Kochana w bólu głowy zwłaszcza migrenowym to ja jestem na pewno większa ekspertka niż goździkowa ;)))
W zeszłym tygodniu walczyłam z migusią co najmniej 3 razy ;))) więc doświadczenie wojenne mam niemałe ;)))
Biedaczko Ty moja :D
Jakby Cię znowu dopadł to pomysl sobie o nas ,o tych wszystkich komentarzach i od razu poczujesz sie lepiej :D
Oj tak forum mi zawsze poprawia nastrój tylko czasem z bólu nie mogę patrzeć w monitor ale potem nadrabiam....
bo na moje bóle najlepsze cisza, spokój zasłonięte okna.... i siedzę jak na tureckim kazaniu.... bo jeden najmniejszy ruch głową to uczucie jakby mózg rozpadał się milion kawałków....
"na tureckim kazaniu"
..... wszędzie ta Turcja :D
Ja teraz jak słyszę "turecki serial" lub "Turcja", to od razu włącza mi się lampka, bo mam obsesję na punkcie turecczyzny ;))
Haha nie Ty jedna masz obsesję jest nas tu trochę.... hahhaa
ja od czasu do czasu rzucam słówka tureckie , a moi domownicy patrzą na mnie jak na dziwoląga ;))) hahhaha
A mój znajomy jak ostatnio jadł miód ze słoika łyżeczką i ja tak patrzę na niego i z czym mi się to kojarzy..... jak myślisz z jedzeniem przez Umusia masła orzechowego hahhaha co prawda kolega Umusiem nie jest ale skojarzenie się samo nasunęło....
Syn dzis jak przyszedł ze szkoły mówi tak:
" Mamo a pani nam dzis na lekcji powiedziała.Co Wy tak siedzicie jak na tureckim kazaniu " ha ha
Nie tylko Ty masz obsesje.
Ja tu juz wczesniej napisałam o mojej ha ha
No patrz.... turecki wokół nas ;)))
Aj jaki TY masz zajefajny avatar;)))) cud mniód i orzeszki ;)))
No kolejna zmiana.
Jest tyle pięknych zdjęc i nie potrafię wytrwać przy jednym, co tydzien zmiana musi byc ha ha
I pięknie akurat ten taniec uwielbiam ;))) każdy gest, najlżejszy ruch pamiętam ;))))
Dokładnie :D
Ten taniec był magiczny :D
Siostry ja idę ogladać AY ,bo mam do dokończenia 2 odcinek,ktory ogladam na raty ha ha
Życze spokojnych snów :D
Dobranoc :D
P.S.Bądźcie grzeczne i nie wykończcie wątku :D
Ja juz zobaczyłam 2 odcinek :D
Muszę parę słow napisac w naszym temacie o AY :D
hahahha super z tym zakładaniem prześcieradła :D
ja mam tak samo :D
Zresztą ja osobiście nienawidzę zmieniać prześcieradła albo poszewki na kołdrę.
tak mnie to wpienia ;(
Trzeba znaleść fajny sposób :D
Ja pracowałam w hotelu to musiałam mieć to opanowane do perfekcji ha ha
Tak,to podstawa.Coś o tym wiem.
Ścielenie 30-40 łóżek w ciągu dnia to normalka.Można się przyzwyczaić.Ja akurat najbardziej lubiałam ścielić łóżka.Gorzej z całą resztą.
Wspólne przeżycia :D szkoda,że nie pracowałyśmy w tym samym hotelu.Byłoby wesoło razem.Wyobrażam nas sobie hahahaha dwie krejzolki przy robocie
Nawet sobie tego nie wyobrażam,bo gdybysmy chodziły we 2 po pietrach to zamiast posprzatanych 40 pokoi mieli by jeden ha ha
Zamknełybysmy sie w pokoju i słuchały naszych ulubionych piosenek albo ogladały seriale ha ha
Pytanie z innej beczki czy jak już zajedziemy ten wątek piszemy w wątku Omer/Baris czy tworzymy nowy do naszych rozmów o wszystkim i o niczym ????
Będziemy musiały pomyśleć, bo za niedługo wątek robi kaboom;))) my to jednak jesteśmy niedoścignione to już czwarty ???
No dokładnie :-D
Mnie nie będzie w południe i pewnie jak zajrzę tu wieczorem to nie będę miała gdzie pisać ha ha
Możemy założyć nowy :-D
Założymy nowy o głupotkach ;)))
Bo w Omerze/ Barisie może popiszemy jeszcze na temat ;)))
chociaż znając nas to będzie problem;)))
Czwarty wątek idzie ku końcowi jesteśmy the best ;))))
jak to mówi Umuś SAHANE ;))))
Najlepiej założyć wątek o głupotkach,bo zauważyłam,że na temat serialu rozmawiamy coraz mniej :D
Jest tyle innych tematów hehe
Tak zrobię założę o głupotkach nr 2 , w końcu my piszemy wszędzie i o wszystkim ;)))
właśnie widzę, że Pięćdziesiąt twarzy greya .... zostało nominowane do złotych malin hahahha za film, reżyserię, aktor i aktorka też hahaha to im pojechali..... ja nie oglądałam , ale prawie każdy mi odradza..... co prawda mam to chyba na DVD to kiedyś obejrzę .... ale chyba wcześniej zobaczę KM II serię jak te 50 twarzy ;)))
Ja widziałam z napisami i właśnie tylko napisy uratowały mnie przed zaśnięciem.
Nie polecam :-D
Część 2 Greya ma być w przyszłym roku.
kurde, dwa lata będą nagrywać następną część, a tam rzeczywiście jest co nagrywać ;)
odcinek M jak miłość, Pierwszej miłości, Trudnych spraw itp. powstaje szybciutko, a oni Greya (taką samą tandetę) nagrywają 2 lata haha ;))
hahaha czy my nie przestaniemy z tą naszą telepatią ;)))
właśnie ileż można nagrywać taki nudny film......
Już w tamtym roku ci, co obejrzeli 50TG mówili, że na pewno w tym roku 50TG będzie pewniakiem do złotych malin :D
no i stało się :D
ale piosenkę Ellie Goulding "Love me like you do", to nominowałabym, ale do Oscara, bo super jest.
Zresztą ścieżka dźwiękowa to chyba jedyny plus tego filmu
Właśnie słyszałam, że tylko ścieżka dźwiękowa i piosenka były dobre w tym filmie....ja czytałam 50 TG i jak czytam książki śp. już niestety Moniki Szwai - jednym cięgiem, tak 50 TG czytałam chyba miesiąc i już nie mogłam, ale mam żelazną zasadę jak zaczęłam książkę to ją kończę.... ale zmęczyłam się niemiłosiernie;))) zresztą już chyba na filmwebie wylewałam na ten temat swoje gorzkie żale ;)))
ciekawe, czy nominowania przyjdą na galę hahahhaha ;)
ale tam nikt na nią nie przychodzi ;) wątpliwa przyjemność ;)
tylko kilka osób przyszło po odbiór maliny ;))
Raczej nie będą się fatygować ;))) a jeśli dobrze kojarzę , to w tym roku ma wejść do kin kolejny film o greyu czy mi się coś pomyliło??? chyba dobrze kojarzę ....
Przed chwilą słyszałam o tym w radiu. Mam nadzieję,że wygra. 50 twarzy greya to najnudniejszy i najbardziej przereklamowany film jaki oglądałam.Żenada
kiedy ma być w konach następna cześć Greya w kinie?
ja słyszałam że w 2017, a margoargo mówi, ze wcześniej bo w tym roku 2016