OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Sorry musiałam :D
możliwe że nie będzie żadnej ucieczki.
To chyba będzie tak, że Aras planuje wyjechać i rzucić wszystko. Ale przed wyjazdem planuje po raz ostatni zobaczyć Haziran.
Na lotnisku spotyka go niepsodzianka.
Zacytowałam streszczenie finałowego odcinka.
Pewnie HAziran przyjdzie na lotnisko i przkeona go że ona jest powodem aby został
ejj, a ja już się cieszyłam,że będzie pięknie i zwieją a tu takie rozczarowanie...
co mi po tym,że dziewcze będzie go przekonywać, ja liczyłam na jakaś akcję i rozmatizm :P a tu ani akcji i romantizmu :D
2 przerwa reklamowa w YS trwa ;) ja jeszcze w międzyczasie wpadam na fw oraz przeglądam instagrama :D
Hejka :)
cofam moje słowa o wiośnie... właśnie sypie u mnie śnieg na całego :(
skończyłam oglądac Victorię, dziś Albercik trochę wkurzał... ale i tak go uwielbiam :)
odcinek YS już się kończy? :)))))
ja widziałam tylko końcówke wiktorii.
wiem że wzięli ślub.
a czemu wkurzął Albercik ??
właśnie trwa druga przerwa reklamowa YS. więc pewnie niedługo koniec
a bo ciągle gadał o tym, że chce mieć tytuł lorda i pensję a jak nie udało się tego załatwić do końca tak jak on chce to strzelił focha na Viki... ale ostatecznie wszystko się ułożyło :)
Hej, widzę, że już po odcinku. Ja standardowo obejrzę w necie. Coś czuję , ze Albercik też mnie wkurzy w tym odcinku, a ostatnio wypominał lordzikowi, że nie przejmuje się losem biednych, a samemu się pensji i tytułów zachciało :)
Hej :))
on twierdzi, że chce ten pensje i tytuły, żeby pomagać innym co nie zmienia faktu, że zachowywał się trochę jak rozkapryszone dziecko.
ale ogólnie jest uroczy :DDDD
Viki ma męża więc Lord M musiał odejść... smutne to było ;(
Przeczytałam kiedyś w spoilerach, że scena pomiędzy Wiki a lordzikiem była smutna. Czyli jak Wiki wychodzi za mąż, to on musiał zrezygnować z funkcji premiera, taka tam zasada panowała ?
nie może po prostu być jej doradcą, bo teraz ma męża i on przejmie tę rolę.
ale w tej izbie lordów chyba dalej zasiada ;)
a no tak, zaczęłam oglądać nowy serial... a miałam robić przerwę hahah :D
zarąbisty :D świetny serial wojenny, ładne kostiumy, mundury... a najlepsze jest to, że oprócz wątku głównego nie ma jakiś zapychaczy, poboczne wątki są tak samo dobre jak główny, a dla mnie nawet ciekawsze ;D tak wiec na razie jestem zadowolona :D wczoraj leciał już 16 odcinek, reyting bardzo wysoki, więc jest git :))))
Wiem , że serial konkuruję z Cesurem, ale i tak jest zawsze na 1 miejscu. Ja to nie wim czy kiedyś wyrwę się z tego tureckiego uwstecznienia, człowieka niby to wkurza, ale brnie w to dalej. Po pierwsze przystojniaki, po drugie ciekawa fabuła :P Protki to niestety tępe dzidy, ale coż zrobić.
nie ma jak się uwolnić od tych tureckich seriali... człowiek wpadł jak śliwka w kompot i koniec :D
protki idiotki to niestety fakt.
W tym moim serialu, protka sprała swoją dorosłą córkę za to, że wydała okupantom swojego męża... w ogóle niezłe cyrki się dzieją... ale jest wciągający... serial na wysokim poziomie, tak uważam :D
i jakie wrażenia? :D ja nawet do fejsa do końca nie mogę się przekonać... jestem jakaś zacofana hahaha ;D
zaznaczyłam sobie kilka osób do obserwowania.
Myslałam że jak u nich pojawi się nowa fota, to mi przyjdzie powiadomienie na maila. Ale nie, zaskoczyło mnie to.
Na instagramie muszę nacisnąć strzałkę o góry i dopiero wyśiwetlają się nowe fotki z obserwowanych przeze mnie profili :D
Ja dopiero niedawno założyłam fejsa, też jestem zacofana jeśli chodzi o te wszystkie portale społeczniościowe. Lubię je przeglądać, ale nie zakładać :D
to doskonale mnie rozumiesz :D
jakoś ich nie potrzebuję do szczęścia, choć wiem, że jest na nie wielki szał ;pp
Ogłaszam wszem i wobec że przed chwilą zakończył się YS ;)
Berk Cankat jaką fotę wrzucił teraz na swój instagram
https://www.instagram.com/p/BQoKMUHgmhm/?taken-by=berkcankat&hl=pl
Śmiać mi się zachciało, jak tą fotkę zobaczyłam hahahaha Miś taki zrezygnowany na tym drzewie hahahha Obrazek pasuje do sytuacji - tak szybko urwali serial , a Berk tak dobrze w nim grał ;((
Aha, czyli masz to samo co ja. Ja ostatnio oglądałam Icerde na żywo i nie mogłam wyjść z podziwu, że mi się odcinek podobał, bo ostatnio jak wiesz miałam ciężki kryzys z serialem. Eyelm lekko mnie zdenrwowała, więc avka musiałam zmienić. Podobno ma lecieć nowa tecia na TV4 Siempre tuya Acapulco, tytuł mnie trochę śmieszy, taki zmysłowy :D
Ja nadrabiałam dzisiejszą Fatmagul.
Kurcze jeszcze 7 odcinków i koniec.
Później przejrzę sobie jeszcze coś,bo mam straszne zaległości.
Ogladałas Gorzką miłość?
Hej, a może chodzi ci o Słodką miłość ? bo o gorzkiej nie słyszałam :) Nadal nie wiadomo co poleci po Fatmie, ale słyszałam że po Tylko z tobą ma polecieć Ask ve Ceza.
Aci ask czyli gorzka miłość.
Pisałaś,ze ogladałas 2 odcinek, chyba ze coś pomyliłam
Tez słyszałam o tym Ask ve Ceza.
Moze zobacze z ciekawości,ale chyba nie będę ogladac.
Za duzo tego.
Aci ask nie oglądałam, Ezelka sobie dokończ :D Polecam jeszcze Icerde, i Corki słońca. U mnie też za dużo tego, ale jak coś oglądam w necie to muszę dokończyć ;) Znowu puszczają powtórki Tysiąca i jednej nocy, lubiłam ten serial, ale mogliby puścić jaką nowość, moze liczą na świetną oglądalność, ale wątpliwe to.
Ok to pomyliłam.
Nie mam ostatnio czasu.
Jeszcze remont mieszkania mnie na wiosne czeka.
Masakra.
No remonty lubią się przeciągać, wiem coś o tym ;/ Dzisiaj była przykra scena na Fatmie, jak ten stary debil bił swoją córkę. Jak ja nienawidzę takich typów, za takie coś powinien po mordzie dostać i to z nawiązką.
Tak widziałam,kopał ją i bił za to ,że rozmawiała z Fatmą.
Oj przyjdzie mu jeszcze Fatmę za to wszystko przeprosić.
Zobaczymy.
Cesur całkiem dobrze sobie radzi.
Ten gościu co to tłumaczy to ma teraz sesję i trzeba czekać.
Juz 5 odcinków jest do tyłu. A dużo sie tam dzieje.
No mi się Kivanc podoba, Tuba zresztą też. Przewinęłam sobie nawet na szybko odcinki Cesura, kiedyś pewnie obejrzę.
Śmiać mi się zachciało, jak tą fotkę zobaczyłam hahahaha Miś taki zrezygnowany na tym drzewie hahahha Obrazek pasuje do sytuacji - tak szybko urwali serial , a Berk tak dobrze w nim grał ;((