PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

hejo;p

ocenił(a) serial na 9

Wie ktoś może ile w sumie będzie odcinków ?;p

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dzięki.
Widziałam już ten zwiastun :)))))

ocenił(a) serial na 5
justyna1568

Pewnie nie zauważyłyście,ale Wisienka się tutaj ujawniła i specjalnie dla Nas postanowiła napisać recenzje o HA :))
Tutaj ją zaczytuję.Wpis na 5 stronie:

"witajcie :) wierzcie lub nie, to ja jestem "tą dziewczyną z tego bloga" :D i specjalnie dla was wysiliłam się, żeby obejrzeć 1 odcinek HA, a tutaj wynik mojej pracy http://cojaogladam.blox.pl/2016/09/Hayat305m305n-Ak305-Milos...

miło mi, że czytacie i cieszę się, że się rozumiemy, iż każdy może mieć inny punkt widzenia na seriale, chyba właśnie dlatego tyle ich robią, żeby każdy mógł wybrać coś dla siebie

jakby co, można mnie znaleźć na FB, link jest na blogu

pozdrawiam, Wiśnia"

Ma się te znajomości ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Zapomniałam napisać.
Dziewczyna nazywa się :
Statystyczna_Nowak :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;))) no czytałam już i wpis i recenzję na blogu ;)))) Wiśnia jest świetna jak ja lubię taki sposób pisania ;)))
płaczę ze śmiechu ;)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha znowu zaczynamy być sławne ;))) bo o nas wspominają ;)))

ocenił(a) serial na 5
ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hejka marg co porabiasz ????
Gina i Vanessa chyba zawzięcie oglądają Rolnik szuka żony.... nie wiem czy to już się dziś skończyło ?
W kwestii Rolnika zupełnie nie jestem w temacie ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No ja mam wieczor z elemetary xd
Poczytalam troche "Jaskowej" grupy co tam w serialu naszym ulubionym sie dzieje.
Co do rolnika tyz nie wiem co tam siie dzieje niestety.
Aaa i jutro do pracy

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Aaa i bloga poczytalam xd
I obejrzalam pierwszy odcinek HA, coz tylka nie urwalo

ocenił(a) serial na 8
Marg_

bo HA tyłka nie urywa ;))) ja też tylko pierwszy odcinek widziałam i na resztę na razie nie mam ochoty.
Co do kiralika spokojnie czekam na napisy.... i obejrzę odcinek i wtedy się wypowiem.... jakoś wersja, że znowu Neriman mąci zamiast dostać ostro po głowie.... mi nie leży.... taka moja opinia...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No moja tez licze,ze moze cos zobacze zanim bedzie przetulmaczone z angielskimi napisami bo intryguje mnie co ten Halusi czy jak mu tam bylo wymyslil,ze Nero znow kreci. Widziialam jedno scene juz po angielsku i padlam,jak to omus nie chcial.wiedzziec co u defne i ze moze juz zona doktorka jest xd... choc w nowym fragmecie widac bedzie sie dziac....

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Gdzieś czytałam, że ponoć za to, że Omuś zwiał do Italii, wszyscy się na niego obrazili, a dziadek chyba chce przepisać cały swój majątek Defne i Neriman pewnie będzie robić wszystko, że go chapsnąć czyli Pamir to ponoć syn jej siostry i on teraz ma rozkochać Defne w sobie i wziąć z nią ślub.... ponoć Meric idzie w tym kierunku....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ty ja tez to wczoraj pisalam... nawet chyba mi ktos tu odpisal,ale spoko xd jaa nic nie pisze kurtyna te sprawyxd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Zobaczymy cały odcinek i ocenimy w którą stronę idzie Meric , ale dalej uważam, ze wersja znowu Neriman mąci jest męcząca, powinna najbardziej ze wszystkich dostać po głowie, z zamieszkaniem w dzielnicy dla biedoty włącznie....

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

i totalnym bankructwem i rozwodem z Necmim.... hahahah to była by drama....

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dobra znikam spać ;)))

Dobranoc :)

użytkownik usunięty
justyna1568

Witajcie :D
u mnie rozpoczął się ostatnio tydzień wolności ;c haha
właśnie czytam recenzje HA z bloga wiśni (słoneczko dzięki za linka) i po prostu padam, że śmiechu ;DDDDDDDDD
miłego i słonecznego poniedziałku ;)))))))))))))

ocenił(a) serial na 8

Witaj, witaj ;))))

Recenzja HA rewelka ;))) też czytałam ;)))

U mnie dziś po porannych mgłach pięknie świeci słońce ;))))

Udanego dnia ;)))) Wam życzę ;) a TY Gina korzystaj z ostatniego tygodnia wolności ;)))
A jak tam akcje w Rolniku ???? Czy poczytamy felieton Twój albo Vanessy z poczynań randkowiczów ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj.
Margus musisz mi pożyczyć twoich termoforow , bo mnie nadal katar męczy :)

Miłego dnia :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

OKi już ich wysłałam do Ciebie ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dzięki :)))

Margoargo

hej margoargo ;))))
troszkę przybyło komentarzy tu na fw, jak mnie nie było haha :D

ale co margo, chcesz dokłądny felieton z wczorajszego rolnika? :D
napiszę go, tylko mi trochę zejdzie, to później może :D

MArg_ obejrzała 1 odcinek Ha, no proszę :D cieszę się z tego, że chociaż jeden widziałą :D

hahahahhaha rety też przeczytałam recenzję wisienki o HA ;)))
fajna :D najbardziej mnie rozbawił "Gokce oszukiwała w biegach, bo tak naprawdę jedyny sport, jaki uprawia Gokce, to kanaping ;))
WOW WOW JESTEŚMY SŁAWNE ;) czyta nas trochę i specjalnie dzięki mojemu wpisowi napisała recenzję odicnka HA ;) i jeszcze mnie zacytowała "to niezła siara" :D:D
i pozdrowiła nas :D
nie no, my to gwiazdy jak nic :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha ano przybyło komentarzy , przybyło zgodnie z zasadą " dzień bez komentarza na filmwebie to dzień stracony" ;)))

Wiśnia jest świetna przeczytałam też jej inne recenzje tureckich seriali, uwielbiam taki sposób pisania, poplułam laptop ze śmiechu ;))))

Na to wychodzi, że nas czytają i się inspirują ;)))
Dokładnie gwiozdy jesteśmy nieprzeciętne ;)

Dawaj, dawaj felieton z Rolnika.... nie oglądam bo jakoś nie mam przekonania, ale Twoje komentarze na temat rolnika czytam zawsze ;)

Margoargo

Wczorajszy odcinek Rolnika

44-letni Marek muszę przyznać, że jako tako ogarnął chałupę, remont przyniósł efekty, dużo lepiej to wygląda. Ale nadal nie do końca się udało, bo był lekki pewien bałagan w kuchni. Chłopina jeszcze nawet nie wiedział, gdzie jest herbata, tylko syna się pytał. I jeszcze pytał się go, czy naczynia w zmywarce umyte hahaha :D Jakoś córki nigdzie nie widać.
Ta jedna kandydatka posprzątała ta kuchnię :D
Marek to powinien zgłosić się do programu „Perfekcyjna Pani Domu” :D:D:D
Zaprowadziłaby ład, a przy okazji Marek by sobie może poflirtował z Rozenkową :D:D:D
Ale tak w ogóle, to muszę przyznać, że Marek wizualnie jest niczego sobie :D
Będę szczera – jeśli chodzi o porządek w domu, to mnie prywatnie do pedantyzmu daleko że się tak wyrażę hahhhaha :D więc pasowalibyśmy do siebie hahahah :D mnie bałagan nie przeszkadza :D oj szkoda że porządek nie robi się tak szybko jak bałagan :D
Ale oczywiście nie znaczy to, że nie sprzątam wcale, a już na pewno nie poszłabym z bałaganem czy nieumytymi naczyniami w zmywarce kompromitować się do telewizji, absolutnie.
Czyli generalnie wizualnie podobają mi się Marek i Szymon D::D

Bogobojny Szymon nieźle wkręcił uczestniczki, powiedział że będą spały w skromnej chatce na podwórku, w skromnym pokoiku bez luksusów hahhhaah :D Mnie też wkręcił, bo uwierzyłam i się zdziwiłam :D
A potem powiedział, że żartuje i zaprowadził je do swego wypasionego domu hahah :D
Dobry jest ojciec Szymona, witał je śpiewem na wzór kościelnego hahahahahah :D
W zwiastunie następnego odcinka widać, jak Szymon i kandydatki modlą się przed jedzeniem hahahahahah :D Tak jak przewidywałyśmy :D

Zbyszek – hahhhaah fajne ma słownictwo :D takie wieśniackie trochę :D
i ciągle gada o przytulaskach hahhha :D
No proszę, Zbyszek umie trochę gotować, to chwali się mu.
Ta Łucja jest żałosna, ona chce, żeby całą uwagę jej poświęcał i ciągle gada jakieś aroganckie głupoty i chce być w centrum uwagi.

Łukasz – hahha matka była dobra, jak żartowała podczas obiadu z kandydatkami, że pół roku temu powiedziała, że nie będzie mu już prasować koszul, i dlatego Łukasz postanowił poszukać sobie żony :D
A on na poważnie do tego podszedł i trochę mu głupio było hahahhahah A matka do niego "oj nie znasz się na żartach?" :D

Sylwia – jeden kandydat przywiózł jej zwierzątko - ptaka w klatce.
I mówi „sprezentowałem ci ptaszka” :D:D:D hahhhaa mogliby z tego zrobić zabawny mem :D
Poza tym wszyscy ci 3 kandydaci tacy jacyś z wyglądu podobni, jak na razie nie za bardzo mogę ich odróżnić hahhahha :D

Wczoraj śpię wczesnym rankiem i śni mi się coś tam, nagle we śnie dzwoni komórka, budzę się a to naprawdę dzwoni komórka hahhaha :D ciotka zadzwoniła że przyjedzie z mężem. Więc gości wczoraj miałam przed południem.
hahaha byli rok temu, bo 4 października w niedzielę dzień po premierze słynnego pięknego 52 rzymskiego odcinka KM), i teraz znowu :D

niedawno chciałam na drukarce skserować coś i zapomniałam włożyć kartki hahhhaa :D i patrzę " co jest ???? gdzie tę kartkę wcięło, bo nic widać?"
maskara, zdenerowałam się, myślałam z kila minut co zrobić, myślałam że chyba drukarka się popsuła hahahh :D
ale się w końcu kapnęłam że kartki nie włożyłam :D ale debil ze mnie :D

dziś słoneczko u mnie na razie jest :D jak jest słońce, to aż weselej człowiekowi

użytkownik usunięty
Vanessa100

to ja dorzuce jeszcze od siebie, co zapamiętałam z wczorajszego odcinka :DDD

Co do Marka... ogólnie szacun za to, że chatę wyremontował... tylko ta brudna kuchnia... :p
najbardziej mnie rozwaliła ta figurka przedstawiajaca dwójke ludzi w intymnej sytuacji, którą postawił paniom w łazience... czyżby chciał im coś delikatnie zasugerować... hm...
jeszcze jak pokazał ile gęsi hoduje.. o f*ck... chyba 200 ich tam biegało...scena jak z horroru :DDDDD
Marek jak zwykle zabłysnął wypowiedziami.. najpierw powiedział, że kandydatki " będą pretendowały do jego łóżka", a oto jego komentarz o jednej z jego pań (bardzo zgrabna, była ubrana w krótki kombinezon) " taka do brania"

Jeśli chodzi o Zbyszka, to zachowywał się bardzo elegancko, zrobił sam obiad... pozytywnie zaskoczył. Chłopu marzy się chyba harem.. stwierdził, że najchętniej zostawiłby wszystkie 3 panie... jedna byłaby od gotowania, druga od sprzątania, a trzecia.. od przytulania ;)

Łysy Łukasz zabrał swoje panie nad jezioro... dzięki czemu mógł już pierwszego dnia obczaić wszystkie w bikini...

No i jeszcze Sylwia nazwała tego ptaszka , którego dostała "fistaszek" ;dd
Ogólnie odcinek spoko, ale szału nie było... nie zauważyłam też żadnego iskrzenia między parami... na razie wszyscy są spięci :p

u mnie właśnie teraz wyszło słońce... ach jak przyjemnie ;)))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dziękuję za felietony ;)))) super ;) i tak nie muszę oglądać rolnika, a jestem na bieżąco ;)))

Vanessa przesilenie jesienne Cię dopadło ;)))) Chyba do Ciebie też musze wysłać " termoforki" hahaha chociaż jednego już Ci wysłałam ;)))

Margoargo

naprawdę wysłałaś ?? :D pewnie berka :D
to czekam na niego z utęsknieniem :D

wczoraj umyłam włosy head and shoulders o zapachu apple czyli jabłkowym :D
i potem chodziłam po domu i czułam zapach jabłkowy hahaahh :D bo od moich włosów tak zajeżdżało :D
ale nie narzekam, przeciwnie - zapach bardzo ładny :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha Berk też przybędzie..... przecież Engin już przybył czyż nie:)))

to miałaś jabłuszkowe zapachy ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Uprzejmie donoszę ;)))) Berk już dotarł ;))) sprawdź priv;)
Tylko mi na zawał nie zjedź ;))))

Margoargo

a propos tekstów Wiśni o Ayazie młodym Ridżu Forresterze :D
Serkan nie musi się teraz martwić o pracę po HA.
Mógłby zagrać Ridża w remaku Mody na sukces, w ten sposób miałby pracę do końca życia ahahahahhaah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha a z iloma kobietami miałby ślub ohohoho;)))

Margoargo

i przynajmniej wreszcie zagrałby hot momenty, a nie to co w Turcji :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no i przy okazji spłodziłby iluś potomków hahahha;))) niczym sułtan hahahha;)))

Margoargo

hahhahaha serkan mógłby się sam pogubić w fabule

Serkan podczas wywiadu opowiada o swojej postaci Ridża................... potem ożeniłam się z brooke.......nie z Taylor.......... a nie -- z brooke........ i to był trzeci ślub z brooke.............nie trzeci, tylko czwarty........... i na ślubie mój brat Thorne był z żoną Macy, z którą niedawno ożenił się po raz drugi........ a nie, po raz pierwszy........... nie wiem już............. nie ogarniam.............w końcu wyjął sobie ściągę, taką małą karteczkę i resztę przeczytał z tego ahahaahh :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahahah dobre ;))))
a w skrócie Serkan mówi tak.... z Brooke byłem żonaty 7 razy, z Taylor chyba 5 , a i jeszcze nie powiedziałem w tej kwestii ostatniego słowa ;)))

Margoargo

.......poza tym Taylor zmartwychwstała 2 razy i w tej kwestii też nie powiedziała ostatniego słowa :D

prowadzący pyta o wiek ridża
serkan............ ridż ma jakieś 150 lat, ale jest wiecznie młody :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha leżę nie wstaję ;))))
a Serkan Ridż ma tyle botoksu, ze przez 500 lat się po śmierci jeszcze się nie rozłoży ;)))) hahahha trzeba go skremować tylko jak umrze, tylko zamiast popiołu będzie klajster hahahah;))) sorry głupawka po całości ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dawno już wymienili aktora grającego Ridza :))
Ronn Moss się już nie nadawał ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak??? oj nie w temacie jestem ;)))
no nic dziwnego on już jak ja widziałam mode wyglądał jak monstrum...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

http://superseriale.se.pl/seriale-galerie/moda-na-sukces-nowy-ridge-forrester-sz ok-w-ameryce-thorsten-kaye-zastapil-ronna-mossa_361242.html

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

o matko..... on ma 47 lat czy w 2012 miał i tak staro wygląda

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

To jest artykuł z przed 3 lat,więc teraz powinien mieć 50 lat :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

to jednak staro wygląda .... teraz to już ma nawet 51

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

W lutym skończył 50 lat :))
No wyglada staro,ale w końcu taka rola,to trzeba tak wygladac ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a rozumiem, ale masz piękny avek ;))))
uśmiechnięty Enign uwielbiam go takiego ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dzięki.
Też mi się podoba :)))

Margoargo

hahhahahahaha :D

memy z mody na sukces :D:D:D
http://6.s.dziennik.pl/pliki/7175000/7175923-mem-o-modzie-na-sukces.jpg

http://demotywatory.pl//uploads/201103/1301431470_by_Blais_600.jpg

http://demotywatory.pl//uploads/201001/1265041556_by_JamaarIsHere_600.jpg

http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/1259660180_by_TheReds17_600.jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha świetne te memy ;))))
a ten o dzieciach mnie najbardziej rozwalił ;))))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Genialne memy :))

Ten serial leci już 29 lat.

Masakra.

A najśmieszniejsze jest to,że ciagle kręca nowe odcinki.
Nie wiem w ogóle kto to jeszcze oglada?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siemanko.