PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 570  ocen
8,2 10 1 570
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

hejo;p

ocenił(a) serial na 9

Wie ktoś może ile w sumie będzie odcinków ?;p

Margoargo

hmmmm zastanawiam się :D
bo jak się wpisze hayatimin aski w google, to wyskakuje ten temat :D sławny ahahhahahah :D
ktoś se go włączy, a tu jakieś pierdzielenie kilku lasek o wszystkim i niczym hahahhha :D
ale przecież kto to będzie czytał, sporo tego jest, a serial się skończył :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Spoko to inny temat, mamy tego trochę do zajechania ;)

Margoargo

może ten
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/zakoch a%C5%82am+si%C4%99+w+tym+serialu,2739709

albo ten
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Pogors zenie+serialu,2790015

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Takie coś z KA znalazłam :))

http://i64.tinypic.com/14e5dvb.jpg

http://i65.tinypic.com/280mf46.jpg

http://i66.tinypic.com/t5hd8n.jpg

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

haha dobre ;d
nie znam kiralik ask ale memy świetne :D

śliczny avatar, uwielbiam takiego Engina ;)))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 5

Dzięki :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahah fajne te memy ;)

sloneczkO_1

hahahha niezłe memy kiralikowe :D

gratuluje avka ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no niezłe i zauważyłaś, że wszystkie mają podtekst erotyczny hahahha;)))

Margoargo

hahahah oj tak, erotyczny :D
czyli cuś, czego za bardzo ni ma w tureckich serialach :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie , jak widać widz musi sobie radzić sam ;)))

a propos widziałam dziś urywek " po prostu Maria " taki tytuł ma ta telka... faktycznie prot ma dziwne włosy, a jakie one mają makijaże.... odpadłam ze śmiechu...hahahhaha ten serial powinien być lekcją pokazową jak się nie malować

Margoargo

tam jakaś jedna baba to jest cała różowa na twarzy hahaa :D
zastanawiam się czy ona ma taką twarz, czy też tak ją malują ??

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie porażka jak one wyglądają a sztuczność nad sztucznościami...po prostu.... jednak wolę moje tureckie seriale... a czy tylko z tobą już lecą nowe odcinki czy dalej powtórka, bo tu jestem nie w temacie...

Margoargo

latynoskich tel od dawna nie oglądam, bo coraz słabsze produkują. Sama sztuczność - sztuczne masakryczne makijaże, sztuczne ciała zrobione przez chirurgów plastycznych hahaaaha
schematyczne oklepane do bólu wątki i tasiemcowe odcinki do znudzenia, bo nie można nagrać 50 odcinków a dobrych, tylko mordują ludzi po 180-200, a tam się nic nie dzieje hahaha :D

powtórki leca Tylko z tobą

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ja też nie oglądam .... tylko dziś jak byłam chwilkę w domu zrobiłam przelot po kanałach telewizyjnych i dlatego pytam....
oj sztuczność goni sztuczność... w tych telkach latino...

Margoargo

a jakie absurdy w tych telkach są hahaaahah :D
w np. Nie igraj z aniołem ile ich jest :D mieli syna dwulatka, który stał w miejscu jeśli chodzi o rozwój fizyczny, nie chodził i nie rósł, i nikt tam tego nie zauważał że coś jest nie tak :D
oraz wiele innych absurdów :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a dokładnie tam absurd goni absurd...czasem mam wrażenie, że scenarzysta forsę wziął potem zaczął pić hahahha i nie pamiętał co wymyślił wcześniej.... a że leniem był nie chciało mu się sprawdzić

Margoargo

pamiętasz nasze żarty że serkan gra ayaza w różnych wersjach KM w różnych krajach - włoskiej, amerykańskiej, eskimoskiej itp. ??

hahaaha wersja eskimoska KM - OyAz siedzą w ubraniach eskimosa w igloo, z głupimi minami zamyślonymi i kapturach na głowie :D
Ayaz.............. oykuuuuuuuuuuuu
O - co ??
A - może byśmy wreszcie to zrobili, w końcu już tyle czasu jesteśmy po ślubie.......... poza tym rozgrzalibyśmy się, bo zimno jak w psiarni...............
O po chwili namysłu bez entuzjazmu w głosie - no doooooooobra.
Oyku próbuje się podnieść, ale nie może -- chyba nic z tego...........du.....pa mi przymarzła........

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha wersja eskimoska...
Ayaz do Oyku.... w igloo tego nie zrobimy ...... chodźmy do zamrażarki.... a Oyku czemu do zamrażarki.... bo w igloo jest - 50 stopni a w zamrażarce tylko - 18 hahahaha;)))

Margoargo

Ayaz dodaje - będzie to scena +18 w temperaturze --18 ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha i matematycznie mamy zero ;))) czyli nici ze sceny hot ;)

Margoargo

ahahhahhhahha :D
hot będzie ale metaforycznie :D dosłownie będzie cold :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha dokładne tak ;) czy my dziś zamkniemy wątek... bo szalejemy nieziemsko...

Margoargo

zobaczymy,,,,,,,,,,szalejemy jak diablice :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jak szaleć to szaleć ;))))

użytkownik usunięty
Vanessa100

tę telke akurat oglądałam i wstyd mi za to... bo to strata czasu była... nigdy wiecej latynoskich produkcji...
ostatnio jaką obejrzałam i to tylko do połowy to była włoska narzeczona ;pp

z kretyński telek latino polecam także Burza (La Tempestad), La Gata (Kotka).
Choć Kotka może nie tyle głupia, co nudna jak byk i przewidywalna, a między protami Maite Perroni i Danielem Arenasem tyle chemii co między GokDem w HA ;))

użytkownik usunięty
Vanessa100

obie kojarzę i chyba nawet fragmenty widziałam....
haha, ja jednak pozostanę wierna naszej turecczyźnie ;))))
to jedyne co cieszy moje oko ;dddd

tureckie tele mają minusy, ale co by nie mówić mają jednak to coś w sobie, czego od dawna brakuje latino D:

użytkownik usunięty
Vanessa100

wiadome minusów nie brakuje...
ale mają tę magie.. turecki klimat... muzyka... język przyjemny dla ucha... no i aktorzy ;)))
no i nikt ( przeważnie) nie wskakuje sobie do łóżka w pierwszym odcinku czy na pierwszej randce...

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja oststnia telke taka iscie latino widzilam na przelomie 2001/2002... I pozniej nic posucha... W tamtym roku widzialam to remke meksykanskie... Choc widzialam,to za duzo powiedziane ot jakies dwa dcinki max bo english sub nie bylo.ale fakt,tam sie dzieje absurdy,to podstawa tych seriali

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ja oglądałam mniej wiecej w tym samym czasie " Nigdy Cie nie zapomnę ".
Od deski do deski.
Później już nic.
Teraz nastała era turczyzny :))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Idę się popluskać w wodzie ha ha

Na razie :))

ocenił(a) serial na 5
justyna1568

To kto opowie co sie dzieje ? Jaki dzis temat na tapecie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dziś szef kuchni filmwebowej poleca.... rolnik szuka żony... - felieton Vanessy i Giny,
ponadto dania z GF i Sili.... oraz zestaw memów z kiralika jak również talerz różności z mody na sukces....

Margoargo

Margoargo jesteś lepsza niż szef Amaro z hell's kitchen hahaha :D
jakie smakowitości zaprezentowałaś mniam ::D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha znowu wena mi się uaktywnia ;)))

użytkownik usunięty
Margoargo

nie wiem co bierzesz ale podziel się :D

ocenił(a) serial na 8

hahaha właśnie nic.... wena moja długo miała focha a teraz się odbraziła i działa hahahhaa

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Memy z kiralika ? No tego dawno nie grali xd obejrzalam kawalek odcinka,po.angielsku zdechlam,ze smiechu...
No czytalam o rolniku,czytalam xd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

no Słoneczko zapodało memy z KA...

ja czekam na napisy polskie i obejrzę całość.... ponoć znośny ten odcinek.... no cóż zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No calkiem okey na te polowe co widzialam xd nawet rating mial wysoki...
Ale to co widzialam nawet ma rece i nogi,ale co by bylo wesolo to wszystkie fanki,ubolewaja ze omus znalazl sobie kolezanki w tym rzymie...jak on mogl,etc i biedna defne xd
Choc Ezra powiedziala fajne zdanie o slubie,jak to calla roczinka ubolewala nad tym co sie stalo i stwierdzila,ze sie z nia ozenil i dopiero na.drugi dzien rozwiodl

ocenił(a) serial na 8
Marg_

na taką promocję to musiał być rating wysoki.... w końcu to ulubiona para Turków...
a właśnie coś czytałam, że wszyscy wieszają psy po Omusiu.... a on pewnie musiał odreagować jak go wszyscy w bambuko robili....

Margoargo

cóż, premierowy odcinek Sezonu na miłość tez był fajny, pełen różnych emocji, dobrze zapowiadający nowy sezon, a potem lipa :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie a potem było odgrzewanie kotletów.... i zdaje się, że w KA tez tak może być..... bo skoro Neriman robi znowu wynajem....

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No tu sie cudow raczej nie spodziewam...ale sie zobaczy moze...
Ni ale zdycham,jak czytam,ze teraz to tak zle bo omus taki podly i jak mogl,bo przeciez defne taka niewinna jest

ocenił(a) serial na 8
Marg_

jak mnie tez wkurzają te komentarze, że jak Omuś mógł się fochnąć na Defne no żesz.... ta idiotka myślała tylko o tym, że wszyscy wkoło byli cacy a Omuś dostawał najbardziej po dupie.... a teraz biedna, bo ją zostawił..... trzeba było wszystko postawić na jedną karte w 23 odcinku i wtedy powiedzieć o wynajmie.... ciągle mam o to żal do Meric.....

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ehh kocham moj telefon, no i nie postawil naszej biednej malo szczerej defne w zlym swietle... mialaam dokonczyc
Jak sie nie odezwe to telefon mi zdech

ocenił(a) serial na 8
Marg_

No patrz Defne walnęła mu taką szczerością, że powinien odwrócić się na pięcie i zwiać od razu ze ślubu, a on nie chciał robić siary, to się ożenił by się rozwieść ..... szkoda tylko, że Meric nie poszła w żonę Omusia z Włoch... hahahhaa to było by ciekawsze....

Margoargo

ciekawa jestem, kto by grał włoską żonke omusia :D
mam nadzieję, że jakąś ładną by wybrali, żeby defne szlag trafiał hahhaha :D
a matką tej żonki Monica Bellucci ;)))))