No to proszę :))
http://www.filmweb.pl/serial/Kiralık+Aşk-2015-751462/discussion/Gadki-szmatki+fi lmwebowych+sióstr+%3A%29%29,2847172
Czy my na dzisiejszej sesji zamierzamy naprawdę zrobić kabOOM :) temu wątku???co ostro lecimy ;)
Właśnie miałam zamiar iść spać.
Żegnam więc siostry.
Do "zobaczenia" jutro :))
http://img1.obrazkionline.pl/ob/dobranoc/dobranoc_027.jpg
Dobranoc :))
leży i mruczy.... no skończą mnie czy nie skończą bo mi się nudzi ;)))) hahahhaa
dokładnie hahaaahha :D kot jest znudzony :D
mordujemy ten temat, kończymy kończymy i skończyć nie możemy :D
oj tak zostało nam jeszcze coś ok 30 komentów i koniec i bomba ;)
a wiesz, że II seria kiralika ma się zakończyć ponoć 10 lutego.... ajjjj jak ja to przeżyję....
hahahhaa no pewnie, że przeżyję , raczej piszę to w kontekście.... z czego teraz będę sobie jaja robić ;)
hahaha a rzuciło mi się na mózg.... hahahaha chyba zwoje mi się przegrzały ;)
oj jeszcze długo się będę pastwić nad meric i kiralikiem, przecież oglądałam tylko 53 odcinek hahahhaa a skoro będą kończyć w okolicy 70 odcinka... to jeszcze 17 przede mną ;)
hmmm właśnie... możesz mieć rację.... hahhaha;))) tak się nakręcam na oglądanie II serii KA.... i mogę nie zdzierżyć głupoty meric... tak jak nie zdzierżyłam głupoty scenarzystów KM.... hahahaha:)
hmmm dowiemy się po 10 lutym.... hahahaha chyba jadą do rzymu.... szukać przyczyny.... koszmarków..... a co znajdą hahahhaa włoskie laski omusia hahahhaha;)
hahahahhah :D:D
a w 2 serii KM to jak nie wiedzieli co, to mogli pokazać np. jak OyAz przygotowują się do roli rodziców :D byłoby wzruszająco, śmiesznie i życiowo :D
a tak jakies wątki bez sensu o firmie, nieznośnej Onem i ciapowatym ayazie ;((((
bo Turki się nie nauczą.... II seria ma być o czymś innym, a nie odgrzewanie kotletów.... i w KM i KA można było tyle różnych akcji przeprowadzić, żeby widza zachwycić., to poszli po najniższej linii oporu.... to mają co mają.... KM pośpiech w zamykaniu wątków... KA....wątki z duupy strony jak wersja miłość na wynajem part 2 nie wypaliła.... ot życie....
w KM nawet nie pokazali kilku scenek z Oyku w ciąży oraz scenek OyAz z dziećmi.
No dobra były, ale trwały krótko, w ekspresowym tempie na speedzie ;(((
A przecież mogli chociaż pokazać w przyspieszonym tempie wspólne przeróżne chwile protów z dziećmi jak w finale serialu Alice13.
A w KA, to ja myślałam że będzie trójkąt - Defne, omus, pamir.
A tu Pamir już odchodzi, nawet nie zdążył porządnie namieszać ani porywalizować z omusiem ;))
dokładnie tak... zamiast wstawić takie scenki , to zrobili w KM wątki o mamusi i kapciu Ayazie....
Chyba pamirkon nie przypadł turkom do gustu.... bo to był by fajny wątek gdyby pamir nie był niby miłością na wynajem... ale fajnym facetem co zakochał się w Defne... a nie taki cwaniaczek... i sorry memory, ale ten aktor Seczo... czy jak mu tam... to już z twarzy może grac tylko takich fircyków... nie mam do nie go przekonania, że może zagrać fajnego faceta.... ja go chyba zaszufladkowałam...
ojejciu ojejciu jaki przecudowny kotek śpi sobie pod przykryciem jak człowiek :D
uwielbiam takie słodkie szare koty :D
a propos kota, kóry nie może się doczekać czy skończymy wątek czy nie :D
http://i1.memy.pl/obrazki/f4e9772238_a_chcesz_.jpg
http://pl.memgenerator.pl/mem-image/dac-ci-w-ryj-ta-lopata-pl-ffffff
hahahahaa łopata motyw przewodni ;) )))))))
hahaha a zaczęło się od słynnej sceny łopatowej w KM :)))) a potem już z górki ;)
wiesz teraz włączyłam mój nowy mail i chodzi ok :D
wcześniej przez kilka godzin w ogóle nie mogłam się dostać na ta nową pocztę, bo było napisane, że serwer chwilowo niedostępny :D widzcznie coś naprawiali :D
może akurat dziś był jakiś felerny dzień, a ja akurat dziś konto założyłam hahahahh :D ale traf ;)
zobaczę jak będzie jutro chodził :D
czasem się tak zdarza, że jak grzebią w serwerach to jest problem z mailami.... a wiadomo kto i po co grzebie....
phi dziwne... bo u mnie działa tv bez zarzutu...to, że nie oglądam tv to inna sprawa....
ahahhahahaaaha :D
ale u mnie tez tv działa ok :D
bo to nie u wszystkich, ale w wielu miejscach.
A ty i ja jesteśmy tylko statystycznym malutkim wycinkiem Polaków hahahha
u mnie radio dziś odzyskałam po naprawie i szumi ;((((
jakkolwiek przekrecę antenę, nic nie pomaga ;((
zastanawiam się, czy to po naprawie takie problemy, czy tez przez te zakłócenia odbioru w Polsce haha :D
hahahaha właśnie.... jak to się fajnie wspomina ... zwłaszcza 11 odcinek... jak Defne rzuciła się na Yasemin... a potem pościg Omusia za Defne i jego ......" mówili o niej kotek wyszła z niej pantera " a potem słynne " życie"
kilka lat temu była awaria na interii :D
wchodzę, patrzę, a tu wszystkie moje adresy z książki konktaktów zniknęły :D i najgorsze, że nowe się nie chciały dodać :D napisałam zaniepokojona o tym do administratora, a po kilku godzinach już było ok, poczta działała dobrze i kontakty same wróciły.
Przyszła odpowiedź, że na całej interii była awaria, ale już naprawiona i przepraszają za problemy :D
jeszcze kilka postów i kaboom ;)
odwalamy dziś kawał dobrej roboty :D jak odwalanie ziemi łopatą hahah :D