Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD
nio za dużo spadło mu na głowę .....
teraz będzie topił swoje smutki, smuteczki w alkoholu....
a potem będzie się chciał rozwieść z Fatmą... a potem zachoruje i .... usłyszy jak Fatma mówi mu kocham cię....
Teraz jest taka akcja... Kerim wyszedł z więzienia, bo nie zabił Vurala. Do tego jego ojciec przyjechał z Australii i chce z nim porozmawiać, ale Kerim nienawidzi ojca za to, że opuścił jego i matkę... a matka popełniła samobójstwo... tylko, że teraz okazuje się, że Meriem ciotka Kerima ukryła przed nim list od matki.... a w tym liście było, że matka nigdy nie kochała ojca Kerima tylko jakiegoś faceta i jak ten facet umarł, to ona stwierdziła, że nie ma po co żyć i się powiesiła... trochę wcześniej ojciec ich opuścił, bo już nie miał sił żyć w takim związku. Matka Kerima napisała, że ojciec wróci po niego i że bez niej będzie im lepiej....
no ale życie potoczyło się inaczej...
Kerim uświadomił sobie, że jest w sytuacji jak ojciec .... kocha fatmę, ale fatma niekoniecznie.... Kerim jest przekonany, że Fatma nadal kocha mustafę... i nigdy innego nie pokocha... stąd myśli o rozwodzie.... ale się upisałam...
Marguś trzeba Ci ta klawiaturę zabrać ha ha
Szalejesz z postami szybciej niż bolid :))))
ten z pokoju 309 ma nieciekawą twarz... w ogóle mi nie podchodzi... taki nieturecki :D
już Chris Evans lepszy :D
http://img.wennermedia.com/620-width/rs-239346-evans-vert.jpg
to zdjęcie jest fajne, ma ładne oczy ;)
oczy niebieskawe jak Pamir zKiralika :D
evansa oglądałam w kilku filmach, m.in w głupkowatej parodii filmów dla nastolatków hahaah "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" :D
oo tak, pamirowe oczy jak nic :D
hahahah
oglądałam ten film... o ludzie co za głupoty... amerykanie to są mistrzami żenady ;ppp
ja lubię pooglądać takie głupkowate parodie :D fakt, niektóre momenty żenujące, jak aktorzy to grają? :D
większość filmów z tego gatunku obejrzałam, ale już mnie nie bawią jak kiedyś, bo coraz bardziej oklepane i przewidywalne :D
wiadomo, że ktoś się wyłoży na schodach albo będą głupie żarty o fizjologii i seksie itp. itd. :D
takie głupie filmy, to i my byśmy wymyśliły :D żaden wyczyn :D
A jeszcze w kwestii fragmanów... Kochana obejrzałam II zwiastun pokoju 309 i powiem Ci tam się będzie działo ...
mam nadzieję, że Lale nie straci dziecka....
i oczywiście przejrzę odcinek po turecku ;)
też teraz obejrzałąm ten fragman 309 ;)
lale ładna jest :D
eee no może tylko dramatyzują i z dzieckiem będzie ok :D
No Demet ładna... prywatnie dziewczyna Yusufa Cima tego z zapachu truskawek, pogadują o ich ślubie ;)
ano wiem, że grała z yusufem protów w Cilek Kokusu, obejrzałam jeden odcinek hahahhaha
no rzekomo mają ślub brac, ale zobaczymy :D
może to taka sama ściema jak ze slubem OzSer hahaha
Kto wie, kto wie jak to jest z tymi ślubami....
Elcin miała się rozstać z Januszem a na gali byli razem... za to Baris konsekwentnie na tę galę zawsze przychodzi sam ;)
Oj tak ;))))
żenią się to się rozwodzą, zakochują się to się rozstają ;))) idzie zwariować ;)
rzuciłyśmy hasło siatkówka.... Madzik się zmaterializowała ;))) hahahha ona nas podczytuje w ukryciu ;)
ale jakoś dzieci nie mają :D
cóż, stosują antykoncepcję hahaha
faktycznie, ojej madzik nas podgląda z ukrycia, boję się jej hahaahah
oni wszyscy jacyś dziwni w kwestii związków... wszystko musi być owiane tajemnicą... nie chwalą się za bardzo swoimi połówkami.
i to bardzo... jak się kogoś kocha... to się tego nie ukrywa ( no chyba, że romansują z żonatymi i mężatkami)... rozumiem, że cenią swoją prywatność ale można jakiś wyjątek zrobić i się pochwalić :D
ja kiedyś lubiłam... teraz trochę mniej ;D
myślę, że sami aktorzy są tym zażenowani ale wiadome... kasę płacą więc co będą narzekać :D
haha pewnie, że tak... ale my jesteśmy ambitniejsze i wolimy wymyślać scenariusze tureckie ahaha.
hahah :D
musimy sobie powtarzać... świat nie dojrzał jeszcze do tego żeby nas docenić :ppp
świat nie dojrzał do tego jak zielone niedojrzałe jabłko z Lidla............. hahahaha ale filozofuję :D
pójdziemy do mam talent zaprezentować naszą wspaniałość :D
staniemy na scenie i zaczniemy opowiadać o naszych scenariuszach tureckich :D
a jurorzy przycisną czerwony guzik i będą wołać do ochrony "zabierzcie je !!!!" :D
hahahaa a Małgosia Foremniak.... mowie urzekła mnie Wasza historia i łezki w oczach hahahahha;)
my nawet nic opowiadać nie musimy... wystarczy, że na scenie staniemy... tak wspaniałe jesteśmy buhaha...
fajnie by było jakby ci ochroniarze chociaż przystojni byli... tak na osłodę... jak nas już wyrzucą ze sceny :DDDD
no widzisz dziś mi się analiza włączyła ;)
bo głupota cały czas idzie na fulll ;)
haha
lot życia :D
tylko jak wytrzymasz tyle czasu bez tureckich ciasteczek ;(( haha