Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD
Niestety nie :( Mam w planach Despertar contigo i La Candidata z Silvią Navarro (przedwczoraj wystartowała, więc chciałabym być na bieżąco).
Mi już wszytko jedno :D Zakosili mi jeszcze antene xD sie telewizorem pocieszyłam normalnie,hahaha
A tu jakby mnie ten katar łaskawie zostawił, to byłam bym zdecydowanie w lepszym stanie... ;)
No odkręcili mi :D Dostałam w spadku po znajomej pakiet tv na 3 miesiące xD i tyle mi z tego oglądania wyszło,że mi antene zawineli xd
Mnie katar męczył przez weekend.
I wiesz co mądrala słoneczko wymyśliła?
Ukroiłam kawałek czosnku i potarłam nim nos.
Szczypało jak cholera,ale na drugi dzień miałam spokój.
Jeśli lubisz takie hardcorowe rzeczy to polecam :))))
tak :D
żyję :D
ale cyrk dziś był niezły... w biedronce koło mnie był alarm bombowy haha, musieli wszystkich klientów i pracowników ewakuować... zabezpieczyli teren, przyjechała policja, straż. jakieś specjalne jednostki w Rzeszowa, ogólnie niezły chaos... zakupów nie można było zrobić... oczywiście, okazało się, że ktoś robił sobie jaja i żadnej bomby nie znaleźli... komuś się zachciało biedronkowej dramy ;P
hahhha biedronkowa drama :D
może ktoś się naoglądał tureckich seriali i z nudów zapragnął jakiejś dramy w swoim realnym otoczeniu :D
to się działo :D akcja była :D ciekawie :D
haha no wiesz w końcu drama jest dobra wszystko... tylko coś nie wypaliło do końca... jaki kraj taka drama ;ppp
jeszcze krąży teoria, że ktoś się po prostu wkurzył bo zabrakło dla niego świeżaka...
a u Ciebie co tam? :)))))))
u mnie nic intrygującego :D
w biedronce dziś matka była z kilkuletni chłopaczkiem i kładła towary na taśmie do liczenia, a mały nie wiedział o co chodzi, przestraszył się, że matka zwraca, zabierał je z taśmy i z powrtoem wsadzał do wózka hahahha
widziałaś że wymyśliłam nasz wspólny występ wokalny z tureckimi ciachami ????
dziiewczynom się spodobało, słoneczko będzie główną śpiewającą :D
ooo, no popatrz ile to się w biedronce dzieje... normalnie serial można nakręcić buhaha.
oczywiście, że widziałam... jestem zachwycona :D
słusznie, słoneczko to nasza najzdolniejsza wokalistka :D
o moim wokalu to już nie wspomnę... to dopiero drama :DDDD
Za mało wrażeń w życiu mają.
Do roboty by poszli,to zaraz by im te pomysły z głowy wyleciały.
Witam wieczorem.
Nie było mnie dwa dni troche seriali nadrabiałam wieczorami..
Oglądnęlam nowości oprócz Linii życia,
Powiem że Czekając na Słońce z Hande to całkiem inny film..., HA pokazało ją naprawdę głupią ale w Czekając na słońce jest całkiem spoko...
Ale jak oglądałam Gorzką miłość to nie mogłam patrzeć na "Pamira" ma taką śmieszną grzywke jak moi kuzyni z niemiec gdy mieli 7 lat :)
Siemka.
Ja ostatnio nadrabiałam Silę. Zostało mi jeszcze trochę.
Też oglądałam ten serial z Pamirem i rzeczywiście niezłą miał fryz.Serial ogółem fajny. Zobaczymy co dalej się tam będzie działo.
Ja mam jeszcze do nadrobienia po 2 odcinki ALA i SS ale jakoś nie mam do tych seriali weny
Ile ty tego oglądasz ? Chyba po nocach nie śpisz .
Ja na razie na bieżąco jestem w GF a pozostałe to oglądam jak mam czas.
Nie dlaczego maks do 1 w nocy coś oglądam...
Ile ja tego oglądam hym... pomyślmy
Kiralik, Kara Sevda(przez które wiecznie jestem ze wszystkim do tyłu do póki nie oglądnę pełnych odcinków), ALA, SS, Czekając na słońce, Icerde, Klasa wyższa, No. 309, Słodka zemsta, nowości z zts, Dla mojego syna (które musze nadrobić) no i czekam na Medcezira i Maral to będzie = 14 jakoś :D
W dzień nie mam czasu zbytnio, a pracy to szukam niestety...
Mieszkam na wsi to mam co robić :)
Gosilek załóż nowy temat do rozmów, bo jeszcze żadnego tematu tu nie zakładałaś a należy ci się :D
ten wątek za chwilkę się skończy
to kiedy pierwsze próby to teledysku? :DD
muszę się odpowiednie wcześniej przygotować... w końcu to nie byle co :DDD
Ja też pójdę się po ogarniać i do łóżeczka.
Dobranoc tureckie ciasteczka na noc :))))