OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
oczywiście... Burak biała koszula i jasne jeansy...
to samo Gohki.... no może Gohki spodnie skórzane takie na motor ;)
a Hazar..... biała letnia sukienka....
oki czyli Gokhi bez grzywy... wszak motor wymaga odpowiedniego looku
ja uwielbiam takie niespodzianki oby ich było jak najwięcej :D trzeba później znów obgadać coś
A czy ja pisałam dzisiaj, teraz zaraz już ? Też muszę coś ogarnąć nie sądzisz, taka nieprzygotowana mam przyjść ? W proszku jak to piszą ? Później pogadamy
Dygresje autorki są genialne :D
PS. jako,że coś wiem to napiszę tak na oczach ludzkich :D wzrokowcy mają tendencję do używania słowa zauważyłem :D nie ważne czy ma to związek z czynnością którą można widzieć :P
hahah no dobra jest :)
Oj tak ja jestem wzrokowcem i najczęściej wszystko widzę :)
hahaha, no wiesz ja bym ci mogła napisać wypracowanie o tym,co różni wzrokowców, słuchowców i kinestetyków
o proszę mamy i specjalistę w tej dziedzinie no, no wszechstronne to nasze forum ;)
No 7 lat studiów i cuś jednak wyniosłam :D
A teraz mam ambicje iść na kolejne :D
no pięknie nie TY jedna myślisz o kolejnych studniach...mnie w sumie też " nosi"
ja już z tego działam na dwa ekrany :D co by wiedzieć co się tu dzieje :D
i jeszcze sobie coś dopowiadam :D
Jak się dostaje takie gołębie pocztowe, to od razu człowieka ze snu się wybudza :D
Margoargo mi czasem przyśle takiego gołębia :D co by można jutro w pokoiku pogadać :D
Spoko.
Ja w końcu zobaczyłam do końca 1 odcinek OK.
Jutro wezmę sie za drugi.
Fajnie,że Daghan ( Engin ) wyszedł po 11 latach.
Tylko kto mu teraz to wynagrodzi.
To szmat czasu.
Wkurzyła mnie ta jego była narzeczona.
Jak mogła uwierzyć,że on to zrobił.
Dowody były przekonujące ? Nie no śmieję się,ale jedyna odpowiedź jaka mi do głowy przyszła... nie ogarniam o czym serial... bo nie zabieram się za niego, do momentu ukończenia moich elabusi :D
Wcześniej wszystko wskazywało na to,że on to zrobił.
Teraz Pani adwokat znalazła nagranie na którym on był w czasie kiedy popełniono przestępstwo.
Został uniewinniony.
Skoro napisałaś,że minęło 11 lat, to znając życie ona była młoda i naiwna dlatego uwierzyła
O proszę czyli masz Enginka nadrobionego i w GF i OK...
a ja w ciemnym przepastnym lesie jestem.... dziś w telwizorni widziałam urywek odcinka z wczoraj.... kuźźwa jaka ta mukkadess zazdrosna a wkurr....wiająca... nie ma jej to przywalić z liścia....
Dziś podrzuciła listy ,które Fatma dostaje od Mustafy.
Oczywiscie Fatma ich nie czyta, za to Mukkades przeczytała wszystkie.
Kerim je znalazł i zamiast porozmawiac z Fatmą to sie na nią obraził i wyjechał.
Ale nie na długo,bo w poniedziałek Fatma zrobi mu niespodziankę, a potem juz same szczęśliwe chwile.
a tak słyszałam o tym podrzuceniu listów....
Engin w Bodrum medytuje a tu fatma do drzwi zapukuje ;)
hahahhhhaha nie mogę z twoich tekstów :D
jesteś genialna :D
"przepastny las", "telewizornia" - geniusz :D
hahaa co poradzisz wena stwórcza się budzi... z letargu zimowego to daje o sobie znać... śmisznymi słówkami ;)