PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "

ocenił(a) serial na 8
Marg_

A to nie wiem, nie znam się na elektronice...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Jutro kurier zabiera do serwisu... jak tak dalej pójdzie to z infolinią będę na hotline xD Ja się śmieję,że skończy się to tak,że ja go będę co tydzień wysyłac

ocenił(a) serial na 8
Marg_

he he dobrze, że na gwarancji, ja miałam tel na gwarancji ale niestety mi nie uznali bo miałam zamiast białego kółeczka pod klapką tylko różwoe i to oznaczało że do telefonu dostała się woda. wiocha

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Wiesz ja nie wiem,co będzie prawda... co wymyślą może się okazać,że jestem parę stówek w plecy... bo telefon musiałam kupić za gotówkę...

ocenił(a) serial na 5
Marg_

zmykam see yaa

Marg_

Hej, wszystkim :) Ranking Icerde wczoraj trochę spadł było 9,12. Tydzień temu też poniżej 10. Cieszę się niech jeszcze trochę spadnie, może debilom nie przyjdzie do głowy robić drugiego sezonu, do zaś :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Siemanko.
Widzę,że tu wczoraj była cisza i spokój.

U mnie dziś słonecznie ,ale mroźnie.

Miłego dnia :))

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Wy też tak macie?

https://www.facebook.com/uniladmag/videos/2556372651052445/

sloneczkO_1

Hej, u mnie za oknem przeyjemnie :) Jak gdzieś idę na zakupy to zawsze zapisuję sobie wszystko na telefonie :) Ostatnio nie zapisałam że mam chleb kupić, wracam do domu i stoję przed blokiem i biegiem do piekarni, byłam wkurzona bo byłam padnięta a tu jeszcz trzeba po chleb iść :D

ocenił(a) serial na 8
kisma

Hej. U mnie dzisiaj śnieg leży, nasypało w nocy, ale nie było tak źle.
Kisma z góry jest ustalone, że Icerde ma mieć 39 odcinków ani więcej ani mnie podobno, rating w porównaniu do poprzedniego tygodnia wzrósł o 0,01, tak jest dlatego, że w Turcji dzieci mają ferie i po prostu powyjeżdżali się wakacjować, w przyszłym tygodniu pewnie bardziej wzrośnie.
Miłego wieczoru :D

Gosilek

Hej, słyszłam też plotki że mają robić drugi sezon jeśli będą dobre rankingi, mam nadziję że to napradę plotki, wiadomo gdy biznes się kręci to ludzie robią się bardziej chciwi. Oczywiście życzę dobrze chłopakom, ale chcę żeby ten ranking trochę spadł ;)

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Generalnie tak :D Dlatego ja bardzo dużo kupuje na internetach, bo jak idę do sklepów... kończy się mniej więcej tak :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

U mnie tez to wygląda tak samo.
Ostatnio chciałam zrobić na obiad jajka w sosie koperkowym bez koperku oraz zupę ogórkową bez ogórków ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

życie

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Hello :D śmiać mi się chce :D dziś kurier odebrał telefon... zgadnijcie gdzie pojechał ?

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Siemka.
Nie zgadnę.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Do tego samego serwisu w którym był w tamtym tygodiu :D Ojj, zdziwią się zdziwią :D Tydzień po ich naprawie wytrzymał tydzień :D Ciekawe czy mają więcej takich przypadków

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ha ha no ładnie
Co za telefony do d.. y teraz robią.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Generalanie to jest wada fabryczna... bo nie chce mi się wierzyć,że ileś tysięcy telefonów na całym świecie ma ten sam problem... czasem sie udaje dostać nawet lepszy model...ale to niestety za granica nie u nas...

ocenił(a) serial na 5
Marg_

No tak zamiast dać nowy model,wola naprawiać stary.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

no tu sie zobaczy,co dadza...czy naprawia,czy nowy telefon

ocenił(a) serial na 5
Marg_

https://youtu.be/p7UlhAxrebE

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Zmykam w papierologie,postaram sie pozniej wpasc

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ok.
Ja dzis jakaś bez życia jestem.
Kręgosłup mnie strasznie boli.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Zmykam, dobranoc

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Przyszłam i czekam na Vanessę :)

Margoargo

jestem :D:D:D:D:

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaa coś się dziś zgrać nie możemy...
jak tam będziesz oglądać serial z Ozge znowu w piątek? na żywo....
jak ten tytuł się tłumaczy na polski?

Margoargo

na polski "Gwiazdy - moi świadkowie"

chyba będę oglądać w piątek na żywo :D głównie dla berka hahhha :D

Ozge i Berk
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/16122714_69045690112714 7_6465279691610652672_n.jpg

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/16123629_609840049226588_61157 00968970518528_n.jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a taki tytuł ;)
powiem Ci, że Berk strasznie sympatycznie wychodzi na zdjęciach ;) milusio ;)
a właśnie jak przeglądałam kiralik, bo na razie jeszcze nie oglądam całych odcinków... kiecka co Ozge miała na sobie jak śpiewała z Berkiem, to już "grał" w kiraliku ten model... Daria go miała hahahha;)

Margoargo

hahahhhaah dali ozge pożyczoną kieckę :D

to prawda, że milusi ten berk :D
...................... Oj coś mnie wzięło na tego Cankata :D
w niedzielę obejrzałam wielokrotnie pod rząd ten teledysk dyskotekowy, co śpiewa solo zanalizowałam, wiem gdzie i w której minucie ma najlepsze pozy hahaha :D
i sobie dziś gify zrobiłam i mam cały podpis arasowy na teleforum :D
ponadto tą piosenkę jego dyskotekową mam na komórce i w wolnej chwili ją sobie puszczam i bujam się do niej :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ulalallala zdradziłaś serkana w podpisie... nie wierzę.... hahahha;)

no piosenka spoko ;) ale Cię wzięło ;)

Margoargo

jedyne co u mnie jest niezmienne na teleforum, to avek - tam cały czas jest zielony Ayaz w trakcie spotkania w Rzymie 52 bolum KM.
Natomiast podpis zmieniam sobie co jakiś czas :D przeważnie w podpisie jest OyAz albo sam Ayaz, ale kiedyś przez jakiś czas miałam cały podpis z Berkiem Hakmanem.
A teraz mam cały podpis też z Berkiem - Ale Cankatem :D
A za jakiś czas pewnie znowu zmienię :D

no wpadł mi w oko przystojniaczek Aras ;) i na dodatek on taki cierpiący jest w głębi duszy ach ;(((((
(ale nadal uważam, że Hakmanowi nie dorównuje. Berk Berkowi nierówny :D)

mówisz przeziębienie cię bierze ;((((
ojej, oby cię jednak ominęło

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahha a takie buty ;)
no zgadza się Berk, Berkowi nie równy ;)
jeden na grzyby i ryby drugi do łóżka ;) hahhaha;)

oj bierze mnie ostro... trzeba terapię wstrząsową zastosować.... najlepiej łóżkowice... a tu nie da się ...

Margoargo

łóżkowicę ?? hahhahh :D twoje określenia są zawsze genialne :D

Ale się uśmiałam na tym filmiku :D Serkan w samych skarpetach podnosi ciężary na siłowni :D jakoś dziwnie trzyma rękami te sztangi, prawą rękę trzyma inaczej, lewa inaczej :D
https://www.instagram.com/p/BP42KBVgtNR/?hl=pl

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha a tak mi się składa czasem ;)

hahaha dobry jest prawie jak strongmen ;)

widocznie tak ma być, bo chyba trener mu liczy, to wie jak ma złapać sztangę.....
hahaha czyżby Serkan wysyłał wici Berkowi....kolego uważaj bo patrz co wyczyniam ze sztangą.... hahhaha

Margoargo

hahahha no właśnie, wysyła ostrzeżenie berkowi, żeby mu coś głupiego do głowy nie przyszło podczas wspólnych chwil z Ozge :D:D
aahhahhaa a wiesz że na teleforum jedna napisała to samo co ty :D że ostrzega berka tymi filmikami :D brawa dla ciebie :D

nasz hakman wstawił nowe fotki
https://www.instagram.com/p/BP6poxeA5gH/?taken-by=brkhkmn
się ktoś pyta, w jakim kraju jest, a hakman " on the right place for rest n rilex "
kuź...wa on się jeszcze nie narelaksował w życiu ?? pracuś jeden hahaha

https://www.instagram.com/p/BP6qGNWAfAL/?taken-by=brkhkmn

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siemanko :))

sloneczkO_1

witaj słoneczko w księżycowy wieczór :D:D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dobranoc

Marg_

dobranoc siostrzyczko Marg_ ;))

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Dobranoc :))

użytkownik usunięty
Vanessa100

Hello ;)
widać, Berk zrobił sobie wycieczkę po świecie, najpierw Katar teraz Indonezja... ten to ma życie... tyłek sobie płaszczy za granicą :)

hello Gina :D
wiesz co ja robię teraz?? .................. oglądam 1 odcinek SS ;)
..................... i jestem zachwycona !!! naprawdę :D
hahahahhahha ale się uśmiałąm :D
Deniz jest przezabawna, ta aktorka super gra.
Tuna jest słodki :D
teraz jestem 0:43 spotkanie w parku

użytkownik usunięty
Vanessa100

wow :D
Vanessa, nie wierzę :D co się stało, że się za to wzięłaś?
na początku też byłam zachwycona :D mówiłam, że Tuna jest fajny i protka też :D a Yogi na początku to straszny palant, zresztą sama zobaczysz :D
tak więc śmiało do 13 odcinka możesz oglądać a potem to już beznadzieja...

"co się stało, że się za to wzięłaś?"
po prostu zostały mi dwa ostatnie dni limitu netowego na styczeń (od 2 każdego miesiąca mam nowy początek) i postanowiłam sobie coś obejrzeć.
I wybrałam SS ;))

mówisz do 13 fajne, a potem równia pochyła - haha to tak jak Sezon na miłość :D też do 13 fajne a potem no cóż :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

a rozumiem :D cieszę się, ze trafiło na SS, tyle razy Cię na to namawiałam :D

no niestety potem to już porażka, a do 13 odcinka to piałam z zachwytu... ta koreańska wersja miała 15 odcinków i słusznie, to nie jest fabuła na kilkadziesiąt odcinków... Turcy nie powinni ciągnąć na siłę... a tak, tylko niesmak pozostanie.

szkoda że na razie Yogi jest ogolony ;((((( on lepiej wygląda z zarostem ♥

Irem - od samego początku jej nie lubię.
A poza tym nie wiem, co znowu takiego zniewalającego jest w jej urodzie, bo ja nic nie widzę...........

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie pamiętam dobrze, ale chyba przez większość odcinków taki ogolony był.
tutaj nowa fotka od niego :D cudny w tym garniaku :) tylko grzywka za bardzo opada...
https://www.instagram.com/p/BP7MGttBDoY/?taken-by=gokhan_alkan

ona będzie cały czas uchodzić za wielką piękność haha... ja tez jej nie trawię... a w najnowszym odcinku Yogi i ona będą udawać parę, żeby Deniz w końcu go zostawiła... porażka, chyba nawet na to nie chcę patrzeć...

oj to szkoda, że przez większość odcinka ogolony ;((( jestem rozczarowana ;((

jak tam pisanie pracy ?? :D