PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

tureckie Gadu-Gadu

użytkownik usunięty

dzień dobry, cześć i czołem :)

Margoargo

Hello :)

użytkownik usunięty
Marg_

ok to już się wyjaśniło, czemu gościa nie kojarzysz :D

ocenił(a) serial na 5

przecie lata temu pisałam,że nie wytrwalam

użytkownik usunięty
Marg_

szkoda, szkoda, scena pożaru była the best... taka "dramaturgia", że hoho :DDD

Hej :)

użytkownik usunięty
Mercik95

witaj kochana :)))

My już tak długo ze sobą nie gadałyśmy, że hoho...
Za chwilę znikam bo jutro do roboty idę...
Więc krótkie info o Arasie. Podobno chodzą plotki, że Aras ma zagrać w 2 sezonie Soz, ale ja go tam nie chcę... Z dwóch powodów, po pierwsze serial mi nie podszedł, a dla niego już na pewno będę musiała obejrzeć , po drugie chcę widzieć Arasa jako głównego bohatera w jakimś innym serialu, gdzie tylko on jest główną postacią :)
Następna plotka to taka, że miałby zagrać w jakimś serialu wytwórni Ay Yapim z Melissą Pamuk https://www.instagram.com/p/BWGNnvSlys0/?tagged=arasbulutiynemli Ona grała Asu w KS , piękna kobieta i dobra aktorka :)

użytkownik usunięty
Mercik95

dokładnie... fajnie, że udało mi się na Ciebie trafić :D
rozumiem twoją niechęć... soz to jakieś nieporozumienie... ja obejrzałam 11 z 12 odcinków... to i tak za dużo.... non stop tylko łapanie terrorystów i ta propaganda... porażka...
ale ten serial to teraz taki hicior, ze Aras może się skusić...
ładna ta aktorka :) pasowała by do niego :) ja chętnie zobaczyłabym go w jakimś dramacie o miłości... :)

a jak tam w pracy u Cb? dajesz radę? :)

W robocie tez jest ciekawie... brak ludzi, jeszcze na dodatek urlopy dochodzą, więc to powoduje jeszcze większe braki :D
Jednak to prawda, że teraz to pracodawca szuka ludzi, a nie na odwrót. W sumie to dobrze ;)

użytkownik usunięty
Mercik95

ojoj... to masz ręce pełne roboty... a na jakieś wakacje się wybierasz? :)
z tą pracą to różnie... np. u mnie w mieście (zadupie) z pracą bardzo ciężko... okropne bezrobocie... mało miejsc pracy...ale może w większych miastach sytuacja ma się lepiej ;p

Ja za krótko pracuje, żeby mć jakiś urlop przesługiwał, ale może wyżebram kilka dni i pojadę do rodzinki :)

A ty jakieś plany na wakacje ?

użytkownik usunięty
Mercik95

rozumiem :)
planów żadnych :) zbyt szczupły budżet :)
z seriali tureckich coś oglądasz? albo zamierzasz jakieś nowości ?:DDDDD

Jeśli chodzi o budżet to u mnie też jest zbyt szczupły, więc w sumie i tak bym na wakacje nie pojechała :D Może gdzieś pod namiot, żeby mnie komary zeżarły :D haha

Oglądam Córki słońca i Cesura, jeszcze 1 odcinek Icerde mi został. Po Cesurze zamierzam obejrzeć Kara Para Ask. Zostałam fanką Tuby, na dodatek w serialu partneruję jej Engin. ♥ Popytam się jeszcze o opinie Margo i Słoneczka :D

A ty jakie seriale ogarniasz ?

użytkownik usunięty
Mercik95

ja w sumie niewiele oglądam... prawie wszystko mi pokończyli... obecnie zerkam na ptaki bez skrzydeł (kanatsiz kuslar)... taki dramat... bez szału, ale przyjemnie się ogląda... przeglądam też komedię sevkat yerimdar... i w sumie tyle... planuję obejrzeć jeszcze serial ruya, jak wystartuje w końcu :)

Widziałam zwiastun Ruya, ale też bez szału. Za to lubię tą aktorkę. Mam do niej sentyment po KS. Ona w parze z Emirem normalnie wymiatała system ♥ W tym serialu, ona ma być biedna, a on bogaty ?

użytkownik usunięty
Mercik95

nie robi wrażenia pierwszy fragman, ale może kolejne będą lepsze :D
na to wychodzi, że ona to ta biedna.... standard u turków :)

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

Siema.
Ja zobaczyłam wszystkie odcinki KPA. Mnie sie podobał.
To był mój pierwszy kontakt z Enginem i Tubą.
Oboje bardzo polubiłam,dlatego ogladałam GF oraz Cesura ha ha

sloneczkO_1

Moja mama też jest zafascynowana Tubą i Kivancem, i teraz chcę z nimi seriale oglądać :D Powiem ci, że pomiędzy Tubą, a Cesurkiem jest taka chemia, że hoho ;)

A ty co teraz ogarniasz tureckiego ?

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

Na razie tylko Cesura. ( jestem na 29 odcinku )
Chciałam jeszcze zobaczyć Kiz Gunesi,ale nie mam czasu.
Czekam też na Fazilet.

Tak fajne maja scenki razem :))

sloneczkO_1

Ja już uciekam, bo jutro do roboty :D

Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

hejka ;)
A jeszcze z newsów nie dodałaś, że panowie czyli Aras, Engin ozturk, baris Arduc, Tolga wybrali się do Cesme na męski wypad... a Burak z żoną plażuje na Malediwach;)

Margoargo

Racja , dzięki za info, bo widziałam zdjęcia, ale nie wiedziałam co to był za wypad :) Jak tam zdrówko ? i standardowe pytanie, co teraz oglądasz ? :D

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

a wyczytałam na fejsie o tym wypadzie...
zdrowie ok ;) nawet nie narzekam... łepetynka na razie nie boli a to duuuży sukces... na razie widziałam Świetlika po polsku.... no taki sobie... generalnie mogę luknąć na niego. ale bez parcia....

Margoargo

Ja po Cesurze, zamierzam obejrzeć Kara Para Ask. Bardzo podoba mi się gra Tuby, na dodatek Enginek, więc na co czekać, tylko oglądać ;) A oglądałaś KPA ? Bo wiem , że Słoneczko chyba oglądała ? Ogólnie serial jest godny polecenia, czy bez rewalacji ?

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

hmmm Kara para ask obejrzałam I sezon czyli 13 odcinków ;) i czeka serial na to, żebym miała więcej czasu ;)
Generalnie dla mnie bardzo dobry.... Engina ubóstwiam, a Tubę tez polubiłam w tym serialu...
Odcinki trzymające w napięciu i zaskakujące akcje....
Tak Słoneczko obejrzało cały serial

Margoargo

Te nowości letnie zalatują mi KA i KM. To już nie moje klimat.,.. Wolę już chyba jakieś dramy...
Pewnie we wrześniu ruszą ciekawsze produkcje. Co do ślubu Buraka, to widziałam suknie ślubną Ferihy. Pierwsze zdjęcie na jakie trafiłam, to porównanie jej sukni do sukni Neslihan sprzed roku. Jeśli Feriha myślała, ze nikt tego nie będzie porównywał, to się dziewczyna przeliczyła... Ja dla świętego spokoju żałożyłabym inną suknie, bo nie chciałabym póżniej czytać o sobie chamskich komentarzy w necie..

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

oj tak nowości nawet kręcone przez reżysera KA, bo świetlika robi Baris Yos... więc sceny kiralikopodobne mamy jak w banku... zwłaszcza slow emotion....
jakos te nowości mnie nie rajcują... owszem zobaczyłam pierwszy odcinek świetlika, żeby wiedzieć jaki jest schemat i o co idzie gra..a Dolunay zobaczę ze względu na aktora... bardziej niż na Ozge....

Widziałam zdjęcia ze ślubu Buraka, ale nie widziałam porównań z Neslihan...jak się Fahriye podobała taka suknia... to widocznie porównania wzięła też pod uwagę...

Margoargo

Słyszałam opinie, że podobno Feriha i Burak chcą się upodobnić do Neslihan i Kadira. Te info. mnie akurat śmieszyło, bo Burak i jego żonka mają już wyrobioną markę i podrabiać nikogo nie muszą, a Burak to już na pewno...

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

hahaha z czym do czego... jak Burak wymiata wszystkie rankingi ile ma samych obserwujących na insta.... a Fahriye jest zdecydowanie ładniejsza od neslihan....

Margoargo

Burak ma najwięcej obserwujących na insta wsród tureckich aktorów. Feriha na pewno jest ładniejsza od Neslihan,ale Neslihan aktorsko bardziej mi odpowiada :D
Ale tutaj pełna zgoda, o żadnym papugowaniu nie może być mowy.

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

No ba Burak to ciacho ;) więc ilość obserwujących mnie nie dziwi... nie widziałam neslihan w akcji, bo nie oglądałam Kara Sevda.....

Fajnie się gadało ale muszę już znikać

Margoargo

Ja idę lulać :D

Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 5

nie moja wina, będę żałować lata

Marg_

Hej :)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Dzisiaj humorek dopisuje, czy nie za bardzo ?

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

zmęczona jestem, to humor jest jaki jest :D cudów nie ma i raczej już nie będzie :D

Marg_

Z tym zmęczeniem to cię rozumiem.. Ja dzisiaj zaczynam miting 3 dni z rzędu po 11 h :D N dodatek brak ludzi, a jeszcze urlopy nadchodzą ...

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

uuu no to mało sympatycznie jest

Marg_

Jednym słowem dramat :D A ty jakiś urlopik planujesz ? : D

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

Nie wiem, może nie mam pomysłu na jakiś urlopik

użytkownik usunięty
Mercik95

zmykam spać.
lekkiej pracy jutro :)

Dobranoc :D

użytkownik usunięty

jutro oprócz dolunay startuje jeszcze jeden nowy serial stacji fox :)
podrzucam zwiastun...
https://www.youtube.com/watch?v=KUiVaHDXY10
oj słabe to jakieś... a wąsy prota... zostawię to bez komentarza :)

ocenił(a) serial na 5

Jutro ta od zupy ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dokładnie Oejejku w akcji...no tfuuuu miejmy nadzieję, że jednak nie....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

normalnie miejmy nadzieje,ze nie spali kuchni xD

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oby była bardziej ogranięta niż w km.... bo zęby mnie będą bolały....

spoko pożary u Turków normalka... więc palącą się kuchnię mamy jak w banku ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

bedzie interesująco :D jak nic...miłość, kuchnia zupa i karczochy...