OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
ale ile można :D mają człowieka za kompletnego debila... kogo jeszcze ruszają takie schematy... ;p
do momentu, oglądalności ? są takie sceny, wiesz prościej to przeżyć... wszyscy wiedzą,że on z nią nie spał,ona tylko udaje :D a cała reszta to otoczka, a na końcu i tak zostanie ze swoją ukochaną bo miłość zwycięży ';D
haha, i praktycznie mamy cały scenariusz gotowy :D już nie trzeba oglądać, wszystko wiadome :DDDD
Ale to jest piękne :D wiesz jak się skończy... nie musisz się bać,będą czy nie będą razem... ot, oglądasz jak do tej chwili bycia razem doszli :P no jakby nie spojrzeć opisałyśmy pierwszy lepszy harlekin xD
hmm, no właśnie... mi już ręce opadły :(((( pewnie będzie szlochał i dalej nie pójdzie do lekarza, choć przy takich chorobach nie powinno się zwlekać ale wiesz... logika Turków :D
obczajałam właśnie instagrama Cagataya :D
patrz jakie czaderskie futro, jak na Syberię :D
https://www.instagram.com/p/BPfpB6NBZV-/?taken-by=cagatayulusoy
a jak mi go żal :( przecież wiesz jak do niego wzdycham... tyle się nacierpi biedak... jak mogli mu to zrobić, jak?
https://www.instagram.com/p/BOpkVwIhPJj/?taken-by=cagatayulusoy
a tutaj jako natchniony artysta :D pewnie Mona Lisę maluje :)
pewnie cierpisz razem z nim ;(((
rozumiem to ;(( nie ma nic gorszego niż widok cierpiącego przystojniaka ekranowego ;(((((
byśmy yogiego na przemian przytulały :D
uuuuuuuuuuuu ładnie wyszedł :D i jaka czapeczka :D
jak ochroniarz :D https://www.instagram.com/p/BLqxobWhK7Z/?taken-by=cagatayulusoy
to mi się wyjątkowo podoba :D
https://www.instagram.com/p/BMbnSd9hEZ6/?taken-by=cagatayulusoy
dokładnie... serce mi się kraja :(( zwłaszcza jak płacze, ale
my byśmy go pocieszyły :))
a ta protka to mu nawet buziaka skąpi... wiecznie się wymiguje... chora na głowę chyba :)
to w garniaku extra :D wow :DDD na tym drugim ma dłuższe włosy, w takich go bardziej wolę :DDD
w SS wszyscy mają coś z głową buhhahahhhha
Tuna - schizofrenia
Deniz - zimna jak lód dla swego super przystojnego i słodkiego ukochanego
Yogi - guz mózgu
w tych dłuższych włosach Cagatay wygląda na tej fotce zarąbiście :D
Się zastanawiam tylko czy ładniejszej protki nie było, bo ta Gizem jakoś średnio mi do niego pasuje :D
Siemanko.
Kobity czy wyście się szaleju najadły.
Widze,że wykończyłyscie tamten wątek koncertowo.
Czasu mi zabraknie na przeczytanie wszystkich komentarzy.
ja też ledwo ogarniam 2 ,ale dużo seriali oglądam wyrywczo, wystarczy że wejde na tel.fora i wiem już wszystko :D tutaj poczytam trochę was i już kumam :D
Dokładnie :D jeśli chodzi o serile oglądane w całości to oglądam Icerde, Pokoik, Córki Słońca i na tym koniec a wyrywczo to Tylko z tobą , Fatme nad czym ubolewam :/ Kosem też była wyrywczo oglądana, Sile, i pewnie jeszcze by się coś znalazło ;)
możesz mi powiedzieć co to za mała dziewczynka w Tylko z tobą ?
siedziała obok małego Merta podczas obiadu.
Był jakiś dym z Cahitem, Nazan i Elmas i Nazan była w jakimś mieszkaniu w którym ją odwiedzała tylko ciotka, Nazan oczywiście wogóle z niego miała nie wychodzić, po jakim czasie Nazan przyszła z tą małą i powiedziała, że chce z Cahitem stworzyć rodzinę i znowu był dym...
Ta głupia Nazan adoptowała tą dziewczynk e, bo ona z tym Chaitem nie ma jeszcze rozwodu i ubzdurała sobie że go tym do siebie przyciągnie :) biedna dziewczynka bo była oddawana z domu do domu bo nikt jej nie chciał,a ta cipa nie pomyśli co może czuć takie dziecko, tylko cały czas myśli o sobie jak każdy w tym serilau
ja też byłam zaskoczona że mogła zaadoptować dziecko, przy takiej procedurze muszą być obojga rodzice :) do końca nie wiem jak ona to zrobiłą, może tak jak mówisz dała kasę, albo po prostu wydarzył się kolejny absurd, ktom ich tam wie ;)
A dajcie spokój. To ma lecieć do marca. Z 3 odcinków ostatniego sezonu zrobili 11 :D
Ja tylko Fatmę, Silę, Adi i Cesura :))
Pomyliłam się w wiadomościach do Gosilek,to ona ogarnia tyle seriali naraz ha ha. Bravo Ja.
A wiesz skłamałam...bo nie hamerykański,a kanadysjki... no pięknie...nawet nie wiem,co oglądam
Słoneczko ja chwilowo na bieżąco jestem z 11, a reszty mi się oglądac nie chce, bo mam 5 seriali do tyłu
No to pięknie :))
Za Cesura się wieźmiesz? W 11 odcinku proci wezmą się.
Myślę,że na złość jej ojcu,bo nie oglądałam jeszcze 10 z napisami.
Spoko ja ostatnio zakręcona jestem.
Do cameu276,która jest tu od od 1 stycznia 2016 roku chciałam napisać,że za dużo z Nami nie popisze,bo ma limit. Zapomniałam tylko,że mamy juz rok 2017 ha ha .
Bravo Ja.