Taaa i co by bylo weselej jeszcze biedaczka by pewnie tureckiego nie znala... choc nie wsazane by bylo co by znala,bo tak to by ja mogli w bambuko zrobic jakby tylko sie jezykiem wloskim mowila
i jeszcze lepsze - Umuś zacząłby romansować z teściową :D:D:D
to już całkiem miałby przechlapane u fanek :D
hahahaha jakaś śliczna Włoszka i Monika Belluci przyjeżdża do Stambułu.... Necme i Monika zakochują się w sobie i Nerinam szlag jasny trafia hahahhaha a taką mam wisielczą wizje ;)
już dawno stwierdziłyśmy, że my byśmy zrewolucjonizowały tureckie seriale, bo oni za grzeczni trochę są, takie boidupy ;)))))
hahahaha " boidupy" co za słowo leżę nie wstaję ;))))
oj tak nasze hot scenariusze spokojnie rozkręciłyby tureckie seriale hahaha;)))
A nas by zamkneli,za propagowanie zlych rzeczy.... Zamkniete w jakimis ciemnym,stechlym pokoiku... A pozniej by nas zamkneli,za nie spalocone kary pieniezne xd tak zdecydowanie bysmy odmienily turecja tv
Spoko Marg my już kiedyś w wątku Sezon na miłość pisałyśmy jak by to było jakby nas pozamykali..... hahaha oczywiście dostęp do netu musimy mieć i nic nam więcej nie potrzeba do szczęścia ;))))
I tureckie fanki by ja zagryzly... juz ta skaza na postaci to wiele dla nich xd
a tu zobaczymy co wyjdzie z tym kotletem o wynajmie/ choc tu chyba bardziej mowimy o spraedzeniu sie,bo siostrzniec kasy nie potrzebuje.
hahaha jeszcze się okaże, że do drzwi Omusia zapuka włoszka z dzieckiem na ręku hahahha a wtedy to już było by latino po całości..... ahhahahha
wynajem to wynajem czy za kase czy nie... nie ma znaczenia.. ciotka mąci i to mnie wkurrr wia najbardziej, bo powinna zostać dobita konkretnie za swoją wredność....
No tego sie obawaja,ze zapuka xd
fakt,powtorka z rozrywki jest nudna, ale coz Nero juz widocznie taka jest. ale jak sie wzbranila,co by dziadek jej nie powiedzial o swoich planach ze biedna defne przestanie byc biedna... bo przeciez taka kasa sie jej szykuje
hahahha czyli boją się gjenjuszu Meric hahahhaa;)))
a ja myślę, ze Meric będzie odtwórcza i poleci....a to tańcem, bo chyba już mamy scenę jak to Omuś złapał Defne i niesie ją na rękach.... patrz odcinek nr 2 ;)
No teraz tylko zlapal...bo defne musiala wlaczyc prad....pomimo ze ludzi bylo wszedzie i omus tez tych korkow szukal... A jakie to glebokie bylo w windzie,jak to defne sie osolonila obrazem... Sorry,facebooka czytalam dzis to bez to
hahaha ja mało czytam fejsa, bo jakos nie łapię tych znaków...... obejrzę z napisami to zobaczę czy konwencja Meric mi lezy czy nie..... hahahha i tak oto mamy z Omusia i Defne specjalistów od prądu hahahaha;))
Ot, widzilam na tych fanowskich stronach jakies filmiki,to tyle wiem co widze ;) i doczytuje co oni w innych jezykach pisza.... nie wiem kompletnie co sie dzieje w polskich internetach
Chyba dużo nie tracisz, że polskich internetów nie czytasz.... ahhaha no oczywiście poza filmwebem ;)
Obawiam sie,ze polskie internety dotyczace kiralika raczej nic interesujacego nie wniosa do mego nudnego zycia to sobie odpuszcam bo to forum zielone na komorce kiepsko odbiera
A wiecie,że tak na 90 % poleci u Nas " krolowa jednej nocy "
Już trąbia o tym w gazetach z programem.
Z racji ogromnej popularnosci i zdobytych fanow to tania jest i jakos szczegolnie dluga tyz nie byla to fakt moga kupic
2 zwiastun KA :))
https://youtu.be/g3er30oxqfo
Wychodzi na to,że rzeczywiście uciekł na rok do Rzymu.
My jesteśmy wszędzie ha ha
Też nie mogę się znaleść.
Za chwilę skończymy wątek i nie będziemy wiedzieli kiedy :))
hahaha Słoneczko dobra jesteś , wszyscy są wkurzeni na Omusia, jak tak mógł zrobić ;)))) a my uważamy, ze dobrze zrobił....
No mi sie to nawianie plus te zdrady podobaja xd intrygujace to moze byc... ciekawe co bedzie dalej z tym wszyztkim moze defne z nowym adoratorem.zostanie xd
Nie do końca o to mi chodziło ha ha
Cieszę się,że zwiał ,ale jak dla mnie trochę za długo go nie było.
Mógł porozmawiać z Defne na spokojnie.
Tylko zastosowali tu dziwny zabieg slub mialbyc w 2016 i chyba caly czas go maja xd to nie wiem jak ten rok im minal ale spoko
To jestt lepsze niz moda na sukces... tam ten uplyw czasu bardziej zrozumiany xd
hahaha Meric ma nadzieję, że pociągnie cały rok czyli do czerwca 2017 zrobi kolejny ślub....a potem III seria....
Czy wyście powariowali.
Nie było mnie parę minut ,a tu tyle komentarzy.
Idziecie na wykończenie wątku?
Ja idę nadrabiać GF i Silę.
Jakbym wróciła , a Was by nie było to mówię
Dobranoc :))
Słodkich tureckich snów :))
No co zrobić tak przy poniedziałku nam wyszło ;))))
Nadrabiaj i dobranoc ;))))
a do zaś pewnie w nowym wątku ;)
moje drogie, miło było ale zmykam spać :p
Dobrej nocy Wam :)))
milutkich snów ;dddddddd