Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
a ta laska co zgubiła zaczep, oj masakra już jestem skreślona ajajaj tragedia
i od kiedy kopytka to pieroszki eee :D
to były jednak kopytka? tak mi wyglądało... ale one cały czas o tych pierożkach nawijały... może tak na wsi wyglądają pierogi hmmm.... :D
i oczywiście musiała ulepić w kształcie serca... jakie to romantyczne o matko...
ja też kiedyś zrobiłam kopytko w kształcie serduszka ale to robiłyśmy z sąsiadką a wtedy był fan na reklamę orange serce i mózg to zrobiłyśmy serce i mózg i jeszcze coś zboczonego :D
hahaha trauma przy skubaniu gęsi. no leżę nie wstaję sorry ....
świetnie komentujecie tego rolnika pluję ekran ze śmiechu ;)
no powaga :D
jeszcze mi się jedno przypomniało.. dziewczyna zobaczyła bociana i taka zachwycona mówi, że bardzo lubi ptaki... a gościu sobie brechta... hmm ciekawe czemu ;))))
bo ja z tak bliska nie widziałam nigdy bociana och
normalnie urzekła mnie jej opowieść:d
hahahahah, dobre ;)
dla tego bociana to warto było zgłosić się do programu... teraz już na pewno jest spełniona ;p
ach ten bocian... u mnie to norma ale skoro ona bociana z bliska nie widziała, to pierun wie czego jeszcze :D
haha
otóż to :D
ma przynajmniej kobita frajdę :)))
a w kolejny odcinku znowu ktoś odpadnie... ciekawe kto pójdzie do odstrzału... coś szybko pozbywają się kandydatek...
hahaha po tych Waszych komentarzach chyba zacznę oglądać tego rolnika... tam kabaret odchodzi niezły ;)
hahaha oglądaj to już będziemy w 5 komentować rolnik szuka zony w wątku o kiraliku hahahah takie rzeczy tylko na filmwebie;)
Dobra dziewczyny, prawie mamy poniedzialek...ja sie zmywam do napisania ;)
Dobranoc
hahaha bo seriale to jedno co się Turkom nawet udało :)) hahaha chociaż seriale, jak seriale, ale ciastka tureckie mnnnniam ;)
przetłumaczyli część wywiadu z OzSer
prowadząca " Teraz pokażę wam zdjęcie Mete. Jaką rolę odegrał w waszej historii? "
................ leżę z tego hahhhahahhaa :D No tak, Mete taki ważny bohater KM ;)) Jeszcze jego zdjęcie w programie pokazują ;))
NO nie mów.... szmapet najważniejszy......
hahahah na miejscu Ozge bym powiedziała.... oj bardzo ważną rolę odegrał zwłaszcza jak waliłam go łopatą w głupi łeb ;))))
Felieton z Rolnika :D
krótki, bo co najważniejsze, to już dziewczyny napisały :D
było skubanie gęsi jak u Ciebie Margoargo hahahah :D
panie posprzątały w kuchni Marka, hahaha przynajmniej ma darmową pomoc domową :D
wcześniej w poprzednik odcinku jedna pani sprzątała kuchnię, a jeszcze wcześniej mu meble skręcały :D
ten bogobojny szymon kazał paniom sprzątnąć kupę krowy :D
i powiedział, że dla niego to nie jest zwykła kupa, tylko złota kupa :D jakoś tak to powiedział hahaahah nawet w kupie doszukuje się wyższego piękna :D
ci faceci sylwii jacyś tacy podobni z wyglądu do siebie hahaah :D
Zbyszek ostro pojechał z łucją :D:D
hahah dzięki za felieton ;)
tak mnie dziewczyny rozśmieszały tymi komentarzami, że chyba z ciekawości zerknę za tydzień hahaha;)
Hello, w ten deszczowy poranek. Jestem nie wyspana,bo poszlam spac przed 3 wstalam po 6 nie mniej jednak zycze wam udanego dzonka, do napisani ;)