Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
No ja mam imprezke pod nazwa zmiana kraju ;) to niby udalam,ze sie kimlam... Ale zobaczymy,co to bydzie
Ubolewam,ze miasteczka outlerowego nie odwiedzimy...tylko primarka ;)no ale coz poradzic
hahaha no oczywiście, że nie.... zresztą widzisz oczy ma trochę żabie... myślę, że ma problemy z tarczycą niestety....
nio jak masz problemy z tarczycą to możesz mieć tak zwany wytrzeszcz oczu.... sorry tak mi się skojarzyło...
Aj Marg tylko komp pomoże CI się odnaleźć;)
Udanego pobytu ;)
Ja spadam spać dobranoc ;)
Defo powiedziała do Omera nie boje się i odcinek się skończył :D
Dzięki że ze mną wytrwałyście :d
no dokładnie... niezły sajgon tu mamy haha ;D
ale mi akurat chaos nie przeszkadza :DDDD
Polecam się :D
Przynajmniej mi się nie nudzi jak to oglądam bo większości i tak nie rozumiem :D
Hahaha... i teraz caly tydzien bedzie myslenie co dalej xd a noz ja cmoknie xd
Hmm, no ja watpie w jego zdolnosci bez sciany... choc sciana to byla w pierwszym sezonie... mogliby cos zmienic
Tak, zdecydowanie. Chlop zawsze chcial ja "zlapac" co by mu nie nawiala, to jak on poradzi sobie bez filaru...
No jesli widzialas koncowke poprzedniego,to krzepe niby ma,ale Defne sie waleczna zrobila... I sie wyrywa
Mam dla was niespodzianke
fragman już jest...
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/56-bolum-fragmani
za niedługo pewnie będzie przetłumaczony :d
No wiecie on rok poscil,to teraz chce nadrobic ;)
heh i wychodzi na to,ze sie zadzieje w kolejnym odcinku... juz czytalam jak po angielsku przezywaja,ze jak nic bedzie calus
oj te turki i tak w tych serialach się tak całują że konajcie narody ręce opadają...
dokładnie, zamiast pocałować się porządnie i namiętnie, to tak się boją tego całowania, jakby parzyło hahahaha :D
jakby mieli jeża całować :D
Vanessa jak oni się od dotykania w ręke peszą to co my możemy od nich wymagać, szału nie będzie :)
Maja problem,bo jak za duzo pokaza to maja problemy... to co nas to smieszy, a dla nich to juz duzo