Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D
Też chciałam cos napisać,bo mialam problemy z netem i nie było mnie przez jakis czas.
Wchodze patrze a tu kaboom.
Ostatni nie zapisany wątek.
nie uwierzycie co się stało :D
nareszcie dodali serial Hayatimin aski i ma własną stronę :D
zgłosiłam 6 maja :D
na swoim profilu w dziale "materiały" mam napisane, że sprawdzono 8 września :D
http://www.filmweb.pl/serial/Hayat%C4%B1m%C4%B1n+A%C5%9Fk%C4%B1-2016-771779
hahahaha ale mają zapłon hahahahha;))) serial skończył się a oni zrobili stronę ;)
Już nie wrócisz;)))
Szkoda ;)))
Do miłego ;)))
Ja też idę poleżeć plackiem....
Skoro wszystkie poszły to Ja też idę.
Zawsze tak mamy,ze wykańczamy wątek do końca a potem w nowym wątku szybko się rozchodzimy ha ha
Moze tu jeszcze wróce :)
Narazie.
Na razie....
Ja poległam plackiem.... i nie dałam rady pisać ;)
Do miłego zaś ;)
mała poprawka: prawda nie wyszła na jaw.
jeszcze żaden serial nie zrobił mnie tak w balona...
po prostu cyrk na kółkach
i nawet zwiastuna kolejnego odcinka nie ma, nie wiem co jest grane.
Kochana nie spodziewaj się , ze prawda ujrzy światło dzienne.... jak będzie słaby rating.... zacznie im się dupa palić wtedy dopiero będą wyjawiać prawdę.... hahahha w kiraliku czekaliśmy 52 odcinki, żeby Umuś w końcu w drodze do stołu ślubnego dowiedział się o wynajmie hahahhaha;)))
myślałam, że tu się obejdzie bez takiego przeciągania jak w kiraliku ale oj...
kurde, żałuje, że nic nie rozumiem po turecku bo tyle dziwnych rzeczy się działo a ja nie wiem o co chodzi...
Opowiem Ci w skrócie.
Irem odzyskała pamięć.
Tuna postanowił się trzymać z daleka od Deniz bo ją kocha i nie może tego znieść. Deniz poszła do Yigita, potem nastąpiło spalenie przez nich zdjęć, pamiątek z dzieciństwa ( o co tam chodziło, cholera wie). Deniz skończyła chyba ostatecznie z Yigitem i poszła do Tuny ( chyba spróbuję z nim być bo boi się, że go straci). Go flamingo upadło ale Tuna skrzyknął pracowników i chyba będą próbowali je wskrzesić. Irem zerwała zaręczyny z Yigitem i gościu został kompletnie sam...nieszczęśliwy. Na koniec... uwaga... scena inspirowana spidermanem, tam była taka słynna scena pocałunku, oni zrobili coś podobnego z Tuną( przebranym za człowieka pająka i wiszącego do góry nogami ) i Deniz.
Ogólnie jest mi przykro bo lubię bardzo ten serial a takie rzeczy odwalają...
Gina Kochanie.... Ty się nie spodziewaj cudów...bo turcja to stan umysłu.... a już w kwestii seriali.... ni ma szans na zrozumienie "co scenarzysta miał na myśli" ratingi SS ma masakryczne, jak czegoś nie wymyślą, skończą ten serial bardzo szybko... ale już widziałyśmy takie zakończenia... zamykanie wątków w jednym odcinku....pisze o II serii KM.....
U Turków wszystko jest możliwe;)))
masz racje... już nawet nie będę próbować ich zrozumieć... widzą, że rating z odcinka na odcinka coraz gorszy a oni jeszcze dobijają takimi odcinkami... ci scenarzyści mózgu nie mają? ślepi są?
3.29 i 12 miejsce... ja pierdziele :P
ledwo zaczęłam oglądać a tu się okaże, że będą serial kończyć... a ja nie znoszę zamykania wszystkich wątków na siłę w jednym odcinku... czy może być coś gorszego dla fabuły... człowiek się nawet nie doczeka ładnych scen między protami tylko walną ślub na koniec i do widzenia.
Tak może być coś gorszego: nie zamknięcie ani jednego wątku, urwanie serialu i jego niedokończenie...
tak masz rację... to jest okropne.
ale po prostu robienie zakończenia na siłę jest takie sztuczne i strasznie mnie wkurza... ;p
na szczęście nie spotkałam się z tym w żadnym serialu tureckim, który oglądałam ;pp
Tak, ja wiem, że robienie zakończenia na siłę jest wkurzające, ale wolę już takie zakończenie niż żadne.
Ja oglądałam CK i tam zakończenie było robione na szybko... Ten finałowy odcinek nie podobał mi się...
JAk pomyślę o tym finałowym odcinku to wolę o nim zapomnieć... Te początkowe odcinki były naprawdę fajne, ale ten finał to brak słów.
obejrzę po rolniku, jak zawsze :D
ale jestem strasznie ciekawa bo najprawdopodobniej prawda wyjdzie na jaw...:D
Ja niestety też znikam ogarnać się muszę... Od jutra jakieś zmiany w pracy mają być... zobaczymy jakie...
Dobranoc kolorowych snów
Hej siostry nie było mnie cały dzień.
Nieźle poleciałyście dzisiaj.
Jestem właśnie po oglądnięciu rolnika a więc Wam trochę napiszę.
Dzisiaj w odcinku rolnicy odwiedzali wybranków w ich domach.
Zacznę może od Marka, który wybrał Anię z własnym gospodarstwem.
Marek przyjechał poczęstowała go śniadaniem, pozbierali truskawki co się okazało że Marek nie lubi tego robić.
Skosił trawę, Ania zaproponowała odpoczynek, pojechali rowerami na kort tenisowy.
Marek cienki Bolek, nie potrafił grać i tak piłeczkę odbił rakietą że przywalił sobie w czoło hehe
Po tym wszystkim usiedli przed domem do rozmowy, mieli wybrać się na randkę, ale okazało się, że nic z tego.
Ania zrezygnowała z programu, bo od samego początku było wiadomo, że nic z tego nie będzie.
Mareczek się nie odzywał do niej przez cały tydzień od momentu jej wyjazdu, nie chciał dawać jej złudnych nadzieji,
ale zbytnio przejęty nie był gdyż żadna z tych kobiet jemu nie przypasowała, lecz dla niego program się nie skończył
i miał pojechać do jakiejś kobiety która do niego napisała w trakcie trwania programu.
Zbigniew przyjechał do Irenki, która ma syna i córkę, jedno i drugie wydawało mi się przymulone jakieś.
Ale nie powiem Zbyniu fure ma niezłą :D
Zbyniu rąbał drzewo i kosił trawę kosą, a co trzeba było go przetestować, a potem wybrali się nad wodę :)
Monika pojechała do Tomka. Tomek ma 3 braci i każdy stanu wolnego, ale chyba ten Tomek najprzystojniejszy z nich.
Chłopak się rozkręcił, bo mówił, że nawet mógłby u Moniki zamieszkać, a ta się przestraszyła, że Tomek szybkie tempo narzucił.
Łukasz u Patrycji czuł się jak ryba w wodzie chyba, poszli na spacer i były buziaczki :D
Ojciec dziewczyny chcąc go sprawdzić poprosił go żeby zrobił podorywkę starą 60, żeby nie było że potrafi obsługiwać tylko nowe sprzęty.
No i został nam bogobojny Szymuś.
Marysia jako jedyna mieszka w bloku. Widać było że miło spędzają czas, ale jej ojciec chyba nie jest przekonany, bo dziewczyna ma zrobioną szkołe
i za bardzo nie chce żeby szła na wieś.
Dzięki za relację;)))
Cóż w kwestii naszego pędzienia z postami.... my tak czasem mamy.... nie znasz dnia ani godziny kiedy wpadniemy w szał komentowania ;))))
Gosilek dzięki za elabuś z Rolnika :D
ja oczywiście też jak zawsze oglądałam :D
Tomek mówił, że Monika jest piękna i przebywanie obok niej to sama przyjemność :D ulalala :D
no jakby się uprzeć, to niech będzie, że jest piękna .................. :D:D:D:D:D
Ale ogólnie niezwykle pracowita trzeba przyznać :D
ta Patrycja od łysego Łukasza, to wygląda zawsze jak śpiąca :D Albo pijana, albo zaćpana :D:D:D
ciekawe, czy wiecznie nieogolony Marek rzeczywiście jechał do jakiejś kobiety, czy raczej ściemniał :D
-Tomek to już prawie zakochany, chciałby już się wprowadzać, zaręczać a ta Monika to chyba niezbyt chce, najpierw narzekała, że za mało się stara... teraz, że za dużo...
-co do Patrycji co zgoda... laska jest na wiecznym haju... nawet oczy ma takie przymrużone :P
- Zbyszek... hm... daje jasno do zrozumienia na czym mu najbardziej zależy... ;)
- Szkoda mi Szymona, zachowywał się sympatycznie a ewentualni teściowie byli nieco oschli dla niego... nie będzie miał lekko... ;p
- Vanessa, Ty mówiłaś, że Marek Ci się podoba, teraz okazuje się, że on jedzie do jakiejś innej dziewczyny... czyżbyśmy o czymś nie wiedziały ? :DDD
Yusuf Çim i Demet Özdemir według najnowszych informacji pod koniec roku powiedzą sobie evet :))))
Na koniec dnia wiadomość bomba.
Według tureckich gazet Serkan postanowił ożenić się ze swoją dziewczyną .... Ozge Gurel :))
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14993465_1014916168655213_87910445 78036147641_n.jpg?oh=ca8ff993af9388258c123cd19dfba97e&oe=58D52030
Hello ;))
Hahahaha a to ciekawe, bo jeszcze niedawno deklarował, że jest singlem.... hahahha niech się w końcu określą są razem czy nie.... bo to już się nudne robi ;)
Witajcie ;)
Uprzejmie donoszę wróciłam powoli do żywych ;)
U mnie dziś pochmurno niestety i pada deszcz..... achhh ta pluta jesienna.
Życzę Wam miłego, uśmiechniętego dnia ;)
Do zaś ;)))
Siemka.
Cieszę się , że ze zdrowiem w porządku.
U mnie też pada deszcz.
Miłego dnia :)
hoho proci z CK pobierają się, dzięki za info :D
ale oni podobno potwierdzili oficjalnie :D
a OzSer to już nic nie wiadomo jak to z nimi jest ;(((((((
jeśli chodzi o stronę Hayatimin aski na fw, którą dopiero niedawno założyli hahahha - to tempo mają żółwie :D
widzę, że tam ktoś dodał we wrześniu kolejne materiały czekające na akceptację - zarys fabuły, gatunek, kraj, ciekawostka, obsada. Ciekawe, kiedy dodadzą :D
u mnie dziś szaro, buro :D
do zaś :D
Hejka;)
Jak czytam o tym ślubie Serkana i Ozge... to powiem Ci, że mam wrażenie, że piszą o nich na zasadzie.... a niech piszą co chcą byleby nazwiska nie przekręcali hahahha;))))
Właśnie ciekawi mnie kiedy to pojawi się fabuła i inne informacje o serialu;)
Może załóż tam wątek i przeklej swoje elabusie o odcinkach... jako info dla tych co postanowią obejrzeć ;)
Naszych co lepszych komentarzy nie przeklejaj ;))) niech zostaną naszą słodką tajemnicą ..... zwłaszcza nasze gorzkie żale na HA ;))))
Hej. A widzę ciekawe informacje z samym początkiem tygodnia :D
Ja dzisiaj miałam tyle zajęć że masakra.
Musiałam posmarzyć sowy masakra jaka zadyma była hehe
Ale teraz sobie będę odpoczywać :D
też mnie intryguje wpis Gosilek z tymi sowami. Może ognisko z liści urządzała....
Dzięki Siostra za troskę ;)) na szczęście już lepiej....
spionizowałam się już ...... a jak mnie wszystko od tego leżenia boli.... co za męka.....
I jeszcze raz ja ;)))
Nie płacz po Omerze z KPA......
Oto Engin ;)))) nie wiem może już oglądałaś ;)
https://www.youtube.com/watch?v=HoM-C74wGCE
Marg brzmisz intrygująco ;)))) tylko nie wiem czy te niespodzianki to pozytywne czy negatywne....