OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Sorry musiałam :D
Heja ;)
Jak oglądałaś kiralika to w którym odcinku są sceny jak Umuś szuka Albertyny dla Defo..... bo nie chce mi się na razie przeglądać odcinków na całe nie mam czasu....bo zamiast oglądać II serię, to ja sobie oglądam scenki z odcinków początkowych ;) 7,8,9,10,11 ;)
ty oczywiscie masz swiadomosc tego,ze ja dalej niz o odcinek się nie ruszyłam... i nic mi się nie kojarzy :P ale jak cos, to napisze
spoko nie ma parcia.... tak mi się przypomniało, bo oglądałam sceny z 6 i 7 odcinka jak Defne szukała książki i potem jak ją Szukru wysypał ;)
okey przejrzałam notatki 56 odcinek tak pi razy drzwi mniej wiecej godzina mięła
zwiastun finałowego odcinka YS (godzina 21.45,czyli u nas 19.45)
https://www.youtube.com/watch?v=4WQ-e2hJZTE
widziałam..... że się tak wyrażę po mojemu.... duuupy nie urywa....ale czego ja wymagam... jak się jeszcze nie rozkręcili na dobre a już muszą się skręcać ;)
hahahhahaa zrozumieć Turków bezcenne ;) a resztę zapłacisz kartą, zdrowiem albo nową pińcetką ;)
i jeszcze ten finałowy wyemitują o późnej porze :D
na miejscu Ozge i Berka, to mnie by się już wcale grać nie chciało ;(((
by mnie musieli siłą wyciągać z przyczepy hahahahahahha :D
Vanessa !!!!!
- co ???
- chodź !!!! musimy nagrać ten przkelęty finałowy odcinek
- wyjdę, dopiero jak mnie berk przytuli............... oczywiście po przyjacielsku :D:D
to prawda, z SS też nieładnie zrobili ;((
nie rozumiem po co, finałowe odcinki to by puścili normalnie, ten ostatni raz, a oni jakies cyrki odstawiają.
zwłaszcza, że nic innego ważnego nie mieli do puszczenia o tej porze... oj nieładnie ze strony Turków...
jestem ciekawa reytingu YS, może przebije SS hahahah ;D
wczoraj usłyszałam w radio piosenkę, która mi się bardzo spodobała :D
myślałam, że to piosenka może Stinga, bo taki głos i klimaty podobne :D (szczególnie refren "What do i know" albo może kogoś innego, ale z lat 80-tych hahahhah
dziś znalazłam ją w necie i się zdziwiłam bo to z roku 2016 :D
Kensigton "Do i ever"
https://www.youtube.com/watch?v=n0-E6BnCVFA
Mi się ostatnio ta piosenka spodobała https://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8 jak w radiu usłyszałam że to Edd Sheeran, to miałam mały zonk, bo on mi się raczej z balladami kojarzy.
No mi się jeszcze ta piosenka z Greya podobała, już ci kiedyś podawałam link. Ta piosenka leciała gdy Grey był z Anną na jachcie, może dlatego ta scena tak mi się podoabała :)
ten program co jedna osoba jest agentem i utrudnia zadania innym ??
oglądałam trochę 1 edycję.
Teraz podobno ma być druga.
No druga już leci, tylko nie wiem czy odcinek byl wczoraj czy dzisiaj :D ale lubiłam ten program, słabość do Antka została mi do dziś :D
No Antek podoba mi się też z wyglądu :) lubiłam jeszcze Tomasz. Grey zarobił już 144 mln, do 200 pewnie dociągnie, jak dla mnie to film można ze spokojem w necie oejrzeć , teraz na tvn leci Wojewódzki, Krupę zaprosił ;D
czyli forsy ekipa greya zarobi, co się będą przejmować negatywnymi opiniami, skoro opływają w szmal hahhahaa :D
znikam :d dobranoc :D
tego nie znałam :) fajna melodia, wpada w ucho :D
ja jak dziś wstałam rano, to tylko piosenki o miłości leciały w radio... haha ;))
hahahaha na postawie naszych przeżyć singielskich, mogliby nakręcić serial :D
spotykamy się w jakiejś kawiarni i narzekamy na swą samotność. Potem wychodzimy, każda w inną stronę i każda tego dnia spotyka miłość swojego życia. Oczywiście zanim z nimi zwiążemy się na dobre, po drodze będą różne perypetie :D
w roli naszych miłości oczywiście tureckie przystojniaki :D
dokładnie... nasze perypetie singielskie to idealny materiał na scenariusz :DDDD
wszystko pięknie, szkoda, że w realu tak nie ma... :D
No własnie nie wiadomo.
Fatma kończy się 1 marca,ale w gazecie pisze tylko Serial,więc nie wiadomo co bedzie.
Może Nas mile zaskoczą.
Fajny ten serial z Cagatayem?
Zasięgnałam opini na filmeweb, podobno główna para ciągle się ze sobą mija, więcej jest ich rozłąki niż stałego związku, nie przeczę, że chemia między protami jest ale protka jest taka zacofana, czułości za dużo tam nie zobaczysz. Główna bohaterka ciągle kłamie, a Caga to taki trochę lowelas, który też ma swoje za uszami. Chociaż krytykuję ten serial to przeglądałam niektóre urywki na youtube i najlepsze jest to , że serial nadal wydaje mi się ciekawy ;D Znam nawet zakończenie.
Ja pewnie też, a później będę czekać , aż nasz kochany Pulsik, zdejmie serial na wcześniejszą godzinę ... Zobacze jaki pozim wkurzenia osiągnę przy tej parze, moje nerwy też mają granicę :P chociaż nie powiem młody Caguś jest taki słodki...
zwiastun finałowego odcinka YS (godzina 21.45,czyli u nas 19.45)
https://www.youtube.com/watch?v=4WQ-e2hJZTE
Uciekamy z domu... i mamy po 17 lat :D głupawka mnie złapała po obejrzeniu tego zwiastunu xD
hahahahha :D HAziran wygląda wizualnie na 17 lat, więc pasuje hahah :D
ta końcowa scena, jak Haziran biegnie do Arasa i rzuca mu się w objęcia, to trochę drewnianiana - widać że oboje udają :D ona biegnie jakoś drętwo, a on stoi jak kołek i czeka aż ona dobiegnie, tak jak im reżyser kazał buhahhaha
Chyba już im się nie chciało za bardzo grać, skoro stacja tak potraktowała ich serial