Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
to tak jak u mnie... :)
masz czas na jakieś seriale?
ja ostatnio tez zerkałam na finał Icimdeki firtina... i niestety się rozczarowałam... chyba nawet nie chciało im się scen dokręcić i zostawili wszystko tak jak jest... szkoda... chociaż jakby mieli walnąć ślub, bliźniaczą ciąże i bóg wie co jeszcze to sama nie wiem co gorsze :D
ja zobaczyłam, ten finał i jestem mało inteligentna...bo za nic nie skumałam o co tam chodzi xD
ja obejrzałam sobie jak pisałam azjatycki serialik, całkiem okey...
ja sama tego finału do końca nie ogarniam... resztę trzeba sobie samemu dopowiedzieć? :D
ooo, mi nie podchodzą azjaci w ogóle więc ich produkcji nie oglądam :ppp
ten azjatycki, co ja widziałam no czasem potrzeba takiej lekkiej odskoczni :P
a co if... może i mieli jakiś pomysł,ale cóż wyszło jak wyszło :D każdy sobie może po tej końcowej scenie coś dodać... no może jak zobaczę to z jakimiś literkami, które zrozumiem,to może ogarnę :D
no racja... nie można w kółko tylko tych turków oglądać... :DDD
ja uważam, że ten serial miał mały potencjał... ale źle to realizowali i skończyło się klapą... a Yusuf też się nie popisał, trochę był drewniany jak dla mnie :))
ja aż tak się na serial nie przyglądałam :P i grę ot zobaczyłam kilka scen z finału i tę pamiętną końcowa :P ot, tak serial :P
a azjaci, przecież to ojcowie tureckich seriali :D
ja tak przeleciałam wszystkie odcinki... ale to głównie na przewijaniu polegało :)
hahah, a no tak... racja :DDDD
raczej tak, na tę chwilę nic mnie aż tak nie urzekło...cobym znajdowała 2 godziny na odcinek
teraz na wiosnę będzie wysyp seriali u Turków.. w sumie już się zaczął... może coś się znajdzie :DDD
zmykam na dziś.
Dobranoc :) kolorowych :)
Hej;)
Tak wczoraj nareszcie pogadałyśmy dłużej niż 5 komentarzy. Budzimy się ze snu zimowego to dobrze.
Miłego popołudnia, może wpadnę wieczorem. A teraz niestety praca wzywa....
Do miłego zaś :)
Hello :)
Znowu cisza na forum :) śpicie czy co???
zapodam Wam scenę paprykową z OK..... achhhh chciałabym być na miejscu ;) Selvi :) od 1.36.00
https://www.youtube.com/watch?v=wXRM6wPlKbU
aaaaaaaaaaa Engin przeuroczy :D
nie to co ten bezpłciowy Murat z Ceny miłości :D
dobrze że sobie Selvi palca nie ucięła, bo tak ja zaabsorbował prot :D:DD
Prawda Engin to czysty sex :) uwielbiam go ;)
hahah masz rację przejrzałam cenę miłości i normalnie oprócz przyjaciela co prowadzi bar tam nie ma na kim oka zawiesić;)
z teleforum newsy o OzSer :D
Ozge znowu zrobiła sobie grzywkę jak miała w 2 serii KM ;)
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/p750x750/17332443_27376 5226380102_1921952548760059904_n.jpg
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s750x750/sh0.08/e35/17332415_42103 8254895967_1042876007167557632_n.jpg
Ozge gra w filmie właśnie z bezpłciowym Muratem z Ceny miłości :D hahaha ale jej partnera dali :D
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/17439226_17599 53314314817_8077201232994762752_n.jpg
hahaha Serkan niezmiennie styl na żula ciąg dalszy....
Ozge się grzywką odmładza i wygląda jak gimnazjalistka ;) turecka oczywiście ;)
z bezpłciowym Muratem to serial czy film?
z Muratem to film.
Premiera dopiero w 2018 r.
Podobno rola Ozge jest malutka, ale nie wiadomo, czy to prawda, czy może jednak rola jest większa.
Serkan chodzi sobie wszędzie z Ozge, a dlaczego mój Berk Cankat nigdzie mnie nie zabiera ???? :D
hahhaa niech Ozge uważa bo mogą ją wyciąć jak Karolaka ahahhaha ;)
No właśnie co ten Berk tak zapomniał o Tobie karygodne :)
hahahaha albo jak wycięli Izę Miko w "Starciu tytanów" :D
ale ten Murat jakiś nijaki, aaaaajjjjjjjjjj Hakman by go przyćmił całkowicie (gdyby chciało mu się grac :D) Już go sobie wyobrażam jako szefa mafijnej rodziny :D
dokładnie ;)
właśnie Hakman boss mafijny i już mam ciary ;) a tem murat ciepłe kluchy ;))) hahhaa ale jednak najlepsze jest to, że Murat i Yasemin spotkają się dopiero jak ich syn będzie miał chyba ze 3 miesiące hahhaha;) mają Turki polot :)
to dobrze, że nie spotkają się jak będzie miał 18 lat buhahhahah
nie wiem, po co Ozge się tak odmładza grzywką. Przecież ona i tak za młodo wygląda. Wezmą ją do serialu Disneya o dzieciach, dadzą lalkę, misia i do piaskownicy hahaha :D
hahaha właśnie :) oj mają Turki pomysły :)
hahaha robi z siebie lolitkę czy co?
Sorry muszę spadać wiedza wzywa :)
Hello :)
widzę, że letargu ciąg dalszy... oby to szybko minęło ;p
pozdrawiam :)
do zaś :)))
Hejka :))))
Wiosna, wiosna ach to TY :) a my śpimy Kobiety czas się obudzić :)
U mnie co prawda pogoda mało wiosenna :) mgła i zimno...;(
Do miłego zaś :)
Znów ni żywej duszy ?
Pociesze się nawet lekko nadszarpnięta efektem zombie :D
hahaha odmachuję Ci;)
co tam porabiasz :) jak tam Twoje śledzenia instagramowe :) coś sensacyjnego???? u ciastków tureckich?
"odmachuję" - hahaha twoje słowotwórstwo jak zwykle ekstra :D
miałam oglądać serial turecki w necie (albo finałowy odcinek YS albo 4 odcinek Czekając na słońce) ale się zagadałam z Marg_ oraz z inną osobą i nic z tego haha :D
na instagramie nic ciekawego ::D
Mój Berk Cankat od finału YS nie wrzuca absolutnie NIC.
Naprawdę nie rozumiem go. Tyle kobiet się nim zainteresowało, zaledwie po 4-odcinkowym serialu. A on nie raczy wrzucić jakiegoś selfie. Jest fotogeniczny, to cyknąłby sobie coś. Ciołek jeden ;((((( Gwiazdor..............
Gokhan Alkan nowa fota. Cały czarny :D Jak jakiś szatan albo cuś :D:D:D
https://www.instagram.com/p/BR_Cb0Vh8fy/?taken-by=gokhan_alkan
Hakman dalej wrzuca pierdoły ;((((
Serkan i jego brat Erkan są w Londynie :D
Serkan całkiem ładnie tu wyszedł :D
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s750x750/sh0.08/e35/17495230_24804 7762333132_1681526756340662272_n.jpg
hahaha a taka wena mnie dziś nachodzi na nowe słówka ;)
Oj niedobrze ten Berkuś taki skromny a taki fajny.... piszę o Cankacie ;)
hahaha Gokhan coś sugeruje, że niby może być Szwarc charakterem ;) coś wygląd bardziej filozoficzny niż demoniczny :)
niezmiennie wersja Serkan żul mi nie podchodzi....niech się ogarnie, bo jeszcze go uznają za przestępcę....
filozoficzny wygląd bo on lubi filozofowanie hahhhahha :D
wśród tych ciastek chyba nie ma żadnego normalnego :D:D
- Gohkan filozofuje jak potłuczony :D
- Hakman jest leniwy i miga się od pracy
- Serkan lubi łazić zarośnięty jak żul
- Berk Cankat nie raczy poświęcić minuty i wrzucić selfie dziewczynom do netu.
Po drugie, twierdzi że do tej pory (32 l.) jeszcze nie był prawdziwie zakochany i nie czuł bólu rozstania (w tym artykule co kiedyś podsyłałąm :D) Następny jakiś kapryszący dziwok, który nie wie, czego chce :D:D
przystojniaki i dziwaki w jednym :D:D
hahaha "przystojniaki i dziwaki w jednym :D:D" hahhaa mieszanka wybuchowa ;) albo niewypałowa ;)
cóż, absolutnie każdy człowiek, nawet najatrakcyjnieszy, ma jakieś wady i nie ma nikogo idealnego :D
dobra, mniejsza z ich charakterami, pal licho, ważne że jest atrakcja dla oczu :D co byśmy zrobiły bez ciastek tureckich ??
Odpowiadam : NIC ;)
dokładnie ;) nie ma ludzi idealnych , bo każdy ma jakiś defekt ;)
oj tak cieszmy oczy ich urodą ;) bo u nas ciastków polskich jak na lekarstwo ni ma na kim oka zawiesić ;)
a tak to chociaż cukrzyca serialowa od ciastków tureckich nam grozi ;)