Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
Witaj,
odcinki można obejrzeć na FB
https://www.facebook.com/Kiralik-Ask-Napisy-PL-474133036122571/
Jak juz znalazlam chwile,to oceniam xd teraz mam w planach tureczyzne ocenic..
Chodźcie do nowego wątku jak i ja jestem ha ha
Teraz Ja ide sie poogarnieć,ale nie martwcie sie jeszcze tu wrócę :))))
U nas ostatnio to norma... miałyśmy chwilowy zastój jak jedne wątek prawie miesiąc zapisywałyśmy, ale teraz mamy atomowe przyspieszenie ;)
Wróciłam ,ale mam zamiar wziąść się za KPA :))))
Dokładnie na Nas nie ma mocnych :)))
My się już w żadnych standardach nie mieścimy ;) szalone kobiety z nas:)
Ja mam jeszcze Sile do nadrobienia, ale chyba w tym tygodniu to zrobię, bo dziś już nie...
Hello w nowym wątku :D
ja już po obejrzeniu rolnika :D
co za akcja u jednego rolnika... dramaty jak w telce latino haha ;)))
i to od razu pierwszego dnia :D
i po co jej się było tak błaźnić w tv? wstyd na całą Polskę haha ;))
ten program mnie rozwala :D
ona w ogóle tam nie pasowała jakby z innej bajki była...
a ten co gęsi ma tragedia się u niego stała pies zjadł królika :D
no dokładnie... nieźle postrzelona była... od początku było to widać :D
haha widziałam... gość się nawet nie przejął... a piesek sobie mięsko przeżuwał... ohyda... a oni obok jeśli sobie śniadanko... o ludzie :D :D
jutro się ogarnę, to coś naskrobię :D
ale ogólnie niezłe jajca ;p
najstarszy rolnik zabrał taką Łucję na randkę na polowanie... siedzieli sobie razem w budce i ona cały czas go pytała czy mu się podoba itp.. on stwierdził, że na tą jedyną na pewno jej nie wybierze... i jak każdy facet woli młodsze :D babeczka tak się wkurzyła.. powiedziała, że wyjeżdża... wielce obrażona, nawet patrzeć na niego nie chciała... ogólnie stwierdziła, że go nienawidzi haha :D
brakowało tylko tekstu z amerykańskich filmów: tylko nie mów... zostańmy przyjaciółmi :D
haha
no dokładnie ;))
a który z kandydatów najbardziej Ci się podoba? :)
Vanessa lubi Szymona i Marka, mi w sumie żaden... ale z nich wszystkich to Szymon wizualnie najlepszy chyba haha.
a jak się przed obiadem modlił, babczeki nie wiedziały co on napieprza, ja zresztą też nie mogłąm nad nim nadąrzyć AMEN tylko zrozumiałam
a faktycznie.. jakoś mi to umknęło haha ;DDD
jeszcze jak je do siana zagonił... i jego złota myśl" młode są, zdrowe... niech robią"
haha prawdziwy gentleman :D
gentelmen jakich mało... tylko brać, niedoszłego księdza, chyba bym oszalała, jak dostałąm bierzmowanie to powiedziałam jeden tekst i na razie mi tak zostało "Duch na mnie zstąpił i mnie Bóg opuścił" bo do kościoła nie chodze, chyba że musze
zdecydowanie :D
tam najładniejszy to ten koleś co "zawsze okazje wykorzystuje" u tej rolniczki
aaaa, wiem który :D
taki bajerant :D
on to napalony dopiero... ale przynajmniej się stara :DDDD