Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
Siemanko ;))
u mnie identycznie, leje bez przerwy... aż robić się nic nie chce.
miłego poniedziałku ;)))))
z tego co widać na 2 fragmanie 55 odcinka to tak :D
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/55-bolum-2-fragmani
czyli porzuca szaleńcze imprezowe włoskie życie i powraca do dawnego umusia zewnętrznie i wewnętrznie :D
Jak zawsze sie na mnie darła, jak to ona... Tak to już jest :D Nie no znośnie, nie dogadałyśmy się co do zakresu prac kosmetycznich,ale jest dobrze
Witajcie ;)
wpadłam się przywitać wieczorową porą .... teraz muszę poogarniać relane życie , ale plan jest, że wrócę za jakąś godzinę ;)
ooo
Vanessa, fajniutki ;))))
uwielbiam jego mimikę...ach ;DDDD
jak dzień minął? :))
dzień deszczowy jesienny smutny ;(((
ale jest plus tego szarego dnia - zdobyłam dziś nową umiejętność, nauczyłam się robienia gifów :D
Ten gif jest zrobiony przeze mnie i zamierzam go wstawić do mojego podpisu na teleforum :D
no pogoda koszmarna... jeszcze jak sobie pomyślę o powrocie na uczelnie... o matko :dddd
oooo, brawo ;)
jestem pełna podziwu haha :D skąd się nauczyłaś robić ?:D
kiedy wracasz na uczelnię? myślałam że już dziś :D
haha poczytałam trochę kiedyś w necie o robieniu gifów, o tym że są różne stronki do tego, itp. itd.
Dziś postanowiłam się za to wziąć i spróbować :D
weszłam na angielską stronkę imgflip com, popróbowałam i zrobiłam gifa :D
potem założyłam konto (oni tak tam radzą na tej stronie, że najlepiej założyć konto i tak robić gify) i porobiłam kilka gifów :D linki zapisałam sobie od razu na kompie :D
kilka jest z Ayazem :D
https://i.imgflip.com/1bp1ug.gif
https://i.imgflip.com/1bp1zw.gif
i z Berkiem dwa :D duży i mały :D
duży co Ci podałam i mniejszy też jest https://i.imgflip.com/1bp3mu.gif
na szczęście mam taki plan, że dopiero w środę zajęcia...ogólnie nie narzekam, tylko denerwuje mnie wieczne kończenie zajęć o 20... cóż poradzić :P
te z Ayazem też fajne ;) kurczę, muszę kiedyś spróbować zrobić ;)
jak jeszcze będziesz jakieś mieć, to wrzucaj tutaj, chętnie obejrzę :D
oooo to jeszcze jutro masz spokój :D
z Ayazem jeszcze taki dłużej trwający :D https://i.imgflip.com/1bp2zr.gif
na razie nie planuję robić nowych gifów, ale kto wie, umiem już więc jakby co to jeszcze jakiś zrobię, oczywiście podrzucę :D:D
ale Ayaz ma tu nadętą minę :D pamiętam dobrze tą scenę...Oyku chyba wtedy o Mete nawijała :PPP
dziś leci ten głupi program... ślub od pierwszego wejrzenia... może zerknę na to hmm ;p
Włoski Ayaz :D
no ta Ayaza nadęta i zazdrosna mina właśnie przeogromnie mi się podoba hahaha :D
szukałam w necie gifów z tej sceny, owszem były, ale nie było tego konkretnego momentu jak ma taką nadętą minę i przełyka ślinę :D
PS. był w tej scenie zazdrosny, że oyku tak jak mówisz opowiada o Mete, a jego boskiego Ayaza ma gdzieś hahahah :D
Kocham ten moment, bo Ayaz/ Serkan był tutaj taki przekonywująco wkurzony i zazdrosny :D
Nazywam ten moment - "włoski Ayaz" --- bo Ayaz wygląda tu jak Włoch, jak taki włoski żigolak, no i jest wkurzony, temperamentny jak Włosi :D
..............szkoda, że w HA taki nie był przekonywująco zazdrosny o Gokce ;(((
zerknij na ten program jeśli chcesz haha :D to mi opowiesz :D:D może cyrki będą hahahaa :D
włoski Ayaz.... ahahah.... ale wymyśliłaś :D
no mi też podoba się ta mina.. zawsze lubię wątek jak główny bohater jest zazdrosny...robi głupie miny i się dąsa :D
w HA wyszło z niego niestety prawdziwe drewno ;)))
okej, nie ma sprawy :D widziałam zwiastun... zachęcający to on nie był... naszego rolnika nie przebije... zwłaszcza wczorajszego odcinka :DDDDD
No , no Siostra ;))) zdolniacha z Ciebie :)))
A w tej scenie tez mi się Ayaz podobał.... to było 100 % faceta w facecie, by potem stoczyć się do 100% kapcia w kapciu ;)
a to głupota wiesz przecież ;) na razie mam względne luzy to sobie nadrabiam tureckie seriale.... hahahha;)
właśnie lukam na pokój 309 - mnie należy leczyć.... hahahaha
"właśnie lukam na pokój 309 - mnie należy leczyć"
hahhahaha a propos pokoju, to nam przydałby się pokój bez klamek hahahahha :D
oj przydałby się hahahah ale z dostępem do internetu ;) hahaha;))) nielimitowanego ;)
hahaha i wrzeszczymy dawać światłowód i laptopy, bo jak nie to zaczniemy Wam tu snuć takie opowieści tureckie, że zamienicie się z nami miejscami hahahahha;)
hahahhahahhah :D
a oni nie chcieli, a my zaczęłyśmy im opowiadać jak Szeherezada i zafundowałyśmy takie Tysiąc i jednej nocy :D
hahaha a oni po 10 nocach... stwierdzili ło matko z córką dajmy im te internety, bo nas wykończą , największym wariatom się nie udało, a im tak :)
właśnie zerkam na ten program... szczerze mówiąc.... słabizna... mają stworzyć 3 pary, potem wezmą ślub, ma się nawet odbyć noc poślubna... a po miesiącu albo się rozwodzą albo zostają razem...
były urywki wypowiedzi facetów, jakiej kobiety szukają... najlepiej żeby wyglądała jak modelka Victoria secret... no padłam... jakie wymagania... :p
hahaha... no zgadnij jak wyglądają.... chyba nie muszę pisać :D
ankiety co wypełniali to takie szczegółowe... były np. zdjęcia różnych biustów i faceci mieli wybrać, który im się podoba...
ale tępy program :P
powyżej do Giny napisałam jak to zrobiłam :D
no chyba ze chcesz więcej szczegółów ?? to na priv Ci napisać ? :D