no fajnie zrobiła :D
było i śmiesznie, i wzruszająco, i w napięciu.
Rozczuliło mnie, ze Ayaz tak kochał Adę mimo jej kalectwa, a potem jak zajmował się Oyku, która też po wypadku ;((((((
Nie chcę robić konkurencji Alice13 :D
A poza tym, my jakbyśmy napisały, to samo kosmacenie by wyszło :D:D:D
Oj tam Siostra dobre kosmacenie nie jest złe wiesz przecież ;)))
hahaha my nawet za dużo wymyślać nie musimy bo mamy tu na forum kilkanaście scen już napisanych zgrabnie zebrać w całość i mamy hit na hitami ;))) Słoneczko i Madzik jako naczelne DJ-ejki tego forum skompletują nam muzykę .... Kobieto do dzieła ;)))
Skoro nie chcesz robić konkurencji na teleforum to pisz tu scenariusz odcinka na filmwebie ;))) a my dodamy uwagi ;))) hahaha ilość dygresji ograniczona, bo przecież znamy się trochę....
dzięki za zaoferoewanie ewentualnej pomocy ♥
hmmm ;) muszę się nad tym zastanowić ;)
muzykę, to i ja mogłabym też dodać ze słoneczkiem i madzikiem ;)
właśnie, przecież nie musi być muzyka z KM, ale też inna ;)
"mamy tu na forum kilkanaście scen już napisanych zgrabnie zebrać w całość i mamy hit na hitami"
tylko które w zasadzie mamy? :D
w zasadzie jak mamy w tej ilości postów szukać tych scen a najwięcej mamy z dobierania się Ayaza do Oyku, to może napiszmy scenariusz od nowa.... będzie szybciej ;))))
Zdolne bestyjki jesteśmy to walniemy odcinek w krótkim czasie..... Siostra zapodaj ogólny zarys fabuły cobyśmy się trzymały jakiegoś planu, bo tak to nam wyjdą wątki popieprzone jak w KM albo ni z gruszki, ni z pietruszki ....
nawet kiralik zmierza w stronę wątków ni z gruszki, ni z pietruszki.... już odgrzewane kotlety nam zaserwowali. teraz wątek Sinan całuje się z Yasemin po co na co ? czort ich wie....
w dodatku już tu pisałam Defne i Omer dwa odcinki zbierali się do zrobienia projektu butów po czym narysowali go w 3 minuty.... już się śmiałam do Madzik, że szykowali się to tego rysowania jak co najmniej do fresku w Kaplicy Sykstyńskiej......
Albo jeszcze jedna scena wątek ni z gruszki, ni z pietruszki.... Defne i Omer gotują rosół u Sinana w kuchni po co na co nie wiadomo i nawet nie ma dalszego ciągu sceny.... po urwali jakby w połowie ..... za Turkami nie trafisz co za naród..... i jeszcze rating ...... hahahaha my psioczymy nad słabym odcinkiem a oni na 1 miejscu to jest dopiero fenomem ;)))
A scenariusz pisz w wątku sezon na miłość , bo już niedługo temu wątku też zrobimy kaboom ;))) jeszcze 300 postów i pozamiatane ;)
gotowali rosół w kuchni sinana, żeby Sinan miał co jeść ;))))
pomysł naszego odcinka KM mi się podoba, tylko muszę pomyśleć ;)))) uruchomić mózg :D
raczej nie dla Sinana tylko dla siebie i nawet nie spróbowali czy im dobry wyszedł ...... hahaha
hahha faktyczne coś słabo dziś kminię chyba dlatego, że mnie kiralik zaczyna wkurzać ...... mnie , mnie zagorzałą fankę.....
No właśnie ciekawe ;))) obym nie była złym prorokiem, ale chyba wszystko się sprawdzi....
Rozumiem,że gdyby nie wypadek to Omer by jej nie wybaczył. Super,więc jeśli to się sprawdzi to Defne będzie miała więcej szczęścia niż rozumu.
Wypadek nie jest takim bardzo złym pomysłem,ale krwiak czy utrata pamięci już niezbyt mnie pociesza ;p
zapodać Ci cały opis czy poczytasz na teleforum, bo nie wiem czy przewrażliwiony filmweb nie zablokuje mi posta ;)
tu jest opis wersji kolumbijskiej kolegi z teleforum :
Mój kolega z zagranicy mówił mi, że zna ten serial w wersji z innego kraju i według niego jeżeli ma rację, to jeszcze ze 2,3 odcinki DefOm będą tak krążyć i zmieniać humory. Po prostu Omer uzna, że skoro Defne nie chce mu powiedziec o swoim problemie, to ma powód i uzna, że pomimo tego chce zaryzykować poważna relację z Defne. Defne powie tylko część prawdy Omerowi, że zrobiła coś ohydnego, by ratować brata i uzna, że skoro Omer jej ufa, to może jakoś to będzie i też zaryzykuje dla Omera. Potem trochę się sobą nacieszą i po kilku tygodniach związku Omer oficjalnie oświadczy się Defne( przed babcią z Nero, dziadkiem i Necmim u boku), potem z radości dziadek zrobi tą imprezę z basenem i na niej Nero będzie chciała zmusić Defne do wykonania umowy, ale Defne nie podda się szantażowi i zagrozi, że teraz nie ma nic do stracenia i jeżeli ma wykonać umowę, to woli wyznać ukochanemu prawdę, wtedy Nero się wystraszy i "poprosi' o zwrot 200000lir i obię będą zadowolone. Nero się nie wtrąca, Defne nic nikomu nie mówi. Ale ich "rozmowę" usłyszy Sucze i postanowi w odpowiednim momencie dla niej upokorzyć Omusia. Podczas wieczoru dziadek ogłosi, że chce ślubu DefOm we Włoszech w miejscowości, gdzie poznał babcię Omera. wszyscy popłyną tam jachtem. Potem będą szalone przygotowania do uroczystości i ślub i gdy sędzia zapyta o przeszkody do zawarcia małżeństwa przez DefOm Sucze wykrzyczy całą prawdę. Potem Omuś się zamknie w sobie i dopiero Iz go uspokoi. Potem oboje się zaręczą, a Defne będzie usiłowała zrobić wszystko, aby Omer jej wybaczył. Ale jej starania pójdą na marne i OmIz staną na ślubnym kobiercu, Defne wybierze się na uroczystość, ale będzie miała wypadek, po którym będzie konieczna operacja(krwiak w mózgu, uszkodzenia wewnętrzne itp). Wiadomość o wypadku dotrze do Sinana i ten tuz przed przysięgą powie o wypadku Omerowi. Pod Omerem załamią się nogi i rzuci wszystko by pojechać do umierającej Defne, a Defne przed operacją będzie tylko majaczyć o Omerze. Gdy Omer to zobaczy ze łzami w oczach wykrzyczy lekarzom, że maja ją ratować, bo bez niej nie może żyć. Z komplikacjami operacja się uda, ale nie będzie wiadomo, czy Defne odzyska pamięć.Defne budzi się, a Omer modli, aby go pamiętała. Tu jest koniec serii. Napisałem to, bo chcę sprawdzić kolegę, a poza tym podoba mi się takie rozpisanie serialu. Kolega oglądał ten serial w Kolumbii i chyba tą francuską wersję p.t" Wynajęta Miłość", ale nie jej w wikipedii(stary serial), ani tym bardziej na yt.
mecz jest rewelacyjny,dawno tak dobrego nie oglądałam :)
Tyle emocji :)))) ja biedna siedzę cała pospinana,że nawet codzienne medytacje nie pomagają haha
szkoda naszych,tak dzielnie walczą a tu lipa
Widziałam kawałek walczą nasi zaciekle szkoda, że trochę szczęścia nie mają . ale jeszcze 3 set .... może się uda ....
Ty oglądasz mecz i ja też urywkami bo robię w międzyczasie za taksówkarza, a nasze Siostry oglądają wersję KM według Alice...
Ja teraz meczu nie zamienię na nic innego nawet jakby mi zapłacili :D
cholerka,jest coraz gorzej,chyba nic z tego. Zostaje mecz o 3 miejsce jutro
No to na razie kwalifikacji do RIO nie będziemy mieć wychodzi na to.... oj ten system jest popieprzony.....
ten system nie powinien mieć racji bytu,mistrzowie świata bez bezpośredniego awansu na igrzyska to głupota
wygląda na to,że jutro znowu będę gryść pazury z nerwów
Ja tez ich lubię.
Kiedys miałam okazje poznac paru siatkarzy na zywo i zdobyc ich autografy :D
JA też kiedyś miałam nawet zdjęcie z jednym z siatkarzy, jeszcze jak grał w siatkówkę plażową, ale to dawne czasy i to nikt z obecnego składu ;))) bo on już chyba nie gra ....
Dokładnie to jest czysta głupota aktualni mistrzowie świata powinni mieć awans z urzędu.... nie mogę tego zrozumieć, albo jak grali ten turniej co przegrali jeden mecz chyba z USA a wszystkie pozostałe wygrali i nie zakwalifikowali się do RIO , co za polityka ręce opadają....
o tym mi nawet nie przypominaj,we wrześniu siedziałam przyklejona do tv,tak się cieszyłam bo genialnie im szło,a na koniec takie rozczarowanie. Jakim cudem nie przeszli dalej,choć byli na pierwszy miejscu w grupie to ja pojęcia nie mam...
taki system sobie działacze wymyślają to potem niech się nie dziwą, że wszyscy dookoła wkurzeni na maxa..... kibice, zawodnicy..... szlag człowieka trafia, że tymi pseudozasadami można zabić piękno sportu;)))
czyli jutro powtórka z rozrywki Polska Niemcy part 2 .... hmm trzymam kciuki, żeby wygrali, jak będą tak grać jak dziś to 3 miejsce będzie....
Dokładnie, bo z tego co czytałam jak nie będą mieć 3 miejsca to nie pojadą do Japonii czy ja coś źle rozumiem???
Tylko miejsce 1 daje bezpośredni awans do Rio a miejsce 2 i 3 będą walczyć o awans w maju w Japonii i zwycięzca jedzie na igrzyska ;)
no proszę, jak przezywacie sport :D
mnie to wisi xDDDD
ale oczywiście Polakom życzę jak najlepiej :D
TY Siostra oczywiście jesteś z nami nie masz wyboru hahaha ;)))
pisz tam scenariusz :)))