PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

hejo;p

ocenił(a) serial na 9

Wie ktoś może ile w sumie będzie odcinków ?;p

Margoargo

"A Kaan najpierw miałby scenę jak Ayaz z pierwszego odcinka..... hahahhaa;))) tylko nie taka idiotka w łóżku ;))))"

aaaaaaaaaaa tak, tak, tak, podoba mi się :D BRAWO :D
co dwie głowy, to nie jedna przy wymyślaniu scenariusza hahah :D
zaczęłoby się od mocnego uderzenia - hot wizja gokce pod prysznicem :D
i zaraz potem kaan wychodzący od jakiejś laseczki po wspólnie spędzonej nocy :D i ta laska nie chciałaby go wypuścić, a on muszę, bo kawiarnia czeka hahahhahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Widzisz jakie jesteśmy kreatywne i pomyśl jakie ratingi Turkom by kapcie pospadały.... ale powiem Ci, że kiedyś przeglądałam jakiś film z 2009 roku i były hot sceny nawet odważnie zagrane.... w szoku byłam....

Margoargo

bo z tego co wiem, to w filmach tureckich właśnie trafiają się hot sceny.
A w serialach niestety unikają tego ognia jak ognia hahaah :D

potem kaan odbiera telefon, a tu znowu ta laska "czekam na ciebie wieczorem, stygnę jak kawa w twojej kawiarni :D:D'

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha dobre ;)))

a Kaan do tej dziewczyny czasem lubię mrożoną.... zadzwoń jak już się zmrozisz....hahahha;)))

Margoargo

hahahaahh :D
kaan wychodzi, jedzie motorem i spotyka gokce jak w tym 1 odcinku :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a tak mi się wena zaczyna uaktywniać...

no to początek mamy.... co dalej...

Margoargo

początek podobny do oryginału, ale z pewnymi zmianami D:

gokce nie jest idiotką, tylko jest inteligentna :D
kocha się w szefie już jakiś czas i postanawia go w końcu zdobyć :D ale to trudne, bo nasz burakowy demir jest mega niedostępny, żadne wdzięki kobiece nie robią na nim wrażenia np. jakaś pracownica pochyla się nad nim z wielkim dekoltem, a on obojętny spojrzał tylko kątem oka i mówi "zamiast prezentować mi swoje piersi, to lepiej zaprezentuj raport, który miałaś mi przynieść już godzinę temu, no chyba że chcesz wylecieć z pracy, bo na twoje miejsce jest 10 innych lepszych pracowników" :D:D

na gokce też nie zwraca najmniejszej uwagi, tylko wydaje jej różne polecenia zdyscyplinowanym tonem :D
jest całkowicie nieufny wobec kobiet

kaan obiecuje gokce pomoc w jego zdobyciu, bo zna demira (jak w oryginale hahaha)
I tez go nie lubi ,a e musimy zmienić powód nielubienia się panów - coś ostrego - może mieli wspólną kobietę, która spała z obydwoma naraz, bo się nie mogła zdecydować który lepszy hahahah :D A jak się dowiedzieli o tym, to napuściła jednego na drugiego.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha Twój scenariusz w całości mi się bardzo podoba... żadnych poprawek nie wnoszę;)))

a już wspólna kobieta jest extra;)

Margoargo

Margoargo, na razie przerwa reklamowa w HA.
Odcinek jak na razie masakrycznie NUDNY !!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha ostatni i nudny..... boże co za porażka z tego serialu...

Margoargo

hahhahah dokładnie :D
nawet na finał się nie postarali :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Mizeria straszna z tego serialu.... a miałbyć takim hitem.... i Serkan miał przyciągnąć tłumy..... ahhahahha wychodzi na to, że Serkan może grać tylko Ayaza..... aktor jednej roli.... hahahhaa;)))

Tak samo będzie z Barisem w KA.... normalnie będzie tylko Omerem i tyle...a taki byłby z niego fajny villan ;)))))

Margoargo

hahaha przed chwilą była scena jak Kaan siedzi na ławce i głaska kota, który się kręci koło niego ahahahhhha laanowi tylko kot pozostał hahhaa :D

a skąd wiesz że omer będzie tylko omerem ?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha miłość Kaana koty ;)))) sorry mam głupawkę ;)

przeczuwam....jak się gra prawie 50 odcinków... a jak jeszcze będzie 24 to razem masz 87 odcinków.... a Baris najbardziej znany stał się właśnie po kiraliku.... można powiedzieć, że jest mega gwiazdą....

Margoargo

przed chwilą kaan gadał z bartu, pewnie szuka gokce :D
aaaaa jakie om ma ładne oczka i ten jego głos ♥

teraz zadzwonił do gokce i ona idzie na spotkanie

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a to ta scena z biletami ?..... no oczyska Kaan ma boskie ;)

Margoargo

gokce odmówiła, coś tam jeszcze powiedziała, kaan powiedział "tamam", uśmiechnęli się do siebie, przytulili i gokce wróciła do biura

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ło matulu jaki ten serial niemrawy.... porażka.... zachowują się jak grzeczne dzieci w piaskownicy..... poukładane do znudzenia....

Margoargo

hahahhahha zgadzam się z Tobą :D

ci scenarzyści HA to jakieś ciapy.
oni tak napisali ten scenariusz jakby chcieli a nie mogli.............

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

takie janusze scenariuszów hahahhaha;)))) wydaje im się, że umieją pisać scenariusze a tu bida z nydzą....

Margoargo

"janusze scenariuszów"
hahaaha margo ileż określeń ja się od ciebie nauczę :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha a tak mi wena szepcze do ucha.... patrz jak się rozwinęła....

Margoargo

pamiętasz jak planowałyśmy iść na kurs pisania scenariuszy ??
hahahha chyba musimy iść :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wiesz jak tak jeszcze parę seriali tureckich ogarniemy to już będziemy wiedzieć jak nie pisać scenariuszów , więc kurs jest nam zbędny hahahahah;))))

Margoargo

hahhaahah :D pewnie :D
ale wiesz, dokształcanie się przydaje, w przyrodzie nic nie ginie :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha zgadza się w przyrodzie nic nie ginie tylko zmienia właściciela hahahaha;)))

ale masz rację....możemy się pouczyć.... zresztą człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze ;)))

Margoargo

"możemy się pouczyć"

hahaah wyobraziłam nas sobie jako dwie uczennice w mundurku siedzące w ławce i z długopisem w buzi hahhhaa :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha już nas widzę.... jak nasz wykładowca mówi Margo i vanessa co to za scenariusze tylko kosmacenie i kosmacenie hahahhaa;)))

Margoargo

a my - "mamy do tego zdolności" :D:D:D:

teraz kaan na ulicy spotkał się z demirem, coś tam sobie mówili, kaan chyba powiedział demirowi żeby zrobił wszystko alby gokce była z nim szczęśliwa.
demir przytaknął, wsiadł do auta, a kaan odjechał motorem

teraz przerwa

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj mamy, mamy..... a najlepsze było by to, że z jednej strony wykładowca by nas ochrzaniał, a z drugiej z wypiekami na twarzy czytałby te nasze kosmatki hahahhaa;))))

ja pierniczę.... przecież ten odcinek.... jest nudniejszy niż obrady sejmu..... ugrzeczniony ten Kaan i Demir zamiast dac sobie po pysku.... to oni stosują " mdłe i grzeczne" formy wywierania nacisku hahahaha;)))

Margoargo

"ja pierniczę.... przecież ten odcinek.... jest nudniejszy niż obrady sejmu.....
ahhhaahaha dokładnie tak :D

no właśnie, zamiast skoczyć sobie do gardeł, to panowie grzeczniutko, żeby nie zgorszyć widzów :D
.........ten scenariusz HA chyba pisała jakaś osoba o temperamencie flegmatyka :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah coś Ty nawet flegmatyk jest szybszy ;))))
hahahaha przypomniał mi się mem....
jak ślimak idzie na nim siedzi chyba papuga i podpis zwolnij bo nas zabijesz hahahah więc ten scenariusz jest coś w ten deseń ;))))

Margoargo

hahhahahahaahaah margoargo padłam ze śmiechu hahahahahaa :D

teraz demir oświadczył się gokce przy basenie, była naokoło rodzina gokce, kóra cały dzień przygotowywała wystrój obwieszajac balonamki hahahha :D
wszyscy pogratulowali protom, proci powiedzieli sobie "senni seviyorum" i wszyscy patrzą w niebo na takie dynie latające wiesz o co mi chodzi :D takie balonby jak dybie co się wniebo puszcza
i przerwa

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha chodzi Ci o lampiony ;))) ...... o i co jeden spadnie i walnie w łeb Demira i mu spali grzywkę ????? może by jakaś akcja po tym ruszyła.... bo na razie mdłe to i niestrawne strasznie...

Margoargo

hahhahhahaahah margo ku.......wa mać wybuchnęłam śmiechem przed kompem :D
padam dziś ze śmiechu przez Ciebie :D

akurat są przy basenie, to blisko jest woda, żeby ugasić grzywę demira, a grzywę ma jak lew, bo serkan ma coraz dłuższe te włosy :D

znalazłam ten mem - to ślimak na żółwiu czyli 2 speedy jak usain bolt :D
http://www.filmixer.pl/galeria_pocz/Stary-zwolnij,Szybcy-i-Wsciekli,0433_zopisem .jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha widzisz ja to potrafię Cię rozśmieszyć hahahaha;))) a finałowy odcinek HA już nie;)))
hahaha Demir z palącą grzywką.... krzyczy ....włosy mi się palą.... a Gocke to je gaś..... i wrzuca go do basenu.... hahahaha Demir wypływa ze spaloną grzywką..... a Gocke patrzy i mówi.... hmmmmm Demir bez tej grzywki wyglądasz jak bezjajowiec...... zrywam zaręczyny ..... i biegnie do Kaana.... i do siebie krzyczy.... jak ja mogłam być taką idiotką.... Kaan nawet ze spaloną grzywką wyglądałby ja czysty sex....

Margoargo

ahahhaha a kaan jak się dowiedział o wszystkim od gokce to mówi - kurde, nareszcie jakaś akcja, bo się wynudziłem dziś podczas nagrywania :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

\hahaha dobre ;))) a Kaan mówi do Gocke.... no nareszcie się zdecydowałaś bo już myślałem, że chcesz się bujać z tym ślimakiem - Demirem całe życie..... Gocke, Gocke nareszcie doceniłaś jaki diament ci się trafił mówię o sobie - zakończył Kaan.....

Margoargo

ostatnie sceny z dzisiejszego odcinka :D https://pbs.twimg.com/media/CsqYfsxWAAEEoqN.jpg

oczywiście elabuś wrzucony w temat :D głównie to co pisałam dziś tu do ciebie na bieżąco :D

oświadczyn Ayaza nic nie przebije w tym autobusie............ tutaj Demir/Serkan też mógł w jakimś środku komunikacji, żeby widowiskowo było :D......................... ale w jakim hahhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha oświadczyn w autobusie na pewno nie.... ale jak już chciał jej zrobić niespodziankę... to trzeba było się oświadczyć face to face a nie przy całej pieprzniętej rodzince.....

Margoargo

on chciał żeby rodzinnie, ciepło i wzruszająco było :D

Ayaz w autobusie :D
fatih z kontraktu w samolocie się oświadczył :D
to demir na gokartach hahhaah głupawka :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha Demir mógł się oświadczyć w koparce ahhahaha;)))

Margoargo

hahaaa ano tak :D w kasku i skąpym stroju odsłaniającym cześć torsu, jak ci fachowcy z teledysku Fifth Harmony "Work from home" :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no przynajmniej by Gocke "kopara" opadła hahaha;)))

Margoargo

margo wena cię dziś nie opuszcza, brawo :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha chyba pełnia księżyca tak na nią działa;)))

Margoargo

margo wilkołak :D:D

a co do mojego bycia dziewczyną bycia gangstera berka, to tak sobie wyobrażam, że będę łazić wypindrzona po domu, a sprzątaniem gotowaniem itp. będzie się zajmować gosposia hahahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahha mogę być wilkołakiem hahahha lubię sobie popatrzeć na księżyc w pełni, ale do niego nie wyję ;))))) hahahhaa

i oczywiście gosposia to starsza , niespecjalnie ładna kobieta.... wiesz trzeba trzymać rękę na pulsie ;)

Margoargo

ooooooooooo tak, pewnie, że starsza, co se będę konkurencję robić :D:D

berk przychodzi z "pracy" hahhaah chowa broń
"kochanie co dziś na obiad ?"
ja się drę do gosposi - Co dziś na obiad ??? !!!
gosposia - pomidorowa
ja do berka - pomidorowa :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha a Berk znowu pomidorowa???
może jutro zrobicie ogórkową.... będzie odmiana...