a nie pogadałam z nim ;))) przecież robi u mnie ostatnio za termofor ;)))) dlatego wracam do zdrowia z kosmicznym przyspieszeniem ;)
hahhaha
margo odbiera :engin haloo!!!!! gdzie jesteś ?
engin : no w łóżku siedzę, przecież jestem twoim termoforem !!
margo patrzy na łóżko i rzeczywiście :D
margo - to po kiego grzyba z komórki dzwonisz ??? :D
engin - żeby miło, wesoło i zaskakująco było :D nie ma nic gorszego jak nuda w związku :D:D
margo - wow...........
engin - no dobra, tak naprawdę mam nielimitowany miesiąc rozmów i muszę wykorzystać :D:D
hahahah padłam i leżę....
a ja: to się w końcu rozłącz i wskakując do łóżka mówię i grzej termoforku, pokaż co potrafisz ;)))))
a Engin: do usług Margo - zaraz się przekonasz ;))))
na teleforum zastanawiają się, ile nakupował serkan w mediolańskich galeriach handlowych i doszły do wniosku ze nic, bo żadnych toreb nie ma hahahaha :D
a któraś zabawnie napisała "może w kieszeni spodni miał upchane magnesy na lodówkę do kolekcji :D"
Boże , co za detektywki na tym teleforum.... po co będzie kupował zamówi przez net i mu wyślą do hotelu hahaha;)))
dobre z tymi magnesami.. hahaha a fanki mają mocny magnes idzie Serkan i jego spodnie się przyciągają do jakiejś fanki.... Serkan co się dzieje.... a fanka... hahaha to mój mocny magnes
........ Serkan speszony......... co jest kurka..........
fanka rozanielona "marzyłam, żeby boski serkan cayoglu do mnie przylgnął i stało się"
Serkan bezskutecznie próbuje się odczepić i jest spanikowany.
Fanki go kamerują, przyszła Ozge i krzyczy "co to ma być Serkanie ???!!!!! z nami koniec na zawsze"
Serkan ............ Ozge to nie tak jak myślisz !!!!!
:D:D
hahahahaha
" Serkan ............ Ozge to nie tak jak myślisz !!!!!" - musze odwrócić biegun magnesu hahahahha;)
ahhahaa Serkan tak Ozge my jesteśmy magnesami co się przyciągamy, to tę fanke musze odwrócić, bo się nie odczepi hahahhaa;)))
a propos tego że serkan nic nie kupił rzekomo i miał puste ręce, to mi się przypomniała śmieszna historia :D:D
kiedyś lata temu z mamą byłam na wakacjach u dziadka, przyszedł chrześniak mamy już prawie dorosły wtedy.
Mama go o coś poprosiła, ale on się wykręcił i mówi że nie może, bo złom zbiera z kolegą :D:D
mama zdziwiona pyta ale jak i w co zbieracie ten złom ?? ani wózka nie macie ani niczego przecież.
a on "Normalnie. W ręce" :D:D:D:D
nie mogę z tego ahahahahhah :D matka potem do mnie "taaa jedno weźmie w ręce, a drugie na plecy weżmie i będzie szedł "
wiesz zaczynasz mieć telepatię z dziewczynami z teleforum :D
bo właśnie chwile temu jedna napisała, że może skoczył do sklepu, by kupić ..........małe pudełeczko :D
no mógł kupić biżuterię, nawpychał sobie w kieszenie i za pasek spodni i dlatego się tam trzymał na fotce, żeby mu nie wyleciało ahahahaah
Znikam na chwilę.... może wrócę ;)
Jak nie to miło się gadało ;)))
Dobranoc ;))
a propos ciach hahaah :D
dotąd byłam przekonana, że w Europie nie ma żadnego przystojnego księcia, nie znałam żadnego takiego.
Książę William uchodzi za przystojnego księcia, ale ja się nie zgadzam :D hahaha taki sobie jest chłopina
aż tu nagle w zeszłe wakacje, jak przeglądałam gazetę, to moją uwagę przykuł jak magnes w jednej sekundzie jeden przystojniak na zdjęciu.
Książę Szwecji Karol Filip :D:D (teraz ma 37 lat)
Były to zdjęcia z jego ślubu z jakąś Sofią
http://www.gala.pl/upload/galleries/93/slub-ksiecia-karola-filipa-z-sofia-93080_ l.jpg
http://e5.pudelek.pl/46b9c507a141f67a31c0877b4a43d53f320b4aa9.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ca/45/66/ca45669a5a4860c2ae3eb3016f880 4c0.jpg
Wcześniej nawet nie wiedziałam o jego istnieniu :D
no proszę, więc jest w Europie jakiś naprawdę przystojny książę :D:D
wg mnie cudowny jest :D
chętnie bym została jego żoną zamiast tej Sofii :D
i byłabym księżną hahhaha :D
a niedawno chrzcili syna i Karol Filip wygląda tutaj po prostu zajebiście. Jeszcze ten mundur dodaje mu uroku, tak samo jak na ślubie :D
http://e5.pudelek.pl/431e11e0ab4691ca6414f0f38e75570567e9b2cc.jpg
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/skektkqTURBXy8yMzJjMDc3M2E0MDAyNGJiZjIxMWM5N jAyOTAzYjc3MS5qcGVnkZMCAM0B5A
hej hej :D
haha Vanessa ja też kojarzę tego księcia :D
na pudelku właśnie pare razy były jego zdjęcia i artykuły o nim... musisz tam częściej wpadać... ciekawe rzeczy czasem zapodają haha ;ddddddd
facet miodzio... ale mundur robi swoje... trzeba przyznać :DDD
rozumiem, że wybory uczestników rolnik szuka żony nie zachwyciły Cię? mnie też... zostało odrzuconych parę ładnych dziewczyn... i ogólnie te zadania, które miały służyc bliższemu poznaniu trochę nie wypaliły... było nudno i sztywno :PPP
oby jutro było lepiej :DD
to prawda, mundur dodaje mu seksapilu :D
lubię facetach w mundurach :D:D
ja nie wpadam regularnie na pudelka, i inne takie plotkarskie.
Na onet czy interię czy wp też rzadko.
Czasem tylko tam zajrzę, albo jak wpiszę w google jakieś hasło czy osobę, to mi wyskakuje artykuł o tej osobie na np. pudelku, to wtedy klikam ten link i wchodzę :D
ale zacofana jestem :D w gazecie tego księciunia wypatrzyłam, a nie w necie :D ale siara hahhhahahaha :D
tak, tak, oby jutro było lepiej w rolniku :D
ja też lubię... zwłaszcza brunetów :DDD
za mundurem panny sznurem... to się sprawdza cały czas :D
pudelek przeglądam dla beki... nie traktuję tego portalu poważnie ;dddd
a na onet, wp itp. to też rzadko... tam wrzędzie tylko polityka a ja tego nie znoszę....
jutro już obejrzysz normalnie? bo HA nie ma ;))))
widziałam już nawet zwiastun ;D
Szymon był u fryzjera bo miał wygolone włosy po bokach ;dddd
ja też głównie brunetów preferuję :D:D może dlatego że sama jestem czarna hahhhaa :D no szatynów też lubię
ale czasem zdarzają mi się wyjątki i jakiś blondyn mi się podoba :D
na tych portalach to masakryczne są hejterskie komentarze ludzi :D
czasem to strach czytać, takie złośliwości
wiem czemu HA było słabe -- bo HAła
hahhahaah :D
też mignął mi się zwiastun i tam jeszcze jakiś iiny też do fryzjera poszedł :D
i był Zbyszek z kwiatkami :D:D:D
hahaha ja tez uwielbiam brunetów ;))) hahaha pewnie dlatego taka zafiksowana jestem na tureckie ciasteczka....
Rolnika nie oglądam ..... nie wypowiadam się ;)
właśnie, tureckie ciasteczka w większości bruneci :D
a taki Burak Ozcivit to ciorny jakby wlazł przez komin jak święty Mikołaj ahahahahah :D
oj Buraczek sexy jest ;))) Engin to samo.... Berk mimo, ze szatyn też wymiata ;)))
piona :D
ja też jestem czarna :DDDD
no a nasze tureckie ciacha to też bruneci stąd ta słabość do nich :D
haha ale pojechałaś teraz po HA, brawooo siostra :DDDD
zgadzam się ;))))))))))
oo Zbyszek z kwiatami... stara sie....zbereźnik stary ;dddddd
A wróciłam jeszcze ;)))
no znam księcia też mi się podoba ;))) ale żona raczej nie cud piękność ;)))
żona taka sobie, a jakie ciacho podłapała :D
i jeszcze księcia :D
ale ma szczęście skubana hahahhaha :D
miała w sobie to coś ;)))) a tak prawdę mówiąc to w większości facet przystojny a kobieta taka sobie ;)))
Sofia była dawniej modelką oraz brała udział w jakimś programie telewizyjnym, w którym została uznana za............ najpiękniejszą Szwedkę olaboga hahahhaa :D
to nie chcę myśleć, jak wyglądają inne Szwedki :D
rzeczywiście sporo takich przypadków jest :D sama znam takie ż chłop fajny, a kobita z wyglądu przeciętna albo w ogóle brzydka.
Odwrotnie też przecież bywa, że kobieta ładna, a chłop do niczego hahhaha
hahaha właśnie w Szwecji pewnie taki kanon urody, co poradzisz ....
oj tak jest pewnie mają w sobie to "coś" a uroda przemija... hahaha ale filozofuję....
tej sofii uroda nie przeminie, bo nigdy jej nie miała ahahahha złośliwa jestem :D
Sofia po prostu dobrze dogadzała w sypialni księciuniowi (nie dziwię się jej hahahha) i go zdobyła :D
szkoda że karol filip nie jest tureckim ciasteczkiem :D
pasuje, przystojny, seksowny, czarny, grałby w telach i bym go oglądała i podziwiała :D::D::D
ech że ja go wcześniej nie znałam ;((((
to bym teraz ja była na miejscu Sofii :D
i ze Szwecji bym do was w necie pisała ahahahaahah :D
jakbyś miała takiego męża to wieczorem miałabyś ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzenie na necie ;PP
no wiadome, haha taki żarcik :D
o swoich siostrach przecież nie zapomnisz, ja myślę :PPPP
pewnie że nie zapomnę :D o rodzinie trzeba pamiętać :D
zaprosiłabym Was do Szwecji i opłaciła lot, żebyście poznały mego mężusia :D:D
o jak miło ;ddd
a myślałam, że poślesz po nas prywatny odrzutowiec haha ;D
no i nocleg oczywiście w pałacu ;dddd
a na pożegnanie macasz mnie palcem w ramię "ej, vanessa, a bilety powrotne do polski opłaciłaś nam ???"
ja - bez przesady, jeszcze czego, autobusem jedźcie :D:D albo autostopem :D:D
osz Ty.... :D
a kto powiedziała, że chciałybyśmy wracać z powrotem do Polski haha ;dd
"generalnie jestem do siebie podobna ;)))"
hahahaah rozbawiłaś mnie tym sformułowaniem :D
czyli wychodzisz po japońsku na zdjęciu :D