Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D
Jestem pod odcinku 12 HA.
Gokce i Kaan pojechali motorem i spędzili razem dzień (wędkowali, jedli razem, spacerowali, siedzieli na ławce i rozmawiali, a potem to już nie pokazali co robili). Gokce nie poszła przez to do pracy, nawet nie zadzwoniła do Demira.
Hahaha tak luzacko do pracy podchodzą tylko w serialach tureckich chyba, bo gdzie w realnym życiu :D
Dziewczyny na teleforum jak się oburzyły i zdenerwowały na Gokce :D
No tak, nieprofesjonalne to podejście do pracy.
Wrócili ciemnym wieczorem, przywiózł ją pod dom motorem. Zaraz potem odjechał i przyjechał autem zły Demir :D Miał pretensje do niej, że cały dzień nie odbierała i nie było jej w pracy, ale ona nie czuła się winna. Ale potem jak się kładła spać, to miała wyrzuty sumienia.
Demir przyszedł niezaproszony na piknik rodzinny Gokce, poszli spacerować nad wodę i …. pocałowali się (a kiedy ja się kurde doczekam pocałunku KaanCe ???) Ale przerwała im siostra Gokce – blondwłosa Sema hahahhahah Dziwna baba, zamiast poczekać, to woła ich i przerywa……..
Potem Demir grillował dla rodzinki, a potem wszyscy grali w piłkę.
…………….. Aha Was na pewno głównie interesuje co z Kaanem po wypadku :D
A więc nic takiego ;(( myślałam, ze będzie mieli więcej uroczych scen z rannym Kaanem i opiekującą się nim Gokce........
Pokarmiła go zupą w szpitalu, potem grali sobie w karty, potem ona usnęła, zadzwonił telefon (Demir). Kaan na szczęście nie skasował tych połączeń (obawiałam się, ze coś takiego nieczystego zrobi).
Na drugi dzień Gokce przyjechała z nim do jego domu, zrobiła mu jedzonko, on podziękował za wszystko i powiedział, że Gokce może wracać od swoich obowiązków.
Masakra, ten Hakman nie ma co grać w tym serialu ;(((
Zwiastun następnego 13 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=9ZysEOzAvUw
Oho ta czarnowłosa lekarka jest chyba byłą Demira.
Gokce zrozpaczona (pewnie z 2 powodów – że przez nią matka Demira trafiła do szpitala oraz że pojawiła się była Demira). I szuka pocieszenia u Kaana ♥
Kaan to ma życie……. (a Hakman rolę …….) – wiecznie tylko wysłuchiwać jęczenia i paplania Gokce i pocieszać ją………….. No ale od tego są „przyjaciele” :D
Hmmm powiem tak.... jaki ten Kaan ma słodki wzrok jak patrzy na Gokce.... a ta była Demira wygląda " dziwnie" .....
Oj ten Kaan ma przerąbane życie.... wysłuchiwać gorzkich żali Gokce ....oj chłopie marnujesz się i to jak...
na Turków nie ma lekarstwa.... możemy jedynie sobie wymyślać nasze scenariusze.....
hahahaha jak Gokce jechała samochodem z rodziną na piknik, to wiesz jaka piosenka leciała w radio ????............. piosenka z tańca przytulańca OyAz 5 bolum KM ;)
Myślałam, że padnę, jak to usłyszałam............. to oni tam nie znają innych piosenek ci Turcy ???
hahahaha no padłam prawie.... faktycznie idzie zwariować, aż tak się wzorują na KM..... co za porażka....
Dzięki za opis.
Powiem tak.
Jakoś nie zachwyca mnie ten scenariusz.
Przymierzam się do oglądania i za chiny ludowe nie mogę ha ha
Siostra witaj w klubie ja obejrzałam jeden odcinek.... i dalej nie mam natchnienia..... oglądam jakiś nowy " kocha nie kocha" zakątek tłumaczy...... phi ale tez mnie męczy..... czy wszystkie tureckie protki muszą być takimi łamagami..... ło matko ten schemat wywołuje u mnie odruch wymiotny...... chyba muszę przejść na dietę bezturecką....bo mnie zaczynają te seriale męczyć....
pocałunki z wczorajszego 12 odcinka........... rozumiem, że Was interesuje tylko ten cmok na dole :D
https://s.kanald.com.tr/ps/kanald/98/800x600/t/57b1aa3eae78492928d40288.jpg
łoczywiście, że tylko dolny nas interesuje i jak szkoda, że nie wyglądał jak ten na górze.....oj co oni robią temu Kaanowi, żeby on jeszcze szmapeta wyglądem przypominał, to by mi nie było go szkoda....a tu facet czysty sex i gra psiapsiółkę Gocke.... zamiast wyczyniać z nią cuuuuuuuda w ....łóżku oczywiście ;)
"tu facet czysty sex i gra psiapsiółkę Gocke.... zamiast wyczyniać z nią cuuuuuuuda w ....łóżku oczywiście ;)"
ahahahhaaah padłam :D ale dobrze mówisz, on robi za jakąś jej kumpelę :D
na pocieszenie powiem Ci, że ten pocałunek GokDem trwał naprawdę bardzo króciutko
hahaha nie padaj przecież prawdę i tylko prawdę piszę ;))))
no domyślam się, że całus GokDem nie trwał długo, przecież to Turcja.... tam albo sekundowy cmok albo wersja na glonojada z szybą..... żadnego ruchu ust.... bo było by za namiętnie..... oszaleć można......
a mnie całkowicie zachwycił od 1 odcinka.. jak zajechał motocyklem i potem jak się z Gokce przywitał.. i ten jego głos.. no coś świetnego ;dddd
oj masakra z tym 12 odcinkiem..nie oglądałam... ale czytając Twój opis czuję się rozczarowana..
liczyłam, że coś się zadzieje pomiędzy Gokce i Kaanem a tu dalej kicha..
że też scenarzyści uparli się na tego Demira jako ukochanego Gokce?... Chyba już nie ma nadziei dla Kaana.. Gokce już nie zmądrzeje... :P
Biedny Berk faktycznie nie ma co grać w tym serialu...
ci turrecy scenarzyści coraz bardziej mnie denerwują... jestem zawiedziona.
ja też liczyłam, że coś więcej się zadzieje między KaanCe, ale nie ;((
On ma tylko pocieszać i wysłuchiwać Gokce ;((
Drugi zwiastun 13 odcinka HA
https://www.youtube.com/watch?v=SmdiwTBqEpY
Gokce znowu zalicza jakieś wtopy............. trochę to już męczące...........ile można..........
hahahhaa jej krzyki :D
o fajny zwiastun ;D
wpadki Gokce faktycznie na siłę i irytujące... jak Ty to znosisz? :P
ojej.. Kaan jak zwykle cudny i kochany <3
no i ta scena na końcu... :D na coś takiego czekałam... szkoda, że tylko przyjacielski uścisk... ;cc
haha no i zazdrosny Demir...ciekawe czy się obrazi?
I oni obydwaj naprawdę się zakochali w takiej chodzącej katastrofie jak Gokce ???? :D:D
z teleforum - Opis 13-tego boluma
"Gokce wiedząc, że to co odkryła na zawsze zmieni życie Demira, postanowi zatrzymać to w sekrecie. Swoją wiedzą dzieli się z p. Nasrin (mama Demira), która dostaje ataku serca.
Lekarka Nil okazuje się być szkolną koleżanką Demira (i wszystko jasne!), a nieoczekiwana bliskość tych dwoje sprawi, że Gokce poczuje się jeszcze gorzej. "
ja czekam, aż KaanCe nie będą się tylko przytulać, ale wreszcie on ją pocałuje :D
haha dokładnie niech ją Kaan pocałuje z języczkiem najlepiej ;))) hahaha dobra schodzę na ziemię ;)))
haha on ją... pocałować?
skończyłoby się tym, że Gokce uciekłaby....obraziła się... lub przywaliła mu z liścia :P
Nie, to nie ostatni odcinek HA.
Nie wiadomo konkretnie, ile będzie odcinków. Na teleforum w tym tygodniu dziewczyny wstawiły zdjęcie, na którym kręcą odcinek 15.
Czytam i czytam te komentarze no oglądałam na YouTube no serkan brak słów a tak romantycznie grał rolę jako ajaz . A masz zdjęcia do 15 odcinka ogladnelabym . Proszę wyślij link do strony w której są te zdjęcia
cześć, widzę, że zainteresowałaś się nowym serialem z Serkanem ;)
"no serkan brak słów a tak romantycznie grał rolę jako ajaz ."
W jakim sensie? Co masz na myśli?
W ogóle to jak trafiłaś tutaj na nasze forum o Hayatimin aski? ;)
Tutaj wstawione zdjęcie z 15 boluma, podpisane jako #set #15bolum #SemBar
http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/hayatimin-aski-milosc-mojego- zycia,32440-2985.html
Weszłam w to tylko mi się włączyło Po rosyjsku Chyba to logink nie wiem co tu pisze pisze po rosyjsku a tobie też wyskakuje taka stronka co
u mnie po angoelksu pisze, tylko kilka słów po rosyjsku.
włączam sobie jakiś odcinek HA, normalnie lecą polskie napisy.
Ale słuchaj bo mi nie chodzi o język tylko chodzi o to ze jak wchodzę w tą stronę co mi po dałaś to jak już wejdę to na tej stronie włącza mi się jakaś strona po rosyjsku i chyba tu pisze ze trzeba się zalogować ale nie wiem jak zrobić aby to się wylaczylo jak wychodzę z tego to to się dalej włącza i co mam zrobić. Może znasz inny link żeby sobie oglądnąć całe te odcinki co .
dziwne bo mi się włącza normalnie.
podam ci inne linki, ale zrobie to na priv.
najpierw wyślę Ci zaproszenie do znajomych, a Ty musisz przyjąć
Ale gdzie wysłałaś to zaproszenie wysłałaś mi na pocztę dobra to ja sprawdzę pocztę emelowa teraz i z akceptuje jeśli w poczcie nie będzie nic to nie wiem gdzie to zaproszenie mi wysłałaś musze iść spać bo jutro idę do pracy później się odezwę dobra to dobranoc
Aha chciałbym dodać w gogle gdy wpisałam tytuł tego filmu to zobaczyłam ze wyświetliło się filmwebs i weszłam i tak znalazłam was heh
A nie doczytałam jakie teleforum wiesz jak tam wejść albo jak masz link do tej strony to wstaw tu bo nie wiem jak wejść do teleforum
Witaj,
link do teleforum to nasz skrót, bo chodzi o telenowele.fora.pl
http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/hayatimin-aski-milosc-mojego- zycia,32440-3015.html
zwiastun następnego 14 odcinka HA
https://www.youtube.com/watch?v=D3xMtsIhcNI
Kaan całuje Gokce w policzek !!!!!1 Szkoda że nie w usta, ale to nic, bo to i tak PRZEPIĘKNY moment ♥ Lepszy niż wszystkie sceny GokDem razem wzięte.
Dziś dopiero środa, a już dali drugi zwiastun 14 odcinka HA.
I jeszcze jaki zwiastun ♥
https://www.youtube.com/watch?v=odvmubm8ZHI
Kaan w deszczu - jaki dramatyczny i cudowny ♥
I końcówka - zastanawiałam się po 1 fragmanie, kiedy doczekam się pocałunku KaanCe ale w usta i proszę - czekałam tylko 3 dni i mam ahahhaha :D
Brawo Kaan !!!!!! :D
Fotka :D
https://pp.vk.me/c636020/v636020401/243e0/WW-kqyd0Fbg.jpg