PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 572  oceny
8,2 10 1 572

Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

zapraszamy na dyskusji :)

6

Matka Gulcu to już przeczuwa, ze Savasz nie tylko z poczucia winy pomaga Meryem ;))) właśnie ci dobrzy zawsze muszą dostać po duupie...

Ja się na razie waham czy będę oglądać na zywo.... bo znowu zrobią 3-4 sceny z Yagizem i Hazan... i z całego odcinka warte obejrzenia będzie 5 minut ;)

pamiętasz sławetne 30 sekund z 12 odcinka....a wiesz, że17juz jest cały przetłumaczony ;)

Margoargo

Brawa dla matki Guclu :D
W końcu wychowywała Savasa więc zna go doskonale... widzi, co się z nim dzieje :D

no ba, ja jestem pewna, że tak będzie, więc jak wrzucą odcinek to przejrzę sobie na spokojnie :D ale relacją na forum będę sobie podczytywać na pewno z ciekawości :)

pamiętam... co za posucha była wtedy, że musiałyśmy zachwycać 30 sekundami hahaha :) wiem wiem, ale też jeszcze nie zerkałam...

Brawo, brawo.... teraz się im dostanie wszystkim za kłamstwo o pracy Meryem...

właśnie nie wiem czy mi się chce oglądać na żywo jak tyle trupów za zapychacze robi.... chyba też obejrzę na YT.... choć jak siebie znam, to jednak wlezę na lajfa.... tak mam teraz z adini sen koy... tylko zehra już mnie dokumentnie wkurzyła... i nie będę już oglądać na zywo...

hahaha właśnie 2 strony analizy 30 sekundowej sceny... a teraz jak nam pokazują Yagiza ocierające łzy Hazan.... to psioczymy i traf tu za nami ;)

Margoargo

No niestety... ale chciałam dramy to mam za swoje... hahaha znowu na następnym odcinku będę sobie rwać włosy z głowy, ech :P

ooo, nie gadaj, czym Cię tak wkurzyła? coś wspominałaś, że nie chciała pocałować prota.... czy jest coś jeszcze?

kobieta zmienną jest... nam to nie w sposób dogodzić jednak hahaha :)

hahaha wykrakałaś sobie dramę to nie psiocz teraz ;)))

a idź o jakim całowaniu piszesz zrobiła się z niej taka bezwolna osoba słuchająca swojego ojca jak potłuczona... normalnie mózg jej wyparował... uzależniła się od ojca... i chodzi jak na smyczy... jak tatuś kazali, że ma się nie spotykać z mężem i mają się rozwieść... to ona dokładnie to robi....ale temu tatusiowi staremu capowi, nie pisnęla słówka, że kocha Omera... tylko beczy po kątach na fejsie mamy jej płaczu i jej ojca po kokardkę.... jak słyszymy babam to rzygamy tęczą ;)

Gina a w poniedziałek widzimy się na lajfie pana Niepokojącego ;)))))???

Margoargo

Myślę, że tak :D jeśli nic mi nie przeszkodzi to powinnam wyrobić :D
Czyli Ty też się szykujesz na oglądanie? :)))

wiesz jak mi obowiązki pozwolą i będę w domu... to popatrzę ;) co to za niepokojący prot będzie... Ibrahim gra w takim serialu reakcja komandosa... nawet widziałam kawałek.... jest przetłumaczony na polski...

Margoargo

i jak tam wypadł ? :)

powiem Ci mało go oglądałam muszę zobaczyć chociaż jeden odcinek... bo na razie wysiadł z helikoptera na statku wojennym i poszedł do dowództwa... ale w mundurze moro.... mniód ;)

Margoargo

haha, w końcu mundur dodaje uroku :D

za mundurem panny sznurem ;)

Margoargo

święta prawda :D

uciekam spać... mój mózg ma dość po tym co zaserwowali dziś :p Dobranoc :)

Ja tez idę spać ;) bo ledwo na oczy patrzę ;)

Dobranoc ;)

Margoargo

Hejo :)
zapomniałam dziś opowiedzieć o jednej scenie z protami z wczorajszego odcinka... tej co była pokazana w drugim zwiastunie... Savas wcale nie powiedział Meryem, ze będzie na nią czekał, tylko że piekarnia będzie na nią czekała hah:P ( bo wcześniej wspomniał o tym, że jest już skończona i mogłaby tam wrócić, ale ona dalej nie chce przyjąć). A potem ona, stwierdziła, że on szuka czegoś co mogłoby ją zatrzymać... a on "to nie to, naprawdę nie to"... i takie długie, wymowne spojrzenie na nią... nie wiem czy Meryem wreszcie zacznie coś kumać ( czy ona jest ślepa??? nawet Oktay już zauważył, że on jest w niej zakochany) bo tylko złapała go za rękę i spytała, "dlaczego więc"... ale on nie odpowiedział, pożegnał się i poszedł... To była jedyna ładna ich wspólna scena jaką mieli w tym odcinku, polecam :)))))))))))
Jeszcze były fajne sceny z Savasem, jak np. się martwił o Meryem... wręcz odchodził od zmysłów, a potem pod jej domem na nią czekał hahaha

Zobaczę te sceny ma nadzieję.... co prawda oglądanie odcinka na kanale D to masakra, ale może znajdę kawałki scen na YT...

Margoargo

może jest na youtube nie patrzyłam jeszcze.
ale tu masz odcinek w 3 częściach jakbyś chciała , chodzi bez zacinania.
http://www.hdegedizi.org/meryem-11-bolum-izle-11-ekim-2017-full/

Witaj Siostra ;)
Dziś relacja z 6 obejrzanego odcinka ;)))))
Savasz i Gulcu na tropie ;)))) co za para detektywów, a jaka przenikliwość Savasza;) piekielnie inteligentny jest ;)))) achhh jak mnie rajcuje ;))) inteligencja u faceta ;)
No i bierze cię Savasz już bierze.... ochroniarz Mereym z Ciebie pierwsza klasa.... no i te twoje mini zamyślenia jak widzisz słońce i Mereym w komplecie ( przypomina ci się sen;)
Gulcu.... te twoje miny i teksty... zwłaszcza jak Savasz coś robi dla Meryem mówią wszystko ;)))
Mereym;..... kobieto proszę... nie wierz tej gnidzie..... jesteś na dobrej drodze ;)))
Oktay- co tu mówić.... przegnida do potęgi n-tej.... ale co trzeba przyznać rozgrywa koncertowo.... oby było w tym serialu nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka....
Beliz.... ja mam tylko nadzieję, ze ty robisz sobie dossier oKtayowe i użyjesz go w odpowiednim momencie....
Selma- idziesz w dobrą stronę, ktoś musi kopać po duupie Mereym, żeby wierzyła Savaszowi ;)
o matce Oktaya.... powiem tak normalnie gnida... i powiedzenie niedaleko pada jabłko od jabłoni jest tu jak najbardziej na miejscu.
Derin....... hahahahha oglądaj zdjęcia i się zaczynaj cieszyć ślub w drodze..... tylko co to za ślub.... zapamiętaj nigdy nie będziesz dla Savasza kimś wyjątkowym..... bo on kochał Sevicz, a teraz po cichutku , pomalutku do jego serca wchodzi Mereym.... i sorry kobito serce Savasza już zajęte;)))

Margoargo

Dzięki za relację :) świetna :)
Savasa inteligencja też mnie rajcuje :))) gość naprawdę ma łeb :) nikt nie jest w stanie nim manipulować :) zawsze myśli samodzielnie... genialny jest :)
dla mnie ten odcinek w ogóle był przełomowy, bo nie dość, ze Savasa zaczęło brać, to Meryem zaczęła patrzeć przychylniejszym okiem na niego, a nawet zaczęła go wtedy ciut lubić? a może sobie wmawiam? Nie mogę rozgryźć tego... od którego momentu przestał być jej obojętny...

Może od bawienia się w ochroniarza.... czy wcześniej...

Margoargo

Może... w sumie to już jej zaimponował przed domem Turana jak wyszło, na jaw, że miał rację z tym co mówi... i chyba wyglądała na zmartwioną jak go policja zabrała... albo widzę, co chcę widzieć haha :)

Może, może.... czytałaś priva privów... ;)))

Margoargo

tak, tak :)
Ten zwiastun mnie całkowicie podłamał :(
Ten padalec Oktay coraz bardziej mnie przeraża, napuści Meryem i szykuję się piękna drama... bo nie wierzę, ze ona tak łatwo wybaczy takie oszustwo... Savas niech lepiej zaszyje się gdzieś na kilka dni :P dopóki się ona nie zrozumie, że nie mieli złych zamiarów...

Nie jojcz... chciałaś dramę masz dramę hahahahha;)))

Oj Oktay to prawdziwy czarny charakter......oj namiesza znowu Meryem w głowie....chociaż Savasz nie chowa głowy w piasek tylko tłumaczy się Mereym... więc zobaczymy....

Margoargo

hahaha :D Dzięki za podniesienie na duchu :D
wiem, ale przynajmniej nudno nie będzie, to pewne :P

Postać Oktaya jest świetnie napisana... facet non stop spada na cztery łapy... fenomen... wszystko mu płazem uchodzi...

Ja też liczę, że głowy w piasek nie schowa... choć niby jej obiecał, że jak wyjaśnią tą sprawę z jej ojcem to więcej nie będzie musiała go oglądać ( to po tym jak ona powiedziała, że nie chce go więcej widzieć)

hahaha nie jak pocieszenie siostry nie ;))))

Dokładnie ten czarny charakter jest tak wredny, że nic go w tym serialu nie przebije...no i aktor co trzeba przyznać gra dobrze, powiem Ci, że każdy z aktorów w tym serialu gra naprawdę dobrze.... no może ciągła zmiana sióstr savasza trochę dziwna, ale reszta nie mam zastrzeżeń ;) po Savaszu Gulcu wiedzie prym te jego miny;)

Coś Ty on niby zniknie, a ona się opamięta i będzie go szukać ;) tego chcę ;)

Margoargo

haha, a jak :D niech mnie jeszcze z Fazilet dobiją w sobote, to zawał u mnie gwarantowany haha :)

Zgadzam się, aktor grajacy Oktaya odwala kawał dobrej roboty, szacun dla niego, w 10 odc był genialny.
hahaha, zgadzam się, honorowe drugie miejsce dla Guclu, równy z niego gość :D
Mi z obsady nie pasuje tylko ta aktorka, grająca obecnie siostra Savasa ( ta pierwsza była the best) .. w ogóle jej postać to porażka, słodka, głupia pannica, która myśli, że żyje w bajce... jakim cudem jest rodzoną siostrą Savasa to ja nie wiem... w ogóle mózgu nie używa... ten brat Beliz owinął ją sobie wokół palca...

ooo, świetny myśl.. szkoda, że Turki an to nie wpadną... mogli by się zamienić rolami... niech teraz Meryem się trochę pomartwi i go poszuka... ale marne szanse, Savas nie z tych co uciekają... no chyba, że po tej akcji z ojcem... kurde, fajne by to było...

Przed sobotą zapodaj sobie rezene ( tureckie ziółka uspokajające ) i będzie git. Po prostu nie dajmy się zwariować, bo zagmatwać w fragmanach mogą tylko Turki i się potem cieszą z wysokich reytingów ;)
Zobaczymy Caglar jak zwykle będzie świetny w roli yagiza a reszta będzie starała dotrzymać mu kroku ;)))) hahahah;)

Właśnie tylko siostra Savasza jest słabym punktem obsady... reszta gra jak z nut;)

hahah też byś chciała, żeby Meryem dzwoniła do Savasza a tu cisza.... potem do Gulcu... atu cisza... potem pojedzie do Polonezkoy... i zobaczy Savasza na tarasie zamyślonego...

Margoargo

Rezene... w dużych ilościach... ok, będę pamiętać... najwyżej przedawkuje... będzie na Ciebie :D
W fragman to ja ani trochę nie wierzę... ale nie ważne co, caglar na pewno będzie wyśmienity jak zawsze... o to jestem spokojna :D

Haha... no dokładnie... w głowie mi siedzisz czy co?? Coś mniej więcej takiego sobie wyobrażałam hahah.
Swoją drogą pierwszy raz chyba mamy jakiś polski akcent w serialu tureckim :) (Polonezkoy)

spoko, spoko nie przedawkujesz ;) przydadzą się nam na poniedziałek jak postanowimy obejrzeć pierwszy odcinek czarno białej miłości, bo jak znam życie i Turków będzie z przytupem ;)
Właśnie o Yagiza ( Caglara) jesteśmy spokojnie.... drewno też nas nie zaskoczy czyli wszystko w normie;)

hahah my za dużo seriali oglądamy ;) to dlatego ;)

a nie Polonezkoy było w GF .... Kerim tam jeździł z rodzicami ;)

Margoargo

Oj racja... a we wtorek też się przydarzą... jak zobaczymy jaki reyting nasz pan niepokojący będzie miał... hahah, znów czarnowidztwo mi się włączyło... :D

no nie mów... jakim cudem to przegapiłam... w ogóle sobie nie przypominam :p był tam jakieś sceny? :p

hahaha zobaczymy jakoś wysokiego reytingu się ie spodziewam Soz bierze wszystko...

wydaje mi się, że Kerim zabrał tam fatmagul, albo pomyliłam seriale, czekaj trzeba zapytać Słoneczko ona będzie wiedzieć ;)

Margoargo

myślę dokładnie tak samo... :p

Aaaa, było coś takiego, zaczynam kojarzyć, też jakiś dom i las, tak?

ps. skończyłam liczenie, petycja powędrowała do Ciebie, podaj dalej :D

hahah no zobaczymy jako będzie reyting ;)

to nie to....to Omer z Kara Para Ask zabrał Elif do POlonezkoy.... pomyliłam seriale, bo i tu i tu Engin;)

Margoargo

ok rozumiem, tego akurat nie oglądałam :p

Co Wy byście beze mnie zrobiły ha ha

sloneczkO_1

Marnie byśmy skończyły, marnie, hahha :P

Margoargo

naszło mnie jeszcze jedna refleksja odnośnie Derin... ale z niej kretynka hahha, wyszła na współpracy z Oktayem jak Zabłocki na mydle... knuła z nim za plecami Yurdala, żeby Oktay trzymał Meryem z dala od Savasa... żeby mieć go tylko dla siebie... a tu co? Savas zrywa zaręczyny... no to się przeliczyła biedulka haha

Dokładnie.... ona nie umie liczyć ;))) hahahha i niech sobie zapamięta co by nie zrobiła... słoneczka i tak rządzą ;)

Margoargo

W wolnej chwili zerknij na nowy fragman :)
brawa dla Guclu, w końcu zacznie uświadamiać Savasa... i to skutecznie... bo bidulek chyba w końcu sobie uświadomił, że jest zakochany... oczywiście nie dajmy się zwieść fragmanowi, wielka drama na pewno będzie.

hej dziewczyny :D

Vanessa100

hej kochana :)
co tam u Ciebie ? miło, że wpadłaś :D

może przejdźmy tu :D
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/D%C5%8 2ugie+konwersacje+wymagaj%C4%85ce+przed%C5%82u%C5%BCenia+doby,2930143?page=6

Teraz dopiero widziałam z polskimi napisami..... Gulcu jesteś moim bohaterem co za przenikliwość ;)
Savasz rusza do akcji..... ale to fragman, znowu nas Turki wystrychną na dudka....

Margoargo

Z polskimi tez już jest? oo, ja oglądam zawsze z angielskimi tłumaczą ekspresowo, zaraz po pojawieniu się fragmana :P
Racja kochana, to wiadome... zwiastun to kolejna manipulacja, my się nie podopalamy oczywiście... poza tym nie poszedł do niej wyznać miłość... to oczywiste haha.
Dokładnie... Guclu to naprawdę rządzi, pięknie mu powiedział... brawo, brawo brawo :) uwielbiam go :)

ano Dziewczyny postanowiły wstawiać tłumaczenia zwiastunów...

Wiesz, my za dobrze znamy Turków.. ich zwiastuny robią wszystko... a potem lipa w odcinku... życie..

Gulcu jest rewelacyjny.... a jego miny ;)

Ja nie mam czasu wziąść się za Meryem.
Może uda się coś ogarnąć w przyszłym tygodniu.

Hejka ;) Już dziś po południu widziałam fragman.... robi się ciekawie... a to chwycenie za rękę ;)

Margoargo

chwycenie...a potem to jego spojrzenie, jakby się trochę stresował... genialne :)
jak myślisz, powie jej że to jego ojciec jest zamieszany? bo ja na 99% jestem pewna, że nie...

myślę , że nie powie.....chociaż ... wiesz on raczej tchórzem nie jest.... tylko jemu już za bardzo zależy na Mereym...