PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

Sorry musiałam :D

Marg_

możliwe że nie będzie żadnej ucieczki.
To chyba będzie tak, że Aras planuje wyjechać i rzucić wszystko. Ale przed wyjazdem planuje po raz ostatni zobaczyć Haziran.
Na lotnisku spotyka go niepsodzianka.
Zacytowałam streszczenie finałowego odcinka.
Pewnie HAziran przyjdzie na lotnisko i przkeona go że ona jest powodem aby został

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

ejj, a ja już się cieszyłam,że będzie pięknie i zwieją a tu takie rozczarowanie...
co mi po tym,że dziewcze będzie go przekonywać, ja liczyłam na jakaś akcję i rozmatizm :P a tu ani akcji i romantizmu :D

Marg_

mogliby uciec i zamieszkać gdzieś w malutkiej miejscowości w Polsce hahaahha

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Byłoby od razu ciekawiej :D a tak schemat, schemat,schemat

Marg_

teraz zaczęła się druga przerwa :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

i cóż ciekawego się wydarzyło ?

Marg_

1 część którą wam opisywałam była fajna, ale ta druga niestety nudna ;(((

Vanessa100

Hej dziewuchy ;) jak tam oglądanie idzie ?

kisma

2 przerwa reklamowa w YS trwa ;) ja jeszcze w międzyczasie wpadam na fw oraz przeglądam instagrama :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

Hejka :)
cofam moje słowa o wiośnie... właśnie sypie u mnie śnieg na całego :(
skończyłam oglądac Victorię, dziś Albercik trochę wkurzał... ale i tak go uwielbiam :)
odcinek YS już się kończy? :)))))

ja widziałam tylko końcówke wiktorii.
wiem że wzięli ślub.
a czemu wkurzął Albercik ??

właśnie trwa druga przerwa reklamowa YS. więc pewnie niedługo koniec

użytkownik usunięty
Vanessa100

a bo ciągle gadał o tym, że chce mieć tytuł lorda i pensję a jak nie udało się tego załatwić do końca tak jak on chce to strzelił focha na Viki... ale ostatecznie wszystko się ułożyło :)

Hej, widzę, że już po odcinku. Ja standardowo obejrzę w necie. Coś czuję , ze Albercik też mnie wkurzy w tym odcinku, a ostatnio wypominał lordzikowi, że nie przejmuje się losem biednych, a samemu się pensji i tytułów zachciało :)

użytkownik usunięty
kisma

Hej :))
on twierdzi, że chce ten pensje i tytuły, żeby pomagać innym co nie zmienia faktu, że zachowywał się trochę jak rozkapryszone dziecko.
ale ogólnie jest uroczy :DDDD
Viki ma męża więc Lord M musiał odejść... smutne to było ;(

Przeczytałam kiedyś w spoilerach, że scena pomiędzy Wiki a lordzikiem była smutna. Czyli jak Wiki wychodzi za mąż, to on musiał zrezygnować z funkcji premiera, taka tam zasada panowała ?

użytkownik usunięty
kisma

nie może po prostu być jej doradcą, bo teraz ma męża i on przejmie tę rolę.
ale w tej izbie lordów chyba dalej zasiada ;)

Ok dzięki , bo trochę to dla mnie nielogiczne było. Jak tam nowy serial turecki ? :)

użytkownik usunięty
kisma

a no tak, zaczęłam oglądać nowy serial... a miałam robić przerwę hahah :D
zarąbisty :D świetny serial wojenny, ładne kostiumy, mundury... a najlepsze jest to, że oprócz wątku głównego nie ma jakiś zapychaczy, poboczne wątki są tak samo dobre jak główny, a dla mnie nawet ciekawsze ;D tak wiec na razie jestem zadowolona :D wczoraj leciał już 16 odcinek, reyting bardzo wysoki, więc jest git :))))

Wiem , że serial konkuruję z Cesurem, ale i tak jest zawsze na 1 miejscu. Ja to nie wim czy kiedyś wyrwę się z tego tureckiego uwstecznienia, człowieka niby to wkurza, ale brnie w to dalej. Po pierwsze przystojniaki, po drugie ciekawa fabuła :P Protki to niestety tępe dzidy, ale coż zrobić.

użytkownik usunięty
kisma

nie ma jak się uwolnić od tych tureckich seriali... człowiek wpadł jak śliwka w kompot i koniec :D
protki idiotki to niestety fakt.
W tym moim serialu, protka sprała swoją dorosłą córkę za to, że wydała okupantom swojego męża... w ogóle niezłe cyrki się dzieją... ale jest wciągający... serial na wysokim poziomie, tak uważam :D

Gina masz konto na instagramie ?? :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie mam :D nie przepadam z bardzo za takimi portalami :D a co ? :)))

a bo ja sobie założyłam dziś hehe :D

Vanessa100

Ja też nie posiadam insta, ledwo fb założyłam :D Niech zgadnę Berkusia już obserwujesz ?

kisma

haha tak :D i kilka innych osób :D

teraz 3 prrzerwa reklamowa w YS ;) dawkują napięcie hahaha :D

Vanessa100

Jakbym założyla insta to Arasa pewnie też bym obserwowała. Finał emocjonujący ?

użytkownik usunięty
Vanessa100

i jakie wrażenia? :D ja nawet do fejsa do końca nie mogę się przekonać... jestem jakaś zacofana hahaha ;D

zaznaczyłam sobie kilka osób do obserwowania.
Myslałam że jak u nich pojawi się nowa fota, to mi przyjdzie powiadomienie na maila. Ale nie, zaskoczyło mnie to.
Na instagramie muszę nacisnąć strzałkę o góry i dopiero wyśiwetlają się nowe fotki z obserwowanych przeze mnie profili :D

Ja dopiero niedawno założyłam fejsa, też jestem zacofana jeśli chodzi o te wszystkie portale społeczniościowe. Lubię je przeglądać, ale nie zakładać :D

użytkownik usunięty
kisma

to doskonale mnie rozumiesz :D
jakoś ich nie potrzebuję do szczęścia, choć wiem, że jest na nie wielki szał ;pp

Ogłaszam wszem i wobec że przed chwilą zakończył się YS ;)

Berk Cankat jaką fotę wrzucił teraz na swój instagram
https://www.instagram.com/p/BQoKMUHgmhm/?taken-by=berkcankat&hl=pl
Śmiać mi się zachciało, jak tą fotkę zobaczyłam hahahaha Miś taki zrezygnowany na tym drzewie hahahha Obrazek pasuje do sytuacji - tak szybko urwali serial , a Berk tak dobrze w nim grał ;((

Vanessa100

Aha, czyli masz to samo co ja. Ja ostatnio oglądałam Icerde na żywo i nie mogłam wyjść z podziwu, że mi się odcinek podobał, bo ostatnio jak wiesz miałam ciężki kryzys z serialem. Eyelm lekko mnie zdenrwowała, więc avka musiałam zmienić. Podobno ma lecieć nowa tecia na TV4 Siempre tuya Acapulco, tytuł mnie trochę śmieszy, taki zmysłowy :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja nadrabiałam dzisiejszą Fatmagul.
Kurcze jeszcze 7 odcinków i koniec.
Później przejrzę sobie jeszcze coś,bo mam straszne zaległości.

Ogladałas Gorzką miłość?

sloneczkO_1

Hej, a może chodzi ci o Słodką miłość ? bo o gorzkiej nie słyszałam :) Nadal nie wiadomo co poleci po Fatmie, ale słyszałam że po Tylko z tobą ma polecieć Ask ve Ceza.

ocenił(a) serial na 5
kisma

Aci ask czyli gorzka miłość.
Pisałaś,ze ogladałas 2 odcinek, chyba ze coś pomyliłam

Tez słyszałam o tym Ask ve Ceza.
Moze zobacze z ciekawości,ale chyba nie będę ogladac.
Za duzo tego.

sloneczkO_1

Aci ask nie oglądałam, Ezelka sobie dokończ :D Polecam jeszcze Icerde, i Corki słońca. U mnie też za dużo tego, ale jak coś oglądam w necie to muszę dokończyć ;) Znowu puszczają powtórki Tysiąca i jednej nocy, lubiłam ten serial, ale mogliby puścić jaką nowość, moze liczą na świetną oglądalność, ale wątpliwe to.

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ok to pomyliłam.
Nie mam ostatnio czasu.
Jeszcze remont mieszkania mnie na wiosne czeka.
Masakra.

sloneczkO_1

No remonty lubią się przeciągać, wiem coś o tym ;/ Dzisiaj była przykra scena na Fatmie, jak ten stary debil bił swoją córkę. Jak ja nienawidzę takich typów, za takie coś powinien po mordzie dostać i to z nawiązką.

ocenił(a) serial na 5
kisma

Tak widziałam,kopał ją i bił za to ,że rozmawiała z Fatmą.
Oj przyjdzie mu jeszcze Fatmę za to wszystko przeprosić.

sloneczkO_1

Słyszałam że rankig Olene się trochę podniósł ;) Więc jest szansa dla serialu , że go nie ściągną.

ocenił(a) serial na 5
kisma

Zobaczymy.

Cesur całkiem dobrze sobie radzi.
Ten gościu co to tłumaczy to ma teraz sesję i trzeba czekać.
Juz 5 odcinków jest do tyłu. A dużo sie tam dzieje.

sloneczkO_1

No mi się Kivanc podoba, Tuba zresztą też. Przewinęłam sobie nawet na szybko odcinki Cesura, kiedyś pewnie obejrzę.

sloneczkO_1

Śmiać mi się zachciało, jak tą fotkę zobaczyłam hahahaha Miś taki zrezygnowany na tym drzewie hahahha Obrazek pasuje do sytuacji - tak szybko urwali serial , a Berk tak dobrze w nim grał ;((

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha dobre z tym misiem.

Szkoda tego serialu.

sloneczkO_1

miś rewelacyjny, wyraża więcej niż tysiąc słów :D:D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokładnie :))

Marg_

Hej, słyszałam, że Olene Kadar zaczęłaś oglądać, jak idzie?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Zdycham, to raczej mi w tym tygodniu nie pójdzie oglądanie

kisma

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha, genialna fotka... świetnie to wszystko podsumowała :D
a Berka faktycznie szkoda... oby szybko trafiło się coś nowego ;))