extra, ja też będę oglądać :))
choć meczyk to pewnie taki na luzie będzie.. bez spiny.. bo awans jest więc teraz mogą się bawić :dddd
hmm bardziej jestem ciekawa meczu z Australią... haha wiem że są słabi..ale nie po drodze nam z nim ;DDDD
suchar Strasburger opowiadający suchar o debilu Octaviuszu - czy może być coś bardziej żenującego ???? hahahahhaha ;)
nie wiem czy ktoś by zrozumiał ten suchar :DDD
niestety Octavio nie jest aż tak dobrze znany w naszym kraju ;pp
właśnie ;( a szkoda że nie jest znany ;(
myślę, że naszym obowiązkiem jest rozpowszechniać w Polsce wiedzę o Octaviu buhahahahaha ;)
może opowiadanie ludziom dowcipów o octaviu, to w końcu zaczną puytać "kto to?" ;))
Octavio pracował na budowie i zamurowało go ;)
haha brawo Vanessa :DD
niezła głupawka na weekend haha :DDDDDD
Dziewczyny oglądacie Opole? jakoś nie mogę się przekonać do tego festiwalu.
ojciec na chwilę włączył opole, ale przełączył na mecz na Polsat sport ;)) teraz nzowu włączył opole, ś
oooo jakiś meczyk? :DDD muszę to sprawdzić :DD
Całkowicie sie z Tobą zgadzam.. przykre... ale taka prawda..
pomału wszystko schodzi na psy...
jeszcze jak słyszę, że ma wystąpić doda czy sarsa... no ręce opadają..
dokładnie, poziom festiwali opadł,
Czasem jakies występy w opolu czy sopoice są fajne, nie wszystkie są beznadziejne. np. chyba 2 lata temu chyba 1 czy drugi dzień festiwalu w opolu mi się podobał. Ale cóż, nawet coś udanego w opolu nie robi już takiego wrważenia jak kiedyś..... Dziś są inne czasy
1) Muzykę mamy na wyciągnięcie ręki. Można cały dzień słuchać sobie jakiejś ulubionej piosenki za yt, albo ściągnąć na komórkę i na komórce słuchać :D więc co tam jakiś festiwal, jak se można w domu na necie puścić :D
2) festiwali oraz w ogóle różnych imprez jest od liku, do wyboru do koloru
no meczyk jakiś, ale mnie nie interesuje hahahhhaha ;))
zmieniają się czasy... gusta i oczekiwania widzów.. i mamy co mamy...
ja już od lat nie oglądam tego typu festiwali, bo stwierdzam, że szkoda czasu.
rzeczywiście wolę sobie puścić coś czego lubię słuchać, albo po prostu ulubione radio włączyć ;)
jak ja słyszę słowo mecz, to aż "podskakuje" :DDD
kurde powinnam się przygotowywać na zajęcia a co robię? nic.. jakaś niemoc mnie dopadła :PPP
nie, nie mam, ale roboty tyle, że przydałoby się już coś robić ;DDD leń ze mnie, wiem :DDD
a co Ty co porabiasz ?:))
haha ;d
z tym sektorem to faktycznie fajne.. takie relaksujące nawet.. zwłaszcza jak jest przyjemne powietrze wieczorem:DDD
Owszem u fryzjera i znów mam jednolity rudy kolor na włosach :D
Aaaaa i wiecie,że mój fryzjer też tureczyzne ogląda http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/dance-with-me-crazy-rabbit-em oticon.gif?1292793765
Miałam i od dziś rozumiem, moja mame gdy mówi,że ma napady gorąca... Wyszłam z badania jak by mi policzki burakiem wysmarowali....Nie wiem, czy to przez te jakieś fale radiowe, czy co to tam było... Ale ostania dawka kontrastu zeszła i miałam w sobie taki gorąc... http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hot2-onion-head-emoticon.gif?12 92862509
TzT na pewno bo oglądał kiedy nad moimi włosami stał xD I jeszcze jakiś tłumaczony z internetu xD AY i KM oglądał, a o reszcie nie zdążyliśmy pogadać, bo się jakieś babce przypomniało o tym,że ma dzis impreze i musi mieć fryz
Mój fryzjer jest bomba :D
Zawiesiliśmy się nad rozmowa o TzT,że już później czasu było mało na reszte xD Ale jak pojadę następnym razem to się go wypytam co tam jeszcze ogląda :D
Jednak jego mina była bezcenna gdy wspomniał o tym,że tureckie seriale mają po 2 godziny odcinek :D
nie myślałam, że istnieją w naszym kochanym kraju jacyś panowie oglądający tureckie seriale..
i jeszcze w takim młodym wieku, no wow :D
25 na karku chłopak ma :D Kochana byłam jego głową pokazową jak się uczył xD
Musiałam poprawić,bo jednak źle rocznik pamiętałam
Hello ;))) ja myję jutro ;))) zresztą ja włosy zawsze myję rano, bo jak wstaję po nocy to wyglądam jakbym ręce włożyła do kontaktu, a wkurzony Chopinpo koncercie to przy mnie uczesany lalauś
hahaaahahha ;)
ja myję włosy co drugi dzień, a w sumie powinnam codziennie, bo szybko mi się przetłuszczają, mimo że mam krótkie, masakra ;(
wypróbowałam szampon pokrzywowy, Zoxinmed i Nizoral i nic ;(
takie już mam chyba włosy ;(
moi rodzice nigdy nie mieli takiego problemu, więc nie wiem, po kim to mam ;(