PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

haha ona pewnie będzie mieć z 17 -18....

Margoargo

zanosi się na serial o przedszkolakach hahahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha jak Ozge gra tona pewno.... jak jeszcze będzie mieć odpały jak Ojejku... to co się dziwisz....

Gosilek

haha, mi ona też wizualnie nie podchodzi, ale trzeba przyznać że ma dość ciekawy typ urody, ale faktycznie kwestia gustu ;) Ja nie lubie wątków muzycznych w serialach, a muszę się wam porzyznać że w podstawówce lubiłam High school musicial :D :D ok możecie mieć ze mnie bekę :D ale Vanessa Hudgens była kiedyś moją ulubioną aktorką, dla mnie była śliczna i utalentowana, w sumie nadal jest ładna ale już od dawna sie nia nie jaram ;)

kisma

ja nie oglądałam nigdy High School musical ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

okey....

Marg_

a ty oglądałaś High school musical ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

moi ? oczywiscie, jaka miałam fazę z przyjaciółką :D nawet niektóre układy taneczne znałyśmy :D

Marg_

No piosenki były mega :D te układy też spoks :) najlepsze było ja oni coś do siebie gadją i nagle zaczynają spiewać i tańczyć, wiadomo z jednej strony absurd ale kto się tym wtedy przejmował ;)

ocenił(a) serial na 5
kisma

młodym człowiek był

Marg_

ta, ale bez przesady w końcu nie takie stare ;D

kisma

fanie ktoś napisał o serialu "trzy razy Ana"
http://www.filmweb.pl/serial/Trzy+razy+Ana-2016-765011/discussion/hehe,2858911

hahahhhaha :D

Vanessa100

dobre, widzę że chłop pomysłowy :) jak tam Gotowe na wszystko ? przyznaję że jak ma oglądać jakiś serial to wolę pisać z wami ;)

kisma

Gotowe na wszystko teraz puszczają już 4 sezon (a jest 8).
Super są, super, zawsze jest ciekawie :D
oglądałaś kjiedys?? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja oglądałam.
Podobno chcą kolejny sezon nakręcić.
Longoria coś tam szykuje :D

Vanessa100

Właśnie nie, sam nie wiem ;/ Z takich typowo zagranicznych seriali to oglądałam Plotkarę, trochę Słodkich kłamstewek,Świat według Bundych ,Życie na fali ale tez nie całe, pewnie jeszcze by sie coś znalazło ale nie moge soebie przypomnięć, sory ale muszę ci trochę poopowiadać o Icerde :) bracia w akcji https://www.youtube.com/watch?v=dY3BsUiWHwU https://www.youtube.com/watch?v=dY3BsUiWHwU ( tutaj scena ze słynna Bensu za którąjak wiesz nie przepadam, możesz ją ocenić aktorską, ale za dużo wrażeń nie gwarantuję, ogólnie ta scena jak ją uniósł mnie śmieszyła ;) a tu scena która łamie mi serce płaczący Aras :/ https://www.instagram.com/p/BPn0mj8h2jM/?taken-by=arasbulutx

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha ktoś jest bardziej dosadny niż my ;)

ocenił(a) serial na 8
kisma

Mi tam wątki muzyczne nie przeszkadzają byleby dobry film był :D
Jedynych filmów jakich nie lubię to horrory i dokumentalne :D

Gosilek

ja nie znoszę horrorów :D
nie oglądam ich, bo się potem boję :D naprawdę :D
tam są nieraz takie sceny że wzdrygam się ;((((((((((

Vanessa100

Co do wspomnianych horrorów to ja je lubię ale się ich boję taki paradoks ;)

kisma

hahahha kisma to ja podobnie :D
czasem ciekawią mnie te niektóre historie w horrorach, ale przeważnie już na początku wymiękam, bo się za bardzo boję.

Ale zdarzyło mi się w życiu obejrzeć kilka horrorów.
Znam też fabułę słynnych horrorów typu "Ring" albo "Lśnienie" itp. Po prostu wystarczy przeczytać streszecznie w gazecie albo necie i już wiem o co kaman :D:D::D:DDD

Poza tym oglądałam wszystkie części "Strasznego filmu" gdzie parodiują różne thrillery i horrory, więc stąd też czerpię info o fabule :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ja tez nie lubię horrorów.... a Ring oglądałam w kinie....

Margoargo

W 3 części Strasznego filmu parodiują m,in Ring :D
miałąm ubaw na tych scenach ahahahahhaha :D

matko co za historie w tych horrorach wymyślają - jakieś straszna dziewucha w studni, kaseta, masakra haaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

nie oglądałam całej parodii najczęściej oglądam urywki...
czego to ludzie nie wymyślą....

Margoargo

i co w końcu zrobili z tym straszydłem ze studni w Ring co występowała na kaseetach?? zabili ją czy co?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj Kobieto wiesz jak dawno to oglądałam...ale chyba odnaleźli tę studnię i ciało dziewczynki ..... i się wszystko skończyło... ale nie pamiętam.... to było dawin dawno...

Margoargo

aha :D
skubana w studni była uwieżniona, ale znalazła sposób by się wbić do show biznesu i występowała na kasetach ahhahah :D
soryy głupawka :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja oglądałam tylko jeden w swoim żyziu i to było Widmo, ale oglądałam to wzień i to z ciotka u niej w domu więc przynajmniej się aż tak nie bałam :D

Gosilek

Ale zdarzyło mi się w życiu obejrzeć kilka horrorów.
Znam też fabułę słynnych horrorów typu "Ring" albo "Lśnienie" itp. Po prostu wystarczy przeczytać streszecznie w gazecie albo necie i już wiem o co kaman :D:D::D:DDD

Poza tym oglądałam wszystkie części "Strasznego filmu" gdzie parodiują różne thrillery i horrory, więc stąd też czerpię info o fabule :D:D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

Siema wszystkim :D
padłam jak przeczytałam, że Berk w tym serialu ma mieć 21 lat... bez jaj... fatalny pomysł jak dla mnie :DDD

witaj Gina, nasza pisarko dyplomowa :D
jak tam dziś stukanie w klawiaturę ?? :D
ile stron napisałaś ??

Berk 21, Ozge może z 18................ to ma być serial o przedszkolakach czy jak ??? hahahhha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

taka ze mnie pisarka jak z koziej d*py trąba :D
3 strony wypocin, możecie być ze mnie dumne ahhaha :D

hahaha, chyba tak... masakra, wolę jednak jak bohaterowie są starsi... co oni tam będą robić.. za rączki się trzymać, bo w końcu to Turcja.

ocenił(a) serial na 8

Hej Gina, widzę postęp jest.... 3 strony...ale rodziału, czy te 3 strony to tytuł i plan hahaha sorry głupawka mi się włączyła ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

Witaj :)))
ahhaha, 3 strony rozdziału, w bólach się to rodziło ale jest :D

móiwłaś kiedyś że masz 2 strony,
Czyli teraz jest 5 już ?? :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

no tak :D
jeszcze walnę jakieś zdjęcia, tabele i do razu liczba stron się zwiększy haha :D

otóż to, trzeba sobie jakoś radzić :D:D

3 strony to już coś, ruszyłaś z miejsca :D
jutro będą 4 ;))))))))))
jesteśmy z tobą :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

dziękuję za wsparcie :D aż człowiekowi lepiej :D
na osłodę kupiłam nawet sobie nutellę :D już pół słoika nie ma... zdolna ja :D

Twój Gokhanek jaka fotkaq na instagramie :D
jaka grzywa hahahhhahaha :D
https://www.instagram.com/p/BPp2xCEhI6u/?taken-by=gokhan_alkan

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha, widziałam :D piękne bujne włoski, prawda? :D
miałam Ci podrzucić tą fotkę ale mnie ubiegłaś :DDDD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A ja jestem totalnym przeciwnikiem nawet parodii nie oglądam czasem jakiś thriller się nadarzy, ale to musi mnie wciągnąć :D
A teraz się publicznie przyznam, że nigdy nie widziałam ani jednej części "Zmierzchu".
Niby piszą że to też thriller, ale Pattinson (ja na niego mówie Patison takie warzywko) niestety nie powala :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Gosilek nie TY jedna.. nie widziałaś zmierzchu .... to akurat nie moja bajka...

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Ufff... czyli nie tylko ja nie poleciałam na śmierdziela Patisona :D

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

hahaa wychodzi, że jest nas tu więcej:) bo Marg też nie oglądała ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Czytałam gdzieś jak kręcili, którąś część że musieli gonić Patisona, pod prysznic bo przychodził na plan strasznie spocony i śmierdzący hahaha

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

hahaha dobre... nawet nie wiedziałam ...

Gosilek

Gosilek ja Zmierzchu widziałam
1 część - prawie całą, względna.
2 - nudne, chyba tlyko do połowy wysiedziałąm
3 - całe, chyba najnudniejsza ze wszystkich, nuda, nuda, smęty
4 - dotrwałam chyba do połowy, znowu nudy i smęty

Oto moje podsumowanie hahhhahaha :D

widziałam parodię "Wampiry i świry" hahhaha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

ja tez oglądałam zmierzch i tą parodię o której mówisz :D nie najgorsza była, powiem Ci :D dziewczyna fajnie parodiowała Kristen Stewart :D
co do zmierzchu... szkoda słów... thriller to to nie jest :D jedyny plusem była klata Jacoba, reszta to dno, dno, dno :D

w parodii ta Beka zrobiła super bekę z oryginalnej Belli ;)))))

z tego taki thriller jak z Ojca Mateusza kryminał hahahha :D
mnie nawet klata Jacoba nie przkeonywała.
Żeby tam był jakikolwiek przystojny mężczyzna, to by się mi milej oglądało. Ale nie - ani Edward, ani Jacob mi nie podchodził ;(((((