http://emoticoner.com/files/emoticons/yellow_onion_head/yellow-onion-head-emotic on-33.gif?1301920890
no nadawał się idealnie, ale te literki takie azjatyckie i jego wygląda też jakiś taki azjatycki haha :D więc stiwerdziłąm, fakt, ze azjata :D
to ja ide http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/sleeping-crazy-rabbit-emotico n.gif?1292793777
branoc
Spoko, nic się nie dzieje :-D przynajmniej sobie pospalaś, mecz i tak bez emocji i jednostronny.. Iran nie gra nie wiadomo czego... Naszym po prostu nie zależy.. Byle mecz odbębnić i tyle.
Wcale się nie zdziwię. Oni naprawdę potrzebują dwóch setów żeby się rozkręcić i zacząć grać na poziomie? :-P ile to sił kosztuje.
No niestety, musisz się pogodzić z ich obecnością :q zmykam zrobić zakupy w biedrze a dalej potem nauka :c papa :)
Siemanko.
Co tam?
Mnie sie dzis nie udało ogladac meczu :)))
Przegraliśmy?
No nie moze być :))
No jakoś cięzko mi w to uwierzyc.
Ale spoko na IO jesteśmy,więc moglismy grac na luzie.
Jak tam GF?
Nadrobiłaś?
No fajne.
Ja luknelam na tureckie odcinki i z moich wyliczeń skonczymy na 17 odcinku,więc na przełomowy odcinek bedziemy mieć po wakacjach.
masakra.
OJ tak będzie się działo... im dalej w las... tym ciekawiej....
a z innej beczki.... wczorajszy rating KA .... 4,4 czyli nie cuda, ale tego się spodziewałam , wszyscy już wiedzą, że będzie II sezon.... to nie oglądają.... już nie ma parcia...
No przegraliśmy, ale jakby wyszła pierwsza szóstka to by Iran nie pograł... a nasi przynajmniej nie przegrali 3:0 i trochę krwi napsuli Irańczykom....
mascarpone z truskawkami ;))) posypane wiórkami deserowej czekolady ;)))) przesyłam ;)))) smacznego ;)))
najpierw smaka robi,a potem mówi,że wysyła
dzięki
tylko uważaj,jak będziesz go pakować do helikoptera słoneczka,żeby dotarł cały i bez szwanku :DDDDD
Smacznego;)))
Dla pewności prześlę 2 desery a nuż Słoneczko się skusi ;))) hahahaha
Ojj jak dobrze ,ze o mnie pomyślalaś.
Takie przekupstwo za dowiezienie ciasta do Madzik :)))
To nie przekupstwo hahahah;))) Madzik sama zasugerowała, ze możesz podjeść jej deser to wysłałam 2 hahaha ;)))
Madzik napisała,żeby doszedl cały.
Pewnie miala na myśli,zeby sie nie zniszczyl ,a ty od razu pomyślałaś ,ze moglabym go zjeść.
Jak Ty mnie dobrze znasz ha ha
hahah no dobrze myślałam, że pysznemu deserowi to się jednak nie oprzesz ;))) a wyszedł mniam;)))