OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Sorry musiałam :D
ja pewnie zerknę :D
chodź jak zobaczyłam kandydatów to aż ręce opadły... słabizna... czarno to widzę :D
uciekam spać.
Dobranoc :)
Berkowych snów :)
wiem że ma być m.in rafał brzozowski :D
oraz jakaś laska z piosenką "ulalala" :D
się dorwałam dziś do pisania komentów na instagramie hahhaha :D
Ostatnio słyszałam, że Brzozowski miał jakieś problemy z krtanią i nie mógł mówić, pewnie już wyzdrowiał skoro występuję.
Hello, nie napiszę Wam jaka mam pogodę bo nie wiem ;)
Zdychania ciąg dalszy niestety dawno mnie tak nie trzymało,żebym tak fatalnie się czuła..
Życzę wam udanego dzionka, być może spotkamy się później :)
Siemka :)
życzę udanej soboty ;)
podam jeszcze reyting finału YS: 1,54 i 41 miejsce...
do zaś :)))))
nie wiem gdzie się Siostry podziewają,ale przepadły.
Ja oglądałam eurowizje ;p
Musze stwierdzić,że Kaśka Moś mi się wcale nie podoba. Ogólnie słabo w tym roku.Nawet nie było kogo wybrać.
Nie sądziłam,że to napisze,ale jak w zeszłym roku narzekałam na Szpaka tak dziś stwierdzam,że on najlepiej wypadł.
Ja nawet nie wiem kto bral udzial,bo zdychania ciag dalszy mam.... Choc podobno dzis "zdrowiej" wygladam... Czyli piszesz lipa z tymi eliminacjami ?
nam to chyba nawet o to chodzi :D bo przecież jeszcze byśmy musieli to zorganizować :D
Siemka.
Ja tez ogladałam i powiem Wam,że Kasia to totalna klapa,chociaż to moja "kumpela " ze śląska ha ha
.Najlepsza zdaniem moich domowników była Carmell.
słoneczko mnie też najbardziej podobała się Carmell ;))))))
tylko powinna się inaczej ubrać, bo w tej czarnej kiecce i wianku wyglądała jak Świtezianka hahahhhah :D
jakieś ubranko o jaśniejszym kolorze, jakiś dobry stylista powinien się nią zająć :D
hehe zdziwiłam się że to córka Ewy Kasprzyk :D ale sympatyczna na twarzy i ma miły, ciepły uśmiech :D
Siemka.
Ja wiedziałam,że to jej córka,bo była kiedyś w Must be the music i o niej mówili :))
Hejka :)
ja również oglądałam wczoraj eurowizję... nie oczekiwałam za wiele i słusznie... jak dla mnie niski poziom... piosenki nudne i nie wpadające w ucho... z wyboru również zadowolona nie jestem... ale w sumie nie było z czego wybierać :) i nie wiem skąd te zachwyty jury nad zwyciężczynią... widocznie nie mam takiego "wyrafinowanego" gustu jak oni :)
pozdrawiam :) udanej niedzieli :)))
Hello :) Ja też oglądałam Eurowizję, chyba każda z nas wczoraj robiła to samo :D Faktycznie syf, nie było nikogo do wyboru. Tej Kasi Moś to ja nawet nie znam, nawet jury nie było zadowolone z kandydatów, więc zostało im wybieranie na siłę. :)
ja też wczoraj oglądałam eurowizję :D
zgadzam się z wami że poziom niski, piosenki słabe, podobała mi się tlyko Carmell.
A ta co wygrała (Kasia Mos) to jakaś tragedia. Ok ma super głos, ale co z tego. Na eurowizji jest dużo świetnych wokalistów. Piosenka jest nijaka, w ogóle nie wpada w ucho, w ogóle nie da się jej zanucić.
właśnie miałam pytać naszą specjalistkę od eurowizji co sądzi na temat wczorajszych eliminacji :DDDD
Ja nie oglądałam wczoraj całości, ale widziałam krótkie urywki. W zeszłym roku była mocniejsza konkurencja. Nie byłam jakąś wieką fanką Szpaka, ale miał lepszą piosenkę ;). Jury podnieciło się tą całą Moś, na koniec jak zaśpiewała to nie wiedziałam o co takie wielkie halo :)
jury chyba było ustawione. Dla mnie tak to wyglądało. Dziwne,że wszyscy jednakowo głosowali i każdy dał jej 1 miejsce
nie
haha
powiedzmy,że ten Martin który śpiewał jako pierwszy nie był świetny,ale w miarę ok. Ta polska szwedka izabela jakaśtam nawet mogla być. I na końcu ta Nizińska. Też miała głos a nikt się nią jakoś nie zachwycał bardzo
Martin Fitch - to jego pseudonim :D
Nazywa się Marcin Mroziński i już był na Eurowizji w 2010 r.
Śpiewał piosenkę "Legenda" https://www.youtube.com/watch?v=t1cBesDIusM
Podobała mi się ta piosenka, ale nie wszedł nawet do finału.
Mnie się podobała Carmell "Faces", ta znad wagą i wianku na głowie jak Świtezianka hahahaha.
Ale powinna się ubrać jakoś inaczej.
Szpak ma teraz fajną nową piosenkę :D "Tic tac" ;)
https://www.youtube.com/watch?v=twOhEmIg0K4
Fajna jest też "Rosanna" https://www.youtube.com/watch?v=Lpum2V7yJOk
ta Carmell to 30-letnia Małgorzata Bernatowicz, córka Ewy Kasprzyk :D
zdziwiłam się że to ona :D nieraz coś tam czytałam o tej córce, ale nie kojarzyłam dokładnie jak ona wygląda :D
więcej waży niż mama :D:D:D
w tym roku reprezentantem może być osoba która ma obywatelstwo danego kraju.
Takie odgórne zarządzenie dla wszystkich krajów
Witajcie.... ja eliminacji nie oglądałam hahaha tylko glosowanie nawet piosenek nie słyszałam , potem zaśpiewała ta cała Kasia Moś.... i...... duuupy nie urywa... myślę, że w tym roku w kijowie będziemy gdzieś pod koniec stawki.....
ja myślę że w tym roku nie wejdziemy nawet do finału hahahhah :D
mnie i słoneczku najbardziej podobała się Carmell "Faces"
zajęła 2 miejsce w głosowaniu widzów
właśnie tego słucham na yt i jestem zachwycona :D wzięłabym to do ścieżki dźwiękowej serialu o miłości hahaahha :D
https://www.youtube.com/watch?v=21MhUiu2tK4
a to będzie półfinał a potem finał? nie orientuję się kompletnie w tej eurowizji....a to do finału nie dojdziemy ni ma szans....
posłucham za chwilę , a jedna z uczestniczek Agata Nizińska to chyba wnuczka Wojciecha Pokory.... chyba, że coś pomyliłam
na majowej eurowizji są najpierw dwa półfinały.
Z każdego przechodzi 10 do sobotniego finału.
W finale występuje też tzw. Wielka Piątka (m.in. Niemcy, Francja). Oni od razu startują w finale, taki przywilej dla nich, bo byli założycielami eurowizji.
tak, Nizińska córka Pokory :D
a kolei ta Carmell to 30-letnia córka Ewy Kasprzyk ;)
Powiem Ci,że pomimo tych wszystkich krytyk ,ja lubię Szpaka.
Ma fajny głos i oryginalna osobowość.
Jego piosenka była 100 razy lepsza.
Na koniec wszyscy śpiewali refren, a u Kasi cicho sza.
Możecie głosować :D
najlepsza turecka aktorka roku :D
https://dijitaldunyaninenleri.com/poll/yilin-en-iyi-bayan-oyuncusu/
najlepszy turecki aktor roku :D
http://dijitaldunyaninenleri.com/poll/yilin-en-iyi-erkek-oyuncusu/
dziś zagłosowałam na waszego Engina, Margoargo, słoneczko, cieszycie się ?? :D bo na Serkana przecież nie zagłosuję, po tym co pokazał w HA buhahahahha
Heja ;)
Dziękuję Ci Vanesso za głos dla Enginka mego :)
Ja też na niego zagłosowałam.....
hahahhaa strasznie tendencyjne to głosowanie jest Baris Arduc, nie ma Elcin Sangu???? czy ślepa jestem?