OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Sorry musiałam :D
fotka wyraża więcej niż tysiąc słów :D:D
serial skończył się tak, że Aras dowiedział się że ojciec wrobił matkę w więzienie i ona tak naprawdę go (arasa) jigdy nie porzuciła. Pogodził się z matką, rzucili się w objęcia, a w ostaniej scenie HAzAr ze słcyhawkami na uszach śpiewają tą samą piosenkę co w 1 odcinku śpiewali, a przez szybę przygląda im sięszczęśliwa matka Arasa.
Niestety, nie było żadnego pocałunku na koniec HazAr czego nie rozumiem ;(((
Czy TY chcesz powiedzieć, że w całym 4 odcinkowym serialu proci się nie cmoknęli?????????
Cytując ulubiony tekst Wiśni.....,
Helena mam zawał ;)))))))))) hahahahhaha
Kuźwa nie ma końca cudów na tym świecie;)))))
Myślałam, ze Turki mnie już nie zaskoczą ;)
hahahha czyli wyszedł serial dla przedszkolaków ;) ani jednego cmoka ;) hahahahhaha ie mogę leżę ;)
a o co się wściekać ;) tutaj tylko zdrowy śmiech ;)
A co przedszkolaki,to nie moga juz serialu obejrzec? Choc ich czyste duszyczki,pozostana czyste
Wow,takie rzeczy opowiadasz ;P no ja wiem,ze peppa pig or masha and the bear,to sa ostre ale zeby az tak ?
Z takich fajnych bajek to mi się Ed, Edd i Eddy przypomina, odważę się stwierdzić, że nawet oni są ostrzejsi :D Ale z takich hardkorów to lubiłam Happy Tree Friends.
A ja o przedszkolakach pisalam ;) bo starsze to faktycznie rozne dziwne bajki ogladaja
Spoko, oczywiście, że mogą ;) obejrzeć ;)
Jednak pora emisji raczej nie dla przedszkolaków przeznaczona ;)
Piatek to ogladali ;) ale taki serial bez pomyslu bym napisala ;) bo mogli to ladnie pociagnac i pewnie ciekawa historie stworzyc,ale zabraklo pomyslu na to po calosci
pocieszyłam Cankata na instagramie :D:D napisałam mu kilka bardzo miłych zdań :D
tam jest bardzo dużo komentów i ciagle przybywa odkąd skończył się finał, pewnie nie przeczyta, ale może jednak buhahhaha :D
Hej, nie dosyć , że serial ma tylko 4 odcinki, to co bym im szkodziło cmoknąć się pod konic serialu. Skoro scenarzysta nie dał nam pacułunku w finale, a załóżmy serial potrwał by trochę dłużej, to możemy sobie wyobrazić, kiedy byłaby scena łóżkowa, pewnie nigdy, oj te głupie turki...
haha, nawet się nie pocałowali, jaki dramat. Ciekawe co scenarzysta miał w głowie, jak wymyślał scenariusz do 4 odcinka.
dziewczyny na teleforum są wściekłe z tego powodu :że nie było pocałunku ;(( ja też jestem ;((
chyba w głowie miał niewiele hahahaha
Masakra.
Mogli na końcu walnąć taki mega całus,że wszystkim by kapcie pospadały.
Wcale się wam nie dziwię, nie dosyć że fani są zawiedzeni tak krótkim serialem, to ten pocałunek na koniec byłby małym pocieszeniem dla was. Serkan pewnie jest zadowolony z takich obrotów spraw :D
hahahha dokładnie, Serkan pewnie odetchnął z ulgą :D
a mnie to wisi, czy byłby zazdrosny czy nie, pocałunek HazAr powinien być i już !!!!
pocieszyłam Cankata na instagramie :D:D napisałam mu kilka bardzo miłych zdań :D
tam jest bardzo dużo komentów i ciagle przybywa odkąd skończył się finał, pewnie nie przeczyta, ale może jednak buhahhaha :D
To dobrze, niech chłopak wie, że jesteś z nim :) Może akurat przeczyta, bo co ma innego do roboty :D
"Może akurat przeczyta, bo co ma innego do roboty :D"
ahahahhaha twój komentarz jest genialny :D świetnie podsumowałaś :D
Bo w sumie to prawda :) Sama bym tak zrobiła, aktorzy często mówią, ze nie czytają komentarzy w necie albo nie mają czasu, ale jakoś ciężko mi w to uwieżyć :)
Ogłaszam wszem i wobec że przed chwilą zakończył się YS ;)
Berk Cankat jaką fotę wrzucił teraz na swój instagram
https://www.instagram.com/p/BQoKMUHgmhm/?taken-by=berkcankat&hl=pl
Śmiać mi się zachciało, jak tą fotkę zobaczyłam hahahaha Miś taki zrezygnowany na tym drzewie hahahha Obrazek pasuje do sytuacji - tak szybko urwali serial , a Berk tak dobrze w nim grał ;((
serial skończył się tak, że Aras dowiedział się że ojciec wrobił matkę w więzienie i ona tak naprawdę go (arasa) nigdy nie porzuciła. Pogodził się z matką, rzucili się w objęcia, a w ostaniej scenie HAzAr ze słcyhawkami na uszach śpiewają tą samą piosenkę co w 1 odcinku śpiewali, a przez szybę przygląda im się szczęśliwa matka Arasa.
Niestety, nie było żadnego pocałunku na koniec HazAr czego nie rozumiem ;(((
Istne szalenstwo z tym koncem...ale to chyba tak maja te ultra krotkie profukcjr,ze takie ni to zakonczenie ni to nic
to są jakieś żarty z widzów... nawet żadnego cmoknięcia w usta?
brak mi słów :D
Turcy nie przestają mnie zadziwiać...
dokładnie, masakra ;(((((
dobrze, ze wspierasz swojego ukochanego hahaha :D
może akurat przeczyta... :DDDD
prawdziwa miłość to bycie ze sobą również w trudnych chwilach buhahhha :D
tam laski cały czas piszą, komentów przybywa, berk zauroczyl wiele pań :D
będziesz jutro oglądac eliminacje do eurowizji ?? :D
Ha ha zaśpiewać Ci kołysankę?
https://youtu.be/knjXGnR8MDE?list=RDQMjkCLhd_YDCY
Kochane Moje idę spać ;)
Dziś mnie rozjazdy i spotkania wykończyły :)
Dobranoc ;)
Jutro sa krajowe eliminacje do konkursu eurowizji.
Zobaczymy co to będzie.
Ide odpocząć.
Dobranoc :)))