już miałam wszytko gotowe,ale odświeżyłam, zobaczyłam jest zamknęłam okienko i przyszłam tu
punkt zamierzony, choć tytuł moim zdaniem ciekawszy<na drugie imię mam skromność, naprawdę>
nie mój temat, to przynajmniej nie muszę sprawdzać,czy jeszcze żyje i go próbować kończyć :D
heja banana hahahahhaa;)
czyli tutaj o wszystkim i o niczym... czyli w naszym stylu ;)
no ba :D
zauważyłam, że Turki kończą przed wakacjiami z jakieś 10 seriali... czy ich porąbało... zwłaszcza, że niektóre dopiero wystartowały jak np. soz...
i jak tu ich rozumieć? :)
cały czas usiłuję... nie poddam się :D
a w zamian dają kolejne nowości, które są powieleniem oklepanych schematów...
a tak z innej beczki, tytuł nowego serialu - "świetlik" do czego nawiązuje? bo nie jestem zorientowana... to jakieś imię czy co?
hahahhaa czy wiesz, że skazujesz się na klęskę ;))))
dokładnie odgrzewanie kotletów... tylko gęby inne hahahhaa;)
z tego co w trawie piszczy o ile dobrze zrozumiałam to piszczenie... to świetlik to ksywka protki....tak myślę, ale czy mam racje ????
nie pomogę,bo nie wiem o czym piszecie...
swoją drogą, ten wasz ulubieniec mnie na yt prześladuje
hahahahha ale jakie sympatyczne wariatki ;)))
spoko niech spojrzy.... oderwie się od Azja dram;)))) hahahhahahha;)
aktualnie nie oglądam Azja dram... może coś wymyślę na dniach do oglądania, aktualnie zapętliłam się na muzyce na trailery :D audiomachine tsfh itp...
kompletnie nie wiem,co sie dzieje... wyskakują mi ciągle filmiki z nim... a ja nie wiem,kto co jak
i teraz sobie przeczytaj moją wcześniejszą odpowiedź nie mogę ci powiedzieć co myślę etc
hahaha Marg rozwalasz mnie dziś .... oki nic nie pisz... ;))) jak nie chcesz... ja się podelektuję tym wzrokiem ;)
ja piszę zupełnie poważnie, nawet się słowem nie zająknę że obejrzałam choć odcinek, filmik czy przeczytałam choć pół zdania o serialu
hahah, dzięki, wiem :DDD
aha :D
nie no genialne mają te tytuły :D z kolei serial z Ozge nosi tytuł "pełnia księżyca" hahah
tytuły mają sahane.... jak kiedyś mówił Omuś ;)))
właśnie pełnia księżyca... a ona chce kucharką zostać.... hahaha jeszcze w dodatku specjalistą od japońskiej kuchni.....
czyli co będzie robic zupę z ryby FUGU????
skoro ma zamiar specjalizować się w kuchni japońskiej... to nie tylko sushi, ale zupę tez pasowało by ugotować... tyle tylko, że ta jest wyjątkowo niebezpieczna..... hahahhaha;)
cholera zrobiłam sobie smaka na sushi.. chyba sobie jutro kupię ;)
hahah, niech gotuje co chce... nawet tą trującą rybę czy herbatę... byle nie miała odchyłów jak Oyku, haha :) ciekawe czy to serial o kuchareczce wzdychającej do swojego szefa czy jednak coś ambitniejszego hmmm... :)
hahahahha dobre ;) ugotuje zupę którą można zjeść raz jak z saperem hahahhahaa;)
właśnie jak ona będzie miała odchyły jak Ojejeku... ja wysiadam..... chociaż prota lubiłam w Inadina ask....
a dla mnie ten prot jest mega średni... ale pierwszy odcinek na pewno obejrzę... i świetlika może też.. i tak mi seriale pokończyli więc co mi szkodzi :)
zmykam spać.
Dobranoc :)