PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

kisma

na razie tragedii nie ma :D na razie da się żyć haha :D
ale dobrze tez nie jest, bo się czasem one rzucają w oczy.
Mam pojedyncze włosy siwe (szczególnie na prawej skroni), ale niestety mi ich przybywa ;((

Vanessa100

Rozumie , będzie dobrze siostra :) Serkan powiedział że mu to nie przeszkadza, więc spoko loko :D :D Coś ciekawego na tele.fora w związku z serialem ?

kisma

dzięki za słowa otuchy :D jak to dobrze mieć siostry :D
miło że Serkan tak powiedział, dzięki że mi przekazałaś jego słowa :D

na tele.fora nowe fotki :D
https://pbs.twimg.com/media/C3GHTjsXUAA58Ss.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C3BItiUXAAACCRq.jpg
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s750x750/sh0.08/e35/1611071 5_221095948355429_4260740753157783552_n.jpg
Berk i Ozge w drodze na plan https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/16123086_32660744802326 92_8198543697013374976_n.jpg

Pojawiły się tez zdjęcia i opisy pozostałych bohaterów.
Np. mama Haziran - Elmas https://pbs.twimg.com/media/C3A4zi8WIAEjnuh.jpg
Elmas - mąż porzucił ją dla innej kobiety - piosenkarki. DLatego teraz Elmas sprzeciwia się karierze muzycznej córki Haziran

Vanessa100

Ale bym miała zwałę jakby ojciec Ozge uciekł z matką Arasa w końcu ona niby też jest piosenkarką, jesli nie to mnie popraw :) Kiedyś pisalaś ze jak Aras się usmiecha to mruży te swoje małe oczka,faktycznie też to kiedyś zauważylam :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja też byłam ostatnio u fryzjera.
Obcięłam i rozjaśniłam włosy .

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Oo jedna co farby uzywa od razu milej

sloneczkO_1

Hej ponownie, ja dzisiaj obejrzałam 17 odcinek Icerde i 2 odcinek Córek słońca , powiem ci że się rozkręca , na pewno będę kontynuować ;) Na jaki kolor rozjaśniasz ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

Rozjaśniałam ciemny blond na jasny o 4 tony :))

sloneczkO_1

no proszę, fryzjerskie wyznania sióstr :D
fryzjer/fryzjerka to jednak ważna osoba w zyciu kobiety :D:D

czyli skróciłaś końcówki? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No a z moim sobie pogadam o tureckich serialach

Marg_

Jak ja ostatno bylam to moja fryzjerka też ma lekką zajawkę na tureckie seriale, szczególnie Tylko z tobą jej się podobało :D lepsze to niż cisza na fotelu ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Zdecydowanie

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja tez mam fajna fryzjerkę.
Nie wiem czy lubi turczyznę,bo jeszcze do tego nie doszlismy.
U Nas tematem sa Nasze dzieciaki ha ha

Marg_

a pamiętam, pamiętam, że twój fryzjer ogląda turecczyznę :D
zaplusował tym u mnie, że facet takie coś ogląda i można sobie znim jeszcze o tym pogadać :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No zdecydowanie bedzie fajnie xd bo znow jakimis informacjami sie wymienimy xd

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja jak idę do fryzjera to tnę radykalnie.
Jak mam włosy do ramion to już mi przeszkadzają.
Teraz mam a'la bob :))

sloneczkO_1

to takie coś?? :D
http://img2.styl.fm/newsy/galerie/2015/06/14061/247946-krotki-bob-ala-messy-styl owy-nielad-jest-w-modzie.jpg

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokładnie :))

sloneczkO_1

ahahhahahahaha siostra, no to piątka :D
bo ja też mam w takim stylu ścięte :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No widzisz.
Siostry bliźniaczki ha ha

sloneczkO_1

haha jaka telepatia :D
ja ostatni raz u fryzjerki byłam w............ marcu tamtego roku :D
więc długo :D
miałam już długie do ramion.
Nawet mi się takie podobały, ale z drugiej strony mnie denerwowały takie , przeszkadzały mi.
A po drugie, ja prawie codziennie muszę swoje myć i coraz kłopotliwiej mi było myc takie długie.
No może kiedyś się przemogę i zapuszczę długie :D przecież dłuższe włosy mają i żyją i lubią je hahah :D:D:D:D
no ale co kto lubi :D

Vanessa100

ładnie jest ta babka ścięta :) dla mnie osobiście za krótkie, musze mieć przynajmniej do ramoin, chociaż teraz mam zbyt krótkie jak dla mnie ;) czekam aż mi urosną i za 3-4 miesiące planuję kolejna wizytę

kisma

ja ostatni raz byłam w marcu i urosły mi do ramion :DD:D
Z jednej strony mi się podobały, a z drugiej przeszkadzały.
No może kiedyś się przemogę i jednak zapuszczę długie :D

Vanessa100

Najważniejsze żeby dobrze sie czuć i było wygodnie :D podsyłam kótki filmik z Arasem,szkoda że krótki ale za to jaki https://www.youtube.com/watch?v=ecxTK8Wws7w

kisma

ooooo Aras i muzyczka z Greya :D
i była klata Arasa :D
fajny filmik :D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ja mam uraz po mlodych latach,kiedy mamusia mnie ze dwa razy na krociusio obciela...teraz mam takie na kitke, nie dluzsze nie krotsze xs

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ja uwielbiam krótkie włosy. Długie mnie denerwują.
Po za tym mam bardzo gęste włosy i utrzymanie długich włosów ( takie miałam w podstawówce ) zbyt wiele mnie kosztowało.
Kiedy rano sie budziłam rozczesywałam je przez godzine , a teraz rach ciach i po sprawie.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ja juz nie mam gestych to nie mam problemu,ale jakby nie spojrzec mam uraz do krotkich wlosow...nawet mi nie pokazuj

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Każdy nosi to co lubi :))

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ale wiecie jaka ja mam traume, ja juz nie pamietam tego ale mama mowila,ze za pierwszym razem jak mialam ze 3 lata to wylam ze 3 dni...za drugim z rok pozniej nie dosc ze wylam,to jeszcze sie do niej przestalam odzywac... i choc nie pamietam tego az tak dokladnie,to na slowo tniemy na krotko,jestem znerwicowna

sloneczkO_1

a kiedyś pisałaś że masz włosy do ramion :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Tak pisałam,ale szybko poszłam do fryzjera ha ha

Ty to jestes pamietliwa ha ha

sloneczkO_1

aha :D hahaha :D

Marg_

Pamiętam te czasy kiedy mamusia cięła włoski...

kisma

to jakie masz teraz włosy ? do ramion ? :D

Vanessa100

ogólnie to mam cieniowane włosy i to dosyć mocno ,co mi się osobiście nie podoba,mam gęste włosy w sumie nadal takie są ale końcówki przypominają jakieś strąki, dlatego za kilka miesięcy ide je ścinać na prosto, z tyłu włosy mam za ramiona ale z przodu są do brody, i ta końćówki są zbyt cienkie z przodu jak dla mnie, częściej noszę koka,ale rozpuszczone lubiłam nosić z przedziałkiem a teraz trochę dziwnie to wygląda więc noszę bez przedziałka i jest ok

kisma

a długo Ci schodzi z myciem i suszeniem ? :D

Vanessa100

Ogólnie to myję włosy co 3 dni, powiem ci że jak myję włosy to te 30 minut muszę mieć, oczywiście mogę myć szybciej, ale lubię sobie zrobić dłuższą kąpiel,jakiś peeling ciała i te sprawy :)

kisma

to zazdroszczę, że co 3 dni.
Ja swoje muszę prawie codziennie. Ale mi się nie chce i myję co dwa dni ;)))

Vanessa100

Też ma z tandencją do przetłuszczania ale po 3 dniach jakoś się tryzmają, ludzie nie uciakają więc jest git :D :D

kisma

hahahahah :D jeśli nie uciekają, to jest ok :D

ja nie przeczę, że może kiedyś się przemogę i zapuszczę długie :D

ten Cagatay tak mnie zauroczył jednym spojrzeniem hahahha w tym filmiku od ciebie co niedawno gadałyśmy, że obsadziłabym go jako Kaana w nowej wersji Hayatimin aski :D:D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej.
Byłam u sąsiadki na herbacie, a widzę, że tu się dzieje :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Dzieje sie jak zawsze :))

Gosilek

Jestem już po 17 odcinku Icerde i 2 odcinku Córek słońca. Najzabawniejszy moment w Icerde to dla mnie ten gdy Yasar wystukuję ten słynny rytm Coskuna a Melek patrzy się na niego tępym wzrokim,normalnie padłam :)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja zobaczyłam końcówkę dzisiejszego 3 odcinka OK i mój Engin został postrzelony.
Na domiar złego upadając uderzył o kamień.
Jak tu wytrzymać cały tydzień.

sloneczkO_1

Sakin,sakin pewnie nic mu nie będzie ale rozumie, mam tak z kilkoma aktorami jak cierpią to mi się serce kraje ;/ A która lepsza dla Kerema dziewczyna Buraka czy ta druga ? :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Jeszcze nie wiem.
Ta pierwsza jest jego adwokatką, ta druga ,była narzeczona go zostawiła.

sloneczkO_1

słoneczko spokojnie, twój engin na pewno przeżyje hahahha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Wiem,ale strach jest.

sloneczkO_1

wiem :D nie ma nic gorszego niż ukochany serialowy przystojniak, który ulega wypadkowi .
Człowiek niby wie, że on wyjdzie z tego, ale się martwi :D
Pamiętam, jak zamartwiałam się, gdy w zwiastunie HA Kaan miała wypadek na motorze :D