Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD
tak, mam bardzo ambitne teorie :D:D
oto one :
- Umuś podczas próbowania warzyw, owoców w sklepie, zjadł jakiś owoc/warzywo kropione i się przytruł
- przytruł się szparagiem zjedzonym w trakcie kolacji z ukochaną defne
- podczas pchania wózka z Defne, naciągnął sobie różne mięśnie oraz kręgosłup, co negatywnie wpłynęło na jego mózg i rdzeń kręgowy i płyn mózgowo-rdzeniowy :D:D
- Umuś przytruł się substancją, która była w płynie, którym umyto podłogę w sklepie :D
Ciekawe teorie zapodajesz :))
A może kupili rybę fugu ( jak źle ją przyrządzisz giniesz)
"A może kupili rybę fugu ( jak źle ją przyrządzisz giniesz)"
o haaaa :D zaimponowałaś mi tą propozycję :D dobre :D
Ja zapodałam chorobę weneryczną, Słoneczko rybę fugu hahaha ale my dobrze Umusiowi życzymy ;)
hahhaa a może , czasem jak widzę akcje meric, to mam wrażenie, że ktoś jej tłumaczy nasze forum... tyle tylko, że ta kobieta ma spóźniony zapłon i jak my od miesięcy o czymś dywagujemy, to ona to zapodaje dopiero po czasie...
hmmmm mam coraz większą ochotę obejrzeć kiralika II sezon jak już się skończy.... teraz mam fazę... oglądam odcinki 25,26,27 i powiem Ci, że nawet Deniz mnie nie wkurza.... teraz nawet jego mi sie fajnie ogląda... a tak go kiedyś chciałam uśmiercić ;)
Hello ;) No nie ma końca cudów na tym świecie....
Vanessa nie ogląda kiralika a zwiastuny zapodaje hahahhaa;)
o a fany tureckie chciały potrącenia Defne co by ratingi podnieść, a tu meric chce Umusia pochorować..oj czyżby tętniak, czy guz mózgu .... zanik pamięci.... a tak sobie dywaguję ;)
może wózek z Defną pchaną przez Umusia stuknął się z innym wózkiem w sklepie i Umusiowi na skutek zderzenia, pękł w mózgu tętniak :D
tak jak hance mostowiak od uderzenia w kartony :D
chyba jak jechał autem, to za mocno przyhamował.... miały być kartony... a pewnie u Turków Umuś po prostu kota nie przejedzie.... i potem będzie tętniak.... oj to się producenty i meric ratingów przestraszyły nie na żarty.... Umusia poważnie pochorować.... i babci złość na prawie zięcia przejdzie....
Pamirkon przecież powie, że Umuś wrócił i sie spotyka z Defne, Turkan...zrobi rewolucję turecką a potem będzie chlipać przy łóżku OMusia....
rozwalają mnie te turki głównego prota dopada ciężka choroba, bo już nie ma jak ratingów podnieść.....
a teraz będę wyjątkowo złośliwa.... a może Umus od jakiejś włoszki złapał chorobę weneryczną wiem wredna jestem hahahahha a jak się nie zabezpieczał ;)
"u Turków Umuś po prostu kota nie przejedzie"
hahahhahahahah :D
Umuś i choroba weneryczna od jakiejś Włoszki - Margoargo BRAWO !!!!!!!!!!!
ta propozycja bardzo mi się podoba ! :D
hhahha było by coś ciekawego.... ja sobie myślę, że z tej choroby Omusia to będzie coś na wzór .... " z dużej chmury mały deszcz" fan ma sie zwiastunem nakręcić, żeby w piątek ratingi podnieść.... stary chwyt socjologiczny.... a fan turecki uwielbia mega dramę.... więc tym bardziej poszli po bandzie..... hahahha tonący brzytwy się chwyta ;)
ooooooo brzytwa, właśnie,--- Umuś zaciął się przy goleniu, a żyletka miała na sobie jakieś paskudne bakterie, które dostały się do krwioobiegu umusia :D
hahaha i oto mamy Umusia z sepsą.... Umuś prawie umiera, ale okazuje się, że tylko biseptol pomoże.... i oto szukają wszędzie w Turcji biseptolu.... a tu nigdzie ni ma.... i jadą do Polski, bo tylko u nas można kupić..... hahahha
hahhaa dokładnie ;) i tylko dzięki Polsce Umus przeżyje ;) hahahha przecież i tak by przeżył.... przecież to główny bohater hahahha;)
Ale wiecie on ma taką minę,jak ostatnio kiedy to był lepszy niż najszybszy detektyw świata w łączeniu tropów ;) To może mu się przypominało kto go chciał rozjechać samochodem ;D Jak nic to będą rodzice Defne xD Nie spodobał im się przyszły zięć
hahaha patrz jak nas znowu meric wciągnęła w dywagacje. a tak wieszamy psy po niej....
nawet nie chcę wiedzieć ile teorii spiskowych... będzie na fandomach bo my to te krytyczne fany jesteśmy i jeszcze sobie jaja robimy....
a tu sie okaże, że to zwykłe niedocukrzenie było hahahhaa;)
dokładnie, zwykłe niedocukrzenie i Umusiowi pomoże soczysty, słodki pocałunek od Defne :D
............. i po dramie :D
Z naszymi pomysłami to byśmy miały ratingi powyżej 20 :D Rozwaliłybyśmy system
a pewnie :D
ale oni nie chcą z nami współpracować, bo boją się, że zostaniemy królowymi tureckich scenariuszy i zajmiemy ich miejsce :D
Wiesz w dniu naszego serialu żadnych innych by już nie było bo i tak ludzie by tego nie oglądali
siemanko kobity ;)))
co to za poruszenie... znów kiralik na tapecie ;dd
u Turków drama goni dramę... ja z tego zawsze mam ubaw po pachy ;))
Ach Umuś opowiada, że wszystko przeżyje :D
no nie wiem, jak go sepsa złapie albo jakiś wirus hahahaha
Jakie to życiowe co on mówi... wszytkim wybaczył... a miał być anioł śmierci i zniszczenia... jakie to niesprawiedliwe,hahaha
hahaha bo my wiemy, że te dramy są robione na ratowanie ratingów... dlatego nas to śmieszy ;))))
Kobieto w kiraliku boją sie konkretnie..... aktorzy lajkują komentarze fanów na tt, insta, czy fejsie... nawet Elcin i Baris mają wspólne foty. czego nie było przez prawie cały I sezon...bo mieli fanów w duuupie... a teraz ... tak się boją spadających ratingów ;)
ooo, to faktycznie źle się musi dziać...
wszystkie ręce na pokład...
ciekawe czy to coś pomoże...
nie lepiej zakończyć serial i zająć się jakąś nową produkcją? ;pp
chodzą słuchy, że kiralik na się skończyć w styczniu, ale czy dotrwa to tego czasu, przy ratingach takich jakie są.. jak zrobią z tej choroby Omusiowej dobrą dramę to ratingi drgną do góry.... w końcu Umuś / Baris to ulubieniec Turczynek.... ni ma szans, żeby nie poszły ratingi do góry... no chyba, że meric to spieprzy po całości.... jak drzewiej bywało ;)
no ten tu konkretny, to normalnie tak w górę pójdzie,że aż sama nie wiem co mam myśleć...
Tak miałam właśnie pisać,że generalnie widziałam te mega fotki :D Jak to Elcin i Baris robią co w ich mocy,by coś się ruszyło
hahaha niespecjalnie ruszy bo chemii między Defom nie ma żadnej.... oni wyglądają jakby byli znudzeni..... już byciem Defne i Omerem.... a ja oglądam początokowe odcinki kiralika.... hahhahaa widziałam po 128 razy niektóre sceny a i 129 raz też obejrzę.... co w tym jest ????
no wiesz jak choroba poważna dopada głównego prota to rating od razu do góry....
w pokoju 309 ostatnio też Lale prawie zemdlała w szpitalu i też sie wszyscy bali, że straci dziecko....
hahah
tam jest drama w każdym odcinku :D
nie pamiętam kiedy ostatnio był jakiś sielankowy odcinek, w którym proci miło spędzają razem czas... nie mówiąc już o jakimś pocałunku czy chociażby przytuleniu się... patrz...a niby serial o miłości haha :PP
Turcy mogli to śpiewać pod melodię Kabaretu Starszych panów :D
zamiast "piosenka", to "drama jest dobra na wszystko!" :D