oni myśleli, że ma zwidy po alkoholu ahahaha :D
Przed domem spotkał wracających z randki GokDem i coś tam gadał do nich po pijanemu ze złością.
Pijany Kaan był fajny hahhah :D Śmieszny, ubaw miałam, ale i rozczulający.
Następnego dnia zadzwonił i do Demira i Gokce i przeprosił. I w ramach przeprosin zaprosił ich do swojej kawiarni na kolację.
I zjedli kolację we czwórkę (była ta Pelin). Krótka była ta scena.
Na koniec GokDem poszli i ktoś zadzwonił do demira, chyba detektyw znalazł biologiczną matkę Demira :D

Oto zwiastun następnego 17 odcinka FINAŁOWEGO
https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski/fragmanlar/hayatimin-aski-17-bolum-frag mani-final

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dziękuję Siostra za elbuś jak zwykle SAHANE :))))

Rozwaliłas mnie tymi porównaniami z Ace hahaha ale jak zobaczyłam zdjęcie Demira miałam to samo skojarzenie hahaha;)))

Oj biedny ten nasz Kaan takiego niby konkurenta i niby przyjaciela z niego zrobili a on taki czysty sex.... ajjjjj może i lepiej, że się HA kończy.... to się Berk marnuje w tej produkcji.....
Ja co prawda obejrzałam na razie jeden odcinek... ale czy w tym szybkim zakończeniu tego serialu.... była chociaż spójność wątków....

Margoargo

Zwiastun - Demir na końcu trzyma w ręku czerwone pudełeczko, pewnie planuje się oświadczyć.
Kaan proponuje Gokce wyjazd ? Musi błagać, żebrać o miłość i uciekać się do desperackich sposobów, co oni z niego robią ...................
Pewnie będzie tak, że Gokce oczywiście odmówi i przyjmie oświadczyny Demira ;(( Podpuszczają nas ;((
Nie ufam im już :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

napiszę .... tak co wymyślili to będzie.... po kiraliku i tym jak mi spieprzyli prawie połowę tego serialu przestałam dywagować.... nie czytam fejsa a ni teleforum.... jak będę miała natchnienie, to może obejrzę a raczej przejrzę na YT 23 września premierowy odcinek... albo poczekam jak przetłumaczą jakoś oglądanie seriali tureckich w oryginale straciło dla mnie urok.... hahahha przejadłam się tureckimi serialami.... hahaha zwłaszcza w wersji komedia romantyczna... bo zaczyna mi się dramat podobać... oglądam GF a miałam nie oglądać .... oglądam Sile a miałam nie oglądać.....

Co do zwiastuna HA spieprzyli postać KAana po całości....

Margoargo

co do zwiastuna i Kaana, to powiem Ci, że ............. już mi wszystko jedno. Już nie mam do nich siły ;((
Niech robią co chcą. Szkoda nerwów.
Byle jak traktowali od samego początku Kaana w tym serialu, jak i w ogóle Berka Hakmana Nie rozumiem ich i nigdy nie zrozumiem.............
Nie mówię, że Gokce rzeczywiście na końcu musiałaby być z Kaanem, ale w ogóle sam jego wątek ............ tak mu pisali te sceny, jakby się bali, żeby broń boże nie było go za dużo na ekranie i żeby nie odgrywał zbyt istotnej roli w serialu ............ a no tak, miałam się nie denerwować ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj tak nie denerwuj się ;)))) miejmy nadzieję, że Berk dostanie rolę życia i będzie cieszył nasze oczy ;))))

Margoargo

Nie denerwuję się, bo złość piękności szkodzi, a ja mam wiele do stracenia :D:D:D:D

oby dostał taką rolę, życzymy mu tego z całego serca :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha padłam.....

Berk powinien dostać główną rolę w jakimś fajnym serialu.... taki aktor tak się marnuje ;))))

Margoargo

hahahahah wiedziałam, że Cię to rozbawi :D
my to jesteśmy super tekściarki :D

tyle tych seriali produkują Turcy, od zawalenia, jak to się stało, że jeszcze nie zagrał jakiejś znaczącej i popularnej roli ???
nie wiem ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha my się rozumiemy bez słów albo szyfrem ;))) hahahaha

Dokładnie tyle seriali tureckich i Berk bez głównej roli..... co za porażka.....

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello czy idziemy do pogorszenia serialu czy to innego wątku???

Margoargo

ja zaraz założę nowy wątek :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oki myślałam, że zajedziemy te co mają po kilka wpisów, ale ok;))) nowość też jest dobra ;)

Margoargo

albo po co nowy, tu piszmy :D
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/hejo+p ,2784725

Vanessa100

Streszczenie 17 odcinka HA - FINAŁOWEGO ODCINKA

Odcinek bardzo nudny.
Demir w sekrecie przed Gokce zaprosił do agencji jej rodzinę i powiadomił im o tym, że chce się oświadczyć.
Dostał ich błogosławieństwo i zgodzili się też pomóc mu w przygotowaniach.
Pojechali do jego domu i wystroili dom jakimiś świecami na podłodze, płatkami róż i na zewnątrz koło basenu balonami.

Kaan powiedział Gokce o swych uczuciach i pokazał jej bilety, żeby z nim wyjechałą.
Gokce odmówiła, coś tam jeszcze powiedziała, kaan powiedział "tamam" (czyli "dobrze"), uśmiechnęli się do siebie, przytulili i Gokce wróciła do biura.
Kaan na ulicy spotkał się z Demirem, coś tam sobie mówili, kaan chyba powiedział demirowi żeby zrobił wszystko, aby Gokce była z nim szczęśliwa.
Demir przytaknął, wsiadł do auta, a Kaan odjechał motorem.

Demir oświadczył się Gokce przy basenie, była naokoło rodzina gokce, kóra cały dzień przygotowywała wystrój :D
Wszyscy pogratulowali protom, proci powiedzieli sobie "senni seviyorum" (kocham cię) i wszyscy patrzą w niebo na lampiony - TAK ZAKOŃCZYŁ SIĘ SERIAL
Zdjęcie z ostatnich scen
https://pbs.twimg.com/media/CsqYfsxWAAEEoqN.jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no powiem Ci akcja..... w tym finałowym odcinku po byku hahahhahaa można usnąć po pierwszych scenach pewnie.....

Margoargo

hahahahhahahahaaah :D
właśnie szkoda że tam jakiś byk nie wpadł i wszyscy by uciekali, by się towarzystwo rozruszało i akcja, bo drętwota

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha właśnie ;))) a tak cukierkowato, mdłowato i duuuu....powato było ;)))

Margoargo

Reyting finałowego odcinka --> 30 miejsce i 1,20
oraz social media --> 4 miejsce

Bardzo słabiutki wynik, ale co się dziwić.
Serial już od dłuższego czasu był coraz słabszy i oglądalność spadała.
Finałowy odcinek nie dość że był nudny, to jeszcze zdradzili przed jego emisją co dokładnie będzie w tym odcinku hahahahhaa - dali zwiastun, opis odcinka i zdjęcia, w tym zdjęcia z ostatnich oświadczynowych scen, każdy już wiedział, jak się skończy serial, więc nie było żadnej niespodzianki.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hej,
Reyting mistrzostwo świata ;)))) hahahhaa aż można zakrzyknąć "odwróć tabelę HA na czele " hahahha;))

Do miłego zaś ;)

Margoargo

"odwróć tabelę HA na czele"
hahahhahahaah ale Ty masz teksty :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hello ;)))
hahahah co zrobić zamiast w czasie pełni wyć do księżyca hahaha;))) wena twórcza się uaktywniła ;)))

Margoargo

witaj w nowym temacie :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Witamy, witamy ;))))

chciałam coś tam napisać a tu zonk hahahhaa;)