Gina obejrzałam dziś powtórkę rolnika :D
Sylwia kazała panom gotować. W trakcie tego gotowania powinna była z nimi porozmawiać, żeby trochę bliżej poznać, a ona nic. Patrzyła tylko co gotują, potem zjadła i na tej podstawie wybrała 3 panów hahahhaa :D
wybierała po ogórku albo pomidorze hahah :D
zresztą pozostali tez nie wykorzystali okazji, żeby porozmawiać i poznać się
- marek kazał im meble skręcać hahahaa ale jakoś bardzo nie gadał
- kaznodzieja szymon tylko o biblii
- a łysy łukasz w kalambury i też nic nie rozmawiał
Okazję do bliższego poznania się wykorzystał tylko 57-letni Zbyszek :D te jego panie malowały a on do każdej podszedł i coś tam wypytał. Trochę głupoty gadał, bo o seksie ewidentnie hahaahaa ale też o tym czy by się przeniosły na wieś.
Ogólnie to słabe z urody te młode kandydatki, które są w tej edycji, w porównaniu do 2 edycji.
Łukasz odrzucił śliczną blondynkę Marlenę, ale on ma gust hahhhaa ona była najładniejsza
http://i2.wp.com/rolnik-szuka-zony.pl/wp-content/uploads/2016/09/marlena-%C5%82u kasz.jpg?fit=640%2C960
U starego Zbyszka ładna ta
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/vc_ktkqTURBXy82MDgyN2E0MGFjNGIxZmM2MWQyNzhkN GM1NTZkYWU1MS5qcGVnkZMCAM0B5A
Ogólnie to jednak słabe z wyglądu powybierali sobie do trójki, brak gustu hahaah :D
no ale w końcu liczy się wnętrze
Z wieści Kiralikowych.
Zerknełam troszku na wczorajszy odcinek.
Na to wygląda ,że ślubu nie było.
Tym razem jednak to Umuś uciekł do Rzymu i to chyba na cały rok :))
Co Turcy maja z tym Rzymem.
W każdym serialu wszyscy tam jadą.
Wiem,że tam jest romantycznie,ale jest tyle pięknych miast jak np Francja.
Neriman jak zwykle wkurzająca.
To by było na tyle.Nie ma się co więcej rozpisywać ha ha
Zwiastun kolejnego odcinka.
https://youtu.be/WKHrJhgHmBk
Najlepszy komentarz dziewczyn " Kombinuj Omusz ,kombinuj jeśli chcesz się ożenić młodo, a nie Ty nie chciałeś - Pardon " ha ha
Hello ;)))
Jesteś lepsza ode mnie;))) ja nie widziałam ani scenki. Czekam na tłumaczenie wtedy obejrzę... popatrz ja nie mam ciśnienia do oglądania kiralika po turecku, nie ma końca cudów na tym świecie....
Teraz będę oglądać kiralika z napisami... spokojnie poczekam do czwartku, a znając życie będzie wcześniej.... jakoś bardziej mnie interesuje co się dalej stanie w Sili niż w Kiraliku..... Siostra czy TY widzisz co ja piszę ;)))
Rzym - kolejny standard turecki chcą się przypodobać Włochom, a dlaczego nie Barcelona ;)))
Ja osobiście się Omusiowi nie dziwię, że zwiał na cały rok.... tylu ludzi go okłamywało.... trzeba się pozbierać .... hahahhaa może Omuś wróci z żoną na niby, żeby wszystkim dać po nosie ;)))) hahahaha ale by była jazda.....
z tego co mi migło na fejsie, to ponoć Neriman założyła firmę sprowadziła jakiegoś swojego krewnego, żeby ją prowadził i rozkochał Defne w sobie... -czyli wynajem po raz trzeci.... jakoś entuzjastycznie nie podchodzę do tego pomysłu...
Ja KA zobaczyłam z czystej ciekawości ,ale tak jak pisałam wyżej nic ciekawego się nie działo.
Omer i Sinan wyglądali z brodą jak turecki turek .
Może luknę z napisami.
Nadrobiłam już GF , a teraz oglądam KPA :))
A Ty nadrobiłaś Sile?
No jasne, że nadrobiłam Sile ;))) jakże mogłabym nie nadrobić takie odcinki .....
GF tez jestem na bieżąco....
może jeszcze luknę na iliski.... albo na kocha nie kocha... albo na klase wyższą.... nie wiem za co się wezmę.... KPA na razie odpuściłam trochę... ale powoli dojrzewam do obejrzenia i Engina jako Omera... po prostu nie mam teraz tyle czasu a znając siebie to jak wrócę do KPA.... to będę oglądać hurtem.... bo tam akcja za akcją.... może już od przyszłego tygodnia zacznę... kto wie.....
hahaha a taka ze mnie turecka wariatka ;)))
nie jest dobrze... nie oglądam nic oprócz tureckich seriali.... hahahha;))
Omer zna już całą prawdę o morderstwach swojego brata :))
Usłyszał to z jego ust dzięki Fatiemu :)))
Wujcio w jednym odcinku zabił 2 kolesi.
Kobieto co tam się dzieje,to głowa mała.:)))
Oj dzieje się dzieje.... nabieram coraz większej ochoty na nadrobienie zaległości.... jak mniemam Bahar już nie żyje... a Levant dalej się kręci koło Elif...
Bahar już dawno wącha kwiatki od spodu.
Narazie Levent troche odpuścił,ale już niedługo znowu przy niej będzie .
hahahhaah tylko ten Rzym i Rzym :D te Włochy i Włochy :D
a czy oni nie mogliby przyjechać i nagrać coś w ............. Polsce ??? się pytam ???? :D:D
Polska to też piękny kraj i są piękne miejsca :D:D
.......... no wiem, sama pisałam, że niestety zbyt prestiżowym krajem na świecie nie jesteśmy niestety..............
Margo odnośnie Twojej urody - patrzę na Twój avek to przystojny, apetyczny z Ciebie facet :D::D:D
dokładnie.... chyba Turcy i Włochów mają ogromne zniżki za ten Rzym hahahhaa;))) co serial turecki to do rzymu jadą.... już byli w KM, w KPA teraz w KA....
mogliby, tylko wiesz, że Turkom Polska się nie za dobrze kojarzy hahahahhaa wszak wykopaliśmy ich spod Wiednia ;)))) a u nas piękne miasta i piękne widoki ;)))
Przyjeżdża Omuś do Krakowa.... wszyscy szukają Omusia.... nie ma go w Rzymie... to gdzie jest..... a tu wiadomość ponoć w Krakowie.... a wszyscy a gdzie to jest??????? na Syberii????
hahahhahah a ktoś - nie, to trochę dalej od Syberii :D
oj tam niech zostawią uprzedzenia historyczne i przyjeżdżają nagrywać do polski :D
ale się może boją że ich brzydko potraktujemy jak niechcianych uchodźców i na dodatek terrorystów :D:D
dokładnie niech zostawią uprzedzenia i dalej do Polski , tylko Włoszki mogą cieszyc oko tureckimi ciasteczkami.... cholera zwołuje Siostry i lecimy zrobić Turkom pikietę..
odnoścnie Avka hahahhaa ktoś urzekający musi cieszyć nasze oczy czyż nie:)))))
OzSer w programie :D hahhhha siedzieli na jakichś niewygodnych barowych stołkach hahahah :D
1) https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/p480x480/14374368_17083 24169492965_6312774585569771520_n.jpg
2) https://pbs.twimg.com/media/CtDgQ2gWEAAdc6m.jpg
hahaha podobne okropne stołki były w salonie Play, jak kiedyś tam poszłam kilka lat temu :D
facet kazał mi usiąść, a ja nie wiedziałam nawet jak siąść na tym czymś bo takie to delikatne oraz niewygodne :D:D i stałam hahaahaahahhaha :D
PS. Ozge się przebrała na wywiad w ładną sukienkę i szpileczki, a Serkan nie. On na luzaku, tak jak przyjechał do studia, tak wystąpił hahhhahahha :D
patrzcie, gdzie się Serkan trzyma ręką hahhahahha :D
https://pbs.twimg.com/media/CtEqsjuXEAA0uOT.jpg
hahaha faktycznie stołki nie wygodne... a Ozge, żeby nie było widać krzywych nóg założyła nogę za nogę hahahha ale się czepiam...
za to Serkan chyba ma za krótkie portki i wygląda śmisznie hahahhaa;))
no za paskiem trzyma a TY myślisz, że gdzie.... ;)))) hahahha
tu to jeszcze są takie filary metalowe w tych stołkach, a w tych playowych to nic nie było :D:D:D
Serkan jeszcze buty jakieś takie hahaah :D
to nie ja byłam Ewą :D:D to nie zaczęłam z tą ręką, ale Atessa na teleforum :D
skomentowała zdjęcie "Serkan daje wyraźny znak, że jest zajęty :D:D"
hahhhahah dobre :D
a może Serkanowi się sikać chciało i myśli sobie "dobra, musze jeszcze chwilę z trudem wytrzymać, cykam ta fotę i potem lecę się wysikać......... bo przecież przy nich sikał nie będę, dopiero by filmiki i foty krążyły po necie........"
:D:D:
hahhaa właśnie mnie te buty też zastanowiły.... za ciężkie to takiego stroju.... sorry memory.... tutaj powinny być lekkie mokasyny...
hahaha Boże ten Serkan ma przerąbane... nawet sobie koszulki poprawić nie może bo od razu analizy, gdzie wkłada rękę .....
a ja bym chciała żeby fani tak entuzjastycznie reagowali na mój widok (krzykami, komórkami, itp.)
i tak będzie siostry jak nasze forum zasłynie na świecie :D
będziemy gwiazdami :D:D
"oooo rety, to ta Margoargo i ta Vanessa ??? aaaaaaa" i wszystkie tłoczno wyciągają komórki i prośby o selfie hahah :D
Dokładnie tak będzie ;))) a jeszcze jak zekranizują nasz scenariusz jak go w końcu napiszemy ;))) to dopiero będzie jazda..... hahahhaa;))))
i tytuły w gazetach.... to te dziewczyny co zrewolucjonizowały seriale tureckie ;))) i rozkręciły tureckie ciasteczka.... plejada aktorów tureckich jest im wdzięczna nareszcie scenariusze na miarę możliwości aktorów Engina, Berka, Buraka.... Serkana, Barisa, Kivanca;)))
U Nas zawsze się tak mówi jak ktoś ma przykrótkie spodnie ,że ma wodę w piwnicy :)))
właśnie dziś wkładałam z ojcem worki z ziemniakami do piwnicy :D
hahhha szkoda że nie zawołałam Serkana hahhha :D
spodnie odpowiednie miał, poza tym kawał chłopa z niego :D
hahaha a Serkan Vanessa ja worki z ziemniakami???? a mój kręgosłup.... a TY noś, noś nie marudź.... a Ty po nosem .... no gwiazda się znalazła i fochy strzela...
ahahahah :D ja do niego
"ciesz się że masz zaszczyt pomagania słynnej Vanessie ...... a poza tym poćwiczysz klatę żeby znowu nie opadła jak w 1 sezonie KM hahahaah"
Kobieto odbierz w końcu.
Engin do Ciebie dzwoni i dzwoni i do dzwonić się nie może :)))
https://youtu.be/_FaEhW5sogA
A tutaj baardzo wściekły Kerim :)
https://youtu.be/rKLAlvBFcu8
dzięki Wam poznałam nowe powiedzenie z tymi portkami i piwnicą :D
edukuję się na tym forum :D:D
Margo Engin dzwoni, odbierz hahaah :D
albo jak w cracku Umuś dzwoni , a tu Adele śpiewa "hello" i rozłączyło się hahaahh :D
Hello Siostra dziś wpadłam na stronę iliskową i patrzę będzie II sezon od 1 października ale jaja ;))))