PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

użytkownik usunięty
Vanessa100

oj racja... mi też z twarzy żaden facet nie podszedł... nie dość, że denny film to nawet aktorów przystojnych nie potrafili dobrać... porażka na całej linii :)
pamiętam taką głupią scenę jak Bella i Edward mieli noc poślubna i nagle łóżko im się zawaliło, śmiechu warte...

ocenił(a) serial na 8

ale chyba tyllko klata Jacoba, bo nos to ma trochę jak świnka...
Moja nastoletnia kuzynka się nim zachwycała a ja się wiecznie z niego nabijałam :D

Gosilek

na Nonsensopedii jest rewelacyjny prześmiewczy artykuł o ZMierzchu :D

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Zmierzch_(powie%C5%9B%C4%87)

najlepsze "
Edward "(...) Do momentu, gdy pojawiła się bohaterka zajmował się polowaniem na zwierzęta i jazdą szpanerskim Volvo. Kiedy poznał Bellę jego życie wywraca się do góry nogami: więcej jeździ samochodem, przez 9/10 książki uprawia mdłe dialogi jak z ocenzurowanych harlequinów"
ahahhahhhaaaa nie mogę z tego :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ha ha ha dobre :D

użytkownik usunięty
Gosilek

tak tylko klata :D twarz nieciekawa i na dodatek jest niskiego wzrostu :p szału nie ma :D

na Nonsensopedii jest rewelacyjny prześmiewczy artykuł o ZMierzchu :D

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Zmierzch_(powie%C5%9B%C4%87)

najlepsze "
Edward "(...) Do momentu, gdy pojawiła się bohaterka zajmował się polowaniem na zwierzęta i jazdą szpanerskim Volvo. Kiedy poznał Bellę jego życie wywraca się do góry nogami: więcej jeździ samochodem, przez 9/10 książki uprawia mdłe dialogi jak z ocenzurowanych harlequinów"
ahahhahhhaaaa nie mogę z tego :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha, świetne :D
uwielbiam nonsensopedie :D jak byłam młodsza często ją czytałam :DDD

ja na niektórych artykułach na nonsensopedii, to śmiałąm się że mi tchu brakowało :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

miałam tak samo :D czego to ludzie nie wymyślą :D

Mam to samo, team Jacob na wieki hahah, a tak poza tym to cześć :D

użytkownik usunięty
kisma

Witaj :)
no to piona siostra :)))
a kogo masz w avku? :DDDD

Emmy Rossum, gra w Shamless ;) mam nadzieję ze się podoba, avek co prawda troche odważny, ale co tam :D

użytkownik usunięty
kisma

haha, podoba, podoba :D
dla Turków to na pewno byłby odważny haha :)

Oj, daje czdu w Shamless ,najlepsze jest to że turcy chcą zrobic remake tego serialu, ale pewnie już o tym wiesz bo kiedyś ciągle o tym trajkotałam, na ten remake chętnie spojrzę żeby sie pośmiać :D będe tutaj dawała komenty to pośmiejemy się razem :D

użytkownik usunięty
kisma

hahahah, jak oni chcą tej remake zrobić to ja nie wiem :D pół odcinak to będzie cenzura chyba :D
no pewnie... wszystkie pośmiejemy... z tego wyjdzie chyba parodia, no bo co innego :D

Dokładnie, a oglądałaś kiedyś Shamless ? :D

użytkownik usunięty
kisma

nie :D ale słyszałam o czym jest :D rzadko oglądam amerykańskie produkcje, z braku czasu i chęci :D ostatnim jaki widziałam, to blef, który leciał na tvn7 :D

Podobno w marcu mają kręcić, czekam, czekam :D będe dawała tutaj nowinki z serialu, ale jak znam życie to serialu pewnie nikt nie będzie chciał przetłumaczyć ;/ tak to jest z moim szczęściem :)

użytkownik usunięty
kisma

ooo, czekam z niecierpliwością, będzie beka :D
nigdy nie wiadomo, może akurat ktoś chętny się znajdzie, ale tyle tych seriali wychodzi, a tłumaczy niewielu. Pozostaje nauka tureckiego hahah :)

Ja to kiedyś chciałam sobie kupić ksiązke do tureckiego ale szkoda mi pieniędzy :D najwyżej jak nie będe tłumaczyć to będe po turecku jechać, co mi szkodzi ;) nauczę sie kilku słów i będe głupio-mądrą udawać :D :D

użytkownik usunięty
kisma

pewnie, że kasy szkoda, ale na gryzoniu widziałam ksiażkę, podstawy tureckiego :D
wiesz ile ja seriali oglądałam po turecki zanim przetłumaczyli hahaha, ciekawe doświadczenie :D zresztą dalej tak oglądam :D i mogę poszpanować słowami, polecam :D

ja tez oglądałam niektóre seriale po turecku, nigdy bym nie pomyślała że ten język może mi sie na coś przydać a tu taki pech, jak żyć z tym faktem :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Też zmierzchu nie widziała

Marg_

nie żąłuj :D
żeby chociaż ten Edward był przystojny :D a tu pattinson masakra.......... sorry, nie było jkaieś przystojniejszego chłopaka ???

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

zmrok harvard lampoon
tylko to czytałam, uśmiałam się czytając tę parodię zmierzchu :D

Gosilek

Ze zmierzchu taki thiler jak... Ja Zmierzch widziałam i to wszystkie części ale wiadomo jarałam sie tym jak byłam gimbusem ;) Zawsze team Jacob ;)

ocenił(a) serial na 8
kisma

Ha ha a nigdy w życiu tego nie oglądne no chyba że mi milion zapłacą i dużo karmelowego popkornu dadzą to się zastanowie :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

1 zwiatun 1 odcinka serialu "Burza wewnątrz mnie" Icimdeki Firtina z Yusufem Cim

https://www.youtube.com/watch?v=GppZkw9SvhE&feature=player_embedded

Hanim Koylu za chiny z nim nie oglądnę, mimo że jest boski, ale ten serial może być dobry :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Czy ta Ezge nie grała którejś sułtanki... i chyba za stara dla Yusufa...

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

A nie wiem zaraz ją prześwietle :D

Margoargo

Hej :) ? Ezge to jest ta główna bohaterka ? powiem wam że zwiastu mi sie podobał, nawet seks dostałyśmy :D hahahaah jaki tam seksik pokażą klatę i będzie git ;)

ocenił(a) serial na 8
kisma

Ezgi jedna z głównych bohaterek :D Też jestem ciekawa ale to dopiero 4 lutego także jeszcze troszkę trzeba poczekać :D

ocenił(a) serial na 8
kisma

Sam zwiastun ciekawy a seks po turecku czyli kawałek klaty i niby cos było....

Margoargo

No, nie wiem czy widziałaś ale w Kara Sevda Nihan odpięła guziczek Burakowvi i na tym scenę zakończyli :D Póżniej on leży w spodniach od dresu a ta już zwiała od niego, pewnie za dużo wrażeń dla dziewczyny, co się dziwić jak ona nie ten teges z Emirkiem ;/

kisma

a kiedy Nihan po raz się z kimś przespała ?? dopiero po tym 5-letnim przeskoku czaoswym ??

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nihan spała tylko z Kemalem, tak po tym 5 letnim przeskoku czasowym jakoś w 30 odcinku jak dobrze pamiętam kiedy planowali ucieczke

ocenił(a) serial na 8
kisma

hahah nie widziałam jeszcze kara sevda, ale szczytem seksownej sceny wg turków była ostatnio scena w kiraliku jak Defne wparowała do Omusia zaczęła mu koszulę ściągać i koniec sceny.... potem mamy pokazaną śpiącą Defne w piżamce pensjonarki w łóżku Omusia , a Omuś siedzi tez ubrany od stóp do głów w salonie i duma... hahaha meric musiała pisać fanom czy sex był czy nie hahahha żenada....

Margoargo

hahahaha, powiem ci że ja też się zastanawiałam czy był seks czy nie :D :D miałam wam kiedys o tym pisać ale czy wy też macie bekę z tego że oni tak grubo spią ubrani, no Defne to normalnie wymiata, spodnie od dresu i bluza obowiązkowo, byle tylko Omer rąk nie zobaczył, bo to zbyt odważne :D :D ja patrze a Defne standardowo po seksie dres zakłada, ja się pytam kto normalny tak robi :D :D

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Merve Boluğur lat: 30 Sułtanka Nurbanu
a Yusufek ma 26 w tym roku :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

no widzisz wiedziałam, że skądś ją kojarzę....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Taka trochę na wredną wygląda :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

masz rację tak właśnie wygląda... w WS nurbanu była konkretną francą...

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Najwyraźniej bycie francą do niej pasuje :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Dokładnie...

Gosilek

Yusufek przystojniacha, chyba szkuszę się na oglądanie :D wątek kopciuszkowy , ale coś czuję że prot będzie latał za protką ze hoho ;) w końcu ją zdradził,ja takich ''szmaciarzami'' nazywam ;) Ale pewnie spojrzę na jego ładną twarzyczkę i mi przejdzie ,standard ;)

ocenił(a) serial na 8
kisma

Oj żebyś wiedziała, że mam to samo podejście co ty :D Józuś mnie ujął swoją osobą w truskawkach więc teraz może być ciekawie :D

użytkownik usunięty
kisma

może jej nie zdradził, tylko się upił i nic nie będzie pamiętał, a babeczka go rozbierze i będzie go wkręcała że coś było :ppp oklepany schemat :D

ocenił(a) serial na 5

Znaczy się myślą,że się przyjmie :D

użytkownik usunięty
Marg_

no właśnie :DDD

ocenił(a) serial na 5

No po co coś nowego wymyślać, polećmy tym co wszyscy znają :D