słuszna uwaga ;DDDDDDDDD
takie coś nie ma prawa się udać..
ale ogólnie jestem przerażona dawką głupoty jaką funduje nam tv... strach myśleć co dalej wymyślą ;)))
to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że jednak moje fiksacje na punkcie seriali tureckich są zdrowsze i dlatego tylko ostatnio turecczyznę oglądam ;)
powiedz mi kto wpadł na coś tak idiotycznego ?!
to jest kpina z instytucji małżeństwa...
a skad w ogóle wzięli się na to chętni... no skąd ? :P
ahahaha
widzę, że lubisz ryzyko :DDDD
będę Cię wspierać ale sama podziękuję... już wolę staropanieństwo haha ;ddd
hahahaha dobra :D
pójdę, patrzę na ślubnym kobiercu kogo mi dali, a tu......... Kaan z HA ;))
Kaan się zgłosił do programu, bo był zdesperowany po tym jak gokce go olała :D
mierzysz wysoko ha ha ;D
ciul z tym, że facet nie zna polskiego... ba... nawet pewnie nie wie gdzie Polska leży haha ;ddddd
po takim olaniu przez Gokce to długo go będziesz musiała pocieszać.... ;)))
bo kaanb ył wyjątkowo zdesperowany i olał to że polski program, zgłosił się i już :D
tylko musiał w google maps zobaczyć gdzie to jest ahahaha :D
spoko, po angielsku się dogadamy :D
jeszcze jest język ciała haha ;ddd
pierwsze spotkanie z Berkiem i od razu ślub... o rany... ;)
jest jeszcze języczek w buzi hahahah D:
no, mocne przeżycie, pierwsze spotkanie z nim i od razu wedding :D
ale ja tam jestem gotowa hahahaha :D
hahahahah
a no tak...
pomyślałaś już o wszystkim ;ppp
Vanessa - gotowa na wszystko ;ddd
i od razu jeszcze noc poslubna... nie zapominaj o tym ;)))
no właśnie obawiałam się, że zapomniałaś... ;d
jak się postaracie to może nawet małe Berki z tego będą... ;)
hah ja na razie dzieci nie planowałam, ale może jakby berk mnie "przekonał" :D:D:::DD:D
cóż, berk jest w takim wieku, że powinien już mieć jakiegoś berbecia, więc mogłabym się zgodzić :D:D:
hmmm....
a jak ma Cię przekonać?
ahahahah
berbecia... padłam ;d
ale dziecko mielibyście śliczne, nie zastanawiaj się ;D
wiadomo jak przekonać :D w nocy hahhahha :D
no tak, dziecko ładne i z ładnymi oczami po tatusiu :D:D i jakie piękne nazwisko :D tylko jakie imię dać, tureckie czy polskie hahaha :D
haha, dajesz dziś czadu :PPP
ahaha
Ty już o imieniu myślisz... :D
byle nie Oyku.... ani Burak...
coś polskiego hahahaha
dokładnie, nazwisko tureckie, to imię polskie :D
i tylko jedno imię, drugiego nie będę dawać, bo wg mnie dwa imienia to kłopot :D ale oczywiście to tylko moja opinia, większość ludzi lubi dawać dwa imiona :D
myślę o wszystkim hahhahhahaha
mi to w sumie bez różnicy...
sama mam dwa... a nawet trzy... bo jeszcze z bierzmowania heh.
myśl myśl... zwłaszcza jak Ci się bliźniaki przytrafią... Berk się ucieszy na pewno z dwupaku ;)))
heh a ja mam jedno imię :D
no tego z bierzmowania nie biorę pod uwagę hahaha :D bo i tak się do dokumentów nie wpisuje :D
hahahaa a mogą się przytrafić bliźniaki, bo przecież w Berku tyle testosteronu płynie :D
Ach pięknooki Berk :D
no wiem, że pod uwagę się nie bierze, ale jak wszystkie trzy wymienia się to brzmi to tak arystokratycznie... haha ;)))
hahahahahah
zaraz padne...
racja racja...
Berk Cię dziś rozpalił na całego :D :D
ni ma problemu, arystokratka ze mnie pełną gębą - moje imię, imię z bierzmowania, nick na fw i nick na teleforum hahaahah sporo tego :D
trochę się tego uzbiera... plus piękne nazwisko " Hakman" haha no prawie jak księżna jakaś ;ddddd
można dodać też moje panieńskie nazwisko, które jest też nieskromnie powiem ładne i księżna polsko-turecka :D
księżna kate middleton się chowa hahahahahha
ahahahhha to tak jak ayaz w KM ;)
poszedł do fryzjera i wyszedł z identycznym fryzem :D
to nie wiem, po tam poszedł :D
no nie mogę z Wami ;)))) hahahaha się Vanessą rozbuchałaś po mailu z termoforkiem- Berkie ode mnie ;)))
Jak już nie raz pisałam Vanessie dużo do kosmacenia nie potrzeba.
Wystarczy iskra by rozniecić wielki ogień :)))
masz rację ;)))) Vanessa czasem nawet iskry nie potrzebuje tylko samozapłon zapodaje ;))))
a jak :D
poza tym osoby, które się często śmieją... żyją dłużej więc co nam szkodzi ;DDDD
ahhahaha a postanowiłam Cię dziś poobgadywać ;))) fatycznie tym mailem uwolniłam dziś demona seksu w Tobie ;))) hahahahha;)))
a masz rację ja w kosmaceniu nie lepsza jestem ;)))
"plany zawsze można zmienić ;)"
hahahahha sprytnie to ujęłaś :D
zamiast powiedzieć wprost, że te plany są nierealne i nie mają żadnej szansy na spełnienie, to ściema że "plany zawsze można zmienić ;)"